muhtesem bir atılım yapmıssın sonlarda. Ayrıca UEFA ya gitmeni de umuyorum
TariboWest
Hocam 8 şut 6 golYok böyle birşey
![]()
Tesekkur ederim kardesim. Sezon bitti. UEFA dayiz
Valla FM nin adaleti yok
Inter bize kaybettigi hafta Milan'da Palermo'yu 4-0 gibi net bir skorla gecince zirve koltuguna oturdu. Eger Milan sampiyon olursa kesinlikle bana borclu
Evet fazla rehavete kapilmadan (nasil kapilmam arkadas) gecen hafta Milan'dan 4 yiyen Palermo'ya konuk oluyoruz.
Palermo yu tebrik ediyoruz.
Simdi sirada bir bakima UEFA kupasina katilma mucadelesi veren ben ve Napoli karsi karsiya geliyoruz.
Bu maci alan gelecek sezon UEFA yi garantiler. Kendi sahamizdaki maci kazanarak kotu kabuslar gormek istemiyoruz...
Rakibimizi zevksiz gecen macta net bir skorla gecerek adimizi UEFA kupasina yazdirmayi basariyoruz.
Bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum ama AC MILAN 1 puan farkla sampiyon olmus. Yani bana borclari var
Bu sezon en cok on plana cikan futbolcularimiz
Ve en buyuk hayal kirikligimiz
Sezon basinda MILAN ın yari hissesine 59 MN TL odemeyi kabul ettigi adam bu sezon vasat bir futbol ortaya koyarak bizleri hayak kirikligina ugratti...
Bu arada yeni sezon oncesinde sponsorluktan en az para kazanan takim benim takimim oldu
Sezon bitiminde sadece Feghouli Yılın en iyi genc futbolcusu odulunde 2. olabildi. Onun disinda hicbir odul alamadik
Ama takim Serie A performansi olarak En Yuksek Basari Gosteren Klup ve Mbia transferi ile de Sezonun en iyi transferini gerceklestirmis bulunuyor.
Ayrica Aslan Arda Turan Milan takimi formasi altinda muthis bir sezon gecirerek Italya'da yilin en iyi Yabanci oyuncusu odulunu aldi...
Arda Turan OLeyyy Arda Turan Oleyy Arda Turan Oleyyyyyyyyyyy![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
mbia yı görünce içim cız etti ben de mecburen satmak zorunda kaldım gitmek isteyince tutulmuyor ama yerine mohamodou diarra yı getirdim yoklugunu fazla hissetmiyorum![]()
TariboWest
mbia süper adam ama gidene dur demek zavallıların işidir kardesim![]()
eyvallah kardesim ben de gidene dur demedim saten diarra hem tecrübesiyle hem de gücüyle daha iyi konu dagıldı biraz ama kusura bakmasın malikaya
TariboWest
Cok güzel toparlamışsın ligi tebrik ederim![]()
Süperiz hocam ne diyebiliriz ki
Uefa da işallah zorlanmayız.
Valla kardes ben boyle oyunculari genelde alirken sozlesme onerirken istediginden sadece 100 K fazla veriyorum ve 5 yillik kontrat imzalatiyorum. Gerci Sende saglam bir oyuncu almissin ama bundan sonra soyledigim yolu izlemeni tavsiye ederim.
Oyle deme kardesim. Atiyorum, bir futbolcu gitmek istiyor. Sebebi 2. lig takimi olman. Ama sen o takimi 1 sezonda 1. lige cikarip en az Avrupa kupasina katiliyorsan gitmek isteye dur demelisin.
Zaten o futbolcuya ihanet degil yardim ediyorsun. Cunku gelecegin en buyuk takimi sen olacaksin
estf. kardesim ne demek. Konu dagilmadi, sonucta MBİA benim oyuncum
Tesekkur ederim. Uyum problemi olmasaydi daha iyisini yapacaktik ama gelecek sezon artik.
Valla oyle transferler yaptim ki zorlanmamamiz lazim. Bu arada Bombalar geliyor birazdan...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gecen sezon Grebonle Foot takimindan bonservisini 12 MN TL ye aldigimiz FEGHOULİ isimli futbolcumuza inanilmaz teklifler gelmeye basladi.
En bastan cikarici olani ise Yarı Hissesine Roma'nin vermis oldugu 55 MN TL lik meblag idi...
Aam Fegouli ne yapti Paloschi gibi reddetti Salak
Derkene Bu transferde oldukca kararli olan Roma tekrardan kapimizi caldi ve bu defa cantalarinda 65 MN TL vardi
Bu defa Feghouli yi direkt satlik listesine koyduk ki gitsin
Fio daha cesaretli cikti
Yokmu Arttiran
VEEEE BEKLENEN OLDU. MEHMET ALİ KAYA PARMA TARİHİNİN EN PAHALİ TRANSFERİNİ GERCEKLESTİRDİ. GECEN SEZON BASİNDA 12 MN TL YE BONSERVİSİNİN TAMAMİNİ ALAN FEGHOULİ'Yİ ROMA TAKİMİNA YARİM HİSSESİNİ 66 MN TL'YE SATARAK KLUPTE KİRİLMASİ GÜÇ BİR REKOR ELDE ETTİ.
Kasaya giren bu muthis paranin ardindan transferlerde daha cesur davranmaya basladik...
İSİN EN GUZEL TARAFIDA FEGHOULİNİN 2 SEZON BAYUNCA TAKİMİMİZDA KALACAK OLMASI
VEEEE TRANSFER DONEMİ BİTTİ.
Yonetimin Sampiyonluk yarisi sarti ile 36 MN TL transfer butcesi, 45 MN TL'de Maas Butcesi verdi. Tabi Feghouli dende 66 MN TL gelince kasadaki 102 MN TL yi cok muthis kullandik.
ISTE BOMALAR
Gecen sezondan anlasmis oldugumuz FREDDY ADU & SERCAN artik Parma'li
Oyunun en buyuk yildizlarindan HENRİ SAİVET'i 17.250 MN TL gibi uucuz bir rakama takim kadrosuna dahil ederek buyuk bir is basardik.
Ceza sahasi disindan butun etkili sutlari kaleye alan SANTAMARİA ile bu sezon UEFA Kupasi, Serie A ve Italya Kupası hedefimize ulasamayacagimizi biliyorduk. Bu nedenle Wolfsburg'da forma giyen DİEGO BENAGLİO icin klubune 29.5 MN TL odemeyi kabul ettik.
Hemen hemen her oyunda karsilasmis oldugunuz bir regendir JİRİ KOLLER. Bu gelecegin Nesta'sina Parma formasi giydirmek icin biraz fazlaca terledik ve 11 MN TL odemeyi kabul ettik.
Gelecege buyuk bir yatirim. Ustelik 0 Bonservis bedeli ile NATHAN DELFOUNESO'yu Aston Villa'dan bedelsiz olarak takima kattik.
Genc Yildizlari kadromuza katmaya devam ediyoruz. GAEL KAKUTA icin Chelsea'ye sadece 3.4 MN TL odedik.
Yarım hissesini Sampdoria ile paylastigim futbolcuma sadece 110K bonservis odedim
Tipki Dessena gibi Cigarini'ninde bonservisini Atalanda klubu ile paylasiyorduk. Ona ise sadece 45K Bonservis odedik
Cok saglam bir regen. Nokta atisi oldu
GELDİK EN BUYUK BOMBAYA. Feghouli den gelen serveti bir baska buyuk yildiza verdik. Mevki olarak en zayif hissetigimiz bolgeye DEFANSA bir cengaver aldik
MAMADOU SAKHO artik o bir Parma'li
Bunlarda gelenlerin tamami.
Bu kadar gelen olurda giden olmaz mi
HERKESİ GONDERDİM AMA BİR BU CRİSTİANO LUCARELLİ Yİ GONDEREMEDİM ADAM 33 YASİNDA AMA SENELERDİR BENİ SOMURUYOR. SENELİK 3.2 MN TL PARA ALİYOR
KADRODA GELENLER VE GIDENLERIN ARDINDAN A TAKIM KADROSU ASAGIDAKI GIBI SEKILLENDI
Last edited by MaliKaya : 20.Nisan.2009 at 12:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferler süper kardesim özellikle sakho ben alamadım ama sana hayırlı ugurlu olsun![]()
TariboWest
Ooo Neymiş bu feghouli bee![]()
malatyAdana!
Transferlere son derce şık duruyo . Artık bu sezon şampiyonluk kovalırsın kardeşim
evet artık yeni sezonu bekliyoruz bu arada isim neydi senin malikaya
TariboWest
ov Adu Sakha.Hepsi Süper Yahu MaliCim Bu YıL ŞAmpiyon Olamazsan Vallahi Terlikle Seni Kovalarım
Yeni Sezonda Başarılar Dilerim Kardesim
Parma Spor Oley
![]()
Hocam son derece güzel transferler.Artık bu taraftar senden kupa ister![]()
Eyw. kardesim saolasin. Sende gelecek sezon alirsin.
Valla her oyunumda banko vazgecilmezimdir, herkese tavsiye ederim.
Evet uyum problemi yasamazsak kesinlikle sampiyonuz.
Benim isim Mehmet Ali Kaya
Insallah TurgayTesekkur ederim
Bencede beklesin. Dunyanin yatirimini yaptik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu aradada UEFA Kupasına 4. On eleme turundan katiliyoruz ve rakip oldukca gucsuz PELİSTER takimi...
Adeta antrenman havasinda gecen macta Mbia Şov var
Simdi UEFA Kupasi rovans macina cikiyoruz.
Ilk mac Dahada etkiliydik.
Serie A da heyecan basladi. Artik butun kupalara ambargo koyma zamani geldi. Ilk macimizi ligin gucsuz ekiplerinden BARİ ile oynuyoruz.
Dahada iyi olacagiz
4 Tane TURK ekibin mucadele ettigi UEFA kupasinda kolay bir gruba dustuk.
Avrupa Kupalarina baslamadan once takimimiz Avrupa'ni en iyi 88. takimi
Ayrica bu sezon avrupa'da basari elde edemeyebiliriz. Nedeni ise kalecimiz BENAGLİO, CENGAVERİMİZ SAKHO, ve ILERI UCTA RUZGARIN OGLU SAIVET kendi takimlarinda Avrupa kupasi maclarina ciktiklari icin bu sezon faydalanamayacagiz.
Butun bu gelismelerin ardindan Serie A ya donuyoruz. Gecen sezon bir maglubiyet birde beraberlik aldigimiz UDİNESE yi konuk ediyoruz
Istatistikler yanilsmasin. Bastan sona ustun oynadik. Handanovic hayatinin macini cikardi. Inanilmaz kurtarislar yaparak macin adami oldu
Simdi UEFA Kupasinda AZ yi konu ediyoruz. Bakalim As Takimda oynamaigi icin surekli MUTSUZ olan FİORRİLO adli kalecimiz ne yaoacak
Sarsildik Ama 10 kisi ilede Yikilmadik.
Arkadaslar bundan sonra sadece mac SS lerini koyacagim. Yani yorum yazmayacagim. Bir bakima Resimler konusaak
Macta 2-0 maglup duruma dusmemize ragmen 3-2 ye getirerek galip geldigmiz icin mutlu olduk.
![]()
Last edited by MaliKaya : 21.Nisan.2009 at 11:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam süper gidiyoruz sanki![]()
güzel gidiyorsun ama sanki beraberlikler fazla
TariboWest
Vallla pek oyle super gitmiyor kardesim
Keske sadece beraberlikler fazla olsaydi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boyle sacmalik gormedim. Rakibin 4 sutu kalede ve gol. Bizim ataklarin haddi hesabi yok ama gol yok.
Mactan sonra Zuculini ye uyari verdim kirmizi kart icin ve haksizca oldugunu dusundu ve kadro uyumlulugu Cok Kotu oldu..
Isler simdi cok zor...
Last edited by MaliKaya : 21.Nisan.2009 at 16:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Napoli maçı kötü olmuş
mali cok kötü bir gidişat var toparlaman lazım en kısa zamanda yönetimden de baskı varsa kadro için ek süre falan iste sonra yollamasınlar
TariboWest
Son maçlarda dagılmışsın yahu ama olsun kadron iyi toparlarsın umarım.
Mali KardesimSquad Harmony Biraz Yükselmiş
Fakat Sunu Deyim Son Maclrda DAgılmanın NEdenLer Ondan Heralde Takımı Bir An Önce Toparlarsın Diye Düşünüyorum BunuNla da Kalmayın ArtıK serie A Da Bir SampiyonLuk Görelim Yahu
![]()
Squad Harmony çok önemli. Sen üstün oynuyorsun maçlarda fakat gol atamıyorsun. Düzeltirsin abicim![]()
Evet rakip bulldugu firsatlari iyi degerlendirince yapacak birsey kalmadii.
Yonetimden ılk sezonda ciddi bir baski hissetmistim. Allah'tan anlayislilar ek sure istedigim zaman veriyorlar. Simdilik olmedik buradayiz
Malesef biraz oyle oldu. Takim kadrosundna daha cok uyum problemi ile ugrasiyorum suan
Daha beteride var
Bu sezon cok zor. Cunku ara baya acik.
Ever kardesim. Eski serilere nazaran yabanciligini cektigim bir durum. Devre arasi operasyon ile duzeltmeyi hedefliyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Kadroda inanilmaz bir uyum problemi var. Bunu cozmek icin devre arasinda ciddi anlamda bir revizyona gidecegiz...
BIR DUNYA DEVI BARCELONA SEZON BASINDA 15 MN TL YE BONSERVISINI ALDIGIMIZ FREDDY ADU ICIN 97 MN TL BONSERVIS ONERINCE YONETIM HEMEN KABUL ETTI.
AMA GİTMESİ İCİN SATLIK LISTESINE KOYMAYI UNUTTUGU ADU TEKLIFI REDDETTI
DEVRE ARASI TRANSFER DONEMİ BİTTİ. KADRODA MUTSUZ OLAN BUTUN HERKESİ GONDERDİK Kİ UYUMLULUGU ARTTİRALİM.
GONDERDİGİMİZ ONLAR FUTBOLCUNUN YERİNE İSE SADECE SEZON BASİNDAN İZLEDİGİMİZ REGENLERİ DAHİ ETTİK.
AYRİCA FUTBOLCULARDAN KAZANİLAN PARA İLE MALİYETİ DUSUK AMA OYUNDAKİ EN İYİ DMC LERDEN BİRİ OLAN MOUSSA SİSSOKO YU KADROMUZA DAHİL ETTİK.
MOUSSA SİSSOKO'ya PARMA FORMASI GİYDİREBİLMEK İCİN FRANSA'NIN TOULUSE TAKIMINA 23 MN TL BONSERVIS BEDELI ODEDIK
WILLI EVSEEV 5.25 MN TL
PIER GIORGIO FUSCO 800 MILYAR
ISTE BUDA BUYUK REVOZYONDAN NASIBINI ALANLAR,
TAM 20 TANE FUTBOLCU ILE YOLLARIMIZI AYIRDIK
ISTE BU BUYUK REVOZYONDAN SONRA TAKIMIN UYUM DURUMU
Last edited by MaliKaya : 22.Nisan.2009 at 11:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hayatımda hiç bu kadar uyumsuz bir kadro görmemiştim. Neyseki son gelen gidenlerden sonra biraz artmış ama yinede yetersiz bence. Freddy Adu'nun gitmemeside senin için büyük bir maddi kayıp olmuş keşke satsaydın ama son maçların güzel özellikle Liverpool maçı.
Huzursuzluk çıkaranları sat. Galibiyet al, orası çok çabuk artar.