Ben size pek katılmıyorum beyler yapılabilecek en iyi transferi yaptılar Ibısevicin yokluğunda...
Bence yapılabilecek en iyi transfer Podolski olurdu..Sanogo'nun kariyerine baktığımızda yerini alındığı İbisevic'in yarım sezonda attığı gol sayısının yarısını 1 sezonda atmış genelde.Doldurabilecek mi yerini hep beraber göreceğiz..
So what?
Saike
Bayhan gibi çıkmış yanlız
Bence ibiş'in yerini dolduramaz ama hiç yoktan iyidir..
En fazla Obasi - Ba ikilisine yedek olur. İbisevic kalitesinde bir oyuncu değil. Şemsiye katılarak ve daha önceden belirtmiş olarak bencede Podolski en iyi transfer olurdu İbisevic'in yerine.
Ibisevic'in yerini dolduramaz . Hoffenheim çok zorlanacak
Sanogo werder'de de başarılı olamadı . Hoffenheim'da ne yapar bilinmez ama ibisevic'in yerini dolduramaz bence .
Almanya'ya bu sezon damga vuran Hoffenheim, Brezilyalı defans oyuncusu Fabricio'yu kiraladı.
Alman ekibi, Flamengo'dan gelen oyuncunun opsiyon hakkını da alırken transferin detaylarına dair başka bir bilgi verilmedi. 18 yaşındaki defans oyuncusu, sol bek mevkiinde görev yapıyor. Genç Brezilyalının Macar Zsolt Löw'ün takımdan ayrılmasından sonra Andreas Ibertsberger ile Christoph Janker'e alternatif olması bekleniyor.
İnşallah yararlı olur Hoffenheim'a. Forza Hoffe![]()
Almanya Kupası'nda Stuttgart'ı 5-1'le dağıtan Bayern Münih'te Frank Ribery'nin kaçırdığı penaltı dillere düştü.
Almanya Kupası'nda Bayern Münih, deplasmanda Stuttgart'ı 5-1'lik skorla yenerek bir üst tura çıktı. Maçın ardından en çok konuşulan konu ise Ribery'nin kaçırdığı penaltıydı.
Yıldız futbolcu artistik bir şekilde topun dibine vurarak yavaşça ağlara yollamak istedi. Kaleci yerinden kımıldamayınca, top doğrudan Lehmann'ın kucağında kaldı. Ribery havalı penaltı atma girişimi fiyaskoyla sonuçlandı.
İnternethaber
Karşısında da Kurt kaleci var olsun o kadar..![]()
Bir daha artistik penaltı atmaz herhalde..![]()
So what?
Saike
O kadarda rezil olunacak birşey değilmiş. Bende artistlik vurdu zannettim![]()
Last edited by El Barto : 31.Ocak.2009 at 19:46
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maçın öztini izlerken Televizyonda görmüştüm.Yıllardır gördüğüm ender bu tarz kurtarışlar var.Daha öncelerden hatırladığım Beşiktaş kalecisi Shornmou(böyle yazılmıyodu galiba) böyle ortada dimdik durup topu almıştı şimdi ise Lehmann
![]()
Ribery nin beceriksizliği degil, Lehman'ın tecrübesi diyelim.
Her zaman topu takip eden kalecileri sevmişimdir. Herhangi bir yere atlamamış ve topu takip edince kurtarmış. Gerçi sanki izlemiş gibi konuşuyorum ama izlemesemde mantığı bu sanırım.
Ribery'nin rezilliği olarak yorumlanan nokta ise kaleciyi tongaya düşüreyim derken tongaya düşmüş ve bencede rezil olmuş...
Görüntü ilk mesajda en aşağıdaki linkte vardı zaten Burak abi..![]()
So what?
Saike
Elimizden kaçırıp böyle adamları , rezil oldu diye sevinelim . yapcak bişey yok .
İlk maçında golünü attı Sanogo ..
Mesajlar niye silindi ki ?
Lehmann'ı penaltı atılmadan yatan kalecilerden zannetti ama dısarı atsa bu kadar komik bi an olamazdı , şansızlık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
çok kötü olmuş yaa..
Tamda adamına yani..
Lehmann tecrübesi ile rahatlıkla tutmuş![]()
Zidane'ye özenmiş sanırsam![]()
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=177054
Açamayanlar burdan yararlanabilir
Aklıma hep böyle bi olay gelirdi demek ki oluyormuş gerçekten utanır insan![]()
Çakal Lehmann ...