Dursun kim yahu![]()
Dursun kim yahu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dursun değil Duygun bu arada![]()
La neden bozuyosunuz ?
Sabahtan beri yarıldım burada belki birileri daha düşer tuzağa diye yazmıyorum.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Twitter'da ersun yanal dedikodusu iyice yayılmış. Hadi bakalım.
Hemen her yerde Ersun-GS ilişkisi konuşuluyor. Son açıklamasında bu sezon bir takım çalıştırmayacağım demişti ama GS'ı reddetmez teklif giderse. Belki sezon sonu beklenir bu değişiklik için.
Dünkü basın toplantısında çok büyütecek bir durum yok. Hocaya ne dendiyse onu söylemiş. Burada hesabı vermesi gereken hoca değil Aysal bana göre. Sezon başında 4. yıldız için törenler vs yaptırıp sonrasında olmazsa dünyanın sonu değil diyende kendisi. Kattığı her şeyi gider ayak aldı GS'dan, görünen durum bu. Çilekler havada uçuyordu bir dönem, şimdi eldeki çilekler çürümüş görünüyor. Paralarda uçtu.
Ersun Yanal'ın fanatik derece de Fenerabahçeli olduğunu düşünüyorum,o yüzden bizi çalıştırmayı kabul etmeyecektir ve açıkçası takıma iyi geleceğini bile bile o kadar laf söyledikten sonra gelip Galatasaray'ı çalıştırmasını istemem
Eğer gelirse ve başarılı olursa bütün bayanlar feda olsun onaAçık kapıda bırakalım değil mi ?
![]()
Duygun diye isim mi olur yahu vallahi o adamı bildim bileli Dursun diyorum kafa gitmiş.Bu arada Ersun Yanal gelirse şampiyon oluruz net. Güzel intikam alır Aziz Yıldırım'dan.
![]()
ersun yanal gelmesin mumkunse....
Sinan Yılmaz @sinanyyilmaz · 4 sa. 4 saat önce
Galatasaray'ın doymuş, yaşlanmış, hareketsiz bir kadrosu vardı. Genç ve dinamizm getirecek, açlık katacak hamleler lazımdı. Göremediler.
Mancini bu eksiği görmüştü. Muhtemelen takımı gençleştirecek ve bazı oyuncuları kesecekti. Onu gönderip Selçuk'la 5 yıllık imzaladılar.
Duyduğuma göre Mancini geçen sene Selçuk'u kesmek istemişti ama yönetim izin vermedi. Planlar böyle çakışınca da Mancini güle güle dedi
yazıklar olsun böyle bişey varsa manciniyi gelmeden önce istemiyodum evet ama gitmesinide asla istemiyodum ne yapıp edip gönderdiler lucescuda ortada bırakınca böle prandelli gibi köy ağalarına kaldık yazıklar olsun böyle planlamaya
Bruma portekiz basınına konuşmuş, galatasarayda mutsuz olduğunu ve gitmek istediğini söylemiş.
Abi Bruma, mevcut Galatasaray kadrosunda nasıl oynayamaz. 10 milyona bonservisinin bir kısmı alınmış bir potansiyelden bahsediyoruz. Sakatlandığı dönem dışında sürekli oynamalıydı ama oynatmadılar. Değerini düşürüyorlar durduk yere. Gitmek istediğini söylemiş mi bilmiyorum da oynamam lazım diye bir demecini gördüm. Adam haklı.
Ben kesinlikle ersun yanal'ı istemem. başarılı olacaksa bile istemem... Tugay Kerimoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalansın ve sabır gösterelim.Kendi camiamızdan ve hırs ile profesyonelliği bir arada bulundurabilecek tarzda bir teknik adam lazım.... Tugay'a 3 sene şans tanınsa bence başarılı olur... En azından ŞL'de 4 yedikten sonra çıkıp bizim amacımız lig şampiyonluğu demez!!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sabahtan beri şu capse gülüyorum ya
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sistem kötü, oyuncular yaşlı ve yetersiz, sözleşmeler şişik, planlama yok, sistem yok, hiç bir şey yok. Bir Beşiktaş'a bakıyorum, bir Galatasaray'a bakıyorum üzülüyorum acıkcası. Manciniyi göndererej zaten ayağına sıktı Galatasaray. O kalite bir hocayı cok arayacağız. Umarım geri gelir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şimdi iki isminde yaptıkları bir kenara koyarsak ( Mancini ve Prandelli'den bahsediyorum.) kulübün ve Türk futbolunun içinde bulunduğu konjonktür gereği Prandelli Mancini'ye göre bize kat kat daha uygun bir teknik adam.
Evet Mancini kariyeri boyunca kaliteli işler yapmış olabilir. Ancak derinlemesine baktığımızda Mancini'nin çalıştığı takımlarda sürekli yüksek bütçelerle ve çalıştığı kadroların oyuncu profillerine baktığımızda zirve yapmış oyuncularla çalışmıştır. Bu sebeple bize hiç uygun değildi. Böyle bir teknik adam seçiminin sadece itibar olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Nitekim finansal çöküntüyü görünce kendisi kalmak istemedi ve gitti.
Prandelli'nin Fiorentina'da yaptığı işler ve takım profili bizim kadroya ve yapmak istediklerimizle daha örtüşür gibi duruyor. Fakat Onunda şöyle bir handikapı var. Uzun süre milli takım çalıştıran hocalarda kulüplere geçince bir dezavantaj oluyor. Bilhassa bizim futbolumuzun içine düşünce daha bir kötü oldu. Misal veriyorum Sampdoria'ya falan gitse bundan daha az bocalayıp daha sonra eskisi gibi başarılı olabilir.
Bugünkü seçimden sonra Alp Yalman başkan olursa takımın böyle gitmesi halinde Prandelli'ye en fazla sezon arasına kadar dayanır. Daha sonrası için eğer bir aksilik olmazsa Mustafa Denizli'nin en büyük aday olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim kadar olmasa da başarılı olacağını da düşünüyorum. Lucescu'nun geleceğini pek sanmıyorum.
Takımla ilgili olarak; hepimizin bildiği gibi futbolda savunma dörtlüsü özellikle bekler savunma için olduğu kadar hücum için de çok önemli bir yer teşkil eder. Bu durumda lig maçlarına 18'e dahi alınmayan Telles'i tutup Dortmund maçında kanatsız oynarken sahada olması ve performans verememesi normaldir. Bir kaç kez Telles'in çizgiden çok iyi kaçtığını ama top alamadığını gözlemledim. Eğer kanatsız oynanacaksa beklerden performans bekleniyorsa, her maçta farklı isimlerin oynaması ile istenilen performans elde edilemez. Hoca Veysel'i beğenmiyorsa (ki beğenmiyor ki Yasin'i sağ bekte denedi.) En azından lig maçlarında Telles ve Tarık ikilisini oturtması lazımdı şimdiye kadar. Yabancı sınırından dolayı Telles'in oynaması için kimi keserseniz kesin (Muslera hariç) benim için kafidir. Bir oyuncu sağlıklı ise bir kaç hafta 18'e alınmazken fizik gücü yüksek hızlı bir takıma karşı ilk 11'e koyup performans bekliyorsanız, bu isim Roberto Carlos ayarında olsa bile bocalar.
Semih ve Chedjou sakat.
Korav ve Hakan oynayacak sanıyorum.Bu durumda Bruma'yı da oynatmamak için bir sebep kalmıyor.
Oley be Koray forma şansı bulacak. İnşallah.
Süs diye almadık demi Sinan'ı ? Hadi be Prandelli,vazgeç şu kanatsız sevdadan.
Bruma'yı küstürdü futbola Prandelli. Sözde gençlere önem veriyordu. Sinan Gümüş de ona keza boşuna alındı resmen. Adam A2'de yardırıyor fakat bir türlü A takıma alınmadı. Fatih Terim'i sevmem ama gerçekten onun gençlere verdiği önemi ne yazık ki Türkiye'de çoğu teknik adam vermiyor.
İnşallah Başakşehir maçında Bruma, Koray, Sinan gibi isimleri görürüz. İlk 11 olmasa bile sonradan oyuna girerek olumlu katkı verebilirler.
O ilk 11e burak yazdığınız sürece bir cacık olmaz![]()
Umut yazdığımız sürece salatalık bile olmaz.
Artık yeni yönetim mi el atar bilmiyorum ama Bruma oynasın.. Şu adamı görelim o kadarda para verdik yazık. Hadi bizi geçtim adama da yazık.
Valla yabancı sınırı olmasa her türlü Pandev yazılır ama o da fiziksel olarak çok yetersiz.
Dürüst olmak gerekirse Denizli geldiği zaman ne yapar hiç bilmiyorum,taktiği nedir,ne tür oyuncuları tercih eder,nasıl bir futbol oynatır hiç bir fikrim yok.
Bu arada seçim için renk veriyorum;
![]()
Adnan Öztürk Mayıs 2015 veya 2016'da başkanlığa aday olacağını açıkladı ?!?!
buyuk baskanin insallah yardimlari olur
Ünal Aysal: Galatasaray'dan kopmuyorum dışarıdan çok ciddi iki proje ile büyük fayda sağlayacağım.