Sayfa 50 / 191 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006

süper goller Nedved in böyle geri gelmesi inanılmaz !! işte efsane olmak kolay değil
    Mesajında küfür kullandığı için atılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Corriere dello Sport iki üst düzey yönetici Alessio Secco ve Jean Claude Blanc'ın Londra'da olduğunu yazdı.Tiago'nun Totenham'a satılması dışında Sissoko'nun transferi ve sezon sonu kontratı bitecek Mellberg'i ocak ayında transfer etmek için bir teklif yapmaları bekleniyor

Boumsong sezon sonu alma opsiyonu ile birlikte Lyon'a gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Corriere dello Sport iki üst düzey yönetici Alessio Secco ve Jean Claude Blanc'ın Londra'da olduğunu yazdı.Tiago'nun Totenham'a satılması dışında Sissoko'nun transferi ve sezon sonu kontratı bitecek Mellberg'i ocak ayında transfer etmek için bir teklif yapmaları bekleniyor

Boumsong sezon sonu alma opsiyonu ile birlikte Lyon'a gitti.
    Bende ayni haberi okudum

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

del piero sonuna kadar haketti bu odulu onun gibi vefali oyuncu cok zor bulunur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Son maçı kazanabilirdik ama malesef şansızdık biraz.1. yarı çok zevkliydi . Nedved gerçekten formunu kaybetmeye başladı 2 maçtır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün 10 da İnter maçımız var NTV SPOR veriyor
    Last edited by Nedvedmania : 23.Ocak.2008 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Eurosport tarafından Juventus için hazırlanan belgesel.

Juventus'un 1996 yılında kazandığı şampiyonlar liginde oynadığı tüm maçların özetleri bulunuyor.

Del Piero'nun o sezonda attığı inanılmaz golleride içinde bulunduran videonun linki

http://files.filefront.com//;6543586;;/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sagol Özgür abi indirip izliycem şimdi.

Del Piero_10 Misafir

Tiago Totenham'a gitti.Yazın beni en çok heyecanlandıran transfer olmasına rağmen verien şansları değerlendiremeyip taraftarların sevdiği her Juventus'luda olan savaşçı kimliğini yansıtamadığı için bize arrivederci demek düşüyor.

Almiron Monaco'ya kiralanacak.Boumsong 3 milyon euro karşılığında Lyon'a gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu akşamki maç için ne düşünüyorsunuz beraberlik çıkartabilir bence juve

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Bu akşamki maç için ne düşünüyorsunuz beraberlik çıkartabilir bence juve
    her şey moratti nin performansına bağlı.

bu sefer inter kazanır gibime geliyor.sanırım juvenin eksik oyuncuları var ondan.

keşke juve kazansa ama içimden inter kazanacak gibi geliyor.interin italyan genç yeteneği balotelliyi merak ediyorum yüzü biraz kararmış ama italyantoni crespo karışımı diyolar.maçı izlerken dikkat edin siyahi italyan.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 26.Ocak.2008 at 20:34

Nesil
    2006
    Yer
    Island

INTER MILAN-JUVENTUS 2-2

GOALS: Cruz 54, 74 mins, Del Piero 79 mins, Boumsong 84 mins.

INTER MILAN: Toldo; Burdisso, Rivas, Materazzi (Vieira 79 mins), Maxwell; Solari (Javier Zanetti 56 mins), Pelé, Maniche, Cesar; Cruz, Crespo (Cambiasso 67 mins). Subs not used: Orlandoni, Cordoba, Balotelli.
    Manager: Mancini

JUVENTUS:
    Belardi; Birindelli (Boumsong 67 mins), Legrottaglie, Grygera, Molinaro; Marchionni (Trezeguet 7 mins), Nocerino, Cristiano Zanetti, Palladino; Del Piero, I**uinta. Subs not used: Vanstrattan, Ariaudo, Tiago, Castiglia, Esposito.
    Manager: Ranieri.

REFEREE: Farina from Novi Ligure.

YELLOW CARDS: Cruz 54 mins, Grygera 58 mins, Birindelli 63 mins.

RED CARDS: Burdisso 8 mins.

Del Piero_10 Misafir

Muhammed Sissoko 12 milyon euro karşılığında satın alındı.Cumartesi resmi imzayı atacak.

Tiago 13 milyon euro ya Totenham'a gidecek.Bugün yada yarın transfer kesinleşecek.

Boumsong için Lyon ile anlaşıldı.3 milyon euro verecekler.

Almiron Monaco'ya kiralandı.

Boumsong'un ayrılmasıyla birlikte Aston Villa'dan Mellberg'in 750.000 euro karşılığında transfer edilmesi an meselesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sissoko ve Mellberg transferleri güzel olur.Çok iyi bir politika izliyor Juve.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Sissoko ve Mellberg iyi oyuncular. Hayırlı olsun.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnter 10 lişi kalınca ben galibiyet bekliyordum ama oyun kötüydü ve defans çok açık veriyordu ki Cruz golleri buldu.2.golde Boumsong oyuna girdiğini belli etti.Sonra Trezeguet iyi bir gol pası verdi Alex Del Piero iyi değerlendirdi.Juve 2.golü yedikten sonra canlandı.Sonrada Boumsong yedirdiği golü telafi etti durumu 2-2 yaptı yinede iyi bir skor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İnter 10 lişi kalınca ben galibiyet bekliyordum ama oyun kötüydü ve defans çok açık veriyordu ki Cruz golleri buldu.2.golde Boumsong oyuna girdiğini belli etti.Sonra Trezeguet iyi bir gol pası verdi Alex Del Piero iyi değerlendirdi.Juve 2.golü yedikten sonra canlandı.Sonrada Boumsong yedirdiği golü telafi etti durumu 2-2 yaptı yinede iyi bir skor.

aslında interin 10 kişi kalmasından çok JUVE'yi etkileyen Marchionni'nin sakatlanmasıydı çünkü bütün oyun planı bozuldu daha 10. dk flndı Trezeguet girdi DelPiero ister istemez geriye çekildi biraz...

Sİssoko transferi iyi olmş bu arada TİAGO iyi fiyata satılmış

Rövenş için gayet iyi bi skor bence.Rövanşını alırız bu maçın.ilk golde yanılmıyorsam legrottalie nin büyük hatası var.ikinci gol de defans hatası ama del pieronun golu gerçekten müthişdi.keza boumsongun gölü de öyle.defans işte buffon naapsın..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by yasinguzeldal View Post
    Rövenş için gayet iyi bi skor bence.Rövanşını alırız bu maçın.ilk golde yanılmıyorsam legrottalie nin büyük hatası var.ikinci gol de defans hatası ama del pieronun golu gerçekten müthişdi.keza boumsongun gölü de öyle.defans işte buffon naapsın..
    Belardi oynadı.İlk golde Legrottaglie topu alsın o alsın diye müdahale etmedi ama o da arkasında Buffon'un oynamadığını unuttu.

Bugün Gianni Agnelli'nin ölümünün beşinci yıldönümü.Dedesinin imparatorluğunu ayaklar altına aldıran torunu Juventus'lu taraftarların mektuplarını okudukça duygulandığını söylemiş.

Platini bugün onun için söyle konuştu

''O olmasa ben Platini olamazdım.Beni ne pahasına olursa olsun Juventus'ta istemişti.Onun her zaman doğru olanı söylemesini özledim.''

Last edited by Del Piero_10 : 25.Ocak.2008 at 01:57

Del Piero_10 Misafir

Alessandro Del Piero bu yaz Manchester United'ın mega teklifini düşünmeden reddettiğini açıkladı.

Del Piero'dan ManU itirafı

İtalyan futbolunun yıldız oyuncularından tecrübeli isim Alessandro Del Piero'dan beklenmedik bir itiraf geldi.

Juventus'un yıldız ismi geçtiğimiz yaz Manchester United kulübü yetkililerinin kendisini transfer etmek istediğini ve bir dizi görüşme yaptığını söyledi. Dünya Kupası öncesi yapılan bu görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyen Del Piero, kupayı İtalya ile kazandıktan sonra kararını değiştirdiğini söyledi. 32 yaşındaki Juventus ile özdeşleşmiş isim; "13 yıldır Juventus forması giyiyordum. Çok istediler. Ben de istedim ama burayı bırakamazdım" açıklamasında bulundu.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Del Piero'dan ManU itirafı

İtalyan futbolunun yıldız oyuncularından tecrübeli isim Alessandro Del Piero'dan beklenmedik bir itiraf geldi.

Juventus'un yıldız ismi geçtiğimiz yaz Manchester United kulübü yetkililerinin kendisini transfer etmek istediğini ve bir dizi görüşme yaptığını söyledi. Dünya Kupası öncesi yapılan bu görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyen Del Piero, kupayı İtalya ile kazandıktan sonra kararını değiştirdiğini söyledi. 32 yaşındaki Juventus ile özdeşleşmiş isim; "13 yıldır Juventus forması giyiyordum. Çok istediler. Ben de istedim ama burayı bırakamazdım" açıklamasında bulundu.

Tabi asıl röportajda supersporun çevirisindeki gibi 'bende istedim ama burayı bırakamazdım' şeklinde bir bölüm yoktur.

At first I was flattered, but I never really thought of leaving Juventus.

Nesil
    2006

Ferguson yine bunaklığını konuşturmuş,Del Piero Juventus'tan ayrılacak daaaa Man Utd'ye gidecek deeee oooooo daha çok beklersin
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Juventus ve Fiat'ın sahibi Elkann ailesi kışın ısınmak için şöminede para yakıyor.Ancak Juventus'un bu para havuzundaki payı ne yazıkki sıfır.

Resmi haber-İtalya'nın en büyük endüstriyel kuruluşu

Fiat grubunun yıllık kazancı Fiat 500 gibi yeni modellerin satışıyla % 27 artış gösterdi.

Fiat,Ferrari,Maserati arabalarının yanı sıra kamyonlar ve tarım araçları da üreten firma tarihindeki en yüksek gelir seviyesini 2007 yılında yakaladı.

Net gelir bir yıl önce 470 milyar euro iken bu sene 597 milyar euro'ya(870 milyar dolar) yükseldi.
    Last edited by Del Piero_10 : 25.Ocak.2008 at 16:52

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Juventus ve Fiat'ın sahibi Elkann ailesi kışın ısınmak için şöminede para yakıyor.
    Net gelir bir yıl önce 470 milyar euro iken bu sene 597 milyar euro'ya(870 milyar dolar) yükseldi.
    Isınmak için Şöminede para yakıyorlar.
    Bu arada rakamlarda yanlışlık olması lazım özgür
    Elkkanların topunun ..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    Isınmak için Şöminede para yakıyorlar.
    Bu arada rakamlarda yanlışlık olması lazım özgür
    Yanlışlık yok.

Net income at Italy's largest industrial group was 597 billion euros ($870.07 billion), up from 470 billion euros a year ago.

The Associated Press

Nesil
    2006
    Yer
    -

del piero o bir efsane kendini bütün juvelilere sevdirmiş bir insan bu imkansızzzz

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Imkansiz..
    Ama gitse bile ayak uyduramazdi

Del Piero_10 Misafir

Default Domenico Criscito %100 Juventus'lu

İtalya milli takımının geleceği olarak belirtilen 20 yaşındaki defans oyuncusu Domenico Criscito 2 yıl Juventus Primavera takımı ile şampiyonluk yaşadıktan sonra bonservisinin yarısı genoa'ya verilmişti.

Genoa'daki müthiş performansından sonra Juventus ve Genoa Criscito'nun bonservisinin yarısı konusunda anlaşmaya vardı.Criscito önümüzdeki sezon Juventus'ta oynayacaktır.

juventus taraftarlarının açtığı dava vardı. onunla ilgili bir gelişme var mı Del Piero_10 ?
    ayrıca fiatın madem bukadar parası var juventusa neden elkann ailesi yardım etmiyor?
    birazcık juventuslularsa içlerinin sızlayıp yardım etmeleri gerekli..
    2 kaliteli transfer fiatı zorlamaz sanırım?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    juventus taraftarlarının açtığı dava vardı. onunla ilgili bir gelişme var mı Del Piero_10 ?
    ayrıca fiatın madem bukadar parası var juventusa neden elkann ailesi yardım etmiyor?
    birazcık juventuslularsa içlerinin sızlayıp yardım etmeleri gerekli..
    2 kaliteli transfer fiatı zorlamaz sanırım?
    Dava henüz başlamadı.

2 kaliteli transfer tabiki onları zorlamaz ama Juventus 20 yıldan uzun zamandır kendi gelirleriyle ayakta duruyor.Küme düşürülene kadar da Fiat'ın yardımına gerek yoktu çünkü sponsor Tamoil milan ve inter'in reklamlarının toplamından daha büyük bir rakam ödüyordu,yayıncı kuruluş ile en yüksek fiyattan anlaşılmıştı vs

Bu arada Tiago Totenham'ın teklifini beğenmediği için henüz gönderilemedi.

Mellberg'i Aston Villa teknik direktörü ocak ayında bırakmak istemiyor bu yüzden Lazio'nun defansı Stendardo çok büyük ihtimalle Juventus'a transfer olacak.

Alessio Secco 20 yaşındaki Çek oyuncu Lubos Kalouda için kulübüyle anlaşmaya çalışıyor.Ancak istenen rakam olan 5 milyon euro fazla bulundu.
    Last edited by Del Piero_10 : 26.Ocak.2008 at 22:32

Mesaj Yetkileri