Bu saatten sonra transfer falan olmaz.Olursa da Yasin Çakmak transferi olur o kadar![]()
Kerem'e katılıyorum![]()
Yabancı transferi söz konusu olsa dünkü çıkan yıldız transferi konusu yalanlanmazdı anlaşılan transfer yok Yasin'i %90 aldık zaten
Türk medyası gerçekten sadece gazete satmış olsun diye önüne geldiklerini sallıyorlar!! 1000 tane adam sayıyorlar sonrada "bizim gazetemi bu transferi ilk olarak duyurdu" diye reklam yapıyorlar.
Sağlam işini bilir...
Yabancı almak için yabancı almamak taaftarıyım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
aziz yıldırım bi yıldız oyuncuyla daha görüşüyoruz dedi ama isim açıklamadı
ben bi bomba daha bekliyorum bu sözlerden sonra
Yıldız dememiş arkadaşım.. Resmi siteniz açıkladı..
Bugün tarihli bazı gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın 'bir yıldız oyuncu daha alacağız' şeklinde sözler sarf ettiği yer alıyor. Başkanımız, yaptığı konuşmada, sadece bir oyuncu daha alabileceğimizi belirtmiştir. Yıldız oyuncu sözü basının yakıştırmasıdır. Basını, yapılan konuşmaları çarpıtmamak adına daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz.
katılmıyorum,3 kulvarda müzadele edilcek sonuçta,allah korusun bunun sakatlığı var,cezası var,özgürcan çok genç,hakanda çok yaşlı,serkandan çok umutluyum ama bir yabancı forvetle beraber m.yıldızın alınması çok olumlu olur bence..
Sabah gazetesi de başkanın gerçekte "yıldız oyuncu" dediğini ama resmi sitenin bunu yalanladığını söylüyor . İyice karıştı
arkadaslar mehmet yıldız transferi çok dogru olur çünkü bgn de izledigim kadarıyla özgürcan tecrübesizligini oyununa vuruyo eli ayagı titriyo çocugun..o yüzden bence mehmet yıldız iyi transfer olur
arkadslar daha geçen gün resmi siteden açıklama koydum..Aziz başkan kendi açıkladı ben öyle bi laf etmedim diye..
bence transfer Yasin Çakmakla noktalanır..
yıldız olmaz bu saatten sonra bencestoper alınacak heralde...
Bakın forvet fazlalığından Hasan Kabze ve Necati Ateş gönderliyor.Mehmet Yıldızı alacağına kendi evladın olan Necati'yi takımda tut daha iyiBana göre Necati Mehmet Yıldız'dan daha kaliteli bir oyuncu zaten.Ümit Karan,Yeni gelecek yabancı forvet,Hakan Şükür,Serkan Çalık ve Özgürcan Özcan seneye yeterli olur bu takıma
![]()
kardes necatiyle mehmet yıldız çok farklı oyuncular ama kalite açısından dedigine katılıyorum..bu yıl performansa ve taktige bakılırsa kalli serkan ın yanına bi forvet seçecek.. bu da şimdilik karan gibi görünüyor..ama özgürcan pek güven vermiyor açıkçası bgnkü maçta da Gs adına sahanın en kötüsüydü..bu çocuk süper bi forvet olacak ama şuan için yetersiz o yüzden bence mehmet yıldız dogru transfer olur..hakan ında sakatlık problemini göz önüne almalıyz..
senin görüşüne de saygım var![]()
Özgürcan oynamazsa nasıl tecrübe kazancak.. Mehmet Yıldız'ın tekniği çok zayıf, yedek kulübesi için adam almanın mantığı yok..
eger mehmet yıldız gelirse özgürcanı kiraya verebiliriz..kalli tabikide böyle düşnmüyor..kalli özgürcana çok deger veriyor ve bu sene onu takımın bi parçası yapmayı hedefliyo...ama benim fikrm özgürcan kiraya verilmeli..
3 kulvarda mücadele eden bi takımımz var ümit karan çok formsz hakan şükür sakat yeni gelecek yabancının tarihi belli degil..
benim fikrim mehmet yıldız çok önemli bir oyuncu olabilr bizim sistemimizde
En korktugum sey, panik transferleri.
Bu Özgürcan kaç sene daha kiraya verilecek, ya oynasın yada başka takıma satılsın.. Kiralanacak adam değil.. Mehmet Yıldızın fizik avantajı dışında fazla bir artısı yok..
necati tabiki m. yıldızdan daha kaliteli,hatta necati ümit hakan ve özgürcandan da çok daha iii olmasına rağmen gönderiliyo,önemli olan sahip olduğun yeteneklerini sahaya yansıtmaktır,necati 1,5 yıldır bunu yapamadı malesef,geçen senenin süpriz takımlarından olan sivasın servetle beraber en dikkat çekici oyuncusuydu m. yıldız,hatta milli takıma kadar yükseldi,geçen sezon çok formdaydı,bu sene başıda öyle,takımının en son 3-1 kazandığı maçta 2 gol atıp,1 asist yaptı,bnde gelir banko 11 oynar demiyorum ama ii bir alternatif olacağıda kesin...
özgürcan sadece bir sene kiraya gitti diye biliyorum oda yanlş bilmyorsam yarım dönem kayseriye gitti..iyide kardeş çocugun eli ayagı titriyo hata yapacam diye..bi yerde düzenli olarak oynaması lazm bence..
neyse herkesin kendi fikri tabiki diycek bişey yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
anlatmak istedigim buydu
O stoper'de Yasin olur abi![]()
Alternatif olarak M.Yıldız iyi olur tabi.Ama Özgürcan'ı da kazanmak lazım
Serkan'ın Özgürcandan ne farkı vardı, boş kaleye gol kaçırdı.. Kolay değil ama alışacaklar elbet.. Mehmet Yıldız alınacaksa, Hasan Kabze veya Necati neden gönderildi.. Ben yönetimden böyle bir saçmalık beklemiyorum.. Umarım beni yanıltmazlar..
yasin gelirse çok iyi olur stoperde alternatifimiz yok malesefama bu transferi yapacaksak bir an önce bitirelim,takıma ne kadar erken katılsa o kadar iyi... geçen senenin sıkıntısını bu sene yaşamayalım
![]()
kabze ve necati iyi oynamyodu..ayrıca formsuzlkları dşnda başka nedenlerde var gönderilme nedeni olarak..ayrıca özgürcanı kazanmak için bi anadolu klübüne kiraya vermeliyz..her ne kdr saçmalk desende bu benm fikrm..
ztn kalli özgürcana çok deger veriyo onu takımın bi parçası yapmya çalşyo ama benm fikrim farklı..herkesin fikrlerne saygı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok haklısın..bence özgürcanı bi takıma kiralayarak onu kazanabilirz..
Ne var ki stoper alınsın ne güzel.
Önder'in stoper performası çok düştü, gene de kötü değil ama daha çok sağ bekte düşünmek lazım onu.
Tüm sezonu yedek olarak Can ve Önder ile düşünmemek lazım..
Sakatlık ve cezalar olduğunda Deniz'e kalmak çok kötü olur, artık Ümit de yok..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fikrine saygı duyuyorum yahu, ben yönetim ve Kalli açısından bakarak saçmalık dedim renkdaş..![]()
Yeni forvet geldiği zaman, Ümit Karan'la oynayacak belki de Hakan Şükür'le.. Doğal olarak Özgürcan ve Serkan yedek kalacak.. Geçen sene Kayserisporda bile doğru düzgün oynayamadı Özgürcan, kaldı ki kendini kanıtlamasına gerek yok bence.. Çalışır, aslanlar gibi çıkar oynar.. Bugün olan heyecanları da çok doğaldı, zamanla atarlar üzerlerinden.. Mehmet Yıldız'ı almaktansa, kendi oyuncularımıza yeteri kadar şans vermeliyiz bence..
kardesim o açıdan haklısın yani eger özgürcan bu ürkekligini üzerinden atabilrse tamam kalsın ama hep böyle ürkek oynayacaksa bi anadolu klübüne gönderebilrdk diye düşndm...zaten mehmet yıldız haberi fotomaç haberi çok bile tartıstık
kardes bgn gördügüm kadarıyla kalli tek santrafor onun yanında da serkanı oynattı..bence gelecek yabancı serkanla birlikte oynayacak..çünkü kalli serkanı baya tuttu![]()