1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

1. Default

Haftada 14-16 civarı maç izleyen bir insanım. Daha böyle şut istatistiği ve skor dengesizliği görmedim ömrümde. Hazırlık maçlarını oynamaktayım şu anda ama lige başlamak istemedi canım. İstediğim kadar kontrollü oynamaya çalışayım her maç hem kendi takımım hem de rakip 15 er şutu geçiyor. Anlamadım bunun sebebini. Halı sahalarda bile bu kadar şut atılmaz. Bir yama daha yapılmazsa oyun çöp benim için malesef.

En çok şikayet ettiğim konu. Birkaç deneme yaptım, bu sayılar rakip oyuncuya özel talimat verdiğinde azalıyor. İşte zayıf ayağını kullanmaya zorla, sıkı markaj vs. Ama bunları yapmama gerek kalmadan da bu şut sayılarının olmaması lazım. Önceki bir seride maçlarda toplam 30 şut da olabiliyordu, 10 şutta kaldığı da oluyordu.

Quote Originally Posted by koraybahce View Post

Haftada 14-16 civarı maç izleyen bir insanım. Daha böyle şut istatistiği ve skor dengesizliği görmedim ömrümde. Hazırlık maçlarını oynamaktayım şu anda ama lige başlamak istemedi canım. İstediğim kadar kontrollü oynamaya çalışayım her maç hem kendi takımım hem de rakip 15 er şutu geçiyor. Anlamadım bunun sebebini. Halı sahalarda bile bu kadar şut atılmaz. Bir yama daha yapılmazsa oyun çöp benim için malesef.
    Last edited by arrogancee : 03.Mart.2015 at 09:50

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri