Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

30 65.22%
  • Berabere

6 13.04%
  • Galatasaray

10 21.74%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [3.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kazandık,zor oldu ama oldu bir şekilde.88.dakikaya gelmişiz;rahat değilim hala acaba maç 3-3 olur mu birden diye.Ne hallere getirdi takım bizi.Bugün biraz da olsa yüzümüzü güldürdüler ve geleceğe biraz daha umutla bakmamızı sağladılar.

Baros,Baros,Baros.Bu adamsız bir takım düşünemiyorum.Her pozisyonda var,her golde var.Nitekim 1 attı,1 direkten dönen topu var.

Arda bugün ilk yarıda kötü olsa da,ikinci yarı kendini gösterdi ve ofansta harika işler yaparak 2 gol attırdı.Defansta da ekstra işler yaparak kaza gollerinin yenmesini engelledi.

Böyle bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.Umarım artık toparlanırız ve transfer yaparak ideal kadromuzu kurarız.

Bir iki kötü yön de çarpmadı değil gözüme.Ufuk çok zaman geçiriyor,böyle yapmaması lazım.Neill,Baros,Ayhan bugün çok sinirliydi.Bazen gerçekten çok haklılar.Hakem,bu futbolcularne yaparsa yapsın,pozisyonun faul olduğuna inanmıyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Mactan sonra Arda'nin seyircilerle butunlesmesi cok guzeldi , tek basina maci getirdi zaten bu aksam iyi oynamasakda galibiyet almak guzel

Favori kaybetti ben dahil cogu kisiyi sasirtti

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Yapmadığı şey değil
    Barlarda takılıyor diye geri gönderdiler, şimdi para verip transfer ettiler anlamak harbiden güç bir de üstüne ıslıklıyorsun . . .

Bu arada yenilseydik millet demedigini birakmayacakti Rijkaard'a istifa etsin biraksin futbolu bilmiyo Elano neden cikar diye bi kelime eden yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada Rijkaard'ı kutlamak lazım.Sonunda doğruyu yapmış ve Balta'yı kesmiş.Serkan da en az onun kadar oynayabiliyormuş.Hem de ters ayaklı olmasına rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kazandık sonunda . güzel galibiyet oldu . şeytanın bacağını kırmışızdır inşallah . top bir türlü girmek istemiyor hep ite kaka oldu goller

ufuk açısından da sevindim iyi bir maç çıkarttı tek hatasıyla puan kaybetsek hem müthiş basınımız çok üstüne giderdi hem de morali bozulurdu . ben hala güveniyorum ona . mükemmel bir şut da çıkardı zaten .

ardanın çok dolduğu her hareketinden belliydi . taraftarla buluşma hoş oldu . iyi oynamadı ama son 2 golde katkısı var . baskı azaldıkça daha iyi olacaktır .

aydın kendini baya toparlamış beğendim . ali turan geçen maçlara göre çok daha iyiydi . neill'in kafa başka yerlerdeydi sanki ama bu kadarı bile idare etti . serkan fena değildi maç eksiğini hissettik , ama hakan baltanın kenara çekilmesi lazımdı solda da olsa oynamasına sevindim serkanın . ayhanın malesef bu takımda yeri yok artık . fırmda bir cana her türlü keser ayhan'ı . cana da fena değildi 1-2 iyi müdahalesi oldu . elano hala sakatlığı atamamış üzerinden .

mücadeleyi beğendim genel olarak . ama bu orta sahalar bu kadar ofansif özürlüyken her zaman zorlanırız . artık orda elano mu oynar kim oynar bilmem ama ofansif yönü kuvvetli bir adam şart . 2kanat + baros çok az kalıyor atak varyasyonları için .

kara bulutları bir nebze dağıttık . 2 güzel transfer + 2-3 maçlık galibiyet serisiyle tekrar eskisi gibi oluruz ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bu arada yenilseydik millet demedigini birakmayacakti Rijkaard'a istifa etsin biraksin futbolu bilmiyo Elano neden cikar diye bi kelime eden yok
    ben aydın'ı beğendim baya . elanodan yararlıydı bence .. biraz kumar oldu belki bize göre ama değişiklik işe yaradı ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben Elano'nun neden 11 başladığını sorgularım. Büyük ihtimal erkenden golü bulmak istedi çünkü Elano hazır değil bu yüzden çıktı oyundan zaten. Düşünün geçen sezon prensiplerinden taviz vermeyen Rijkaard artık yokluktan hazır olmayan futbolcuyu 11 başlatıyor bi de bu açıdan bakın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ben aydın'ı beğendim baya . elanodan yararlıydı bence .. biraz kumar oldu belki bize göre ama değişiklik işe yaradı ..
    Aydın'ın kiraya gitmesi,biraz aklını başına getirmiş gibi duruyor.Bu sene daha iyi olabilir.Hiç değilse Serdar Özkan'dan daha iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben baskılı oyunumuzu beğendim bugün.Uzun zamandan sonra istekliydik.Her zamanki gibi yine Cana orta sahayı topladı,Arda yıldızlaştı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Rijkaard su anda basin toplantisi duzenliyor ve transfer bitmeden 2-3 oyuncunun gelmesini bekliyoruz dedi , ben anliyamiyorum 2 gunde 3 adammi alicak Adnanlar?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aydın'ın kiraya gitmesi,biraz aklını başına getirmiş gibi duruyor.Bu sene daha iyi olabilir.Hiç değilse Serdar Özkan'dan daha iyidir.
    aynen Aydın geçen seneden daha iyi başladı kiraya gitmese bile Serdar'dan daha iyi performans gösterirdi diyorum ben

elano değişikliği kesinlikle doğruydu, risk almak gerekir bazen.

iyi oynamasak da kazandık. bu takıma güven aşılamalı artık. bundan sonra 3 aydır var olan şu aciz galatasaray görmeyeceğiz umarım. kulübü bu hale getirenler utansınlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    aynen Aydın geçen seneden daha iyi başladı kiraya gitmese bile Serdar'dan daha iyi performans gösterirdi diyorum ben
    Durun da Aydın daha ne yaptı ki.Geçen sene Avrupa maçlarında asistler falan filan götürüyordu!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın geçen sene çok iyiydi ama Aydın sol açık oyuncusu sağ açık değil. Rijkaard onu sağ açık oynatmaya başlayınca iyi performans gösteremedi sonra kiraya verildi. Topu içeri çekerek açtığı ortalar, çektiği şutlar çok etkili oluyor. Sağ açıkta bunları göremiyoruz doğal olarak. Mustafa Sarp gerçekten yüreğiyle oynuyor attığı paslar şaşırtıcı derecede çok iyiydi bugün. Bunların hepsi istekle, ruhla olacak şeyler. Bu galibiyet güvenleri yerine getirdi. 3. golde de takımın sonunda "oh be" diyerek birlikte sevinmesi bunun göstergesiydi. Maçı kazanamasaydık en çok Ufuk'a üzülürdüm çünkü ona yazık olacaktı. Yeni bir kaleci kazanma yolunda gidiyoruz. 2 takviyeyle yeniden ayağa kalkabiliriz. 2 senedir Eskişehir'i yenmemiz ayrı bir güzellik oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Durun da Aydın daha ne yaptı ki.Geçen sene Avrupa maçlarında asistler falan filan götürüyordu!
    geçen seneye göre biraz daha istekli ve mental olarak daha düzgün Aydın ama şu anlık bu tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bir insan aynı hatayı 2 kere yapıyorsa,hata olmaktan çıkar.Aydın'ın eskisi kadar kötü olacağını düşünmüyorum.Ha olursa da kendisi bilir.Kapının yolu gösterilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    2 senedir Eskişehir'i yenmemiz ayrı bir güzellik oldu
    En son 1995 yılında kazanmışız Kaan Eskişehir'e karşı.15 yıl sonra geldi bu galibiyet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gs 4-1 alır..

son günlerde ne diyosam tutuyo..
    3-1 aldı..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    En son 1995 yılında kazanmışız Kaan Eskişehir'e karşı.15 yıl sonra geldi bu galibiyet
    Eskişehir'de Eskişehir'i en son o tarihte yenmişiz Yunus spiker dedi sanırsam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eskişehir'de Eskişehir'i en son o tarihte yenmişiz Yunus spiker dedi sanırsam
    Galiba.Ben maç heyecanından en son galibiyet olarak duymuş da olabilirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

maç özetini izliyorumda şimdi nası gol yemişiz öyle yav

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Ne kadar önemlidir futbolda özgüven, moral...

Hani küsersin sevgilinle, ayrılırsın. Yıkarsın ortalığı bitti dersin. Sonra geçer sinirin barışırsın. Ama bir müddet her adımında, her sözünde yüreğin titrer ya, işte öyle birşey bugün Galatasaray'lı oyuncuların topa yaklaşımı. Ürkek, hata yapmaktan korkarken hata yapan..

Hani bir arkadaşınla kavga edersin, sana yalan söylemiştir, ağıza alınmayacak şeyler söylersin, bi zaman sonra geçer sinirin. Affedersin ama artık temkinlisindir, inanmazsın sözlerine öyle kolayca. Bugün Galatasaray'lı futbolcuların birbirlerine yaklaşımı da bu şekilde. Arkadaşının topa yetişemeyeceği, ya da o pası alamayacağı düşüncesiyle pas atmaktan korkuyor, golü kaçıracağı endişesiyle asist yapmaya çekiniyor...

Biraz daha zaman, biraz daha kalite gerekiyor toparlanmak için. Bu galibiyet bir nebze de olsa aradaki buzları eritecektir. Ancak "İyi oynadık, kazandık" diyebilmek için epey yol var daha...

Dipnot: Ufuk üzerinde ısrarla durulması gereken bir genç. Hata da yapsa, kendi eliyle kaleye top da soksa, her maç 3 puana da mâl olsa durun bu çocuğun arkasında. Kumaşı çok kaliteli, bir kalecide olması gereken herşey var. sadece biraz daha özgüven, biraz daha tecrübe. Hepsi o kadar...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

türkiye nin xavi sinin m.sarp olduğunu bi kez daha anladık

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

Hani küsersin sevgilinle, ayrılırsın. Yıkarsın ortalığı bitti dersin. Sonra geçer sinirin barışırsın. Ama bir müddet her adımında, her sözünde yüreğin titrer ya, işte öyle birşey bugün Galatasaray'lı oyuncuların topa yaklaşımı. Ürkek, hata yapmaktan korkarken hata yapan..

Hani bir arkadaşınla kavga edersin, sana yalan söylemiştir, ağıza alınmayacak şeyler söylersin, bi zaman sonra geçer sinirin. Affedersin ama artık temkinlisindir, inanmazsın sözlerine öyle kolayca. Bugün Galatasaray'lı futbolcuların birbirlerine yaklaşımı da bu şekilde. Arkadaşının topa yetişemeyeceği, ya da o pası alamayacağı düşüncesiyle pas atmaktan korkuyor, golü kaçıracağı endişesiyle asist yapmaya çekiniyor...

Biraz daha zaman, biraz daha kalite gerekiyor toparlanmak için. Bu galibiyet bir nebze de olsa aradaki buzları eritecektir. Ancak "İyi oynadık, kazandık" diyebilmek için epey yol var daha...

Dipnot: Ufuk üzerinde ısrarla durulması gereken bir genç. Hata da yapsa, kendi eliyle kaleye top da soksa, her maç 3 puana da mâl olsa durun bu çocuğun arkasında. Kumaşı çok kaliteli, bir kalecide olması gereken herşey var. sadece biraz daha özgüven, biraz daha tecrübe. Hepsi o kadar...
    çok güzel bir yazı olmuş tebrik ederim. takımın bugün ki genel durumu hakkında yazdıklarınıza katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Barlarda takılıyor diye geri gönderdiler, şimdi para verip transfer ettiler anlamak harbiden güç bir de üstüne ıslıklıyorsun . . .

Bilmeden konuşmak en kötü şey. Biz Batuhan'ı yollamadık. Hatta o sezon en son oynadığımız G.Antepspor maçında bile forma giymiştir. Ama son zamanlarda bizim takım hakkındaki sürekli negatif eleştirilerinide anlamış değilim.

Kendi kendimizi yendik. Yapacak bişey yok. İvesa'nın yaptığı hatalar sürekli hale gelmeye başladı...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

İmzaya sığsa imzam yaparım.Bu kadar güzel anlatılamazdı Selman abi.Ahmet Çakar'ı telegolden çıkarıp seni alsalar yeridir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İmzaya sığsa imzam yaparım.Bu kadar güzel anlatılamazdı Selman abi.Ahmet Çakar'ı telegolden çıkarıp seni alsalar yeridir
    Eheh teşekkürler kardeşim ama Ahmet Çakar "Eski hakem biiirr. Doktor ikiii. Polemikçi insan üüüçç. Fanatik Babaeskispor'lu dööörrt, "Bakın Beyler" şeklinde başlayan cümlelerin Pir'i, sultanı beeeş." O kalsın orada ben burada mutluyum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Selman abi'mi bırakmayız Berk akıllı ol

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri