Sayfa 52 / 220 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon
1,531 ile 1,560 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anıl, her şeyi söylemişsin bana cümle bırakmamışsın be kardeşim!

+1903 diyeyim ben de, ne yapalım?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yıkılması ihtimali şahsen beni de rahatsız ediyor... Ama doğruya doğru; bu stadın oraya yapılmış olmasının da rasyonel bir izahı yoktur. Bunu da söylemek lazım.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Stadın yerinde ne var? Tarihsel yapıyı bozuyor demeyin bana, Kültür Bakanı denilen şahsiyetin söylediği gibi. O tarihsel doku etrafa dikilen binalarla, gökdelenlerle falan bozulmuyor da bizim stadımızla mı bozuluyor? 60 yıllık bir stad İnönü. Tarihsel dokuysa, bu da tarih o zaman. O kadar kolay değil bu işler.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Gökdelenler de bozuyor. Mesela yeni açığın arkasındaki otel. Carlton mudur, Çarliston mudur nedir?

Yapılması hatadır derken kastım, sarayın dibine, müştemilatından bir kısmın yıkılarak yapılmış olması. Stad 65 senelik bir stad, onu ben de, beni rahatsız etme sebebi olarak söyledim zaten, ama dibine yapıldığı saray da 95 senelik saraydı yapılırken.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bunu düşünecek olan da yetkili kişilerdir işte, biz değiliz. Yalnız şundan eminim ki, İnönü'ye dokunamazlar kolay kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence stadın yeri gayet güzel ve merkezi. Stad nerede olacaktı şehir dışında mı ? İnönü'den top kaçıp sarayın bir camını krımadıkça bence sorun yok
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında son zamanlarda yıkılmasına karşı olmaya başladım. Okulda Bilim ve Teknoloji Tarihi dersi alıyoruz. Onda tartıştık bu konuyu. İnönü Stadı'na çivi dahi çakılmaması gerekiyor. Yıkılması demek Dolmabahçe Sarayı'nın büyük risk altına girmesi demek oluyor. Zaten sayılı yerimiz var bu tarihi dokuda, onuda riske atmamak lazım. İzin çıkmaz umarım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İnönü'nün dayanıklılık sorunu olduğu yönünde haberler çıkmıştı bir ara. Depreme dayanamaz falan diye. Böyle bir durum var mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

LigTV'den Atakan Kurt Besiktasin Gelecek Sene Yabanci Kaleci Alacagini Soyledi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alsınlar bakalım, Rüştü her zaman zoru görünce kaçıyor. Cenk desen ortada, ne yapacağı belli olmuyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

inönü dökülüyor resmen ya ben 2 sene önce şampiyonlar ligi cska maçında bu maçtan önce şampiyonlar ligi bayrağı sallayan cocukların arasındaydım da stadın içi resmen dökülüyor yıkılması lazım yada genel bi tadilat yapmaları lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başkan ilk günden el atmış olaylara.8 yıl kulüp başı boş gibi bir şeydi resmen YD başkanlığında.

Yönetimin Avrupa turu sürüyor

İsviçre'de UEFA yetkilileri ile görüşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde İspanya'ya geçecekler.

Beşiktaş'ta 25 Mart'ta yapılan olağanüstü seçim sonrası başkanı seçilen Fikret Orman, dün yönetim kurulu ile ilk kez toplantı düzenlemişti.

Orman ve ekibi üç buçuk saat süren toplantı sonrası görev dağlımı yapmamıştı. Ancak bu sabah Başkan Orman, yönetim kurulu üyelerinden Tamer Kıran ve Cem Bilge İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA'nın merkez binasına gitmeleri kararlaştırılmıştı.

Bugün UEFA merkezinde yapılan görüşmede hem nezaket ziyeratinde bulunuldu, hem de 2008-09 sezonu başında Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un transferleri sonrası Udinese Kulübü ile yaşanan anlaşmazlığı başta olmak üzere bir çok konu masaya yatırıldı.

İSTİKAMET İSPANYA

Görüşme sonrası İsviçre'den ayrılan Siyah Beyazlı heyetin, İspanya'ya hareket ettiği öğrenildi. Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri Tamer Kıran ile Cem Bilge'nin başta takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal, oyunculardan Quaresma, Fernandes, Almeida, Simao, Sidnei, Bebe ve Alves'in menajerliğini yapan Jorge Mendes ile görüşecekleri öğrenildi. Yapılacak görüşmede bu isimlerin yeni sezon öncesi durumları masaya yatırılacak ve sezon sona ermeden ilk kararlar alınacak.

ALMANYA'DA İLK TEMASLAR

Beşiktaş heyetinin görüşmeleri İspanya'dan sonra Almanya'da devam edecek. Başkan Orman ve ekibi Almanya'da ilk olarak Ernst, Hilbert, Edu ve sezon başında Samsunspor'a kiralanan Fink'in menajerlik şirketi Rogon'a gidecekler. Merkezi Almanya'nın güneyinde yer alan Ludwigshafen kentinde bulunan Rogon şirketinin temsilcisi Christian Rapp ile bir araya gelecek olan heyet, bu dört futbolcunun durumu hakkında temaslarda bulubacak.

SON DURAK FRANKFURT

Siyah Beyazlı yönetimin temaslarına daha sonra yine Almanya'da devam edecek. Ludwigshafen'den sonra, Frankfurt kentine geçecek olan Başkan Orman ve ekibi burada da basketbol takımında geçmiş dönemde oynayan oyuncuların Siyah Beyazlı kulüp adına açtıkları davalar sonucu yaşanan problemler masaya yatırılacak. Frankfurt'ta bulunan merkezde temaslarda bulanacak olan Başkan Orman ve beraberindekiler daha sonra İstanbul'a geri dönecekler.

Doğan Haber Ajansı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım bu isteği bu arzusu hep devam eder. İlk heveslik şeyler olmamasını diliyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mutlaka iyi bir kaleci transfer edilmeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkanın hamleleri şimdiye kadar çok iyi, nazar değmesin. Kartal Yuvasına da el atmış sanırım, ürünlerde maç günü büyük indirimler olacakmış. Bununla ilgili bir duyuru yapılır yarın sanırım. Ayrıca kulübe, boş duran binalardan birini kiralayarak 1 milyon dolar sıcak para girdisi de sağladı.

Transfere gelince; yabancı kaleci alınmasına karşıyım, ilk 11'de oynayan yabancı oyuncu sıkıntısı da varken. Sinan Bolat'ı tek geçerim. En az 10 sene kaleci sıkıntımız olmaz, hem as hem yerli olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Para yok paraa ne transferi, 1-2 sene eldekilerle idare etmeli takim. En kotu ne olabilir ki ? Iyi ihtimalle altyapidan 2-3 oyuncu takima monte edilir, borclarin buyuk kismi kapanir ve gelecek yillar en az zararla kurtarilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Para yok ve bunun için de birçok maliyeti yüksek futbolcu gidecek. İyi de, bunların yerine hiç mi transfer yapılmayacak. Gidenler kısmı dolup taşarken, gelenler kısmında sadece altyapı yazacak değil ya Ahmet kardeşim! Maliyeti düşük, bonservisi olmayan ya da az olan, ekip ruhu olgusuna sahip ve başarıya aç, kalitesi tartışılmayacak birkaç takviye mutlaka olacaktır. Kaleye de transfer yapılırsa bu yabancı değil, Sinan Bolat olmalı. Bu benim dileğim. İlla öyle olsun demiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sinan için en az 5 milyon bonservis isteyeceklerini düşünüyorum, fazla lükse girer bana kalırsa. Sözleşmesi elinde olan oyuncular arasında ucuza mal edebileceklerini transfer edebilirler bana kalırsa. 1 yıl ya dayanmamız gereken. Fink, Furkan ve Sezer'i de sayarsak 32 futbolcumuz var.

Sene sonunda Edu, Sidnei ve Bebe dönecek. Q7, Simao, Almeida ve Fernandes satılsa dahi Burak Kaplan, Mehmet Akyüz ve Mami var. Kaliteleri arasında dünyalar kadar fark var belki ama en kötü bunlarda 10 maç üstüste kazanamaz diye düşünüyorum ben
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Slaven Bilic ile anlaşıl-mış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaynak nedir Umut.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sleven bilic müthiş (!)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Orman'dan Fiyapı İnönü Stadı açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın stat hakkındaki sözleri...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nı hukukun emrettiği kurallara uygun olarak yenilemek üzere en kısa zamanda girişimlere başlayacaklarını söyledi.
    Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yenilenmesi ile ilgili siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş taraftarı, son derece haklı olarak, Fiyapı İnönü Stadı'yla ilgili tartışmaları çok yakından takip ediyor. Öncelikle şunu ifade etmek durumundayım; Fiyapı İnönü Stadı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'yle, Beşiktaş'ın tarihiyle ve Beşiktaş'ın taraftarıyla bütünleşmiş bir stattır. Dünyanın her yerinde, her büyük şehrinde olduğu gibi, İstanbul'da da şehrin merkezinde, tarihi dokunun içinde, tarihle ve çevreyle uyumlu bir stat inşa etmek mümkündür. Biz, İnönü Stadı'nın, olduğu yerde yenilenmesi, yeni bir çehreyle, modern, ama tarihle ve çevreyle uyumlu bir mimariyle yenilenmesi konusunda kararlıyız'' ifadelerini kullandı.

''BAŞBAKANIMIZIN HER ZAMAN DESTEĞİNİ GÖRDÜK''

''Sayın Başbakanımızın spora, özellikle de futbola verdiği önem ve değeri çok iyi biliyoruz'' diyen Orman, ''Türkiye genelinde ve İstanbul'da yeni spor alanlarının inşasını her zaman destekleyen, yeni statların inşasını bizzat yakından takip eden Başbakanımızın, İnönü Stadı'nın yenilenmesinde de bizi destekleyeceğine, teşvik edeceğine inanıyorum. Nitekim geçen haftalarda Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın, projeyi onaylayarak gerekli izinlerin kanunlar ve yönetmelikler çerçevesi içinde çıkarılması talimatı verdiğine yönelik haberler basında yer almıştı. Stadımızı yenileme çalışmalarında Sayın Başbakanımız'ın her zaman desteğini gördük; bundan sonra da göreceğimize eminim. Biz basına yansıyan farklı değerlendirmeleri değil, Başbakanımızın tutumunu asıl kabul ediyoruz.'' dedi.

''TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR''

Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu kaydeden Orman, ''Beşiktaş da hukuka saygılıdır. Hukuka tam anlamıyla uymak, hukukun gereklerini yerine getirmek, bizim son derece hassas olduğumuz bir konudur. Stadımız bir sanatsal spor yapısı olduğu kadar, spor kültürü ve ahlaki anlamında da Beşiktaş'ın vazgeçemeyeceği tarihsel bir mirastır. Bize düşen, bizden önceki kuşaklardan devraldığımız bu hazineyi gelecek kuşaklara, modern ve spora hizmet eden işlevini pekiştirerek devretmektir. Stadımızı hukukun emrettiği kurallara uygun olarak yenilemek üzere en kısa zamanda gerekli girişimlerimize başlayacağız.'' diye konuştu.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beşiktaş yönetim kurulu, Carlos Carvalhal ile yollarını ayırmak için görüşmelere başladı ( Ligtv )

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Carvalhal'in görevine son verildi.

Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ÇOK ŞÜKÜR!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tayfur hoca tekrar geri geldi, sanırım toparlandı içeriden çıktıktan sonra.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni sezonda Bilic

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nerde yazıyor bu Biliç, herkes bunu söylüyor ama ben neden göremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yeni sezonda Bilic
    Bilic'i nereden duydun sen? Ben baktım bugün hiç bir yerde göremedim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bilic'i nereden duydun sen? Ben baktım bugün hiç bir yerde göremedim.
    Eren Özcan adlı kişi. Beşiktaş'la alakalı gazeteci galiba resimleri var görev kartıyla İnönü'de.

Mesaj Yetkileri