Su fenerlilerin kağıt muhabbetini ersun yanala yedirtmeden gitmesine de ayri üzüldüm. Kimse yanlis anlamasin ama feneri sağlam bir yenip kagit dolastirmasini isterdimluce bence gelmeyecek. Yine kaos bekliyor bizi.
Su fenerlilerin kağıt muhabbetini ersun yanala yedirtmeden gitmesine de ayri üzüldüm. Kimse yanlis anlamasin ama feneri sağlam bir yenip kagit dolastirmasini isterdimluce bence gelmeyecek. Yine kaos bekliyor bizi.
Last edited by IcedEarth : 11.Haziran.2014 at 18:32 Reason: Sıkıntı çıkarabilecek söylemlerden kaçınalım.
Hagi falan gelmesinŞaka maka Roberto Carlos'ta getirilebilir aslında, fena hoca değil gibi
![]()
Mircea Lucescu Galatasaray'ın yeni teknik direktörü,başkası olmaz bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Luce gelsin luce.![]()
Zidane olsa keşkeee
Takımın bütçesi 90 milyon euro derken ney kastedildi acaba? Transfer bütçesi bu kadarsa ve yetmediyse Mancini'ye olay çok karışık olmalı. Diego Costa'yı, Fabregas'ı falan mı istedi bu adamcağız? Gitmesine de sevindim ayrıca, İtalyan ekolü bize uygun değil.
Alman ekolü diyorlar hmmm.
Tamam getir Jurgen Klopp'u sen de rahatla biz de rahatlayalım Ünal Başgan![]()
steam : aytekin79
Ikili oynuyor baskan alman ekolu falab yalan lucescu bitti gsnin yeni hocasi
Murat Yakın hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? alternatifler arasında varmıdır ?
hayır anlaşamadı henüz.
sizin siteden vereyim haberi
http://www.sporx.com/futbol/transfer...SXHBQ389853SXQ
Alman Ekolü mü ? Skibbe geri döner mi acaba![]()
Mancini'yi sevmiyordum ama bu sene daha şans verilmesi taraftarıydım.Gittiği zaman yerine Hagi'yi falan getirirler yazmıştım hatta.Bakalım beklemedeyiz görecez kimi getireceklerini.
Illa tarihide ver diyorsunuz 20 haziranada kadar lucescu imza atcak atmazsa hazirim linc olmaya![]()
Hagi gelebilir mi var mi boyle bi ihtimal bi elimde bicak bi elimde komsunun tavugu var beklemedeyim.
mancininin tazminatsız ayrılmasının ardından şu anda yeni takımının hazır olması yatıyordur büyük ihtimalle... italyaya gidecek sanırım... lucescu 70 yaşına gelmiş. daha gencinden biri lazım dicem ama ona da gs taraftarı ve başkan sabretmez....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben şahsen Lucescu'nun gelmesini çok istiyorum. Şuana kadar hiçbir hocanın gelmesini bu kadar çok istemedim. Şuan ki vizyonumuza ve kadromuza en uygun isim Lucescu'dur. Lucescu'da gençlere yönelen ve yatırım yapmayı seven bir hoca. Ünal Aysal ile bizde öyle bir kulübe büründük. Hajrovic, Bruma, Salih, Ontivero, Oğuzhan, Koray, Telles, Emre, Berk vb bu oyuncuların onları çekip çevirecek bir hocaya ihtiyaçları var.
Bildiğim kadarıyla Lucescu'nun sağlık sorunu yok. Bu Temmuz'da da 69 yaşına girecek. En fazla 4-5 yıl bir takım çalıştırabilir diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Luce gelecekse yardımcısı Luce'den sonra Galatasaray'ı devralabilmeli ve ekolü devam ettirmeli. Yani Luce sadece takımı değil yanındaki yardımcısını da iyice eğitmeli. Öğrenmeye açık sağlam karakterli bir yardımcı şart.
Screw you guys, I'm goin' home
Tugay Kerimoğlu uygun bence,hem Galatasaray'dan yetişmiş hemde hala takımda,fazla macera aramaya gerek yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sportif direktor.erdal keser hayirli olsun
Mancinin kalmasini gercekten istiyordum buda son aciklamasi.http://www.3puan.com/content?id=3141
Last edited by byariff : 12.Haziran.2014 at 00:50
anlamadım sevinecek misin üzülecek misin ?![]()
yalnız hagi son geldiğinde bizim durum berbattı zaten ki o durumda bile pino denyosundan forvet yapıp sizi baya bir terletmişti kadıköy'de. en iyi kadıkoy maçlarımızı hagi hocalığında yaptık biz o düşük bütçelere rağmen.
5-1 lik maç da hagi hocayken. hagi hiç başarısız olmadı ki bu klüpte bana sorarsan. elindeki malzemenin biraz üzerini bile verdi.
2005 yılında fb-genclerbirliği maçında (ki kadıkoyde maçtaydım) beleşten penaltıları almamış olsaydınız belki adam şampiyon bile olacaktıki kendisi de atv'de çıkmıştı bir ara, neden şampiyon olamadınız diyince bir bizim gencler maçına bakın bir de fenerinkine bakın nedenini anlarsınız demişti.
en iyi anlayanlardan biri bendim çünkü iki maçta da stadtaydım.
buradan fener'e laf attığımı düşünme bunlar futbolun içinde olağan şeyler hele bu ligde yıllardır olan şeyler. demek istediğim o dönem şampiyon olamadı diye hagi için başarısız diyemeyiz.
stancu'lu dönem için yorum bile yapmam.
bence hagi'ye tam yetki verilsin biz başarılı oluruz. o olmazsa da adaylardan tercihim gerets'dir.
tabi benim 1. adayım kesinlikle spalletti ama onu getirmezler eminim.
UEFA'nın aldığı kadara göre; Ukrayna'daki bütün sporcu ve teknik adamlar, kulüpleriyle olan sözleşmelerini tek tarafları feshedebilecek.
Lucescu? ve prensleri?
yeni teknik direktör Avustralya ekolundenmiş beyler
![]()