Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut - Sabri, Neill, Servet, Hakan - Elano, Cana, Mustafa Sarp, Ayhan - Misimoviç - Pino

Hakan'ın yerine Insua, Pino'nun yerine de Batdal da olabilir tabii ama. 4-4-1-1 dizilişi ve buna benzer bir kadro bekliyorum ben yarın.

Arda, Kewell ve Baros bu takım için hayati önem taşıyor, üçünün birden olmaması büyük talihsizlik.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

---------------Aykut-------------
    Sabri---Neill----Servet--Insua
    ----------Barış----Cana----------
    -------------------------------------
    Elano-------Misimovic-----Pino
    --------------Batdal--------------

Çok riskli bir kadro oldu ama başka yolu yok. Bu sefer korku olmasın, bu sefer yürekleriyle oynasınlar. Fazla birşey beklemiyoruz onlardan, savaştıklarını, gerçekten kazanmak istediklerini görsek yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadro en ideal kadro olacak muhtemelen. Ben yenileceğimizi düşünüyordum Rijkaard gitmeden önce fakat durum biraz farklı şuan. Hagi'nin gelişi ile Insua'nın Facebook sayfasına yazdığı yazılardan takımın moral olarak üst seviyede olduğunu görüyoruz, gayet iyi bir atmosfer olduğunu yazmış Insua.

Bu olmuşken Baros ve Kewell'ın olmaması çok kötü oldu, onlar olsaydı bi ihtimal o gazla birşeyler yapabilirlerdi fakat yine de sonuna kadar mücadele edeceklerini düşünüyorum oyuncuların.

Kewell ve Baros'un olmamasından sonra Misimovic'in neler yapabileceği çok önemli olacak Galatasaray için.Mehmet Topuz Konyaspor maçındaki gibi defansif görevlerini yerine getirirse,Stoch ve Dia'da Galatasaray ataklarında geriye dönüp defansa yardım ederlerse,Galatasaray'ın bütün hücum silahlarını durdururuz diye düşünüyorum.Fenerbahçe'nin hücum anlamında yapacaklarından en ufak bir endişem bile yok zaten.Stoch-Alex-Dia-Niang 4'lüsü maç boyu çok fazla pozisyon bulacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Kewell ve Baros'un olmamasından sonra Misimovic'in neler yapabileceği çok önemli olacak Galatasaray için.Mehmet Topuz Konyaspor maçındaki gibi defansif görevlerini yerine getirirse,Stoch ve Dia'da Galatasaray ataklarında geriye dönüp defansa yardım ederlerse,Galatasaray'ın bütün hücum silahlarını durdururuz diye düşünüyorum.Fenerbahçe'nin hücum anlamında yapacaklarından en ufak bir endişem bile yok zaten.Stoch-Alex-Dia-Niang 4'lüsü maç boyu çok fazla pozisyon bulacaktır.
    hocam hangi silahlar onlar kim kaldı ileride oynayacak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hagi'den sürpriz forvet!

Galatasaray, Fenerbahçe derbisine "Hagi Revizyonu" ile gidiyor.

Bir gün önce sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalayarak, Rijkaard'tan boşalan görevi devralan George Hagi, Fenerbahçe maçına kendi damgasını vurmaya hazırlanıyor. Takım arkadaşı Tugay ile bilikte Fenerbahçe maçının son taktik çalışmasını yaptıran Hagi, sistem ve oyun taktiğinde önemli değişikler yapacağa benziyor.

Sarı kırmızılı takımın bu akşam yaptğı son taktik çalışmada Hagi'nin defansın önünde çift ön liberolu sisteme geçeceği ve Lorik Cana ve Mustafa Sarp ikilisine defansif görev vereceği öğrenildi. Ayrıca bu oyuncuların yanısıa kaptan Ayhan'da sarı kırmızılı takımın orta alanında savunma ile hücum arasında köprü görevi yapacak. Hagi&Tugay ikilisi Frank Rijkaard'ın yüzüne bakmadığı Brezilyalı yıldız Elano'yu da kazanma düşüncesinde. Brezilyalı yıldıza taktik çalışmasında ilk onbirde yer veren Hagi, tek forvet olarak ise Pino'yu sahaya sürecek.

Sarı kırmızılı ekibin gol yollarındaki en önemli silahı Milan Baros'un ise Fenerbahçe karşısında oynamasnın mümkün olmadığı öğrenildi Sakatlığı tam olarak düzelmeyen Çek yıldız bu önemli karşılaşmada görev yapamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geçen sene Kewell,Arda ve Baros haricinde Keita da forvet oynamak zorunda kalmıştı.Bu sene aynı duruma Pino da düştü.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

şu sakatlıklarla 4-6-0 çıksak çok daha iyi oynarız bence

-------------aykut--------------
    -sabri , neill , balta , insua-
    ----cana , ayhan , sarp------
    --elano , misimovic , pino--
    -----------------------------------

Nesil
    2006

Ben yarın herşeyimi Fenerbahçe'ye basabilirim. Çok güveniyorum en az 2 farkla kazanacağımızın düşüncesindeyim. Bizim kadro ise Konya maçında Özer yerine Alex olarak olacaktır. Aykut hoca hücumu düşünen bir takım kuracağına inanıyorum. Umarım gol yollarında çok fazla hata yapmayız. her pozisyon bizim için çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

yav arkadaş bir kere adam gibi tam kadroyla çıkalım şu derbilere yahu tamam yiceksek yiyelim yine 4-5 ama maçtan önce umudumuz olur en azından biraz..

sakatlar olmasa aykut-sabri-neill-servet-insua-ayhan-sarp-arda-kewell-misi-baroş güzel kadro bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben yarın herşeyimi Fenerbahçe'ye basabilirim. Çok güveniyorum en az 2 farkla kazanacağımızın düşüncesindeyim. Bizim kadro ise Konya maçında Özer yerine Alex olarak olacaktır. Aykut hoca hücumu düşünen bir takım kuracağına inanıyorum. Umarım gol yollarında çok fazla hata yapmayız. her pozisyon bizim için çok önemli.
    Pazartesi 5 kuruşun bile olmayacak bu gidişle.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ligtv'nin muhtemel ilk 11'i;

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Pazartesi 5 kuruşun bile olmayacak bu gidişle.
    Rahat ol koçum, ben bu gün yeteri kadar kazandım yarın onları basacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rahat ol koçum, ben bu gün yeteri kadar kazandım yarın onları basacağım.
    İlk yarı 1 ikinci yarı 1 oyna da oynadığına değsin bari.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    İlk yarı 1 ikinci yarı 1 oyna da oynadığına değsin bari.
    Ben iddaa oynamıyorum, handikaplı Fenerbahçe kazanır oynayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben iddaa oynamıyorum, handikaplı Fenerbahçe kazanır oynayacağım.
    bet and win filan mı oynuyorsun

Nesil
    2006

Site ismi vermek yasak. =))

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kaptanın oynayıp oynamayacağı belli oldu mu?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Böyle bir 11 bekliyorum ben. Bir nevi 4321.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gs nin forvetinde pino oynayacak diyolar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan önünde Sabri, İnsua önünde Hakan forvette de Pino olabilir diyorlar. Orta sahanın diğer oyuncuları da Cana-Ayhan-Misimovic.

Fenerbahçe'de de Özer, Selçuk Güiza sakat, Okan ve Gökay da milli takımda, bu nedenle Cristian'ın 18 kişilik kadroda olacağını düşünüyorum çünkü elde orta saha oynayacak adam kalmıyor. Alex'in de oynamasında bir sakınca yokmuş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    gs nin forvetinde pino oynayacak diyolar
    Forvet Pino Mu Tamam Galatasarayın 1 Gol Atıcagı Varsa Onuda Atamaz Artık

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

GS'nin kesin olan ilk 11'i:

Aykut
    Sabri Neill Servet Balta
    Sarp Cana Ayhan
    Elano Pino Misi

Cok guzel 11, sadece forvette Elano sagda Pino sanki daha etkili olurdu, Elano teknigiyle Pino suratiyle on plana cikan bir oyuncu. GS ve FB'nin olasi kadrolarina bakiyorum ve bir beraberlik veya tek farkli bir galibiyet olabilir takimlardan biri lehine, GS surpriz yapabilir kesinlikle, GS'nin duran toplarina dikkat!

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    GS'nin kesin olan ilk 11'i:

Aykut
    Sabri Neill Servet Balta
    Sarp Cana Ayhan
    Elano Pino Misi
    cana'ya savaşan yapısıyla büyük iş düşecek gibi gözüküyor. ayhan ve sarp ileriye dönük kısıtlı oyuncular. galatasaray kişisel hata yapmadığı sürece maçın kontrolünü elinde tutabilir ama bu galatasaray, hiçbir şey belli olmaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Forvet Pino Mu Tamam Galatasarayın 1 Gol Atıcagı Varsa Onuda Atamaz Artık
    Bu kadar kesin konuşmayın, biz yılalr önce bir şut ile kazanmıştık, aynısnı bu sefer Galatasaray'ın başına gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maç fenerliler için daha zor bence çünkü biz 3-4 yemeye bile hazırız ama olası bir süpriz de (gs nin yenmesi veya beraberlik) fener tarafında moralleri bozacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe;

Galatasaray;

beklediğim 11'ler bu şekilde.

Güzel maç olmasını umuyorum, olaysız bir maç olsun. taraftarı olduğum takım kazansın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyun tarzı olarak daha çok arkada bekliyeceğimiz bir maç olacak.Sabri ve İnsua'nın ileri çıkacaklarını düşünmüyorum.Forvette Pino tercihi bana göre yerinde bir tercih olur.M.Batdal'ın kendini gösterebileceği tarzda atak oynayacağımız sağlı sollu ortalarlar rakip kaleye hücüm edeceğimiz bir maç değil çünkü.Bu maç herkese iş düşüyor ancak Ayhan, Elano, Misimiovic'e daha fazla yük düşüyor.Olabildiğince hızlı oynayıp Pino'yu araya kaçırmak gerekli.Akıllı oynarsak kazanabileceğimiz bir maç ama favori Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abi Federico değil Emiliano.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen bi yanlışlık olmuş orda gerçi bende karışıtırıyorum hep onları kardeşlermi acaba

Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri