Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

8 34.78%
  • Galatasaray

13 56.52%
  • Beraberlik

2 8.70%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 149 arası toplam 149 sonuç

Konu: AntaLyaspor - GaLatasaray [ TSL 20. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Mactan qeLdim sımdı Antalyam Super oynadı Hakeden Kazandı

Telegolde söyledir ne kadar doğru bileme ama skibbe ile yollar ayrılcakmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sevgililer gününde en büyük hediyeyi sen verdin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ardanın en son iyi oynadığı maç çek cumhuriyetiydi..Bu ana kadar hep arkasında durdum artık kapasitesini göstermesi lazım iyice sıradan bir oyuncu oldu..

Kewell ve Lincolnün öne çıkmasıyla iyice gevşedi umursamaz bir hal aldı..

Nerde o eski arda 5 kişinin arasına dalıp çıkan adamı sağa sola yatıran..

Ardada çok büyük bir potansiyel var hem liderlşik hem oyun olarak ama bunu nedense yansıtamıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O kadar gol kacır, atama sabrinin kanatından yine gol ye. Diyecek birsey yok. Şampiyonluk artık çok çok zor. Tebrikler Antalya.
    Üstad şampiyonluk işi belli olmaz Beşiktaş ile Fenerbahçe yine puan kaybeder ne farkeder? Şu bordeaux maçını bi atlatlım bakalım lig işini düşünmesin Galatasaray.

Tebrikler Antalyaspor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ardanın en son iyi oynadığı maç çek cumhuriyetiydi..Bu ana kadar hep arkasında durdum artık kapasitesini göstermesi lazım iyice sıradan bir oyuncu oldu..

Kewell ve Lincolnün öne çıkmasıyla iyice gevşedi umursamaz bir hal aldı..

Nerde o eski arda 5 kişinin arasına dalıp çıkan adamı sağa sola yatıran..

Ardada çok büyük bir potansiyel var hem liderlşik hem oyun olarak ama bunu nedense yansıtamıyor..
    Sinan hocam yazısında senin haklı olduğunu düşündüğün Arda hakkında o kadar güzel yazmış ki bir oku bence
    Last edited by JunkChorn : 14.Şubat.2009 at 18:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Antalya,Sivas kupa ve lig maçları ve Fildişi maçı Sabri'nin kademe hataları çok fazla Emre Güngör'ü artık düşünmesi gerekir.
    Antalya'ya tebrikler Mehmet Hoca takıma çok şey kattı ve katmaya devam ediyor.
    Galatasaray'ıpuan kaybettiği maçlarda bile beğenirdim bugün ilk kez beğenmedim pozisyon bulsa da oyun iyi değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuana kadar ligde hep 2+ farkla yeniliyoduk artık tek farka düştü skibbeyi tebrik ediyorum..

Yakında bu reklam gibi bir video çeker heralde

http://www.youtube.com/watch?v=r-cjw0fuYQ0

Dar kafalı düşünceli bir adam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pardon ama koskoca takımda atak yapma işi 10 kişi içerisinden arda'nın ayaklarına bakmamalı. Adam napsın sağdan sola koşuşturup duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu yazı biraz sert olacak, gönlümü verdiğim bu takım hakkında ilk ve belki de son kez bu kadar sert konuşacağım.
    Öncelikle bu takımın başındaki adamdan bahsetmek istiyorum. Medyada Skibbe olarak tanınan bu şahıs, şimdiye kadar çok büyük başarılar kazanmayı bırakın, büyük bir takımda bile görev almamış bir insan. Bu adamı neyi referans alarak takıma aldıkları bende büyük bir merak uyandırıyor. Tahminim geçen yıl 5-1 kaybettiğimiz Leverkusen maçı. Bu adam bizim dermansız, yılmış ve Uğur'u kaybetmiş kadromuzu devirirken hemen sonraki turda UEFA'ya veda ediyor. Biz ise Türk kulüplerindeki en büyük yüzeysel mantıkla bu adamı takımın başına getiriyoruz. İşler kısmen iyi gidiyor, UEFA grubundan rekor puanla çıkıyoruz, ligde ise motivasyondan yoksun, maçın 30 dk. bölümünde çabalayıp küçük maçları bu bölümde koparan bir Galatasaray izliyoruz. Sesimiz çıkmıyor. Devre arası geliyor. Bu arkadaş takımdaki büyük eksikleri görmüyor ve transfer ihtiyacımız olmadığını söylüyor. Israrla karşı çıkıyorum, forvet ve sağ bek şart, hatta bir de kanat oyuncusu alınırsa süper olur diyorum, kimseye dinletemiyorum. Transfer dönemi bitiyor. 14 Şubat Cumartesi günü geliyor. Antalyaspor maçına kadar 2. devre maçlarında çok kötü bir Galatasaray izliyoruz. Vasat bile olmayan, gereksiz agresiflikle dolu, tamamen disiplinsiz ve hatta sistemsiz başlıyoruz 2. devre maçlarına. Tamamen komedi dolu maçlar, hakem hatalarıyla birlikte iyice aleyhimize dönüyor. Taraftar olarak takıma fazla tepki göstermiyoruz, bekliyoruz. 14 Şubatta kalbindeki en büyük yeri Galatasaray'a veren ben ve benim gibi birçok taraftar bir kez daha kahroluyor. Ama Skibbe'nin tuzu kuru. Yeri rahat, şutlamak için tazminat ödememiz gerektiğini biliyor tabi... Bu sistemsizlik, bu disiplinsizlik, bu bilgisizlik takıma şampiyonluğu kaybettirmek üzere, oyuncu değişikliklerinden bahsetmiyorum bile, tam bir fiyasko. Beyimiz hala uyuyadursun, hesap sorulur yakın zamanda...
    Gelelim futbolculara... Sahada 11 tane birbirinden isteksiz, birbirinden disiplinsiz oyuncu görüyoruz. 11'inin de üstünde Galatasaray forması var. Sahaya zorla çıkarılmış gibiler, belki gerçekten de öyledir. Ama işin şu yanını unutuyorlar. Giydikleri formaya gönül veren en az 25 milyon kişi var. Şu anda onların yerinde olsa canla başla oynayıp bunlardan daha faydalı olacak 25 milyon kişi. Bunun hesabını veremezler. Akıllarını başlarına alsınlar, adam akıllı toplarını oynasınlar. Zira aşkımız onlara değil, giydikleri formanın armasına, rengine...
    Yönetime gelince, artık uyumasınlar, oynamak ve oynatmak istemeyenleri kapıya kadar uğurlasınlar, zira sabrımız taşıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

disiplinsizlik konusunda kesinlikle haklısın . artık bir çare bulunmalı . oyuncular çok fazla hakemle oynuyor .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hak ettik , Kurtarıcı olan Ümit oyuna girdikten sonra tv'yi kapattım yazık .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

bu takım böyle oynarsa daha çok maç kaybederiz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aslında gol pozisyonlarına girdik ama atamadık , şu Baros hiç mücadelet etmiyor topu kaptırıyor duruyor , Bordo maçından azcık olsada ümidim vardı artık oda yok .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Skibbe giderse , teknik direktörsüz daha iyi oynarız aslında kenetleneriz dicemde artık o ruhta kalmamıs.üç kagıtcılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fotoğraflar

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Telegolde söyledir ne kadar doğru bileme ama skibbe ile yollar ayrılcakmış...

İnşallah öle olur :
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aslında gol pozisyonlarına girdik ama atamadık , şu Baros hiç mücadelet etmiyor topu kaptırıyor duruyor , Bordo maçından azcık olsada ümidim vardı artık oda yok .

Gerçekten baros oynuyo mu oynamıyomu anlaşımıyo!!!!
    Last edited by serefcan1996 : 15.Şubat.2009 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkes çok iyiydi, Baros'u topla istediği bölgelerde buluşturdular, ama Baros kötü oynadı dimi...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Herkes çok iyiydi, Baros'u topla istediği bölgelerde buluşturdular, ama Baros kötü oynadı dimi...
    2 tane kaçırdıgı pozisyon var , Şansızlık vardı ama Baros aynı Baros , o iki pozisyonu atsa iş bitmişti , Ömer'de güzel bir kalecilik yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu arada Antalya taraftarını kınıyorum, sadece küfür ettiler, doğru düzgün destek yok. İnsan arada bir takımının tezahüratını yapar ama nerde... Bunun için Türk futbolu bir adım bile ilerlemiyor...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

farketmez. arada bir tezahurat yapsa ne olur? bizim tribündekiler de arada coşup küfür yağdırıyorlar. hiç yapmayacaksın böyle şeyleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Rakip sövünce ilerlemiyor ama bizim kendi taraftarımız sövünce ilerliyor..

Bunu sakın kasıt olarak algılamayın..Bu sövme olayı her zaman olacak..

Kendi taraftarı olduğum takım Fenerbahçe tribününde
    beşiktaş,galatasaray,trabzsonspor tribünlerininde çünkü tribün demek holiganizm demektir o yüzden Türk futbolunun gelişememesi bunla alakalı değil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada Antalya taraftarını kınıyorum, sadece küfür ettiler, doğru düzgün destek yok. İnsan arada bir takımının tezahüratını yapar ama nerde... Bunun için Türk futbolu bir adım bile ilerlemiyor...
    Sütten çıkma ak kaşıksınız..

yahu neden böylesine şeyleri hiç yokdan olay durumuna getiriyorsunuz..
    sanki kendi tribününde bunlar olmuyor mu gol yenildiğinde hiç küfür basmadın mı bırakın böyle komik savunmaları o zaman siz bursaya hiç gelmeyin.. (:

Küfrünüzle mi övünüyorsun arkadaşım ? (:
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Küfrünüzle mi övünüyorsun arkadaşım ? (:
    Küfürüyle övünmüyor bunların her zaman olacağını ve yalandan yere aaa ne kadar ayıp keşke olmasa engellenmesi lazım denmesinin manasız olduğu kastediyor heralde Serhat

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne için küfürle övüneyim?
    ben küfürü sevmem ki; bursaspor taraftarı değil bir şey değilim ama çok küfür ettiklerini biliyorum bazen maç izlemeye gittiğimde duyuyorum anlayış şeklin farklı olmuş sanırım.

Evet turgut abi, ama işte sekopej'in imzası yine burada çıktı

Tribünde küfrü engellemek çok zor gerçektende. Bir maç, iki maç, üçüncü de yine aynen devam. Malesef sürdüremiyoruz "küfürsüzlük" tavrını.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türk insanın içinde var çünkü bu herşeyi herkesden en iyi bilirim ben vurgusu..

bir pas hatası vay senin ananı avradı... diye çıkan küfürler, her maçta böyle insanları gördükçe futbol oynamayı daha çok seviyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Küfürüyle övünmüyor bunların her zaman olacağını ve yalandan yere aaa ne kadar ayıp keşke olmasa engellenmesi lazım denmesinin manasız olduğu kastediyor heralde Serhat
    Hayatımın hiçbir bölümünde yalandan yere hareket etmedim. Ve sen beni böyle birşeyle suçlayamazsın.
    İşin vahim yanı küfür etmeleri değil zaten. İşin vahim yanı bu iş için tezahürat yapmamaları.
    Biz sütten çıkmış ak kaşığız da demedim ayrıca. Bizim taraftarımız da küfrediyor, ve tribün lan dese eşşek yüküyle ceza veriyorlar zaten bize. Böyle bir ceza varsa herkese eşit dağıtılsın artık. 3 Büyük takım en çok ceza alan takımlar, oysaki Anadolu takımları büyüklerden çok daha fazla küfretmeye başladı...
    Her şeyi istediğiniz yerlere çekmeyi bırakın artık. Hiç değilse biraz temeli dolu olsun konuştuklarınızın...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hayatımın hiçbir bölümünde yalandan yere hareket etmedim. Ve sen beni böyle birşeyle suçlayamazsın.
    İşin vahim yanı küfür etmeleri değil zaten. İşin vahim yanı bu iş için tezahürat yapmamaları.
    Biz sütten çıkmış ak kaşığız da demedim ayrıca. Bizim taraftarımız da küfrediyor, ve tribün lan dese eşşek yüküyle ceza veriyorlar zaten bize. Böyle bir ceza varsa herkese eşit dağıtılsın artık. 3 Büyük takım en çok ceza alan takımlar, oysaki Anadolu takımları büyüklerden çok daha fazla küfretmeye başladı...
    Her şeyi istediğiniz yerlere çekmeyi bırakın artık. Hiç değilse biraz temeli dolu olsun konuştuklarınızın...

Tribün olaylarından bu sene en fazla ceza alan taraftar Beşiktaş klubüdür..Üstelik henüz evlerinde derbi oynamamalarına rağmen bu haberi 2 hafta önce ntv sporda dinlediydim

Ayrıca benim sana bi lafım yok küfür olmamalı diyen herkese dedim yalandan yere bu sözlere gereek yok demeye (: eğer sana nazire yapma amacım olsaydı mesajını alıntı yapardım

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri