toure gelirse çok büyük olay olur
toure gelirse çok büyük olay olur
Eğer mervan gelirse Bursa'da barınamaz gibime geliyor ailesi siyasal sebeplerden dolayı sürgün edilmiş yurtdışına.
Heleki Bursada hic barinamaz.
Kolo Toure hiçbir şekilde akla yatkın gelmiyor bana. İnanamıyorum yaniHem Toure'nin Man.City'den ayrılıp Bursa'ya gelme ihtimali (ki geçen sezon fazla oynama şansı bulamamış olsa da Bursaspor'a kadar başka talipleri de olur diye düşünüyorum), hem maliyeti (90bin £ haftalık kazancı var adamın... Tamam orada vergiler çok daha yüksek, Türkiye'de avrupanın geneline baktığımızda %15 civarı bir avantaj vardır. Yine de maaş konusunda tereddütlerim var.) QPR'de Toure'yi istiyor diye biliyorum. Hayali bile güzel, inşallah gerçekleşir de Bursa'da izleme fırsatı buluruz böyle tecrübeli bir oyuncuyu. Serdar Aziz'in gelişimine de çok büyük katkı sağlar önemli bir oyuncu ile birlikte oynamak.
Kolo Toure bana da hayal gibi geldi ama gerçekleşirse Türkiye'ye böyle bir oyuncu geldiği için çok sevinirim.
Beyler Toure ile Mervan gelecek sanki.Hocanın söyledikleri o yönde, cuma gününü vurguluyor herkes.Bakalım yarın ne olacak.Toure gelirse çok iyi olur.
Mervan'ın görüşü biraz sıkıntılı diye biliyorum bende.
eto'o bitmiş.
Görüşünden kime ne adam top oynamaya gelecek siyaset için değil![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Premier League @EPLStuff
Bursaspor manager Ertuğrul Sağlam has confirmed that they are negotiating with #ManCity's Kolo Toure.
Bende az önc egördüm.Meali tam olarak ne ?
Toure Timsah gibi diyebiliriz.![]()
toure iyi olur timsah için
Çok para almıyormu o yapestede gücü + 90 dı tourenin
nasıl verecek timsah o kadar parayı bilemedim
SON DAKİKA - Kolo Toure, Bursaspor'un Avusturya'daki kampina geliyor. Basın ordusu su saatlerde Toure'yi bekliyorlar.
Sentugo.
toureye gelmez dedim geliyor , ibrahimovic fener'e asla gelmez !
helal olsun bursa'ya , biz alsaydık keşke yabancı stoper ararken diyebileceğim , kıskanılacak bir transfer.
Yok artık be.Helal olsun.
Avrupada yılın transferlerinden birisini yapıyor Bursaspor. Helal olsun gerçekleşirse.
Ligimiz kalitesini artiyor yine![]()
Toure gerçekten çok önemli bir transfer olur.
Burak
Twitterda yabancı kaynaklar bonservis olarak 6 m euro ları falan konuşuyor. Bursaspor'un bu paraları veremeyeceğini biliyoruz. Büyük ihtimalle kiralık gerçekleşir bu transfer.
---
Bursaspor Kolo Toure için 3,5 milyon Euro bonservis ücreti verecek. Tecrübeli oyuncu senelik 2,5 milyon Euro alacak.
Güya kesin bilgilermiş....
Sentugo.
YOK ARTIK! (Acun sitili)
Toure müthiş bir hamle olur. Bi de ben Bursa'nın bu hazırlık dönemi maçlarını anlamıyorum nerde kadrosunu güçlendirmiş kendinden yüksek seviyede takım var onla maç yapıyorlar. Aldıkları mağlubiyetler hazırlık maçı da olsa takım üzerinde baskı yaratıyor, moral bozuyor.
Serdar Aziz ne mutlu sana![]()
Saat 3 gibi Kolo Toure kampa katılıyormuş.Bursaspor TV yayınlayacakmış.Vay be![]()
Hala inanmıyorum bu transfere hiçbir yerde açıklma yok ne ligtv ne ntvspor nede bursaspor camiasından
çok iyi transfer oldu bizim için defans iyice sağlamlaştı
Daha pek kesinleşen bir durum yok hafta sonu yapılacak müzakerelere göre olup olmadığı belli olacak ama şimdilik menajeri olası bir transferin olmadığını söyledi. Ya da en azından biraz fiyat yükseltmeye çalışıyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT