Sayfa 52 / 464 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon
1,531 ile 1,560 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aziz Yıldırım, savcı Metin Berk'i soruşturmada usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na şikayet etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Fenerbahçe ile ilgisi olanlardan bir Şekip Mosturoğlu mu tutuklu yargılanacak başka biri var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Fenerbahçe ile ilgisi olanlardan bir Şekip Mosturoğlu mu tutuklu yargılanacak başka biri var mı?
    İlhan Ekşioğlu var bide yönetici olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sivasspor yönetimi yazılı açıklama yapmış oradan bir parçayı buraya koymak istiyorum, hani şu fotoğraflarda delil olarak sunulan "siyah çanta" ile alakalı kısmını.

''Basın ve kamuoyunda internet sitelerinde bazı yöneticilerimizin çıkan fotoğraflarını hayret ve üzüntü içerisinde izledik. Kulüp yöneticileri olarak her gelen misafir takım yöneticilerini ve teknik heyeti ziyaret edip, maç öncesi yemekte birlikte olduk.

Şehrimizi tanıtma ve misafirperverliğimizi gösterme adına kaldıkları otelde ziyaret ettik. Bu sadece Fenerbahçe yöneticilerine mahsus bir olay değildir. Görüntülerdeki taşınan çanta içerisinde ise maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır.
    Protokol davetiyeleri ile ilgili görevli yöneticimiz her maçta olduğu gibi Faruk Taşseten'dir. Sivasspor'un misafirperverliğini gelen tüm takımlar takdirle karşılamakta ve gittiklerinde teşekkür etmektedirler.''
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Fenerbahçeli arkadaşların ne hissetiğini çok iyi anlıyorum ama sorumluyu yanlış yerde arayanların biraz gerçekçi olması gerekiyor. Kişisel izlenimim Fenerbahçe'nin küme düşeceği fikrine alışılması gerektiği. Geçen sene belli ki birşeyler dönmüş. Bu kadar yıl herkes yaptı kabak bizim başımıza patladı diyenler kesinlikle haklılar ancak burada sorgulamaları gereken Aziz Yıldırım'ın aşırı özgüveninin Fenerbahçe'yi nasıl bir duruma düşürdüğü. Ziya Şengül de Fenerbahçeli, onun konuşmasından çıkarılacak dersler var bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstersek kazandığımız 20 maçı satın almış olalım, fark etmez, utanmam, dert etmem. Fenerbahçe'yi bu hallere düşürenler utansın.

Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak davadan. İçeri alınan kişilerin aklanması -eğer öyle bir şey olursa- esas skandal olur. Sezonun ilk maçından son maçına yöneticilerin ve basın toplantısı yapanların ağzına pelesenk olur bu olaylar.

Düşersek de canıma minnet, Alex bir de orda gol kralı olur, Özer kendini kanıtlama fırsatı bulur, genç oyuncular forma şansı bulur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    İstersek kazandığımız 20 maçı satın almış olalım, fark etmez, utanmam, dert etmem. Fenerbahçe'yi bu hallere düşürenler utansın.

Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak davadan. İçeri alınan kişilerin aklanması -eğer öyle bir şey olursa- esas skandal olur. Sezonun ilk maçından son maçına yöneticilerin ve basın toplantısı yapanların ağzına pelesenk olur bu olaylar.

Düşersek de canıma minnet, Alex bir de orda gol kralı olur, Özer kendini kanıtlama fırsatı bulur, genç oyuncular forma şansı bulur
    Yağız olmalı da. Ayrıca şunu da belirteyim Hakan abinin şu sözüne çok katılıyorum : Mücadelemiz şampiyonluğumuz için olmalı ligde kalmak için değil. Eğer şampiyon olmayacaksak ligde de kalmayalım. başkalarının işleri kötü gidecek diye kendimizi kullandırmayalım.

Ama hala inanıyorum suçsuzuz. Aklanacağız o zaman büyük taşlar yerinden oynayacak...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ikinci lige düşeriz diye geliyor bana göre de umarım bu iş bian önce çözülür.
    herkes rahatlar emniyet de eli boşalınca artık şu rakı şişesi kim attı bunun peşine düşer sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: SIKE OPERASYONU - Mahkemeye sevkedilen Selim Kimil, Abdullah Eker be Abdullah Karakuz tutuklandi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Basın Açıklaması

Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
    Kamuoyuna duyurulur.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu

Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Basın Açıklaması

Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
    Kamuoyuna duyurulur.

Basında Mehmet Yıldız ile de feshedildi şeklinde geçiyordu, serbest kalmasına rağmen feshedilmesine şaşırmıştım. Ancak şöyle bir durum var, Bülent Uygun ve Ümit Karan'da beraat edebilir, Eskişehirspor yönetiminin elinde suçlu olduklarına dair veriler, kanıtlar mı var acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Basında Mehmet Yıldız ile de feshedildi şeklinde geçiyordu, serbest kalmasına rağmen feshedilmesine şaşırmıştım. Ancak şöyle bir durum var, Bülent Uygun ve Ümit Karan'da beraat edebilir, Eskişehirspor yönetiminin elinde suçlu olduklarına dair veriler, kanıtlar mı var acaba?

en erken beraat 6 ay sonra. bu süre zarfında teknik direktörsüz kalır EsES. ilk yarı takımın başına geçemez bülent uygun. bu nedenledir sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    en erken beraat 6 ay sonra. bu süre zarfında teknik direktörsüz kalır EsES. ilk yarı takımın başına geçemez bülent uygun. bu nedenledir sanırım.
    Bu detayı bilmiyordum, kaçırmışım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Basın Açıklaması

Kamuoyuna duyurulur.

Sözleşmelerini dondurmuşlardı. ben mehmet yıldızın yerinde olsam geri dönmezdim. yaptıkları yargısız infazdır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Basın Açıklaması

Kamuoyuna duyurulur.

sezeri bedavaya alabilirdik onuda fes ederlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi ufak bir soru şikeden 25 kişi tutuklandı ya içeride tutuklu olan 1 futbolcu var Korcan oda. Ama neden başka bir futbolcu yok. Bunun cevabı ne zaman çıkıcak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Şimdi ufak bir soru şikeden 25 kişi tutuklandı ya içeride tutuklu olan 1 futbolcu var Korcan oda. Ama neden başka bir futbolcu yok. Bunun cevabı ne zaman çıkıcak

şimdi misal (atıyorum tamamen kafadan);

A takımı B takımına 'sen evindeki maçtan 250 bin stad geliri elde ediyorsun, ben bana 3 milyon vereyim, stadın yüzde 80'ini bana tahsis et' dese. mesela?

tabi bunu bilmemiz pek ihtimal dahilinde değil. sanık avukatlarının bile bilgisi yok. TFF karar vermeden gizlilik kararı kalkabilir. o zaman birşeyler öğrenebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

şimdi misal (atıyorum tamamen kafadan);

A takımı B takımına 'sen evindeki maçtan 250 bin stad geliri elde ediyorsun, ben bana 3 milyon vereyim, stadın yüzde 80'ini bana tahsis et' dese. mesela?

tabi bunu bilmemiz pek ihtimal dahilinde değil. sanık avukatlarının bile bilgisi yok. TFF karar vermeden gizlilik kararı kalkabilir. o zaman birşeyler öğrenebiliriz.
    O zaman bana kalırsa bu süreç içersinden bir kaç dalga operasyonda görünebilir.

Artık sokakda fenerbahçeliyim bile denilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    İyi günde herkes FenerbaheLi. Ya kötü günde ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    İyi günde herkes FenerbaheLi. Ya kötü günde ?
    her zaman sonuna kadar düşsekte kalksakta kombine elimizde maçlarda yerimizdeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    sokakta yolda kaldırımda yol ortasında her daim FENERBAHÇE...!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sokakta yolda kaldırımda yol ortasında her daim FENERBAHÇE...!!!
    Saygılar hocam , biz skor taraftarı değiliz , sokakta , başka herhangi bir köşede , en ufak atomundan , insanlığımızın sonuna kadar Fenerbahçeliyiz !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe düşerse,taraftar potansiyeli düşer gibi..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet, ben mesela... A.Faruk ile İso'yu yanıma alıp, Fenerbahçelilikten istifa manifestosu hazırlayacağız. Şimdiden eksildik üç kişi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Evet, ben mesela... A.Faruk ile İso'yu yanıma alıp, Fenerbahçelilikten istifa manifestosu hazırlayacağız. Şimdiden eksildik üç kişi...
    hocam sen fenerli ol faruk reyiz bahçeli

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hocam sen fenerli ol faruk reyiz bahçeli
    Önce büyük ve tarihi bir hamamda günahlarımızdan arınabilmek için yedi kere boy abdesti alacağız, sonra Fenerbahçeli olmaktan duyduğumuz hicab nedeniyle tövbe-i istiğfar edeceğiz. Daha sonra imzaladığımız manifestoyu bir minareden şehre okuyacağız. Kendimizi elektrik direğine bağlayarak, "kim bundan sonra bize Fenerbahçeli derse kendimizi atacağız" diye protesto eyleminde bulunacağız. Sonra diğer takımlardan transfer teklifi bekleyeceğiz. Gerçi İso şimdiden Ankaragücü ile bağlamıştır işi. A.Faruk ile ben boştayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Önce büyük ve tarihi bir hamamda günahlarımızdan arınabilmek için yedi kere boy abdesti alacağız, sonra Fenerbahçeli olmaktan duyduğumuz hicab nedeniyle tövbe-i istiğfar edeceğiz. Daha sonra imzaladığımız manifestoyu bir minareden şehre okuyacağız. Kendimizi elektrik direğine bağlayarak, "kim bundan sonra bize Fenerbahçeli derse kendimizi atacağız" diye protesto eyleminde bulunacağız. Sonra diğer takımlardan transfer teklifi bekleyeceğiz. Gerçi İso şimdiden Ankaragücü ile bağlamıştır işi. A.Faruk ile ben boştayım.
    Abicim kız arkadaşım orduspor'un renklerini beğenmiş illa ordusporlu olalım diyo fener düşerse gel seni de transfer edelim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hocam direk bağlama işi tehlikeli bence onu geçiniz
    hamam paklamazsa bide umreye gidersiniz tam olsun
    herkes bunu bekliyo zaten

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bende bi kaç Anadolu takımıyla görüşme halindeyim abi Menajerimle karar vericez

Mesaj Yetkileri