Sayfa 53 / 61 İlkİlk ... 3435152535455 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teo gelirse kombineler yok satar. Zaten seyirci problemi yok Fenerbahçe'nin ancak yinede uçurur...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Eğer teo geldiyse Ülker adına çok güzel transfer demektir. Ne kadar itici gelse de Teo' nun kalitesi tartışılamaz
    Liv Hospital kimleri aldı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Liv Hospital kimleri aldı ?

JAWAI yi aldi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    JAWAI yi aldi
    Liv Hospital adına güzel transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

liv hospital ile ulker biraz farkli yalniz. ulker ve fener ayri ayri takimlardi, birlestiler. liv hospitalse sponsordan ote degil gs icin. bizimkiyse guc birligi, ama artik fb icin de ulker bir tur sponsor fb yerine ulker demek biraz gerebilir haliyle

teo bence aman aman bir oyuncu degil, takim icin bazan bela da olabiliyor. ben sahsen istemem. salonlari dolduracak kadar show adami da degil, niye kombineler patlasin ki bo ondan daha izlenesi bir guard mesela.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@TeNaciOUS MidFieLdeR

açıklamış zaten liv hospital ile Ülker' in neden bir olmadığını Eskiden bir Ülker efsanesi vardı. Ne kadar satın alınmış olsa da yine de Ülker demekte bir sakınca görmüyorum şahsen.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herkes istediğini diyebilir tabi. O arkadaş Ülker der diğeride çıkar Liv Hospital der. Serbest herkes.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Herkes istediğini diyebilir tabi. O arkadaş Ülker der diğeride çıkar Liv Hospital der. Serbest herkes.
    Kesinlikle. Benim Liv Hospital denmesine de bir karşıtlığım yok.

Bunlar, sporun para ile ne kadar iç içe olduğunun acı bir göstergesidir maalesef.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    liv hospital ile ulker biraz farkli yalniz. ulker ve fener ayri ayri takimlardi, birlestiler. liv hospitalse sponsordan ote degil gs icin. bizimkiyse guc birligi, ama artik fb icin de ulker bir tur sponsor fb yerine ulker demek biraz gerebilir haliyle

teo bence aman aman bir oyuncu degil, takim icin bazan bela da olabiliyor. ben sahsen istemem. salonlari dolduracak kadar show adami da degil, niye kombineler patlasin ki bo ondan daha izlenesi bir guard mesela.
    Nasıl Teo aman aman bir oyuncu değil? Gerçekçi olun biraz. Teodosic mükemmel bir yetenektir. Takımın oyununu bir kaç kademe üste çıkarır. Bazen kontrolünü kaybettiği oluyor ama Obradovic kontrolünde bu mümkün olamaz. Teo üst düzey bir yıldızdır.

Teodosic, Spanoulis, Navarro, Calathes, Diamantidis, Bobby Brown, Bo McCalebb. Bunlardan daha iyisi yok Avrupa'da. Bu 7liden birini alamayacaksan NBA'den getirebiliyorsan Beno Udrih'i getirebilirsin. Bunların arkasından da Huertas ve Planinic gelir.

Fenerbahçe'nin oyununu dikte edebilmesi için Nick Calathes ya da Milos Teodosic'e ihtiyacı var. Calathes NBA yapmak istiyor. Obradovic her zaman sahada 2 PG ile oynar. Bo McCalebb ile Teosodic yanyana oynar.

Önce transferin kesinleşmesi gerekli. CSKA Moskova kadrosunda PG olarak Milos Teodosic ve Aaron Jackson varken Jeremy Pargo'yu da aldı. SG rotasyonu da kalabalık zaten, oraya da Vitaly Fridzon'u aldılar. Milos Teodosic'in huzursuz olduğu kesin. Buy-out alarak göndermek isteyeceklerdir.
    Last edited by Cengo : 28.Temmuz.2013 at 08:13
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Şu takımın maçına gitmek isterdim ahh ahh tam düsecek zamanı buldu Antalya BB.
    Bizi klüpten atmayacaklardı iyi bi alt yapıları olurdu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mete Aktaş @MeteAktas76
    Teodosic'in menajeri Grizzlies'in yıllık 6 mil.$'lık teklifini reddettiğini ve CSKA'da kalmak istediğini söyledi.
    Milos Teodosic'in CSKA'da kalmak istediğini belirten menajeri "Eğer CSKA'nın tutumu değişirse o zaman opsiyonlarımızı değerlendiririz" dedi

Orijinal metin : http://www.sports.ru/basketball/151633036.html

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mete Aktaş @MeteAktas76
    Teodosic'in menajeri Grizzlies'in yıllık 6 mil.$'lık teklifini reddettiğini ve CSKA'da kalmak istediğini söyledi.
    Milos Teodosic'in CSKA'da kalmak istediğini belirten menajeri "Eğer CSKA'nın tutumu değişirse o zaman opsiyonlarımızı değerlendiririz" dedi

Orijinal metin : http://www.sports.ru/basketball/151633036.html
    Grizzlies ile görüşen Calathes'ti. Metini yazanın kafası karışmış herhalde.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

BASKETBOL - TRANSFER | Beşiktaşımız , ABD'li oyuncu Kevin Foster ile anlaştı. Via : @BjkHaber_1903

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Colton Iverson'dan sonra bu iyi geldi. Çok iyi transfer. Şimdi 1-2 tane de tecrübeli oyuncu almak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Nasýl Teo aman aman bir oyuncu deðil? Gerçekçi olun biraz. Teodosic mükemmel bir yetenektir. Takýmýn oyununu bir kaç kademe üste çýkarýr. Bazen kontrolünü kaybettiði oluyor ama Obradovic kontrolünde bu mümkün olamaz. Teo üst düzey bir yýldýzdýr.

Teodosic, Spanoulis, Navarro, Calathes, Diamantidis, Bobby Brown, Bo McCalebb. Bunlardan daha iyisi yok Avrupa'da. Bu 7liden birini alamayacaksan NBA'den getirebiliyorsan Beno Udrih'i getirebilirsin. Bunlarýn arkasýndan da Huertas ve Planinic gelir.

Fenerbahçe'nin oyununu dikte edebilmesi için Nick Calathes ya da Milos Teodosic'e ihtiyacý var. Calathes NBA yapmak istiyor. Obradovic her zaman sahada 2 PG ile oynar. Bo McCalebb ile Teosodic yanyana oynar.

Önce transferin kesinleþmesi gerekli. CSKA Moskova kadrosunda PG olarak Milos Teodosic ve Aaron Jackson varken Jeremy Pargo'yu da aldý. SG rotasyonu da kalabalýk zaten, oraya da Vitaly Fridzon'u aldýlar. Milos Teodosic'in huzursuz olduðu kesin. Buy-out alarak göndermek isteyeceklerdir.
    Ben begenmiyorum teo yu, þahsi fikrim. Egosu yüksek ve fazla benmerkezci. Böyle tipler takýma zarar verir. gelmesini istemem. Artý bo ile birlikte oynamalarý pek mantýklý olmaz. Keþke calathes olsa.

Aman aman değil derken salonu dolduracak tipte biri değil demek istedim. Tabi ki baktığın zaman teo avrupanın sayılı guardlarindan biri.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Fenerbahçe Ülker , kadro uyumu sorunu yaşayacaktır.Avrupa için iyi kadro ama yerli kadrosu çok kötü.En azından GALATASARAY'ın yerli rotasyonunun yanında çok sırıtıyor.Avrupa'da başarı için uyum şart.Teodosic (henüz gelmedi) gelirse ve Kleiza sakatlıktan dönmüş olacaklar.Ne kadar katkı verecekleri muamma.Ayrıca Teodosic'in üzerine yapışan bir loserlık var.Bunları aşması kolay değil ülkerin.
    Last edited by LaigLeNoiR : 29.Temmuz.2013 at 11:18 Reason: ülkerspor değil Fenerbahçe Ülker. Tekrarlanması halinde uyarı puanı alacaksınız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yenersen Fener yenilirsen Ülker.. demek ki bunu sene bol bol Ülker duyucaz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Daha şimdiden sıkça duymaya başladık daha sezon başlamadı bir durun hele sezon içinde dersiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kendinizi ülker diyenlerin yerine koyun
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    ülkerspor , kadro uyumu sorunu yaşayacaktır.Avrupa için iyi kadro ama yerli kadrosu çok kötü.En azından GALATASARAY'ın yerli rotasyonunun yanında çok sırıtıyor.Avrupa'da başarı için uyum şart.Teodosic (henüz gelmedi) gelirse ve Kleiza sakatlıktan dönmüş olacaklar.Ne kadar katkı verecekleri muamma.Ayrıca Teodosic'in üzerine yapışan bir loserlık var.Bunları aşması kolay değil ülkerin.
    Teodosic loser değil. Loserın anlamı bilinmeden yorumlar yapılıyor. Galatasaray'ı nasıl yüceltirim, Fenerbahçe nasıl küçültürüm diye düşünüp yorum yapmışsınız. Teosodic geldiği anda lig biter. Euroleague Final Four için iddialı olur takım. Kleiza toparlanamasa bile Bjelica'yı aldı Fenerbahçe, zaaf yaşamaz. Yerli kadrosu kötü ne demek gerçekten çözemiyorum. Teodosic ne kadar katkı verir diyen biri ile tartışmak anlamsız. Bunu basketbolu bilen birine söylemeyin, çok fena küçümserler, utanırsınız.

Teosodic olursa EL güç dengesi de şu hale gelir:

1.CSKA 2.Real Madrid 3.FENERBAHÇE 4.Barcelona 5.Olympiacos

Loserın yaptığına bak sen.

[YOUTUBE="slExeC6XL-o"]Teodosic unbelievable three-pointer vs Spain (09.08.2010)[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="YKRdwlZbQwo"]Milos Teodosic forces overtime with a 3 Vs. Slovenia (European Championship 2009)[/YOUTUBE]
    Last edited by Cengo : 29.Temmuz.2013 at 06:55

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bütün Türkiye adama loser diyordu,Fener'le adı anılmaya başlayınca mı winner oldu ? Teodosic'in nasıl bir oyuncu olduğunu anlatmaya çalışman da enteresan abi Çok iyi oyuncu olması loser olduğunu değiştirmez.Kupalar kazanmaya başlasın zaten loser etiketinden kolayca kurtulur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Teodosic gelirse lig mi biter )) Yapmayın lütfen Bo da geldi gördük.Basketbol çok fazla bireysel bir oyun değildir.Uyum şart.Takım oyunu,uyumu olmadan zor.Kaldı ki Türk oyuncu rotasyonu da şart.Fenerbahçenin dar malesef.Ben bir Galatasaraylı olarak diyorum ki Teo da gelse geçen seneden farklı bir şey düşünmüyorum,Efes,Galatasaray çekişir diyorum,oldu ki FBÜ uyum sorunu çözdü tam bir takım oldu o zaman bir adım önde olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ligde Ergin Ataman ve Arroyo aynı takımda olduğu sürece o takım 1 adım öndedir.2 senedir ligi darma duman ettiklerinin bazıları farkında değil.
    Teodosic'ten gram çekinmiyorum.Baskı altında neler yaptığını 2 senedir izliyoruz.İyi oyuncu ama çekinilecek bir oyuncu değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gerçek anlamda loser nedir bilmiyorsunuz. Loser oyuncu takımıma maç kazandıramayan, seviye atlatmadığından başarı göremeyen, baskı altında kalan oyuncu demek. 2010 Euroleague MVP ödülü var nasıl loser bu? Sezon sonunda kim güler kim üzülür görecek herkes. Çok rahatım. Teodosic'i Arroyo karşılaştırmanın bir mantığı yok. Teodosic top level guardlardan biri. Hiç bir zaman loser olmadı. 2 senedir Fener ve Efes kötü durumda olduğu için Galatasaray savunma takımı olup yol aldı. Galatasaray'ın yerli oyuncuları rotasyonda Fenerbahçe'den daha iyi durumda değil. Uyum sorunu gibi anlamsız bir kategori getirip kafanızda küçültmeye çalışmayın. Kim iyi kim kötü sezon içinde görülecek. Sezonu beklemek yeterli.
    Last edited by Cengo : 29.Temmuz.2013 at 15:49

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe çok iyi bir kadro kurdu eyvAllah burada sıkıntı yok ama geçen senede buna benzer şeyler dendi tabi arada fark var hoca olarakta oyuncu olarakta daha sağlam elemanlar alındı ama FB rakipsiz diyemeyiz kadrosuna 1-2 takviye yapan ve kadrosunu bozmayan bir son şampiyon var sonuçta karşılarında.Fenerbahçe bu sezon yarışta olur ama kesin şampiyonlar diyemem ben şahsen Pianginani ve Bo geldiğinde herkes F4 ve şampiyonluktan bahsediyordu olanlar ortada uyum sağlanmadan hiç bir şey olmaz Obradovic çok iyi bir koç olabilir ama burada ilk sezonu ve kesinlikle başarılı olacak diye bir kaide yok.Güzel bir sezon olacak bu sezon basketbolda Efes'te Planicic'i alarak Farmar'ın boşluğunu doldurmuş çok çetin geçecek bir lig bizi bekliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

ülkerspor demem sıkıntı yaratmış.Neyse demeyelim ama şunu söylemek istiyorum.ülker-efes arasında geçerken lig fenerbahçe-ülker birleşmesi geldi.yani iki dev bütçe birleşti.iki dev takım birleşti.isteyen fenerbahçe adıyla isteyen ülkerspor adıyla hitap etmeli bence.olaya bu yönden bakmanız lazım.

teodosic olayına gelirsek ;

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bütün Türkiye adama loser diyordu,Fener'le adı anılmaya başlayınca mı winner oldu ? Teodosic'in nasıl bir oyuncu olduğunu anlatmaya çalışman da enteresan abi Çok iyi oyuncu olması loser olduğunu değiştirmez.Kupalar kazanmaya başlasın zaten loser etiketinden kolayca kurtulur.
    arkadaş özetlemiş ben tekrar yazmak istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aynen, hep ayni yanilgiya dusuyoruz. F4 garanti, lig zaten bitti moduna girersek bastan kaybetmis sayiliriz. olasi bir kotu baslangicta takim darmadagin olur, cunku seyirci kisa surede sirt ceviriyor. beklentiler cok yuksek olunca en ufak basarisizlikta ortadan kayboluyoruz hatta takimin aleyhinde calisiyoruz cogu zaman, islik ve yuhalamalarla.

@aboo

teo oynadigi takimlarda bircok defa finaller yari finaller kaybetmis biri, haliyle bu ozelligi onu loser yapiyor. sahsen bir fenerli olarak ben bunu teo icin soylerim, bize gelicek diye bu gercege gozumu kapayamam. bunu soyleyenler gsli oldugu icin savunmaya gecmissin ama gercek bu. cska ile iki sezondur F4te husran yasiyor, en iyi kadroya sahip olmalarina ragmen takimiyla avrupada sampiyonluk yasayamadi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kimsenin özetlediği bir şey yok. Anlamını bilmediğiniz konu hakkında bir şeyler söyleyerek haklı olmuyorsunuz. En son konuşan haklı olur gibi bir mantık yok. Kafanızda Fenerbahçe'yi küçülterek kendinizi inandırmaya çalışmanız gerçeği değiştirmez, sonucu geciktirmez.

Bir oyuncunun şampiyon olmaması onu loser yazmaz. Önce loserın anlamını ögrenin, sonra tartışalım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

bence sen loser anlamını bilmeden burada ahkam kesiyorsun.teodosic'in kaç tane final kaybettiğinden haberin var mı senin ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    ülkerspor demem sıkıntı yaratmış.Neyse demeyelim ama şunu söylemek istiyorum.ülker-efes arasında geçerken lig fenerbahçe-ülker birleşmesi geldi.yani iki dev bütçe birleşti.iki dev takım birleşti.isteyen fenerbahçe adıyla isteyen ülkerspor adıyla hitap etmeli bence.olaya bu yönden bakmanız lazım.
    Takımın adı Fenerbahçe Ülker , Ülkerspor ne alaka ? Fenerbahçe yönetimi yönettigine göre bu takımı forma renkleri logosu her şeyi Fenerbahce olduguna göre Fenerbahçe'yi de kullanacaksın bu takımın ismini söylerken.Durduk yere olay cıkarmak icin ugrasmak resmen bu.

Sayfa 53 / 61 İlkİlk ... 3435152535455 ... SonSon

Mesaj Yetkileri