Eğer somut bir kanıta varırlarsa şampiyon sanırım Trabzon olur ayrıca eğer trabzon'un bursaspor gaziantepspor maçlarındada sorun çıkarsa şampiyon bursa olur![]()
Eğer somut bir kanıta varırlarsa şampiyon sanırım Trabzon olur ayrıca eğer trabzon'un bursaspor gaziantepspor maçlarındada sorun çıkarsa şampiyon bursa olur![]()
Vala Trabzonspor yıllar sonra ilk kez şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken eğer saha dışında şike ile maçlar kazanılıp Trabzonspor'un hakkı yendiyse Fenerbahçe,Sivas, Eskişehirspor ya da başka takım hiç fark etmez, suçlulugu kanıtlandığı anda futbolcuların lisansları iptal edilsin,kulüplerede ligden düşürülme mi olur, eksi puanla başlatmamı olur bilemem ama mutlaka ağır cezalar verilsin. Yazık değil mi o kadar emeğe? Eğer göz altına alınanlar suçlu bulunmazsa hem o isimler hem de kulüpleri aklanır ve bu konu da kapatılır. Ama suçlu bulunurlarsa Fenerbahçe,Sivas ya da Eskişehir taraftarı çıkıpta " bu bir yıpratma projesidir" demesin.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hatta Denizlispor maçı da araştırılsın. Eğer teşvik falan verildiyse Galatasaray da alsın ceza. Adam gibi sahada oynasın herkes.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Habertürk.com"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK OPERASYONU"
Olaya sadece futbol olarak bakılmaması gerektiğini vurgulayan Bulut, "Bu tamamen aslında maddi çıkar sağlamak için organize suç örgütü kuran yapıya yönelik bir operasyon. Salı akşamına kadar operasyonun süreceğine dair kesinleşmemiş bilgiler emniyetten dışarı ulaşıyor.
Soruşturmanın uzaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu liglerin başlangıç tarihini de erteleyebileceği gelen haberler arasında.
ben o maçta tribündeydim ve o maçta denizlispor u destekledim normal bi maç değildi sürekli sahaya atılması için konfeti dağıtıldı ayrıca maçın son 15 dk sında Denizlispor un düşmeyceği belli idi diğer maçlar bitmişti çünkü.O maçta tribünde olan herkes birşey döndüğünün farkındaydı...
Hic bisey olmaz merak etmeyin turkiyede ne sike olaylari dondu hepsi ustu kapandi aynen buda boyle olcak.
"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜY OPERASYONU"
futbol adına açılan en büyük operasyon ise kesin biryerlere ulaşılacaktır. Herkesin sakin bir şekilde beklemesini öneririm.
Diyarbakır eski başkanı da alınmış gözaltına. Daha gözaltına alınan isimler olabilir.
Hayırlısı olsun.Şimdiden şu yapmıştır bu yapmıştır demek için çok erken. İlla birileri bişeyler yapmış ama kim olduğunun çıkar kokusu 1-2 güne.
eto'o bitmiş.
Daha soruşturma aşamasında işler gs den ve bjk den de yöneticiler vs alınabilir şu durumda ifadeleri alınmak için bunda sorun yoktur.Eğer ceza alınırsa ozaman söyliyeceklerimi söylerim çünkü şu anda ne desek fenerli arkadaşlar üzerimize atlamak üzereler.Sadece toplum içinde senelerdir konuşulan şeyler mahkemeye intikal etmiş baklaım birşey çıkacak mı? Ben zannetmiyorum.
Saraçoğlu'ndaki ve tesislerdeki aramalar tamamlanmış. İzmir'de de Adanaspor teknik direktörü dahil 6 kişi gözaltına alınmış.
Fenerbahçe suçsuz çıksa bile olayı örtbas ettiler denilecek deniyor da,sanki Fenerbahçe suçlu bulunduğunda çoğu Fenerbahçe'li bunun kendilerine karşı düzenlenmiş bir kumpas olduğunu düşünmeyecekler/iddia etmeyecekler.
So what?
Saike