Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başında gelen gol gerçekten sürpriz oldu.Böyle bir başlangıcı hiç ummuyordum.Mustafa hoca da ummuyordu büyük ihtimal.Bugün planları yine tutmadı.Çıkardığı kadroyla ilk yarıda adam gibi pas trafiği bile yapamadık,bırakın pozisyona girmeyi.İkinci yarıda yaptığı hamleyle pas yapmaya başladık.Böylece baskı kurmayı da başardık.Bobo'nun kaçırdığı penaltı maçın dönüm noktası oldu.Kaybettik ve sezona noktayı koymuş olduk kendi adımıza.Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük bir şansa sahip oldu bu galibiyeti alarak.Ancak hala ipler Bursaspor'un elinde.Şampiyonluk için Galatasaray'ı mutlaka yenmek zorundalar.Son olarak şunu söylemek istiyorum.Bilica'nın yaptığı Fenerbahçe gibi büyük bir takımın oyuncusuna yakışmayacak cinsten bir hareket.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Kasimpasa maci pazar saat 15:00'da..GS-Bursa maci pazar saat 19:00'da..
    Harika haber
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lugano'nun pozisyonunu veremedi diye bir sonraki pozisyonda Bilica'ya verdi zaten..Sanki her maç Fenerbahçe kollanıyor,hep Fenerbahçe'nin maçlarında oluyor diyerek kendinizi tatmin ediyorsunuz.Sonra Fenerbahçe anti patik.Hep aynı terane..Volkan cevabı verdi zaten,fazlasına gerek yok..Tebrikler Fenerbahçem..

benim anlamadığı konu ligde 3 hafta kalmış artık her maçları aynı saatte oynatacaklarına nedense ilk bizim maç ardından Galatasaray-Bursa maçı oynatılıyor en azından bu iki maçın aynı saatte oynatılması gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ŞampiyonLuk yoLunda yapıLan herşey mübahtır da bu kadarı da değiL. Herşeyi, hakemi, yan hakemLeri, kırmızı kartLarı, penaLtı kararını, veriLmeyen penaLtı kararını geçtimde, PenaLtı noktasını eşeLemek ne demektir ? BiLica bundan önce ki hayatında çiftçi feLandı sanırım ?

Fenerbahçeyi tebrik ederiz.

Man of the Match Hüseyin Göçek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kasimpasa maci pazar saat 15:00'da..GS-Bursa maci pazar saat 19:00'da..
    Bunu değiştireceklerdir. Ya da akılları varsa biraz değiştirsinler. Böyle salakça bir karar olur mu yahu 4 hafta kalmış sezonun bitmesine şampiyonluk yarışında iki takım da aynı saatte oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem Göçek'e patladı!
    Turkcell Süper Lig'de 30. hafta maçında F.Bahçe'ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına konuştu ve hakem Hüseyin Göçek'ten rahatsızlığını dile getirdi.

Denizli, "Artık şampiyonluktan söz etmek akılcı olmaz. Beklentimiz, iddiamızı Bursaspor maçına taşımaktı. Hesaplarımız istediğimiz gibi olmadı. Fenerbahçe'ye karşı gol yemek önemli değil. Rakibimiz ikinci devre çözülebilecek bir takım. Bobo'nun kaçırdığı penaltı kırılma noktası değil. Bu sezon bir kere hakem hakkında konuştum. Bu akşamki hakem kararlarından sonra bir kez daha konuşacağım. Hakemlik yürek işi. Beceremeyenler yapmasın o zaman. MHK 90 dakikayı hakemlere izletsin. Göçek hangi kararlar vermiş. Karşılaşmanın kaderiyle nasıl oynanmış. Bakalım vicdanları rahat olacak mı?" dedi.

Bobo'nun hafta içi kendisine penaltı çalışmak istediğini belirten Denizli, "Ona izin verdim; fakat futbolcu penaltı kaçırabilir. Uğur İnceman'ın penaltı pozisyonunda Bilica son adam olarak değerlendirilmeliydi. Tabiki üzüntümüz büyük. Düşündüğümüz 90 dakikayı oynadık. Erken gol yememiz de sorun değil. Bize çıkan kartlar, bize verilmeyen fauller büyük problem. Benim kenardan gördüğümü hakemler nasıl görmüyor anlamıyorum!" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça 9 savunma oyuncusuyla çıkan hoca hatalı değil, penaltı kaçıran Bobo hatalı değil, Fenerbahçe'nin gardı düşmek üzereyken değişiklik yapmayı akıl edemeyenler hatalı değil de hakem hatalı!!! Nasılsa Fenerbahçe kazandı, atın çamuru...

İlk maçtan sonra net verilmeyen penaltı, 5 metre ofsayttan gol olurken neredeydiniz acaba şimdi haeme sallayanlar?

Hakem iyi miydi, hayır, değildi. İsmail'i daha ilk yarı düdükten sonra topa vurdu diye atması gerekirdi atamadı, Mehmet'e verilmeyen net penaltı var, veremedi, Beşiktaş aleyhine de hatalar yaptı, veremediği penaltıdan sonra, olmayan pozisyonda penaltı üretti.

Hakemi konuşacağına Beşiktaşlı yönetiiler, maçın en net pozisyonunu penaltı ile yakaladıklarını konuşsunlar.

İlk devre en azından 2. golü bulup, işi bitirmemiz lazımdı, Beşiktaş'ın 2-0'dan geri dönmesi mümkün olamazdı ama gol yemeden atmaya devam ediyoruz. Kral Alex, kaptan gemisini taşıyor. Volkan da 6 maça çıkardı gol yememezlik serisini. Taraftarın da dediği gibi "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor!" Eğer gol atmaya devam edersek, gol yemeyeceğimiz için şampiyonluğa ulaşırız, şimdi haftaya Galatasaray'ın Fenerbahçe için Bursa'yı yenmesini bekleyeceğiz.

Volkan'a para cezası vermeli yönetim, Bilica sezon sonu gönderilmeli, nasıl ki Tomas'ın bileti kesildi hiç düşünülmeden Bilica da kapıya konulmalı sezon sonunda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Maça 9 savunma oyuncusuyla çıkan hoca hatalı değil, penaltı kaçıran Bobo hatalı değil, Fenerbahçe'nin gardı düşmek üzereyken değişiklik yapmayı akıl edemeyenler hatalı değil de hakem hatalı!!! Nasılsa Fenerbahçe kazandı, atın çamuru...

İlk maçtan sonra net verilmeyen penaltı, 5 metre ofsayttan gol olurken neredeydiniz acaba şimdi haeme sallayanlar?

Hakem iyi miydi, hayır, değildi. İsmail'i daha ilk yarı düdükten sonra topa vurdu diye atması gerekirdi atamadı, Mehmet'e verilmeyen net penaltı var, veremedi, Beşiktaş aleyhine de hatalar yaptı, veremediği penaltıdan sonra, olmayan pozisyonda penaltı üretti.

Hakemi konuşacağına Beşiktaşlı yönetiiler, maçın en net pozisyonunu penaltı ile yakaladıklarını konuşsunlar.

İlk devre en azından 2. golü bulup, işi bitirmemiz lazımdı, Beşiktaş'ın 2-0'dan geri dönmesi mümkün olamazdı ama gol yemeden atmaya devam ediyoruz. Kral Alex, kaptan gemisini taşıyor. Volkan da 6 maça çıkardı gol yememezlik serisini. Taraftarın da dediği gibi "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor!" Eğer gol atmaya devam edersek, gol yemeyeceğimiz için şampiyonluğa ulaşırız, şimdi haftaya Galatasaray'ın Fenerbahçe için Bursa'yı yenmesini bekleyeceğiz.

Volkan'a para cezası vermeli yönetim, Bilica sezon sonu gönderilmeli, nasıl ki Tomas'ın bileti kesildi hiç düşünülmeden Bilica da kapıya konulmalı sezon sonunda.

Ya serkan geçin bu sistem, diziLişLere sığınan keLimeLeri. Fenerbahçe sanki çok mu iyi top oynadı ? Ne yaptı anLatta bizde biLeLim. Beşiktaş ın sistemini eLeştiriyorsun. Bence sen Fenerbahçe nin sistemini eLeştirsen daha iyi oLur. BiLica nın penaLtı noktasında ki inşaat çaLışmaLarını eLeştir.

Bu kadar hakem hatası oLan yerde, tabi ki eLeştiriLecek hakemLer. ELeştirmeyeLim mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakemlik yürek işi
    Mustafa Hocam emin ol teknik direktörlük te yürek işi. 9 kişi savunmacıyla oynamak değil.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bunu değiştireceklerdir. Ya da akılları varsa biraz değiştirsinler. Böyle salakça bir karar olur mu yahu 4 hafta kalmış sezonun bitmesine şampiyonluk yarışında iki takım da aynı saatte oynamalı.
    Bencede kesinlikle ayni saatte olmali...Ama su anda acikladiklari saatler bunlar..Degismez heralde..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bencede kesinlikle ayni saatte olmali...Ama su anda acikladiklari saatler bunlar..Degismez heralde..
    Fenerbahçe itiraz eder değiştiriler bence de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi oynadık Hakkımız ile kazandık Tebrikler FENERBAHÇE'm ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aynı saatte oynanır. HoLLanda Liginde iki haftadır bütün maçLar aynı saatte oynanıyor. Bizim Ligimizde de bundan sonra ŞampiyonLuk mücadeLesi veren takımLarın hepsinin aynı saatte oynaması gerek. Geçen sezon böyLe yaptıLar, bu sezonda böyLe yapsınLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilica Farmville oynadı resmen Orada o pozisyon bence penaltı, hatta öncesinde Lugano'nun da eli var. Üstelik Volkan yaptığı hareketten sonra atılmalıydı bence... Vederson'la Toraman'ın kırmızısı doğru. Alex'in son dakikada ne amaçla oraya gittiği belli. Öte yandan derbiyi oynayan kazandı, Beşiktaş bu maçta puan alsa haksızlık olurdu. Yine de keşke adil kararlar olsaydı. Hakem resmen rezaletti. Ernst'in pozisyonu görmedim, ama o da doğruymuş galiba. Emre zaten her maç atılmalı ya, ona hiç girmeyeyim çıkamayız Eskiden sanki hakemler bu kadar etki etmiyor gibiydi, yine derbilerde filan konuşulurdu hakemler, ama artık her maç konuşulur oldular. Federasyon bu klonuya dikkat etmeli, yazın bu işte bir değişikliğe gidilmeli, çünkü hatalar sonuçlara çok etki ediyor.

Maçta Beşiktaş çok kötü bir kadroyla çıkmış bence, gole yakın 1.5 oyuncuyla başladılar: Bobo ve Tello (0.5 saydım)... Fenerbahçe ise kadrosunu iyi kullanmış gibi görünüyor, elde kim varsa o oynadı. Güiza, Özer, Alex gibi hücum silahlarının yanına Emre ve Mehmet Topuz da eklenince güzel bir orta saha ve hücum hattı ortaya çıkmış. Bununla birlikte savunma ve kale de sağlam olunca Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı. İki takımı da tebrik ediyoruz, beraberlik beklediğim ve istediğim maçta kazanan Fenerbahçe maalesef şampiyonluk yolunda büyük adım atmıştır. Kendi işimizi Sami Yen'de kendimiz yapamadık, Ankaragücü'nden Kasımpaşa'dan Beşiktaş'tan medet umar hale geldik. Keşke Baros hiç sakatlanmasaydı... Neyse konu dağılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray haftaya Bursa'yi yener , Fener zorda olsa Kasimpasa'yi gecer lider olur , Bursa BJK yide yenemez evinde , Fener sampiyon GS ikinci bitirir gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ya serkan geçin bu sistem, diziLişLere sığınan keLimeLeri. Fenerbahçe sanki çok mu iyi top oynadı ? Ne yaptı anLatta bizde biLeLim. Beşiktaş ın sistemini eLeştiriyorsun. Bence sen Fenerbahçe nin sistemini eLeştirsen daha iyi oLur. BiLica nın penaLtı noktasında ki inşaat çaLışmaLarını eLeştir.

Bu kadar hakem hatası oLan yerde, tabi ki eLeştiriLecek hakemLer. ELeştirmeyeLim mi ?
    Fenerbahçe topa daha çok sahip olup, top çevirdi, böyle oynayarak da 3 net pozisyona girdi, 2. devre yine Alex'in 1 pozisyonu var. Takım yorulmaya başlayıp, orta saha Beşiktaş'ın kontrolüne geçtiğinde değişiklik yapıp, orta sahayı dirençleştirmeliydi, yapılmadı, yapılacak oyuncu yoktu, hatadır Fenerbahçe adına.

Bilica'nın yaptığı hoş iş değil ama penaltı bu nedenle kaçtı derseniz gülerim sadece. Mesajıma bakarsan ki herhalde çok sinirlisin görmedin, Bilica sezon sonu kapının önüne koyulmalı diye yazmıştım hatta Volkan'a da penaltıdan sonra yaptıklarından dolayı para cezası verilemli diye de yazdım.

Beşiktaş'a bakıyorum, maçı kazanmak adına 1 tane olumlu hareketi yok, en net pozisyon penaltı, onu bile atamıyor. Penaltıdan daha net pozisyon mu olur? Ha ama pardon, Bilica eşeledi ya, ondan Bobo vuramadı topa, pardon.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Maçtaydım. Müthiş bir atmosfer vardı, özellikle maç sonu çok güzeldi. Maç sırasında kavgalar yaşandı. Bir olayda tam benim bulunduğum noktadaydı. Bir koltukta iki kişiydik. Çift bilet satmanın faturası kavgalarla yaşandı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe topa daha çok sahip olup, top çevirdi, böyle oynayarak da 3 net pozisyona girdi, 2. devre yine Alex'in 1 pozisyonu var. Takım yorulmaya başlayıp, orta saha Beşiktaş'ın kontrolüne geçtiğinde değişiklik yapıp, orta sahayı dirençleştirmeliydi, yapılmadı, yapılacak oyuncu yoktu, hatadır Fenerbahçe adına.

Bilica'nın yaptığı hoş iş değil ama penaltı bu nedenle kaçtı derseniz gülerim sadece. Mesajıma bakarsan ki herhalde çok sinirlisin görmedin, Bilica sezon sonu kapının önüne koyulmalı diye yazmıştım hatta Volkan'a da penaltıdan sonra yaptıklarından dolayı para cezası verilemli diye de yazdım.

Beşiktaş'a bakıyorum, maçı kazanmak adına 1 tane olumlu hareketi yok, en net pozisyon penaltı, onu bile atamıyor. Penaltıdan daha net pozisyon mu olur? Ha ama pardon, Bilica eşeledi ya, ondan Bobo vuramadı topa, pardon.
    BeLki oLmuştur ? Nereden biLeceksin. Adam farkLı bir noktaya vuracaktı beLkide, ama yerde inşaat çaLışması oLduğundan daha garanti bir vuruş yoLuna gitmiştir. Adam inşaat çaLışmaLarı arasında attı penaLtıyı, biLemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

BeLki oLmuştur ? Nereden biLeceksin. Adam farkLı bir noktaya vuracaktı beLkide, ama yerde inşaat çaLışması oLduğundan daha garanti bir vuruş yoLuna gitmiştir. Adam inşaat çaLışmaLarı arasında attı penaLtıyı, biLemeyiz.
    Penaltı atmanın garantisi sağ köşeye plase vurmak mıdır abi? saol köşeye vursa garanti olmuyo mu? Yoksa Bilica orayı eştiği için mi sağ köşeye vurdu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbolu bırakınca mütaahhit olacaktır belki, şimdiden başlamış işte çalışmalara.

Hem üzülmeyin bu kadar yahu, kıymetli Bobo'nuzun gelişmesine yardımcı oldu Bilica, bir daha Fenerbahçe maçında Bilica böyle yaparsa penaltı noktasını, tecrübesiyle yenebilir bu zorluğu, çok büyük engel çünkü, çukur vardı kocaman. Kenara koydu, vurdu işte yahu, Bilica'nın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, dersen ki Bilica orada kart görüp atılmalıydı, hak verebilirim sana ama Bobo bu nedenle kaçırdı dersen, önceki mesajımda olduğu gibi gülerim sadece abi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Arkadaslar bakin simdi sunu belirtmekde fayda var , her macdan sonra burda diyoruzki hakem soyle hakem boyle , bunu GS dede FB dede BJK , Bursa dada diyoruz , ben 27 yasindayim 11 - 12 yasimdan beri bir fiil takip ederim Turkiye ligini bu yasima kadar bu kadar rezil , eyyamci , kotu bir hakem yonetimi gormedim

Bu hakemler tarafmi tutuyor ? kesinlikle hayir , sadece cok kotuler , hatta cok kotuler demek yeterli degil REZALET ler , onumuzdeki hafta sonu 1 tane ingiltere 1 tane ispanya liginden mac izleyin ondan sonra OBJEKTIF gozle taraftar olmadan herhangi bir Super lig macini izleyin karsilastirin hakemleri ,

Hepimiz taraftariz , siz nasil koyu bir Fenerbahce taraftariysaniz bende koyu bir Galatasarayliyim , ama bizim rekabetimiz abi - kardes rekabeti gibidir birbirimizi kizdirmadan bir zevki cikmaz fakat bunu yaparkende gercek olanlarida goz ardi etmemek gerekli , herkesin agzina pelesenk olmus bir laf var MARKA DEGERI , LIGIMIZIN MARKA DEGERI , bu eyyamci , basiretsiz hakemlerle bu ligin ne marka degeri artar , ne akici futbol oynanir ligimizde nede bu tip konusmalarin ardi arkasi kesilir

Bugunku maci Fenerbahce kesinlikle hakketti , ama hakem felaket bir yonetim gosterdi bunu soylemek icin taraftar olmaya gerek yok ciplak gozle gorulen seyler onemli olanda bunu soyliyebilmek , ha bir BJK li cikar derki maci bu yuzden kaybettik , Sizde cikar dersinizki ne alakasi var hakem hatalari her yerde , bu arada ki ince cizgiyi anlamakda bitiyor is , haklem hatalari her macda var ligimizde sadece o macda hangi takim daha sansizsa o takimin aleyhine maca direk etkide bulunan kararlar artiyor
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Nisan.2010 at 16:59 Reason: Silinen mesajlardan alıntı olan bölüm silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçın yıldızı mustafa denizlidir dahada yorum yapmam.:/

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi burada hakemin Fenerbahçe'ye maç kazandırdığına dair bir yorum göremedim.

Beşiktaş atağa çıkmaya hazırlanırken arkadan Emre geliyor ve dirsek yiyor. Hakem avantaja bırakıyor. Top Fenerbahçe'de olsa anlayacağımda dirseği atan Ernst topla gitmeye devam ediyor neyin avantajını oynatıyorsun. Sonra Beşiktaş topu kaybediyor. Tak kırmızı kart. Tamam kırmızı doğruda haftaya verseydin. Burdaki anormalliği görmek için Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı olmaya gerek yok.

Gökhan Gönül'ün kanatta top eline çarpıyor yada eliyle oynuyor farketmez. Avantajlık olmayan yerde avantaj oynatıyorsun. Beşiktaş topu kaybettiği gibi aradan kaç zaman geçmiş el veriyor. Gökhan çıldırıyor. Olacak iş mi bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ankaragücü maçı çok fena geçer.Kardeş takımının kazanmasını kesin isteyecektir Ankaragücü.Varını yoğunu ortaya koyarlar bence.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Futbolu bırakınca mütaahhit olacaktır belki, şimdiden başlamış işte çalışmalara.

Hem üzülmeyin bu kadar yahu, kıymetli Bobo'nuzun gelişmesine yardımcı oldu Bilica, bir daha Fenerbahçe maçında Bilica böyle yaparsa penaltı noktasını, tecrübesiyle yenebilir bu zorluğu, çok büyük engel çünkü, çukur vardı kocaman. Kenara koydu, vurdu işte yahu, Bilica'nın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, dersen ki Bilica orada kart görüp atılmalıydı, hak verebilirim sana ama Bobo bu nedenle kaçırdı dersen, önceki mesajımda olduğu gibi gülerim sadece abi.
    İşi daLga geçmeye vurmanın anLamı yok. Benim neyi kastettiğimi sende biLiyorsun. Ben engeL oLmuştur demedim. AsıL vurguLamak istediğim yaptığı hareketti. Yoksa gayet iyi bir penaLtı attı Bobo, Bobo kaçırmadı, VoLkan kurtardı o penaLtıyı. Ama bakıyorumda gayet gırgır havaLarınız, yapıLan hareketLeri tasvip etmeniz çok güzeL.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bilica ne yapmış öyle ya, bunu da gördük bakalım daha neler göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşi daLga geçmeye vurmanın anLamı yok. Benim neyi kastettiğimi sende biLiyorsun. Ben engeL oLmuştur demedim. AsıL vurguLamak istediğim yaptığı hareketti. Yoksa gayet iyi bir penaLtı attı Bobo, Bobo kaçırmadı, VoLkan kurtardı o penaLtıyı. Ama bakıyorumda gayet gırgır havaLarınız, yapıLan hareketLeri tasvip etmeniz çok güzeL.
    Abi sen ilk mesajımda ben Bilica kapının önüne koyulmalı dediğim halde sen çıkıp Bilica'yı eleştir dersen, sonra da dalga geçer gibi bu nedenle penaltı kaçtı dersen ben de dalgaya vururum.

Bilica'nın yaptığı doğrudur diyen birisi varsa zaten fanatiklikten gözü kör olmuştur, o da bizden uzak olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Gitti paracıklarım.
    Çağdaş sen varya sen

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi burada hakemin Fenerbahçe'ye maç kazandırdığına dair bir yorum göremedim.

Beşiktaş atağa çıkmaya hazırlanırken arkadan Emre geliyor ve dirsek yiyor. Hakem avantaja bırakıyor. Top Fenerbahçe'de olsa anlayacağımda dirseği atan Ernst topla gitmeye devam ediyor neyin avantajını oynatıyorsun. Sonra Beşiktaş topu kaybediyor. Tak kırmızı kart. Burdaki anormalliği görmek için Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı olmaya gerek yok.

Gökhan Gönül'ün kanatta top eline çarpıyor yada eliyle oynuyor farketmez. Avantajlık olmayan yerde avantaj oynatıyorsun. Beşiktaş topu kaybettiği gibi aradan kaç zaman geçmiş faul veriyor. Gökhan çıldırıyor. Olacak iş mi bu.
    Orada sanirim yardimcilarindan birisi hakeme soyledi kulakliktan..Bana oyle geldi..

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri