Sayfa 54 / 64 İlkİlk ... 4445253545556 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

1. Default

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Yama 15.3'de güncellenen Editörle yapılırsa uyumlu. Çünkü Kural Kulüp değişikliği içermiyor. Eğer bir kulübün düşürülmesi vs. olsaydı 2. sezon o uygulanmayabilirdi... yama için (en son mesajda şu an. İlk mesajdaki sanıyorum ki yeni durumla uyumsuz...)http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post2728832
    Teşekkür ederim dostum. Verdiğin linkteki yamayı yükledim. Yeni kariyerde BAL liginden takım alıp ilk sezonu tatilde geçirdim. İkinci sezonda yabancı kuralı aktif oldu. Artık gönül rahatlığıyla BAL liginden takım alıp şampiyonlar ligi şampiyonu yapmaya çalışabilirim (pek mümkün değil ama)

Yabancı bir forumda FM 2014'ün maç motorunun daha iyi olduğunu söyleyen bir kullanıcıya SI Games yetkilisi "Firstly if you prefer the 2014 match engine then if you look in preferences you CAN switch to using that" şeklinde eğer istersek ayarlardan eski motora dönebileceğimizi söylüyor. Normalde ihtimal vermezdim ama yetkili biri söyleyince yine de bir bakayım dedim ve göremedim değişimi yapabileceğim bir alan. Yok değil mi böyle bir seçenek?

Merak edenler için link:
    http://community.sigames.com/showthread.php/419454-FMH15-too-unrealistic

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    fikir verebilir misiniz ne yapabilirim bu konuda ?

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=123025

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    Bunu bende çok merak ediyorum hatta oyuna başlamadan önce bolca gezindim ama göremedim kurallar bölümünde. Umarım sezon sonu bitince haber kutusuna bilgi gelir. Yoksa Süper ligi oynayasım yoktu şuan sırf yabancı kuralı değişti diye yeni kariyer açtım
    aynen öyle hocam bende

Normalde Türkiye ligi pek oynamam çünkü 2-3 sezon sonra rakipler güçlenmediği için ligde rakipsiz kalıyoruz.

Tabi bu her lig için geçerli mutlaka rakipsiz kalıyoruz ama Türkiye liginde rakipler transfer yapmadığı için hemen 2 sezon içinde rakipsiz kalıyorduk.

Yabancı kuralı değişince belki bu oyunda değişir umuduyla kariyer açtım ve 2. sezonun ortasına gelmek üzereyim. Fenerbahçe ve Trabzonspor 3 transfer dönemi boyunca neredeyse hiç transfer yapmadı üstüne bütün iyi oyuncularını satıyorlar(Caner, Gökhan Gönül vs.). Beşiktaş 4-5 yabancı aldı ama onlar da hep kalitesiz ve yine en iyi oyuncularını (Töre, Ba vs.) avrupa takımlarına sattılar.

Sıkıldım bile kariyerden ve oyunun bence en keyifli ligleri İngiltere alt ligleri olduğu için oraya geçtim.

Umarım Türkiye liginin bu sorunu hallolur da keyifli, zorlayan bir oyun oynayabiliriz kendi ligimizde de.

Bunlar dışında bence maç motoru şu ana kadar olanların en iyilerinden biri. Şutlar, karşı karşıya pozisyonlar, savunma reaksiyonları baya güzel geldi bana.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Yabancı bir forumda FM 2014'ün maç motorunun daha iyi olduğunu söyleyen bir kullanıcıya SI Games yetkilisi "Firstly if you prefer the 2014 match engine then if you look in preferences you CAN switch to using that" şeklinde eğer istersek ayarlardan eski motora dönebileceğimizi söylüyor. Normalde ihtimal vermezdim ama yetkili biri söyleyince yine de bir bakayım dedim ve göremedim değişimi yapabileceğim bir alan. Yok değil mi böyle bir seçenek?

Merak edenler için link:
    http://community.sigames.com/showthread.php/419454-FMH15-too-unrealistic
    Hocam FMH15'ten bahsediyorlar orada. Mobil oyun yani.

bir an için ümitlendim, çünkü şut sayılarının fazlalığından şikayetçiyim ben de. sağolasın hocam. Hazır sen yukarıda maç motorunu övmüşken sana da sorayım, her maçında senin ve rakibin attığı şutların toplamı 30'u geçiyor mu? Sen 30, rakip 30 değil tabii, sen+rakip şut toplamı 30 üstü mü hep?

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Hocam FMH15'ten bahsediyorlar orada. Mobil oyun yani.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    bir an için ümitlendim, çünkü şut sayılarının fazlalığından şikayetçiyim ben de. sağolasın hocam. Hazır sen yukarıda maç motorunu övmüşken sana da sorayım, her maçında senin ve rakibin attığı şutların toplamı 30'u geçiyor mu? Sen 30, rakip 30 değil tabii, sen+rakip şut toplamı 30 üstü mü hep?
    Sen sorunca şimdi son 10 maçıma baktım. 10 maçın 2'sinde sadece 30 üstü şutların toplamı.

Genelde 25 civarı.

Spor Toto Super Lig yazısı Spor Toto Super League olarak değişti sizlerde de öyle mi ? TFF Süper Kupa da TFF Super Cup olmuş arkadaşlar sizlerde de öyle midir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu ne yahu oyun kuramıyorum crash dump hatası veriyor?

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

ilk golü biri bana açıklayabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

savunmalar felaket derecesinde kötü

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Eski veritabanı ile devam ediyorum yeni güncellemeyle birlikte. Fakat ilk 2 sezonda fırtınalar estirdiğim taktiğim, 3.sezonda işlevini yitirmiş hale geldi. Deplasmanda maç kazanmak imkansız gibi birşey. Mutlaka gol yiyorsun, ne yapsan da ne etsen de en az 1 gol atıyor ev sahibi takım. Stoperlerim de üstelik Doria-Mangala 2lisi. Büyük küçük farketmez, her takım kendi evinde Barça kesildi resmen.

15.4.1'e kurban olayım cidden. O kadar bekledik güncellemeyi, b.k ettiler oyunu, yuh diyorum...
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-2 ufak güncellemeyle çok iyi olacaktır oyun. Bazı buglar var çünkü. Oyuncu profilinde cakili stoper > hücum seçebiliyorsun bazen.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

SI artık şu transfer olayına bi el atsa ve rekabet 10 sene sonra da sürse çok güzel olacak..
    Tüm takımlar pc kontrolündeyken sıkıntı yok. Ama bizim yönettiğimiz takımın her zaman gerisinde kalıyorlar. Çok zor olmasa gerek takımların eksiklerini, ihtiyaçlarını belirleyerek ona göre transfer yapmalarını sağlamak.
    Yukarıda bi arkadaş real chedjou'yu istedi demiş. Yani işte saçmalığa bak. Ben barca'yı yönetiyor olsam real gidip böyle 2 tane transfer yapsa oyundan soğurum.
    Gerekirse pc tarafından yönetilen takımlara avantaj sağlasınlar. Ne bileyim tüm oyuncuları biliyor falan olsun rakipler.
    Bu şekilde tadı kalmıyor gerçekten.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by DoctorKiwi View Post
    Spor Toto Super Lig yazısı Spor Toto Super League olarak değişti sizlerde de öyle mi ? TFF Süper Kupa da TFF Super Cup olmuş arkadaşlar sizlerde de öyle midir ?
    Öyledir.

Bu TFF Süper Kupa yabancı kuralı güncellenmedi mi yahu? Takımı yabancıyla doldurduk, ne yapağız şimdi. Acaba gerçekte mi değişmedi?

Yeni yama PTT 1.ligi de kapsıyor mu? 5 yabancı olarak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Altınordu'ya yabancı neden transfer edemiyoruz ki ? Sonuçta bu şu an ki yönetimin kararı. Bu kararın değişme şansı falan yok mu oyun içinde ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

19. Default

Quote Originally Posted by stalwart88 View Post
    Yeni yama PTT 1.ligi de kapsıyor mu? 5 yabancı olarak?
    Evet 5 yabancı oluyor 2. sozonda

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by serwan View Post
    SI artık şu transfer olayına bi el atsa ve rekabet 10 sene sonra da sürse çok güzel olacak..
    Tüm takımlar pc kontrolündeyken sıkıntı yok. Ama bizim yönettiğimiz takımın her zaman gerisinde kalıyorlar. Çok zor olmasa gerek takımların eksiklerini, ihtiyaçlarını belirleyerek ona göre transfer yapmalarını sağlamak.
    Yukarıda bi arkadaş real chedjou'yu istedi demiş. Yani işte saçmalığa bak. Ben barca'yı yönetiyor olsam real gidip böyle 2 tane transfer yapsa oyundan soğurum.
    Gerekirse pc tarafından yönetilen takımlara avantaj sağlasınlar. Ne bileyim tüm oyuncuları biliyor falan olsun rakipler.
    Bu şekilde tadı kalmıyor gerçekten.
    Bence oyuncunun performansına göre transfer yapmalılar. Aksi halde oyuncumuz 50 gol de atsa değeri belli bir düzeyin üstüne çıkamıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Eski veritabanı ile devam ediyorum yeni güncellemeyle birlikte. Fakat ilk 2 sezonda fırtınalar estirdiğim taktiğim, 3.sezonda işlevini yitirmiş hale geldi. Deplasmanda maç kazanmak imkansız gibi birşey. Mutlaka gol yiyorsun, ne yapsan da ne etsen de en az 1 gol atıyor ev sahibi takım. Stoperlerim de üstelik Doria-Mangala 2lisi. Büyük küçük farketmez, her takım kendi evinde Barça kesildi resmen.

15.4.1'e kurban olayım cidden. O kadar bekledik güncellemeyi, b.k ettiler oyunu, yuh diyorum...
    Her maç rakibin ilk atağı gol olmaya başladı.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bence oyuncunun performansına göre transfer yapmalılar. Aksi halde oyuncumuz 50 gol de atsa değeri belli bir düzeyin üstüne çıkamıyor.
    Bende saçma sapan transferler oluyor. Caner Erkin GS'ye gidiyor, Tarık Çamdal ile Emre Çolak Fener'e gidiyor. Tamam bunlar olmayan şeyler değil ama, bu kadar çok olmaz ki. O.o

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post

Çok haklısın hocam ben de bundan hep şikayetçi oluyorum senelerdir. Süper lige bosnalı bi kanat oyuncusu almıştım akhisar için 32 maçta 11 gol 6 asist yapmıştı adam 23 yaşında olmasına rağmen değeri çok çok azdı performansına göre. Aynı şekilde real madridin c takımından genç eero diye danimarkalı bi yarma forvet getirmistim 197 boyunda o da 23 maçta 2 gol attı ama bosnalı arkadaştan değeri çok daha yüksekti direk elden çıkardım.

performansın transfer piyasasına etkisinin daha yüksek olması gerekiyor.

yeni güncellemeden sonraki ilk kariyerimde 2.sezonun yarısına geldim. yabancı sayısının 14 olduğu doğru beyler. ancak bir bug olarak sanırım, süper kupa ve türkiye kupasında eski kural yani 5+3 geçerli.

ayrıca keni aptallığımdan dolayı bir bug daha buldum. takıma maximum 28 oyuncu kaydedebiliyoruz. 21 yaş altı türk futbolcular bu kurala dahil değil. onlar hariç 28 oyunu alabiliyoruz kadroya. benim kadromda 29 oyuncu vardı toplamda. 21 yaş altım fazla olduğu için hepsini kaydetmiş sayıldım. ancak forma numaraları belirleme günü geldiğinde sadece 1-28 arası forma seçebiliyorduk. ben de recep niyaz hariç herkese numarasını verdim, recep zaten pek oynamaz diye düşündüm. sonra şampiyonlar ligi ilk maçı zamanı geldi. sakatlıklar, cezalar, avrupa için kaydetmediğim oyuncular olduğu için başka adam kalmadı kulubeyi tamamlayacak ve oynamasına hiçbir engel olmayan, 21a olduğu için avrupa'ya otamatik kaydedilen recep niyaz'ı 18'e aldım. taktiği seçip devam ettim, numarası verilemeyen oyuncu var seçeneği çıktı recep için. ancak bütün numaralar dolu ve kapalı vaziyetteydi normal olarak. taktik ekranına dönüp 18'den çıkarayım dedim recep'i ama o ekranda kilitlenmişti oyuncu seçimi-taktik ekranını aştığım için. tek seçenek kaydetmeden çıkmak veya tatile çıkıp asistana oynatmaktı. tatile çıkmayı seçtim 1-0 yenildim. sonra baktım recep kulübede 40 numaralı formasıyla oturmuş.

bugune kadar sakatlik sorunu hakkinda pek soz etmiyordum ama bu guncelleme ile basima bela oldu.
    Galatasaray´i yonetiyorum ve suan 9 futbolcum sakat.
    Sampiyonlar ligi macim var ve kadromda 3 kaleci dahil 17 futbolcu var sadece..
    Baya can slklcl bir durum

Arkadaslar açılan lig sayısnı arttırmak için bilgisayarımın hangi özelliğini fazla olması lazım?

Şuan 5-6 ligi rahatlıkla oynayabiliyorum. 10-15 ligi rahatça oynayabilmem için ne yapmam gerek ?

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

arkadaşlar yardım lütfen<br />
    Romanya'da yaşıyorum.Hem renklerinden hem de Steaua Bükreşe nefret duyduğumdan dolayı burada Petrolul Ploieşti takımını seviyor ve destekliyorum.<br />
    Oyunda da çok zevkli oluyor Romanya Ligi.<br />
    neyse 15.3.0 güncellemesinden sonra takımın üst menüdeki rengi değişti ve resimde gördüğünüz gibi sarı zemin üzerine beyaz yazı çıkıyor (daha önceden mavi idi)<br />
    editöre girdim forma rengi bilmem ne değiştirdim ama olmuyor bi türlü<br />
    tam olarak okunmadığı için can sıkıcı oluyor<br />
    nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı ?<br />
    <br />
    <br />
    son hali<br />
    <br />
    <br />
    önceki hali<br />
    <br />
    <br/>

28. Default

Oyunu bugün Teknosa'dan 50 TL'ye alarak aranıza katıldım arkadaşlar fakat bir sorunum var. Tema indirip skins klasörünün içine atmama rağmen oyunda temayı seçemiyorum. Daha doğrusu tema gözükmüyor. Bir de her sene oyunun kendisinde var olan beyaz temayı da göremedim.

29. Default

Haftada 14-16 civarı maç izleyen bir insanım. Daha böyle şut istatistiği ve skor dengesizliği görmedim ömrümde. Hazırlık maçlarını oynamaktayım şu anda ama lige başlamak istemedi canım. İstediğim kadar kontrollü oynamaya çalışayım her maç hem kendi takımım hem de rakip 15 er şutu geçiyor. Anlamadım bunun sebebini. Halı sahalarda bile bu kadar şut atılmaz. Bir yama daha yapılmazsa oyun çöp benim için malesef.

En çok şikayet ettiğim konu. Birkaç deneme yaptım, bu sayılar rakip oyuncuya özel talimat verdiğinde azalıyor. İşte zayıf ayağını kullanmaya zorla, sıkı markaj vs. Ama bunları yapmama gerek kalmadan da bu şut sayılarının olmaması lazım. Önceki bir seride maçlarda toplam 30 şut da olabiliyordu, 10 şutta kaldığı da oluyordu.

Quote Originally Posted by koraybahce View Post

Haftada 14-16 civarı maç izleyen bir insanım. Daha böyle şut istatistiği ve skor dengesizliği görmedim ömrümde. Hazırlık maçlarını oynamaktayım şu anda ama lige başlamak istemedi canım. İstediğim kadar kontrollü oynamaya çalışayım her maç hem kendi takımım hem de rakip 15 er şutu geçiyor. Anlamadım bunun sebebini. Halı sahalarda bile bu kadar şut atılmaz. Bir yama daha yapılmazsa oyun çöp benim için malesef.
    Last edited by arrogancee : 03.Mart.2015 at 09:50

Sayfa 54 / 64 İlkİlk ... 4445253545556 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri