Sayfa 54 / 436 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ne derece itibar edilir bilmem ama Transfermarkt'de ligin en değerli kadrosu hala Fenerbahçe'nin.

Burak'ın dediği gibi yönetim bunca sıkıntıya rağmen kadro konusunda fazlasıyla iyi işler yaptı. Ben açıkcası transfer beklemiyordum bu durumda. İstemiyordum da transfer yapılmasını.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belki normal şartlarda olsa tamam şampiyonluk adayları içerisinde en iddialı 2-3 takımdan biri bizdik derdim ama mantıken bakınca futbolcuların kafası nerede olacak, niye oynayacaklar bunları düşününce çokda şansımızıın olduğunu düşünmüyorum. Ama öte yandan hırs yapıpta daha çok mücadele ile birşeyler yaparlarsada bilemem...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Belki normal şartlarda olsa tamam şampiyonluk adayları içerisinde en iddialı 2-3 takımdan biri bizdik derdim ama mantıken bakınca futbolcuların kafası nerede olacak, niye oynayacaklar bunları düşününce çokda şansımızıın olduğunu düşünmüyorum. Ama öte yandan hırs yapıpta daha çok mücadele ile birşeyler yaparlarsada bilemem...
    Galatasaray'ın para sıkıntısı çektiği dönemindeki motivasyon ve sonrasında gelen şampiyonlukta yıla benzeyebilir bu sene. Bu süreçteki yaşananlar sahaya hırs, azim ve istek olarak yansıyabilir. Zorluklar, kenetlenme duygusunu arttırır.

Başkanımız Aziz Yıldırım,Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ve Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularına bir mektup gönderdi

"Sevgili Aykut Kocaman,değerli arkadaşlar,sevgili Fenerbahçeli futbolcu kardeşlerim,değerli evlatlarım;
    Yeni sezon öncesinde sizlere başarılar dilemek ve bazı düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.
    Tarihin tanıklık ettiği en zorlu, en çekişmeli futbol sezonlarından bir tanesini alnınızın akıyla şampiyon olarak tamamladınız.
    Tüm önemli rakiplerinizi son dakikaya kadar gidip gelen,nefes kesen maçların ardından yeşil sahada mağlup ettiniz.
    Dünya Futbol Tarihinde eşine ender rastlanan bir şekilde,beş yılda iki kere son maçlarda kaçırdığımız şampiyonlukların ardından,yine son saniyesine kadar büyük çekişmeye sahne olan son maçımızın son düdüğüyle birlikte şampiyon olarak,tüm camiamızı sevince boğdunuz.
    Sizlerle gurur duyuyoruz.
    Golleriyle asistleriyle olduğu kadar saha dışındaki davranışlarıyla örnek bir kaptan olan sevgili Alex’ten,Aykut hocamızın kendisine şans verdiği zamanlarda, yüzündeki "heyecanlı tebessümüyle" görevini yerine getirmeye çalışan Gökay kardeşinize kadar,tek tek,hepinizle gurur duyuyoruz.
    Sevgili hocamız Aykut Kocaman ile ve ekibiyle gurur duyuyoruz.
    taraflı tarafsız herkesin şahit olduğu, tüm spor camiasının, tribünleri dolduran on binlerin gözleri önünde gerçekleşen şampiyonluğumuzun ardından, hiç hak etmediğimiz bir süreci hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz.
    Şunu çok iyi biliyorum ki,şampiyonluğunuza,emeğinize göz dikenler sizleri kalbinizden yaraladı.
    Sahada kazandığınızı başka yerlerde geri almaya çalışanlara karşı sessiz bir isyan içindesiniz.
    Kırgınlığınız,kızgınlığınız belki de yıllarca hiç geçmeyecek.
    Ama şunu da biliyorum:Sizler Fenerbahçe’nin futbolcularısınız.
    Şartlar ne olursa olsun;yine çubuklu formalarınızı giyecek,yine mabedimize çıkacak,yine milyonları sevindirecek,yine hepimizi sokağa dökeceksiniz.
    Mazinizde bir tarih yattığını unutmayın ve hiç merak etmeyin; emeğimizi ve sahada ortaya koyduğumuz mücadeleyi görmeyenler bu soruşturmanın sonunda tüm camiamızdan ve sizlerden özür dileyecektir.
    Fenerbahçelilik bir sevdadır…
    Ve bu sevda dünya var oldukça devam edecektir.Sizlere bir kez daha başarılar diliyor, alınlarınızdan öpüyorum.
    AZİZ YILDIRIM
    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Orhan Şam sakatlanmış.İki hafta takımdan uzak kalacakmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TSYD bizi boykot etmiyor muydu ? Shakhtar maçında çıkan olaylar nedeniyle bizim evimizde yapacağımız ilk maça gelmeyeceklerdi ama bu maçta spor basını basın tribününde yerini aldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    TSYD bizi boykot etmiyor muydu ? Shakhtar maçında çıkan olaylar nedeniyle bizim evimizde yapacağımız ilk maça gelmeyeceklerdi ama bu maçta spor basını basın tribününde yerini aldı.
    Taraftar yok, ondan rahatlar. 3 hafta sonra görürüz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla bienvenu'den niang, ziegler'den santos olmalarını beklersek daha çok bekleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    valla bienvenu'den niang, ziegler'den santos olmalarını beklersek daha çok bekleriz.
    Ziegler Santos'u aratmaz ama Beinvenu ile Niang'ı "şu an" karşılaştırmak doğru olmaz. Niang futbolunu tamamen oturtmuş gerek uluslararası gerek kulüp bazında futbolun tozunu yutmuş bir isim. Fransa gibi kısır bir ligde Marsilya gibi sağlam bir kulüp de yıllarca oynayıp onarca gol atmış. Bienvenu Young Boys gibi bir takımdan yeni geldi. Futbolunu olgunlaştıracak zamanı da var. Acele etmenize gerek yok bence. Zamanında Bobo'da Carew'i aratır diyorduk ama ne oldu adam 97 gol attı 5 senede.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki oyuncuda çok yeni. Ziegler değil takım kötü oynadı dün. Ziegler ise ilk maçına çıktı. Bana göre defansif olarak sağlam bir oyuncu. Ama gerek topla gidişi gerekse hücumdaki becerileri Santos'tan daha düşük ancak bize ilk önce defans yapması önemli. Önünde Dia ile felan bu açığı kapatabiliriz lakin önünde oynayan adamında Ziegler'e yardım etmesi gerek yoksa yine çok bunaltırlar sol tarafı. Bienvenu hakkında hiç bir izlenim edinemedim. Ama biraz fırsatını bulsaydı alıp götürecek gibiydi. Ama defans pek oynatmadı topla zaten. Ben umutluyum ikisinden de.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ziegler iyi topçu , takım oyuncusu , savunması iyi vs. vs. ama yinede bana sorsalar ben Santos'u isterdim. Ziegler , Santos gibi yeri geldiğinde rakip savunmayı ipe dizecek, Santos gibi çalım yeteneği olan bi topçu değil. Santos'u gördükten sonra ne bileyim Ziegler falan pek gözüme gelmiyor. İnşAllah takıma katkı sağlar. Bienvenu için pek yorum yapamicam ama bilekleri yumuşak, kontra atak topçusu. Zamanla pişecektir, belli iyi bi kumaşı var bence iş yapacaktır. Ama tabiki mevcut durumda Niang'ı arıyacağımız aşikar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dün aynı Ziegler'i mi izledik? Dün ki Ziegler Caner Erkin'i bile aratırdı.Sonradan düzelir mi bilemem ama Santos'un ilk maçını da biliyoruz.Ayrıca herkesin aksine ben Bienvenu'dan daha ümitliyim.Ofansif oynayabildiğimiz maçlarda olacak Emre ve Gökhan döndükten sonra.O zaman çok daha etkili olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ziegler zamanla lige ve takima uyum saglar fakat asla bir Santos olamaz.. Santos cok farkli bir oyuncu tek basina mac kazandirabiliyor.. Bienvenu ise bence fos cikacak yetenekleri kisitli bir oyuncu anadolu takimlarinda belki is yapar fakat bizim takimda en fazla yedek bekler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğum günün kutlu olsun Alex De Souza.
    13.09 bir yıldız kayar
    14.09 bir yıldız doğar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"dahi" anlamındaki "de" ayrı yazılır!

İyi ki doğdun "Alex DE Souza"
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Yeni transferimiz Reto Ziegler, kendisiyle Ocak ayından bu yana ilgilenen Fenerbahçe’nin büyüklüğünün ortada olduğunu ve doğru bir karar verdiğini düşündüğünü söyledi. Ziegler, seyircisiz oynadığı ilk lig maçından, coşkulu taraftarlarımıza, kariyerinden ve Başkanımız Aziz Yıldırım’a kadar bir çok konuda da açıklamalarda bulundu.

Hiç böylesini görmemiştim

Reto Primin Ziegler, takımımız sabah antrenmanı sonrası bir basın toplantısı düzenledi. "Çok iyi bir aile ortamı buldum Fenerbahçe’de çok iyi karşılandım. Takım arkadaşlarım sanki aileden bir parçaymış gibi çok iyi bir karşılama hazırladılar. Burada çok iyi bir aile ortamı buldum. Benim adıma her şey güzel bir şekilde gidiyor" diyerek sözlerine başlayan Ziegler, Orduspor maçı hakkında ise "İlk maçla ilgili olarak, zor bir maçtı. Zaten zor olacağını da biliyorduk Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için de mutluyuz. Bundan sonrasına devam edeceğiz, bakacağız. Futbol kariyerimde ilk kez boş tribünlere karşı oynadım. Farklı bir deneyim oldu benim için. Ama bunlar da önemli çünkü Biz Fenerbahçe’yiz, Fenerbahçe için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Öyle de olması lazım, kulübün büyüklüğü de bunu gösteriyor. Ligin ilk maçında en iyi futbolumuzu oynayamadık ama elimizden gelenin en iyisini yaptık. 3 puan almamız gerekiyordu ,bunu aldığımız için mutluyuz" diye konuştu. Orduspor maçı öncesi taraftarın Samandıra’dan coşkulu uğurlaması hakkında ise Ziegler, "Ancak hiç böylesine yoğun bir taraftar grubu tezahüratı görmedim. İtalya’da da bir takım derbi maçlarda yoğun tezahürat eşliğinde tesislerden çıkıp maçlara gidiyorduk. Ama ilk defa böyle coşkulu bir uğurlama gördüm. Gerçekten çok etkileyici bir taraftar grubu var. Maçı oynarken de stadın dışında toplanan taraftarların yaptıkları tezahüratları duyuyorduk. Bu da gerçekten inanılmazdı" dedi.

Fenerbahçe’nin büyüklüğü ortada

Transferiyle ilgili olarak ise Ziegler, "Trabzonspor’un bir ilgisi vardı. Ama şöyle söylemek lazım: 1 gün içerisinde bitmesi gereken bir transfer gibiydi. Biraz acele etmemiz gerekiyordu. Ben çok fazla acele etmek istemedim. Fenerbahçe’nin Ocak ayında bana ilgi gösterdiğini biliyordum. Hocanın da beni yakından tanıdığını istediğini ve yakından takip ettiğini biliyordum. Fenerbahçe’nin de büyüklüğü ortada. Ben doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şu ana kadar her şey çok iyi gidiyor. Çok mutluyum. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum" diye konuştu.

Başkanımız için elimizden geleni yapıyoruz

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Orduspor maçı yaşanan gol sevinciyle ilgili olarak ise Ziegler, "Saha içerisinde oynayan oyuncular durumun kötü olduğunu, yardımcı olmamız gerektiğini biliyoruz. Cristian, attığı golden sonra böyle bir sevinçte bulundu. Bizler de Başkanımıza olabildiğince yakın olup ne yapabiliriz diye düşündük. Elimizden geldiğini yapmaya çalışıyoruz. Bu şekilde bir tepki gösterdik. Oyuncular olarak işin bilincindeyiz. Ne olduğunun da bilincindeyiz. Bize düşen görevi de biliyoruz. Böyle bir gol sevinci çıktı, hepimiz de iştirakte bulunduk bu gol sevincine" dedi.

Ofans yapmayı seven bir bekim

Kendisini takımdan ayrılan Andre Santos ile kıyaslanması istendiğinde ise Ziegler, "Ofans yapmasını seven bir bek oyuncusuyum. Burada bunu gösterebileceğime inandığım bir ortam var. Hocamızın da bekler üzerine ağırlık verdiğini biliyorum. İlk maçta çok fazla bunu gösteremedim. Birbirimizi daha yeni yeni tanıyoruz. Tam alıştığım söylenemez takım arkadaşlarıma. İlk maçım için fena bir performans göstermediğimi söyleyebilirim. Zaman geçtikçe ben onlara, onlar da bana alıştıkça gözle görülür bir şekilde daha iyi bir gelişmeler olacak" diye konuştu.

Günler neyi getirecek bilmiyorum

Kariyeri hakkında ise Ziegler, "Juventus ile imzaladığım zaman Bellini vardı. Şu anki teknik direktör görevde değildi. Yeni gelen antrenör benim gibi atak karakterli bir defans oyuncusunu tercih etmedi. Yaşanan sıkıntı da buydu, beni tutmak istemediler. Fenerbahçe gibi bir takımda oynama fırsatı bulunca da buraya geldim. Burada kalmam sadece bana bağlı değil, günler neyi gerektirecek bunu bilmiyorum. Tek başıma benim alacağım bir karar değil,. Zaman gösterecek, zamanı gelince değerlendiririz" diye konuştu.

Twitter hesabım yok

Reto Ziegler sözlerine kendisine ait bir Twitter hesabı bulunmadığını hatırlatarak noktaladı. Ziegler bu konuda, "Benim kullandığım bir Twitter hesabım yok. O nedenle benim adıma açılan hesaplar sahte. Taraftarlarımız bunları dikkate almasın" dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emenike dönmek istiyor diye haber okudum bir kaç yerde , doğruluk payı nedir acaba?

Yalan gibi geldi bana o haber.Emenike Yobo ile konuşmuş da,Yobo gelmiş gazetelere anlatmış şeklinde bir haber olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana da yalan gibi geldi ama iklim şartları vb. Rusya gibi bir yerde kalmak istememek mantıklı olabilir , keşke diyebilirim sadece , keşke bu habere ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ah keşke dönsede alsak ama pahalı olur, adamlar o kadar para saydı şimdi satmak isteseler 7-8'den aşağı vermezler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zaten alınırsa ya aynı paraya ya daha aşağısına alınır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bilindiği üzere futbolcumuz Gökhan Gönül, Werder Bremen ile Almanya’da oynadığımız hazırlık karşılaşmasında kaburga bölgesine aldığı darbe sonrası bir sakatlık yaşamış, yapılan kontrolleri sonrasında bölgede yumuşak doku zedelenmesi tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştır.

İstanbul’a döndükten sonra milli takımımızın kampına katılan futbolcumuz, ilk iki antrenmana söz konusu sakatlığı dolayısıyla tedbir amaçlı çıkmamış ve 31 Ağustos 2011 tarihinde katıldığı antrenmanda meydana gelen bir çarpışma sonucu aynı bölgeye bir darbe almış ve antrenmanı yarıda bırakmıştır. Milli takım sağlık ekibi tarafından yapılan kontroller ve hastaneden gelen MR sonuçları ve raporu üzerine Gökhan Gönül’ün sakatlığının önemli olduğu görülmüş ve aday kadrodan çıkarılmasına karar verilmiştir. Bu karar TFF’nin resmi sitesi aracılığıyla "Söz konusu bölgede yumuşak dokuda ezilme ve kanama ve kaburga kemiğinde de ödem tanısı" açıklamasıyla 2 Eylül 2011 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştur. ( www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=13328 ) Milli takım sağlık heyeti futbolcumuza da sakatlığını sözlü olarak bu açıklamayla bildirmiş, bölgede herhangi bir kırık olmadığını da belirtilmiştir.

Gökhan Gönül daha sonra yukarıda ayrıntılı olarak geçen ve resmi olarak kamuoyuna da duyurulan sakatlık tanısıyla takımımıza katılmış ve duyurulan sakatlığa ilişkin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmiştir. Ancak 12 günden bu yana yumuşak doku zedelenmesi tedavisi uygulanan ve sağlık ekibimiz tarafından bu hafta oynayacağımız Gaziantepspor karşılaşmasına yetiştirilmesi planlanan futbolcumuz, bugün yapılan son kontrolünde ağrılarının devam ettiğini, kaburga bölgesinde batma hissi olduğunu söylemiştir. Kulüp doktorumuz Ertuğrul Karanlık geçen süre zarfında şikayetlerin halen devam etmesini göz önünde bulundurarak "Kırık şüphesiyle" TFF sağlık heyetiyle temasa geçmiş ve futbolcumuzun MR sonuçlarını talep etmiştir. TFF’den kulübümüze ulaşan MR raporunda "Sağda 10. Kot posterior lateralinde kemik medüllada ve paraosteal yumuşak dokuda ödem mevcuttur. Bulgu non-deplase fraktür ile uyumludur" teşhisi yer almaktadır. Yani daha önce kamuoyuna yapılan açıklamadan farklı olarak Gökhan Gönül’ün kaburga bölgesinde "kırık" olduğu ifade edilmektedir. Bu farklı durum, Dr. Karanlık’ın Maslak Acıbadem Hastanesi’nde söz konusu MR raporunu hazırlayan Prof. Dr. Ercan Karaarslan ile yaptığı görüşmede de teyit edilmiş, Dr. Karaarslan "Kırık" teşhisini milli takım sağlık ekibine bildirdiğini de tarafımıza iletmiştir.

Kaburgasında kırık olmasına rağmen Milli takım sağlık heyeti tarafından bu durumu açıklanmayan ve uygun tedavisine başlanılmayan futbolcumuzun tedavisine "kaburga bölgesinde kırık" teşhisiyle devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

milli takımın doktorları nasıl bu hatayı yapabilirler.

yazıktır günahtır !
    (/s)

tek kelime ile "rezalet".derhal söz konusu doktarların milli takım ile ilişiği kesilmelidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

haydaa....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gökhan bizim adımıza büyük kayıp ama en azından Orhan'ın acilen sakatlıktan kurtulması lazım. Ordu maçında Bekir'in koruduğu sağ taraftan çok açık verdik ve Bekir-Mehmet ikilisi uyumsuzdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bekir zaten sağbekte oynatıldığı zaman saçmalıyor. Mehmet topuz orda oynatılsın daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Bekir'i defansın ortasında beğeniyorum, Orhan düzelince umarım Bekir ortaya geçer Bilica kulübeye gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gökhan gönül konusunda söylenecek çok şey var. çıldırmamak elde değil.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay be milli takımımız kimlerin elinde. Herifler daha MR okuyamıyorlar doktor olmuşlar.

Mesaj Yetkileri