Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

2. MAÇ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İLK YARI SONUCU ve İSTATİSTİKLERİ

Last edited by Walter Sakana : 17.Haziran.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MAÇ SONUCU

İDÇ SPOR OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

LİGDE 2.HAFTA SONUÇLARI

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : İlk yarıda iyiydik ancak 2.yarı çok sıkıcı ve pozisyonsuz geçti. Ofansif oyuncularımız fazla etkili olamadı. Genede ligdeki en güçlü rakibimizden puan almak güzel. Ahmet'le Ümit'in nasıl bir ikili olacağını görmek istediğimden çift forvet çıktım, Ahmet hafif bir sakatlık geçirince riske atmadım ve yerine Altan'ı alarak 4-2-3-1'e geçtim. Geçen sezonda çok beraberlik almıştık, gene beraberliklerle başladık.
    İlk 3 maçta sadece 1 gol yememiz savunma açısından olumlu bir gelişme, bu kadar etkili hücum silahlarımız varken daha üretken olmamız gerekiyor, takım oturdukça bu konuda da gelişme göstereceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ligde tutuksun açılman gerek.

2 Maçta 2 Puan Bence Gayet Güzel Başladın İbb ve Sakarya Ligin Güçlü Takımlarından ve de İlk Kez Mücadele Ettiğin Bir Ligde Bence Güzel Başladın:

Galatasaray'a Gelince İnşallah Fark Yemezsin Çünkü Çok Bunaltarak Oynuyorlar Ben 4 Tane Yemiştim Süperligde Olmama Rağmen

Neyse Zaten Kupa Bize Lüks Şimdilik Boş Hayal Kurmaya Gerek Yok

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

3.MAÇ

İLK YARI SONUCU ve İSTATİSTİKLERİ

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Bu maça yeni denediğim bir taktikle çıktım. Biraz riskli bir taktikti ancak ilk yarıda çok iyi ve baskılı oynadık. Taktiğe göre; İki bek oyuncum sürekli ileriye çıkıyor. Stoperler fazla öne çıkmıyor, orta sahanın sağ ve sol içindeki 2 oyuncu defansif anlayışla oynuyor ve defans ile orta alan arasındaki boşluğu onlar kapatıyor. Orta sahanın ortasındaki oyuncu en etkisiz görünen oyuncu, onun komutlarını değiştirmem gerekiyor. Forvetin arkasındaki ikili serbest oynuyorlar. Beklerimiz ofansif oynadığı için rakip kanatlardan etkili gelebiliyor. Taktik ilk izlenimime göre iyiydi, ufak tefek düzenlemelerle oldukça etkili olabilir. Orta sahanın ortasındaki oyuncuya defansif rol verip sağ ve sol içtekileri ofansif yada normal anlayışla oynatabilirim.
    Hızlı tempoyla ve sahaya geniş yayılarak oynattığımdan topa sahip olma oranı düşük ancak ataklarımız etkiliydi. Maçın bazı bölümlerinde savunmada ciddi açıklar verdik buda göze aldığım birşeydi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİGDE 3.HAFTA SONUÇLARI

Last edited by Walter Sakana : 18.Haziran.2009 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

FORTİS TÜRKİYE KUPASI

2. ELEME TURU

İLK YARI SONUCU VE İSTATİSTİKLERİ

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Gayet iyi mücadele ettik, çok saçma bir gol yedik ilk yarıda, ayrıca yüzde yüzlük bir gol kaçırdık. Net pozisyon vermedik, oyundan çok memnunum. 86.dakikada oyuncum sakatlandı, 3 değişiklik hakkını kullandığımız için maçın sonuna eklenen 6 dakika ile birlikte son 10 dakikayı 10 kişi oynadık.
    Kartal maçındaki taktikle çıktık, taktik umut veriyor bence. Eksiklerini iyice analiz ettikten sonra gerekli rütuşları yapacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Beklenen bir sonuçtu GS maçı Ümit ve Celis çok kötü oynamışlar yaf.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

4. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Çok zorlu ve çekişmeli bir maç oldu. Kondisyon açısından ciddi sıkıntılarımız var, bunu her maç yaşıyoruz. Sakatlıklarda aynı şekilde can sıkıyor, bu maçta da 3 oyuncum sakatlandı. 3 değişiklik hakkımızı erken kullanmak durumunda kaldık ve 73.dakikada Ahmet Dursun sakatlanınca son 25 dakikayı (7 dk. uzatma eklendi, 8dk oynandı) 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Bu maçtan her türlü sonuç çıkabilirdi, iki takımın birbirine bariz üstünlüğü olmadı. Muhammet Hanifi bizim için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi, gene çok iyi oynadı. Kartal ve GS maçlarında sakatlığından dolayı yoktu. Altan kötü günündeydi buda hücum açısından bizi sıkıntıya soktu. Taylan'dan pek memnun değilim, Maldonado'ya şans vereceğim artık. Celis'te hava toplarında yetersiz kalıyor.
    Son maçlarda denediğim taktiğimde ufak tefek rütuşlar yaparak çıktım bu maça, taktik biraz daha oturdu gibi. Orta MC'ye defansif rol verip sağ ve sol içtekileri daha serbest oynattım. İki bek oyuncuma tamamen atak mentalitesi verdim kendi sahamda olduğu için.

LİGDE 4.HAFTA SONUÇLARI

SON DÖNEMDEKİ SAKATLIKLAR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİGDE 4.HAFTA PUAN DURUMU

İlk 4 maçın ardından şimdilik ligin yenilgisiz 3 takımından biriyiz. Bu hafta lider Boluspor ile deplasmanda karşılaşacağız.
    Last edited by Walter Sakana : 19.Haziran.2009 at 15:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

5. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Bolu deplasmanında 2.yarıda resmen dağıldık. Söylenecek fazla birşey yok, teamtalk feedback'e baktığımda henüz daha takım olamadığımız görülüyor zaten.

LİGDE 5.HAFTA SONUÇLARI

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fena baslamamıssın. TSL ye cıkmanı bekliyorum
    TariboWest

Bolu Beyi Fena Çarpmış Kardeşim Ya Kötü Oldu Bu Sonuç

Takımdan Artık Galibiyet Bekliyoruz Bir Seri Olması Lazım Hocam

Defansı Çok da Önde Kurma Ondan da Kaynaklabilir Çünkü Çok Hızlı Defans Oyuncuları Olmadığı İçin Riskli Bir Yöntem

Tek DMC ile Çıkıp Ortasahayı Biraz Daha Kalabalık Tutsan Daha İyi Olur Gibi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4-1-3-2(AML-AMR)-1 Sanki Sana Uyan Bir Sistem Gibi Duruyor Hocam
    Last edited by BaGa TaRKaN : 19.Haziran.2009 at 18:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bolu Beyi Fena Çarpmış Kardeşim Ya Kötü Oldu Bu Sonuç

Takımdan Artık Galibiyet Bekliyoruz Bir Seri Olması Lazım Hocam

Defansı Çok da Önde Kurma Ondan da Kaynaklabilir Çünkü Çok Hızlı Defans Oyuncuları Olmadığı İçin Riskli Bir Yöntem

Tek DMC ile Çıkıp Ortasahayı Biraz Daha Kalabalık Tutsan Daha İyi Olur Gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4-1-3-2(AML-AMR)-1 Sanki Sana Uyan Bir Sistem Gibi Duruyor Hocam
    İnşallah toparlanırız hemen. Defansı geride kuruyorum zaten, dediğin gibi yoksa çok adam kaçıyo arkaya. Bolu maçında taktik hatamdan gitti, ilk yarı fena değildi rakibi durdurduk ama ikinci yarının ilk dakkası gol yiyince dağıldık.

Savunmanın ortasındaki adamlar çok genç hepsi, tecrübesizler. Belki 3lü defans 2 wing back şeklinde bir dizilim düşünebilirim. Biraz taktiğe odaklanmam lazım

dediğin taktiği uyguladım daha önce, hücumlarda yetersiz kalıyoruz biraz. kararsızım ofansifmi defansifmi taktikle çıksam diye

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

6. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : En iyi maçımızı oynadık. Çok etkili bir iç saha taktiği yaptım ve takım gerçekten müthiş oynadı güçlü rakibe nefes aldırmadı. Taktik tam düşündüğüm gibi işledi, sadece tek bir net pozisyon verdik maçın sonlarında, oda çaprazdan. Yaklaşık 70 dakika tek şut çektirmedik ve müthiş baskılı oynadık. Muhammet Hanifi gene süperdi, çok istikrarlı başladı sezona umarım böyle devam eder. Orta sahadaki oyuncularım top kapma istatistikleri presimizin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor zaten. AMC oyuncum bile 6 top kaptı.
    Şimdi bu taktiğin deplasman versiyonunu yapmam gerekiyor, eğer istediğim gibi olursa bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum.

LİGDE 6.HAFTA SONUÇLARI

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

7. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : En zorlu deplasmandan puanla dönmek güzel. Maç ağır sahada oynandı ancak Denizli sanki Barcelona gibi top çeviriyordu. İlk yarı daha etkililerdi ama ikinci yarıda dengeyi kurduk. Kaçan penaltı, direkten dönen 2 şut ve sonunda 2. penaltıdan gelen beraberlik golü. Muhammet Hanifi'yi bu maçta stopere çekmek durumunda kaldım, eksiklerden dolayı en uygun aday oydu. O da beni mahcup etmedi, o bölgede de görevini başarıyla yaptı.
    Taktik anlayışa gelince; Altay maçındaki taktiğin biraz daha değişik versiyonu ile oynadık. Bu çok zor bir maçtı, zeminde ağırdı. Dolayısıyla taktik konusunda henüz net bir fikrim yok, 1-2 deplasman maçında daha denedikten sonra artı ve eksileri daha net ortaya çıkar. Forvetlerim çok formsuz ve etkisiz, bu beni çok zorluyor. AMC görevi verdiğim oyuncum (Umut) gene yüksek top kapmayla oynadı (7 top kapma).

LİGDE 7.HAFTA SONUÇLARI

7.HAFTA PUAN DURUMU

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Altay maçı iyi olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Altay maçı iyi olmuş
    Evet Bolu maçının üstüne ilaç gibi geldi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Lige yeni çıkmış bir takım olarak çok iyisin abi devam..
    Sabit bi taktik oturtabilirsek istikrar yakalarız inanıyorum kardeşim
    Last edited by Walter Sakana : 21.Haziran.2009 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

8. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : İstatistikler bazen oyunu yansıtmaz. Bu maçta öyle bir maç oldu. Oldukça etkili güzel bir futbol oynadık ve hakettiğimiz galibiyeti aldık.
    Klasik 4-4-2 gibi görünsede saatler harcadığım bir taktik. Tüm ayarlar tek tek optimize edildi ve oyuncu istatistikleri oyunculara verdiğim rollerin sahaya çok iyi yansıdığını gösteriyor. Mesela sol bek Taylan pek memnun olmadığım bir oyuncuydu, en iyi maçını oynadı. Müthiş bindirmeler yaptı, defansif müdahaleleri ve istatistikleri çok iyi, 6 adam geçmesi (run) var. İki forvetim ilk kez bu kadar etkili oynadı, onlarada çok güzel rol paylaşımı verdim ve istediğimi sahaya yansıttılar. Bu ikilinin toplam 13 key pası var. Kerem'de defansif orta saha görevini başarıyla yerine getirdi. Kanatlarım çok çalışkandı ama yeteri kadar etkili olamadılar. 82.dakikada sol kanada aldığım Ünal iki asist yaparak maçı kazanmamızda büyük rol oynadı.
    Oyundan ve skordan çok memnunum, gittikçe iyiye gidiyoruz.

LİGDE 8.HAFTA SONUÇLARI

8.HAFTA PUAN DURUMU

İDÇ SPOR İLK 10 MAÇ SONUÇLARI

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

9. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Eksiklerimiz vardı, özellikle savunmanın ortasında oynatacak adam bulmakta zorlandım, mecburen Ziya'yı oynattım ki oda yeterince pişman etti beni.
    Rakibimize kendi sahasında ilk puan kaybını yaşattık, daha önceki 4 maçta gol bile yememişlerdi. Maça çok iyi başladık, ilk 15 dakika adeta tek kale oynadık. Golü tesadüfen atmadık, daha ilk dakikada arka arkaya gelişen 3 pozisyon sonrası attık. Beraberlik golünü penaltıdan yedik ama penaltı kararı doğruydu. Muhammet gene çok iyiydi ama penaltıyı yaptırdığı için düşük puan aldı.
    Maçın ikinci yarısında onlar daha iyiydi, etkili oynadılar biz ise direndik. Buna karşın pek atak yapamadık. Yenilebilirdikte, bence gene de iyi sonuç.

LİGDE 9.HAFTA SONUÇLARI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İDÇ pLay-off a .
    Play off çok stresli, doğrudan çıksak olmaz mı?

Şaka bi yana en korktuğum dönem yaklaşıyor, her oyunumda kasım-şubat arası takımlarım form düşüklüğü dönemi yaşıyorlar. İnşallah bu sefer yaşamayız o dönemi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by LastFighter View Post
    İDÇ süper lig'den yerini ayırttı bence süper gidiyorsun devam

İnşallah çıkabiliriz süper lige ilk sezonda, çok iyi olur benim için. Desteğin için tşk ederim
    Last edited by Walter Sakana : 22.Haziran.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

10. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Maçın başında şok bir gol yesekte daha sonra rahat bir şekilde galibiyete uzanmayı bildik. Skora karşın çok rahat bir maçtı, biran bile puan kaybından endişe etmedim. Ümit en iyi maçını oynadı. Taylan, Fatih ve Antonio Juan son haftalarda çok iyiler, bu sistemde oldukça etkili oynuyorlar.

LİGDE 10.HAFTA SONUÇLARI

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Lige yeni çıkmış bir takım olarak çok iyisin abi devam..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İDÇ pLay-off a .

İDÇ süper lig'den yerini ayırttı bence süper gidiyorsun devam

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İyi bir sonuç abi çok güzel Play-Off yolunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İyi bir sonuç abi çok güzel Play-Off yolunda.
    5 maçlık bir seri yakaladık bakalım, inşallah devam ettirebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Güzel Gidiyosun Başarılar
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam Güzel Gidiyosun Başarılar
    Teşekkürler

İDÇ'ye şimdien Süper Ligde başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by tolgakarakol View Post
    İDÇ'ye şimdien Süper Ligde başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by LastFighter View Post
    Playy-off 'a kalmadan çıkarsın inş. süper lige

Sağolun arkadaşlar, desteğiniz için teşekkürler

Playy-off 'a kalmadan çıkarsın inş. süper lige

Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri