Sayfa 5 / 483 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Eğer somut bir kanıta varırlarsa şampiyon sanırım Trabzon olur ayrıca eğer trabzon'un bursaspor gaziantepspor maçlarındada sorun çıkarsa şampiyon bursa olur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bence sen çok taraflısın. Fenerbahçe'nin o maçı alması sanki çok büyük sürpriz olacaktı da şike diyelim. Sen gidip kendi maçlarını kazanamamışsın, Denizlispor'dan medet umuyorsun sonra Denizlispor kaybedince şike diyeceksin yok ya.
    Ben de herkesin yaptığını yapıyorum işte. Bu kadar kolay şike demek. Anlatabildim mi? Hasan abinin dediği kadar kolay. Şike, teşvik olduğunda ilk akla gelen Aziz Yıldırımdır !
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz
    Zaten Eskişehir-Trabzon maçının soruşturulma sebebi de Eskişehir niye gol yemedi diye.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Vala Trabzonspor yıllar sonra ilk kez şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken eğer saha dışında şike ile maçlar kazanılıp Trabzonspor'un hakkı yendiyse Fenerbahçe,Sivas, Eskişehirspor ya da başka takım hiç fark etmez, suçlulugu kanıtlandığı anda futbolcuların lisansları iptal edilsin,kulüplerede ligden düşürülme mi olur, eksi puanla başlatmamı olur bilemem ama mutlaka ağır cezalar verilsin. Yazık değil mi o kadar emeğe? Eğer göz altına alınanlar suçlu bulunmazsa hem o isimler hem de kulüpleri aklanır ve bu konu da kapatılır. Ama suçlu bulunurlarsa Fenerbahçe,Sivas ya da Eskişehir taraftarı çıkıpta " bu bir yıpratma projesidir" demesin.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Eee Serkan Çalık, Mahmut Boz, Serdar Kulbilge çay içmeye mi gidecek emniyete? Onlar da mı yoksa Eskişehir veya Sivas'ta oynuyorlar da haberimiz mi yok.
    Tamam yahu. Bu genel bir soruşturma. Allah aşkı için uzatmayalım artık. Cevap verdim. Hemen saldırıyorsunuz. Siz haklısınız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tabi Emniyetin işi gücü yok Feneri küme düşürcez karalamaya çalışacak demi.Bırak kardeşim ya Fener iyi de yapsa kötü de yapsa Fenerbahçe'yi savunuyosun biraz objektif olmaya çalış
    Afedersin. F.Bahçe burada kötü olarak ne yapmış ki arkadaş savunmasın?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eee Serkan Çalık, Mahmut Boz, Serdar Kulbilge çay içmeye mi gidecek emniyete? Onlar da mı yoksa Eskişehir veya Sivas'ta oynuyorlar da haberimiz mi yok.
    İmza...!!! Arkadaşlar lütfen makul olun ve tarafsız bakın olaylara. Zaten soruşturmadan gelecek sonuca göre neyin ne olduğu çıkacak ortaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hatta Denizlispor maçı da araştırılsın. Eğer teşvik falan verildiyse Galatasaray da alsın ceza. Adam gibi sahada oynasın herkes.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu tür konularda zaten F.Bahçe'ye karşı herkes içindeki nefreti yazar. En basit örneği Taurasi konusu...
    Sait çok yanlış düşünüyorsun bence, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. 6 aydır süren bir takip, emniyetten bazı isimler gerekli kurumlara da sızmış. Adamlar yok yere yapmaz bu soruşturmayı.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK OPERASYONU"
    Olaya sadece futbol olarak bakılmaması gerektiğini vurgulayan Bulut, "Bu tamamen aslında maddi çıkar sağlamak için organize suç örgütü kuran yapıya yönelik bir operasyon. Salı akşamına kadar operasyonun süreceğine dair kesinleşmemiş bilgiler emniyetten dışarı ulaşıyor.

Soruşturmanın uzaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu liglerin başlangıç tarihini de erteleyebileceği gelen haberler arasında.
    Habertürk.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hatta Denizlispor maçı da araştırılsın. Eğer teşvik falan verildiyse Galatasaray da alsın ceza. Adam gibi sahada oynasın herkes.
    Aynen hatta bilmem kaç sene önceki bizim Ankaragücü maçı mı ne varmış 8-0 kazanmışız onu da araştırsınlar. Bir bir dökülsün herşey.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz

ben o maçta tribündeydim ve o maçta denizlispor u destekledim normal bi maç değildi sürekli sahaya atılması için konfeti dağıtıldı ayrıca maçın son 15 dk sında Denizlispor un düşmeyceği belli idi diğer maçlar bitmişti çünkü.O maçta tribünde olan herkes birşey döndüğünün farkındaydı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sait çok yanlış düşünüyorsun bence, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. 6 aydır süren bir takip, emniyetten bazı isimler gerekli kurumlara da sızmış. Adamlar yok yere yapmaz bu soruşturmayı.
    Emniyetle alakalı değil o yazdığımın. Daha somut birşeyler olmadan F.Bahçe aleyhine yazılanlardan bahsediyorum. Bu konuda olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Tamam yahu. Bu genel bir soruşturma. Allah aşkı için uzatmayalım artık. Cevap verdim. Hemen saldırıyorsunuz. Siz haklısınız.
    Geçen sayfada karalama kampanyası diyen bendim zaten. İşim gücüm yok durduk yere sana cevap verdim. İnanamıyorum ya gerçekten.

Şu başlık değişsin artık yahu iş Aziz Yıldırım'dan çıkalı saatler oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynen hatta bilmem kaç sene önceki bizim Ankaragücü maçı mı ne varmış 8-0 kazanmışız onu da araştırsınlar. Bir bir dökülsün herşey.
    İşte sıkıntı burada, onlar araştırılmıyor, geçmişte şike tahkik komisyonu kuruldu Altay'ın düştüğü sene ve bir şeyler ispatladılar ama sonuçlanmadı, böyle ortamda sadece son dönem incelenecek, ceza çıkarsa sözde Türk futbolu temizlenmiş olacak!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    ben o maçta tribündeydim ve o maçta denizlispor u destekledim normal bi maç değildi sürekli sahaya atılması için konfeti dağıtıldı ayrıca maçın son 15 dk sında Denizlispor un düşmeyceği belli idi diğer maçlar bitmişti çünkü.O maçta tribünde olan herkes birşey döndüğünün farkındaydı...
    Böyle birşey varsa kesinlikle araştırılmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hic bisey olmaz merak etmeyin turkiyede ne sike olaylari dondu hepsi ustu kapandi aynen buda boyle olcak.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ben de diyorum ki sizin mantığınıza göre ben de bu ülkenin %50 oyla başına gelen partinin genel başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli. Onun için de Fenerbahçe'ye birşey olmaz. Hadi şimdi ne farkı var bunun sizin mantığınızdan. Hani onlara hizmet ediyorlar ya.

Bu arada 6 aydır süregelen bir takipmiş bu, öyle dendi şimdi NTVSpor'da.
    Öyle bişey olsaydı Rizespor Süperligde olurdu, Kasımpaşada bu sene düşmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte sıkıntı burada, onlar araştırılmıyor, geçmişte şike tahkik komisyonu kuruldu Altay'ın düştüğü sene ve bir şeyler ispatladılar ama sonuçlanmadı, böyle ortamda sadece son dönem incelenecek, ceza çıkarsa sözde Türk futbolu temizlenmiş olacak!
    Bence de bu soruşturma bununla sınırlı kalmamalı. Elde avuçta ne varsa delil olarak sonuna kadar gidilmeli. Ancak o zaman Türk Futbolu temizlendi deriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜY OPERASYONU"

futbol adına açılan en büyük operasyon ise kesin biryerlere ulaşılacaktır. Herkesin sakin bir şekilde beklemesini öneririm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Öyle bişey olsaydı Rizespor Süperligde olurdu, Kasımpaşada bu sene düşmezdi.
    Faruk zaten ben o lafları diyenlerin mantığıyla söyledim onu, belirtmiştim neden dediğimi öyle saçma sapan bir mantık içinde değilim tabii ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hic bisey olmaz merak etmeyin turkiyede ne sike olaylari dondu hepsi ustu kapandi aynen buda boyle olcak.
    Kanıtlanmış ne var ki kapansın üzeri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence de bu soruşturma bununla sınırlı kalmamalı. Elde avuçta ne varsa delil olarak sonuna kadar gidilmeli. Ancak o zaman Türk Futbolu temizlendi deriz.
    İşte gidilmeyecek, yasa çıkardık, bakın uyguladık diye göstermelik 2 maç seçilmiş, benim komik bulduğum da bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sayfada karalama kampanyası diyen bendim zaten. İşim gücüm yok durduk yere sana cevap verdim. İnanamıyorum ya gerçekten.

Şu başlık değişsin artık yahu iş Aziz Yıldırım'dan çıkalı saatler oldu
    Yüz yüze konuşuyor olsak daha rahat ifade ederim söylemek istediklerimi. Buradan yazmakla olmuyor. O yüzden ben susuyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tabi Emniyetin işi gücü yok Feneri küme düşürcez karalamaya çalışacak demi.Bırak kardeşim ya Fener iyi de yapsa kötü de yapsa Fenerbahçe'yi savunuyosun biraz objektif olmaya çalış
    Ben orda öyle bir şey mi demişim? Okuduğunu yorumlayamayanlar alıntı yapmasın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyarbakır eski başkanı da alınmış gözaltına. Daha gözaltına alınan isimler olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlısı olsun.Şimdiden şu yapmıştır bu yapmıştır demek için çok erken. İlla birileri bişeyler yapmış ama kim olduğunun çıkar kokusu 1-2 güne.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Daha soruşturma aşamasında işler gs den ve bjk den de yöneticiler vs alınabilir şu durumda ifadeleri alınmak için bunda sorun yoktur.Eğer ceza alınırsa ozaman söyliyeceklerimi söylerim çünkü şu anda ne desek fenerli arkadaşlar üzerimize atlamak üzereler.Sadece toplum içinde senelerdir konuşulan şeyler mahkemeye intikal etmiş baklaım birşey çıkacak mı? Ben zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saraçoğlu'ndaki ve tesislerdeki aramalar tamamlanmış. İzmir'de de Adanaspor teknik direktörü dahil 6 kişi gözaltına alınmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe suçsuz çıksa bile olayı örtbas ettiler denilecek deniyor da,sanki Fenerbahçe suçlu bulunduğunda çoğu Fenerbahçe'li bunun kendilerine karşı düzenlenmiş bir kumpas olduğunu düşünmeyecekler/iddia etmeyecekler.
    So what?
    Saike

Sayfa 5 / 483 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri