Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • GaLatasaray Kazanır

15 57.69%
  • Berabere Biter

3 11.54%
  • Eskişehirspor Kazanır

8 30.77%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 126 arası toplam 126 sonuç

Konu: GaLatasaray - Eskişehirspor [ TSL 25. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

sonuç olarak

de santics-Ümit Karan-Nonda-Sabri-Volkan Yaman-Ayhan-Hasan Şaş-Serkan Çalık-Ferdi

gibi Galatasaray'da oynayabilecek kapasitede olmayan veya yaş itibarı ile o kapasiteden düşmüş oyuncular ile

Linderoth-Lincoln

gibi takıma istenilen katkıyı yapamayan yabancılar ile yolları ayırmamız şart...

hatta artık Aydın ve M.Güven de olmayacak bunu belli ettiler bu adamlarıda elden çıkarma vakti geldi...

artık alt yapıdan gelecek yeni gençler ve yerli yabancı geç transferler ile yaş ortalaması düşük ve diri bir takım kurmalıyız...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence bugün Eskişehir kazanmadı Galatasaray kaybetti..Çok kötüdük oyuncuların ayakta duracak hali yoktu..Herhangi bir anadolu takımı yenerdi bizi..
    Sonra da bana fanatik demeyin diyorsun. Eskişehir atak görünerek bizi ezmedi evet ama çok akıllı oynadılar. Attıkları gol şans golü değildi. Oyunda bir kişi kırmızı kart görmüşken ve bir kişi de sakat tedavisi görürüken yani 9 kişiyken gol attılar.

Biz atak göründük mü? %100 gollük pozisyonumuz bol mu? Hayır. O zaman neyi kaybediyoruz? Hakeden kazandı. Eskişehirspor'a tebrikler.

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Bülent Korkmaz bir enkaz aldı bu doğru, ama geliştirme yada gerekli hamle göremiyoruz henüz. Sorun burada..
    Bülent Korkmaz bir enkaz almadı. Türkiye'deki hücum gücü en yüksek olan takımı aldı. Sakatlıklar şudur budur onu anlarım. Defans oyuncun yoksa Meira'yı satmayacaksın. Sattırmayacaksın.

Skibbe'yi arar olduk. Oyun içerisinde Arda ile Kewell arada kanat değiştiriyorlardı. Şimdi ise hiç değiştirmiyorlar. Arda sürekli solda. Arda solda daha verimli evet ama Arda sağ ayaklı. Kewell ise sol ayaklı olduğundan sağ'da çok zorlanıyor. Zaten adam bize geldiğinden beri kariyerinde hemen hemen hiç oynamadığı yerlerde oynadı. Defans, sağ kanat vs.

Her maç en az 10 gol pozisyonuna giren Galatasaray gittikçe çürüdü gitti. Sakatlıklar buna etki etti mi? Etti. Ama bir teknik adamın oyuna müdahaleleri de bu kadar saçma olmamalı. Kewell'ın çıkması, mehmet güvenin girmesi falan.

Benim üzüldüğüm nokta efsanelerimizin bir bir harcanması. Önce Fatih Terim, sonra Hagi şimdi de Bülent Korkmaz. Kimse kalmayacak yakında.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

De Sanctis, Volkan, Linderoth, Nonda, Ümit, Hasan Şaş, Mehmet Güven, ve hatta böyle aptallık yapacaksa Lincoln bu takımdan çekip gitmeli. Yerlerine elbet daha iyileri konabilir.
    Bülent Korkmaz ise şu 2 haftalık fırsatta kendine ve takımına çeki düzen vermeli, yoksa sezon sonu Florya'ya son kez veda etmek zorunda kalabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell gibi adamı cıkarıp oyuna kurtarıcı olarak Mehmet güven sokuluyorsa;Maç hakkında daha fazla birsey yazmama gerek kalmıyor...Allahtan milli takım arası geldi.
    Last edited by Emurafu : 23.Mart.2009 at 12:03

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Eskişehirsporu Tebrik Ediyorum Gerçekten 10 Kişi Kalıp Alisamiyende Galip Gelmek Şahane Birşey İnşallah Daha Üst Sıralara Çıkarlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Sen alıntı yapmamışsında ben yapayım Cihan.

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz bugün bunuda gördük. 10 kişide yettik. İyi oyunla (oynamamız gerektiği gibi oynayıp) kazandık. Kırmızı kart yanlıştı. 2.kart doğru ama ilk kart yanlış. İvesa yine beni utandırmadı Allah ondan razı olsun.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Malesef ben yapıyorum Alıntı'yı Cihan'cım.

Tebrikler Eskişehirspor'a.Müthiş bir galibiyet aldılar.
    Aman Aman fırsat doğdu kaçırmayın

---------------------

Son anda bilet bularak maça gittim. 2 Saat boyunca sağnak yağmurda susmayarak destek verdik takıma ama yinede umurlarında değil futbolcuların.

Fazla konuşmaya gerek yok maçı şu anlatacağım olay özetliyor :

İlk yarı bitmek üzere. Hakem bir dakika uzatma verdi. Düüüt Faul. Galatasaray Frikik kullanıcak. Ama oda ne. Bir baktım De santics Havlusunu aldı, bize döndü, tip tip baktı ,havluyu salladı, soyunma odasına doğru yürüdü. Tribündeki uğultuyu duyunca sahaya baktıki maç hala devam ediyormuş. Havlusunu geri astı biraz utanarak devam etti maça. Yani adamların maç umurlarında bile değil. Bitsede gitsek havasındalar. Bilmiyorum bunu TV çektimi.

Edit : Bi ara takım 1 dakikalığına alkışla protesto edildi. Bunun üzerine Numaralı üst katta ufakçaplıda olsa kavga çıktı. 3 adam bir adamı tutmuş alt kata fırlatıyordu polisler ayırdı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri