Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

'Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.'

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yine de ayhan'ın girmesi çok saçma değil mi yani ofans oynayacak oyuncu mu kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet'in pozisyonu direk kırmızı karttı Bunu da gündeme getirmek lazım .. O pozisyon da penaltı bunu da belirtmek gerekir .. Hakemden ziyade böyle amatörce oyundan atılan Caner'e kızılmalı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kimse mazeret göstermesin diyorda arkadaş penaltıda penaltı yani ya Perea mıydı bilmiyorum ama eliyle topa dokunuyo Caner'in açısını bozuyo yani orda hakemde var nasıl görmüyor anlamıyorum ben.Caner'de artistmisin sen Allah aşkına ya.2 dakika önce aynı hareketi yaptın sarı kart gördün,2 dakka sonra gene aynısını yaptın ve atıldın yapma Allah Aşkına az Prof ol ya .Yazık valla.Elano-Ayhan değişikliğini zaten anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tam da neill geldi defanstan top çıkarıyoruz diyorduk ki, biri geri pas biri duran top olmak üzere sevgili leo franco'nun bariz bir şekilde dışarı nişanladığı topun dönüşleri gol oldu bunu da unutmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu forumda Avrupa Maçları sonrasında yarım saat için küfür serbest bırakılmalı... Ben biriken nefretimi Word dosyalarına kusmak zorunda mıyım??

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Şu forumda Avrupa Maçları sonrasın da yarım saat için küfür serbest bırakılmalı... Ben biriken nefretimi Word dosyalarına kusmak zorunda mıyım??
    Müthiş bir yenilik olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Şu forumda Avrupa Maçları sonrasında yarım saat için küfür serbest bırakılmalı... Ben biriken nefretimi Word dosyalarına kusmak zorunda mıyım??
    Hep destek tam destek yüz yılın yeniliği olur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri biran önce gelsede uğur defolup gitse.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben valla şu mübarek günde küfür etmek istemedim yoksa bayağı bi saydırırdım..Artık ne desek boş hakemler el birliği vermiş ne yaparsın artık..Lige iyi konsantre olmalıyız artık ligide alamassak yazık..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

maci izleyemedim son dakikalarda actim dakika 87 felandi galiba Forlan golü atti.Keske hic acmasaydim maci

Kale arkasındaki hakem ve orta hakeme sesleniyorum:
    Boyunuz posunuz devrilsin, bugünden sonra gün yüzü görmeyin, yağmurlu günde susuz kalın. Allah bin türlü cezanızı versin. O penaltı verilse turu geçmiştik.

Servet'in bir kırmızı kartını ve Madrid'in bir penaltısını atlamış hakem, Engin Verel'in söylediğine göre. . .

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Servet'in bir kırmızı kartını ve Madrid'in bir penaltısını atlamış hakem, Engin Verel'in söylediğine göre. . .
    Servet için dediği Agüero'nun sakatlandığı pozisyon sanırım. Madridin penaltısını ben görmedim. hangi pozisyon olduğunu arkadaşlar anlatırsa sevinirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben penaltı pozisyonunu hatırlıyorum. Ama verse kimse niye verdin demez vermese niye vermedin demez. Hakemin yorumuna bağlı bir karar. Ama bizim penaltının yorumlanacak bir yanı yok.

Servet pozisyonunda karta gerek yok. Servet isteyerek yapmadı onu. Siz servetin adamın kafasına tekme atabileceğine inanıyormusunuz ? Kendide zaten orda isteyerek yapmadığını anlatıyordu

Bu arada Agüero ya tam olarak ne oldu ? Dişlerimi kırıldı çenesimi çıktı ? Tam bir bilgi yokmu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Rijkaard: "Penaltımız verilmedi"

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Atletico Madrid'e yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada hakemlere ateş püskürdü.

Rijkaard, AA'da yer alan açıklamalarında "Perea'nın elle müdahele ettiği pozisyon çok net bir penaltıydı. Çizgi hakemi 2 metre önünde olan pozisyonu nasıl görmedi gerçekten çok ilginç. O an maçın kırılma anıydı. Ayrıca hakem, maç boyunca takdir haklarını hep rakipten yana kullandı" dedi.

İlk yarıda iyi oynadıklarını belirten Hollandalı teknik adam ikinci yarıda bazı oyuncularının temposunun düştüğünü sözlerine ekledi.

Leo Franco'nun yaptığı hataların sorulması üzerine ise Rijkaard, "Yenilginin faturasını tek bir oyuncuya kesmek doğru değil. Ayrıca Leo Franco çok iyi toplar da çıkarttı" şeklinde konuştu.

goal.com

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İsterse 18 hakem konulsun.Adam gibi hakem olmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çizgi hakeminin ne işe yaradığını soraarlar adama 1 metre yakınında olan pozisyonuda görmüyorsa hakemlik yapmasın genede takımım sonun kadar mücadele etti helal olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

...............
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Penaltı pozisyonu olmadan önce de hakem takdir haklarını genelde rakipten yana kullanıyor demiştim. Bunun bize karşı bir düşmenlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum ama hakem gerçekten kötüydü hatta hepsi kötüydü. Muhtemelen Agüero'nun pozisyonundan sonra, acaba gerçekten tekme mi atmıştı düşüncesinde takıldı kaldı ve bu nedenle rakibin lehine daha kolay düdük çaldı.

Satılmış maç yorumları var ama eğer Caner atılması, Galatasaray bir şekilde yine gol bulup turu geçerdi, o zaman maçı satanlardan biri de Caner'dir diyelim, hoş olmaz hiç.

Fenerbahçe'de de transfer döneminde yapılan hata Galatasaray'da da yapıldı. 2 takım da teknik adamların oyuncu transferinde hatalarıyla elendi bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Penaltı pozisyonu olmadan önce de hakem takdir haklarını genelde rakipten yana kullanıyor demiştim. Bunun bize karşı bir düşmenlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum ama hakem gerçekten kötüydü hatta hepsi kötüydü. Muhtemelen Agüero'nun pozisyonundan sonra, acaba gerçekten tekme mi atmıştı düşüncesinde takıldı kaldı ve bu nedenle rakibin lehine daha kolay düdük çaldı.

Satılmış maç yorumları var ama eğer Caner atılması, Galatasaray bir şekilde yine gol bulup turu geçerdi, o zaman maçı satanlardan biri de Caner'dir diyelim, hoş olmaz hiç.

Fenerbahçe'de de transfer döneminde yapılan hata Galatasaray'da da yapıldı. 2 takım da teknik adamların oyuncu transferinde hatalarıyla elendi bence.

Hah, iste bunlari soylemek olmuyor iste. Ben bunu 1 ay evvel soyledigimde mesajlarim silindi, kac tane tepki aldim, insanlar ne iddiali konustu GS transfer topiginde. Simdi cikip konussunlar bakalim. Jo ve Dos Santos dunya yildizi, Elano 2 yonlu oynuyor, Haldun baba muthis transfer yapti, konussunlar bakalim. Sezonun en kritik macina cikiyor GS ve forvetinde Arda, orta sahasinda M.Sarp-M.Topal ikilisi, yeni transferlerden biri oynayamiyor (Jo), digeri ise kulubede 90 dakika (Santos). Simdi o zamanlar o kadar iddiali konusan arkadaslar ciksin da kim hakliymis soylesin.
    Hatta birini ben buldum bile, delikanli ise bunlar simdi cikip konusurlar...

bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
    Guzel soylemissin, 2 tane 11 cikiyor, sadece ileri ucta degil. Onliberoda kalite eksikligi varken, yedek onlibero Ayhan iken, beklerde yedek sikintisi varken zaten Arda, Caner, Elano, Keita'nin oldugu bolgeye adam almak bana gore gereksiz. Zaten simdi bunlari konusmak anlamsiz, ilerki haftalar transferlerin ne derecede dogru oldugunu gosterecek.....

izmer96

herkesin bu forumda istedigi baslik altinda yorum yapmasi gayet normaldir , fakat tek soylemek istedigim sudur bugun bu yorumlari yapan arkadaslar lutfen bundan 1-2 ay sonra bu yorumlarini unutmasinlar , bizzat ben size hatirlaticam...
    izmer96 vbmenu_register("postmenu_1639298", true);

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hah, iste bunlari soylemek olmuyor iste. Ben bunu 1 ay evvel soyledigimde mesajlarim silindi, kac tane tepki aldim, insanlar ne iddiali konustu GS transfer topiginde. Simdi cikip konussunlar bakalim. Jo ve Dos Santos dunya yildizi, Elano 2 yonlu oynuyor, Haldun baba muthis transfer yapti, konussunlar bakalim. Sezonun en kritik macina cikiyor GS ve forvetinde Arda, orta sahasinda M.Sarp-M.Topal ikilisi, yeni transferlerden biri oynayamiyor (Jo), digeri ise kulubede 90 dakika (Santos). Simdi o zamanlar o kadar iddiali konusan arkadaslar ciksin da kim hakliymis soylesin.
    Hatta birini ben buldum bile, delikanli ise bunlar simdi cikip konusurlar...
    bir teknik direktör oyuncusunu form durumuna göre oynatır.demekki dos santos yeterli forma ve kondisyona sahip değil ki rijkaard ona şans vermemiş.atletico t.direktörü de maça forlan la başlamadı.spikeri de duyduysan eğer formsuz olduğunu anlamıssınıdır.yani bu anlattıklarım tüm dünyada geçerli.bir futbolcu formsuz ise yerine daha formda olan biri oynatılır.buna dos santos da dahil,ronaldo da dahil kaka da dahil messi de dahil..

umarım bu yazdıklarını bir kez daha gözden geçirirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    bir teknik direktör oyuncusunu form durumuna göre oynatır.demekki dos santos yeterli forma ve kondisyona sahip değil ki rijkaard ona şans vermemiş.atletico t.direktörü de maça forlan la başlamadı.spikeri de duyduysan eğer formsuz olduğunu anlamıssınıdır.yani bu anlattıklarım tüm dünyada geçerli.bir futbolcu formsuz ise yerine daha formda olan biri oynatılır.buna dos santos da dahil,ronaldo da dahil kaka da dahil messi de dahil..

umarım bu yazdıklarını bir kez daha gözden geçirirsin

Sen zaten 2 senedir dogru durustu top oynamamis adam alirsan onun formsuz ve fiziksel olarak zayif olmasini da herhalde dusunebilirsin.......

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......
    Nasıl bir kıskanclık , nasıl bi kücümseyici yorum , tamam anladıkda Atletico Madrid'i tuttugunu bari belli etme , hemen tsl deki maçlara dönmüşssün,çok komik bir yorum Galatasaraylı arkadaslar seviyene inmeyeceklerdir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Nasıl bir kıskanclık , nasıl bi kücümseyici yorum , tamam anladıkda Atletico Madrid'i tuttugunu bari belli etme , hemen tsl deki maçlara dönmüşssün,çok komik bir yorum Galatasaraylı arkadaslar seviyene inmeyeceklerdir.
    Bence Doğru Şeyler Söylemiş Fanatiklikten Siz Objektif Olamıyorsunuz Ve İnsanlara Çamur Atıyorsunuz...
    Keşke G.S Turu Geçseydi.Bunu En Az Sizin Kadar Bizde İstiyorduk Ancak Olmadı.Bu Objektif Olmayı Engelleyen Bir Durum Değil Ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Dogru, kendi sahanda top gormedigin bir mactan sonra hakemin iki taraf aleyhine hatalar olmasina ragmen senin aleyhine bir hatayi alip buyutmek ve yenilgiyi hakeme baglamak cok yuksek bir seviye. Kusura bakma, ben o kadar yukseklerde gezemiyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dogru, kendi sahanda top gormedigin bir mactan sonra hakemin iki taraf aleyhine hatalar olmasina ragmen senin aleyhine bir hatayi alip buyutmek ve yenilgiyi hakeme baglamak cok yuksek bir seviye. Kusura bakma, ben o kadar yukseklerde gezemiyorum.....
    Nedense siz çok gözüme çarptınız. Herhalde Bjk'nin şuan konusu yok diye içinize sindiremeyip Fenerbahçe ve Galatasaray topiclerine yorumlar bırakıyorsunuz. Tabiiki anlıyorum kötü bir durum ama rakip takımları kızdıracak şeyler yazmamak lazım.

Atıyorum ben bir Fenerbahçe'li olarak dün A.Madrid maçında Galatasaray'ı destekledim. Keza birçok Galatasaray'lı arkadaşımda Fenerbahçe'yi desteklediler. Fakat Beşiktaş'lı arkadaşlar(bazıları) buralarda olmadıkları için içlerine sindirememiş olacaklarki saçma yorumlar yapıyorlar.

Eminim turu geçseydik Liverpool'dan tarihi fark yememiz için dua edeceklerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

sadece tek bir sorum var sen turkmusun ? eger turksen , benim gibi GS lilerin bu macdan sonra ne kadar uzuntulu oldugumuzu bile bile neden boyle bir yorum yazarsin buraya ? hedefin kendinden daha basarili bir takimin taraftarlarini kisnkancligin yuzunden boyle basarisiz oldugu bir zamanda bu sekilde elestrip kendini tatmin mi etmek?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    sadece tek bir sorum var sen turkmusun ? eger turksen , benim gibi GS lilerin bu macdan sonra ne kadar uzuntulu oldugumuzu bile bile neden boyle bir yorum yazarsin buraya ? hedefin kendinden daha basarili bir takimin taraftarlarini kisnkancligin yuzunden boyle basarisiz oldugu bir zamanda bu sekilde elestrip kendini tatmin mi etmek?

Uzuntuluysen o zaman yorum yapmayacaksin o halinle. Diyelim ki ben Atletico taraftariyim ve bu yorumlar da beni uzuyor, buyur burdan yak. Uzuntuluysen de bu senin objektif olmani engellemez zaten. BJK-GS macindan sonra ne guzel yorumlar yapiyordunuz, hakemlere toz kondurmuyordunuz....

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri