Falcao gibi golcüm olsun sürekli ona orta açmalarını sölerdim gerekeni Falcao yapıyor zaten![]()
Falcao bu sene banko gol kralı...Asist kralıda umarım Ardamız olur![]()
Arda anlamış olmalıydı aslında Falcao ya açılan her orta nerdeyse gol oldugunu süreklli ona açmalı![]()
Arda ilk sezonunda yine iyi. Her maç iyi olacak diye bir kaide yok. Üstelik Türkiye gibi bir ligde oynayan bir adamın 3-4 maçta oranın kültürüne alışması beklenemez. 1 sezon sonra Arda çok daha üst düzey olur. Bence en az 7-8 CA hatta 10 CA bile artar değeri...
Yarın çok büyük bir fırsat var elinde. Gerçi artık her sene 2 kere bu fırsatı olacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
+2 de Madrid maçı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yeni Bernabeu projesi http://www.marca.com/2011/09/22/mult...316689296.html
Onu atsa belkide Barcelona'yı yeneceklerdi.En azından bizim puan kayıpları sorun oluşturmazdı.
Kesinlikle öyle. Gerçi Barça bu ne yapacağı belli olmazdı ama 3-1 yaptıktan sonra bırakmazdık büyük ihtimal , maçın genelinde iyi savunma yaptık
Ya Facebook'da herkes ''Messi mi Arda mı?'' tartışması yapıyorTamam Arda bu yıl La Liga'da en popüler oyuncu veya oyunculardan biri olabilir ama Messi ile karşılaştırmak komik bir şaka.Messi'nin yarattığı harikaları dünya üzerinde ''şu an'' yaratabilecek bir futbolcu yoktur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Akşam kim kazanacak manasında yapılıyordur , yani öyle olması lazım başka türlüsü dediğin gibi komik![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8WB0nyHPMhg
2.14'ü dinlemenizi öneririm..
Last edited by di canio : 24.Eylül.2011 at 20:33 Reason: Düzeltildi.
Real maçı yine +7![]()
Arda yedekmiş.
eto'o bitmiş.
Bu arada Barca sıfır stoperle çıkıyor.
eto'o bitmiş.
gerçek mevkisi stoper olan adam yok doğru ama Busquets ve Mascherano defans göbek oynuyorlar.
ben gerçek stoperden bahsetmiştim.
eto'o bitmiş.
puyol ve pique neden yedekte oturur anlamis degilim
barca atti messi ile
barca 3-4-3 oynuyor bildigim kadari ile
bu barcelona bu sezon da toplar kupaları.
(/s)