Söğütlüçeşme'deki metrobüs durağından bahsediyorsun değil mi?
So what?
Saike
Bu arada benim fotoğraf makinesi 7.2 megapiksel ama hafıza kartım düşük, 1 gb. Fotoğraf çekmeden sadece 12 dk video çekebiliyorum o yüzden. Eğer memory stick pro duo hafıza kartı olan varsa makineyi getireyim yoksa başka bir arkadaş getirsin.
abi sen getir video şart değil fotoların yeter![]()
Mehmet ama video harika çekiyor, çok net oluyor. Eğer hafıza kartı olursa maçın önemli anlarını videoya almış oluruz.Geçen sefer gollerimin hiçbiri çekilmemişti tesadüfen.
Serhat'ın attığı tekmelerden de sadece 1 tanesi görüntülerde vardı. Mustafa abi yapmazdı böyle ama.
![]()
emrah kardeş sen o beylerbeyinde 3 4 tane stad halı saha felan ver sen tam hangisinde oynayacağuk onun ismini ver ben oraya gidim direk
bide bende getirebilirim 7.2 mp kamera yani foto kamera mak.
Beylerbeyinde Şampiyon halısaha. Stadı geçince hemen ordaymış. (Oğuz dedi bana da)
Bu arada maç saati falan ne zaman ? ben sarıyer'de oturuyorum direk Beşiktaş'tan vapurla Üsküdar'a geçebilirim. Ordanda 3-5 lira tutuyor taksiyle. Eğer benle gelmek isteyen olursa Beşiktaş iskelesindede buluşabiliriz. Ben o sahada maç yaptım bu arada eğer büyük sahayı tuttuysanız o saha gerçekten epey büyük![]()
inşallah yasak değildir yasaksa kusura bakmayın yönetici arkdaşlar [email protected] organize edin eklesin vede eklemek isteyenler aslında pazar olacaktı maç ama :=)
Yokmu maçın saatini bilen ?
saat 4-5 arası eralp..
cumartesi 16-17 arası dediler amaben pazar gününü tercih ederdim
ama farketmez alınmış bikere
Avrupa Yakası Grubu olarak metrobüs durağında buluşup topluca gideceğiz. Zaten Boğaz Köprüsü durağında inince biraz yürüyerek de gidebiliriz ya da 15H ile tam o caddedeki durakta (Çayırbaşı Durağı) inebiliriz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
3-3,5 civarı orada oluruz, maç 4'te başlıyor, ne kadar erken orada olursak iyi olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet düşüncem o şekilde ama direkt sahaya gideceksen sen bilirsin. 15:30'dan önce sahada olursan iyi olur.
Telefon numaralarınızı özel mesajla gönderirseniz iyi olur. Ben de size gönderirim o zaman. Beni çaldırın ben ararım, sınırsız benim ki.Şemsi senin numaran var.
Maalesef Burak Abi'de (El-Hadji) aramızda olamayacak, kendisi omzundan sakatlandığı için maçta olmayacak ama belki izlemeye gelebilirse gelecek.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Tüh yav.Geçmiş olsun Burak abiye.
So what?
Saike
Batuhan gelemiyor.
Bursaspor (Oğuz Kağan)
GeNç KaRTaL (Şemsi)
SerKaN (Serkan)
nekop (Serhat) (Hala hayretler içindeyim geliyor. )
FenerBahceLi (Mehmet)
emrah44 (Emrah Abi)
ABOOO (Cengiz Abi)
ShevAnil (Anıl)
EreN (Eren)
galatasaray12 (Eralp)
kopkopfmci
11 kişiyiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Geleceğimi etkileyebilecek bir randevuyu sizin için erteledim ve maça geliyorum, işi gücü olmayan, hasta sakat olmayıp da maça gelmeyen arkadaşlara duyurulur.
Aygün bir kere geldin ya, artık seneler boyu kendini muaf tutarsın bu işlerden,
1 Kişi eksik gözüküyoruz, tanıdık, manıdık vs. birini bulabilecek var mı?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ibob'un yarın dersanesi öğleden sonra olmazsa gelecek.Ama düşük bir ihtmal.Arkadaşını çağırabilecek olan varsa getirsin.6-5 olması iyi olmaz pek.
So what?
Saike
Hadi ben oynamayayım diyorum ama 5-5 o sahada ölürsünüz. Sahanın boyutları biraz büyükçe,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT