Sayfa 540 / 569 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550 ... SonSon
16,171 ile 16,200 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.
    Trabzondan Mehmet Ekici'yi alalım Selçuk ve Burak ikilisini geri verelim bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Trabzondan Mehmet Ekici'yi alalım Selçuk ve Burak ikilisini geri verelim bence
    Veya ikisini verip Ozan Tufan'ı alalım hatta hic bir şey almasak da olur en azından Selçuk gibi kaptanliktan bihaber bir yetersizin her mac 11de ve kaptan olarak ciktigini ve Burak kazmasi yüzünden 10 kişi oynadığımızi görmek zorunda kalmayiz

Ali Dürüst aday olsa kadrosunda Haldun Üstünelle Albayrak olsa fena olmaz mayısta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Constant ekici ve yatabareyi alalim burak selçugu verelim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Duygun başkan kov şu Prandelli'yi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Abdullah Avcı ,Hamza Hamzaoğlu gibi isimlere bırakalım takımı arkadaş... Derval ve Feldkamp dışında hangi yabancı hocayla istikrar yakalamışız ki bu yönetimler ısrar ediyor ?

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun bu nedir arkadaş ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hikmet karaman mı geliyo lucescu mu geliyo kim geliyosa gelsin valla hatta tercüman mert bile olabilir yeterki gitsin prandelli

*prosinecki vardı bi ara iyi seçenek bence o ligide tanıyodu az çok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Prandelli giderse Albayrak Terimi getirmek için seferberlik ilan eder bence
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini geri gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu takımın başına Rıdvan Dilmen gelse bu kadar kötü yönetmez, "belli olmasın bari" diye sadece 1-2 tane yedirir her maç. Hatta arada iyi futbol bile oynatır, "yazık taraftara, onlar da insan" diye düşünür.

Boynumuzu önümüze eğdiren, aldığı paranın kuruşunu hak etmeyen haramzade hocalar-futbolcular var. Başkan Mayıs ayına kadar sadece bunların ipini çekse yeterli.

Başta Selçuk, Burak, Veysel, Dzemaili, Pandev olmak üzere Prandelli de dahil çabalamayan herkes en kısa zamanda bavulunu toplayıp istediği yere gitsin. Gerekirse altyapıdan çocuklar yerleştirilsin yerlerine, en azından para saçmamış oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ertuğrul sağlam gelir mi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini geri gelse keşke.

Maça gelirsek Prandelli ile olmayacak bu iş ne yazık ki öyle gözüküyor. Herkes inancını yitirdi. Bir karakter, bir sistem yok kafasında. Hani top rakipteyken 4-5-1 dizilirsin, kanat oyuncularında bekleri çiftler vs. topu alınca 4-4-1-1 dizilirsin kanatlara inersin, savunmayı öne çıkarırsın, hızlı yerden kısa pas futbolu oynatırsın falan vs. Prandellinin kafasında ise hiç bir plan olmadıgı ve ezbere kadro çıkardığı belli oluyor. Ne yazık ki tutmadı takımın kimyası. Çok iyi bir insan evet ama ne yazık ki teknik direktörlükte yetersiz kalıyor. Kolay değil böyle bir ülkede, böyle bilinçsiz futbolcularla çalışmak. O da yapamadı işte ne yazık ki.

Oyuncu oyuncu yorumlamak isteyenler olacaktır elbette ben kısaca özet geçeyim onlara, Burak Yılmaz denen top tepici nedeniyle resmen 10 kişi oynuyoruz, 1 tane doğru yaptığı iş yok, takımı hücumda yerleştirmeye olanak verecek top tutma vs. yok tamamen zarar, gerçekten ama gerçekten zarar. Selçuk bugün daha iyiydi ama yine de sorumluluktan kaçıyor hala. Dzemaili ileri geri oynarken çok yoruluyor onu farkettim, yararlı oynuyor, çalışıyor vs. fakat ara ara yapıyor bunları sürekliliği yok Melo gibi.

Tarık çok kötü oynuyor kimse farketmiyor fakat yediğimiz tüm goller neredeyse onun yüzünden oluyor son 2 maçtır. Savunma yönü çok aksak. Telles ile falan alakası yok gol yeme problemimizin bilmiyor beklerimiz savunma yapmayı. Koray-Hakan ikilisini ben beğendim, özellikle Koray bence daha fazla oynamalı. Ön libero oynayan Melo çıktıktan sonra yediğimiz gollere dikkat ederseniz hepsi göbekten stoperlerin delinmesi ve kademeye kimsenin girmemesi ile alakalı burada Veysel de çok hatalar yaptı, Tarık'ta öyle. Stoperlerle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Olcan'da sol bekten başka mevkii de oynamasın mümkünse, hiç savunmaya yardım etmiyor ilerde oynayınca çünkü. Bekte ise Caner etkisi yaratabilir.

Şu an bu takım en iyi böyle oynar.

Emre yerine Selçuk'ta oynayabilir, Bruma henüz yeterli değil kesinlikle özellikle savunma anlamında cok aksıyor fakat yerine oynayacak adam yok ve kesinlike forvet transferi şart.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pınar Argun : "Abdurrahim Albayrak şu an için teknik direktör değişikliğinin gündemde olmadığını söyledi."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Digitürk'ü aradım Galatasaray paketi iptali için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Prandelli ile devam edeceğiz hocalara sabretmek gerekir Wenger, Ferguson vs. örnekleri var demiş başkan da o zaman MANCİNİ'ye sabretmek gerekirdi. Çok iyi bir taktisyendi. Ben bu adamda öyle bir şey göremiyorum ne yazık ki..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal diyorlar allahim ne olur olmasin.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hagi söylentileri de varmış.İnanılmaz ötesi bir hata olur Hagi gelirse.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yalan haber gibi ama eğer fotoşopsa baya başarılı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

A.Albayrak,Arenadaki yenilgi sonrası Hagi'ye çok dert yandıydı Hagi olmaz herhalde

Ne zaman bütçe olarak dara düşüyoruz gel hagi kurtar bizi diyoruz adama da ayip

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

inşallah hagi gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Albayrak Mayıs ayındaki seçime başkan adayı olarak girmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

albayrakta lider profili yok sadece tamamlayan adam rolünde olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah Ersun Yanal gelmez ya mantıken gelse bile başarılı olamayacağını düşünüyorum ama orada olması bile hoş değil
    Last edited by Nedvedmania : 27.Ekim.2014 at 02:23 Reason: Dalga geçmeyelim adamla.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yabancı olarak tuchel(valla sırf alman ve övülüyo diye diyorum tanımıyorum yoksa ) lucescu prosinecki veya gerets in gelmesini isterim türk olarak ise hakan yakın ertuğrul sağlam hakan yakın tayfun korkut ta güzel olur gerçi prandelli gitsinde yılmaz vurala bile tamamım ben

Ne kadar etkilidir bilemem ama söyle bir istatistik var.
    Oynadiklari son maclar baz alindiginda;
    Bjk 1 yeni transfer
    Fb sonradan oyuna giren 1 yeni transfer ve kulubede yeni teknik ekip
    Gs 3 yeni transfer + yeni teknik ekip
    Last edited by davidvilla : 27.Ekim.2014 at 12:31

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu takımı kurtarsa kurtarsa Mircea Lucescu kurtarır.

geçen sezon kasımpaşa'ya 4lendikten sonra geri kalan 4 haftayı galip kapatmıştı galatasaray.
    o 4 haftanın son maçında şekillenen 11 ve diziliş şu şekilde;
    433
    muslera
    semih chedjou hakan sabri
    melo
    selcuk yekta
    burak umut sneijder

hoca: mancini.

son 4lendiğimiz basaksehir maçı;

muslera
    veysel koray balta tarık
    melo
    selcuk xemaili
    olcan burak sneijder

yeri değişen,oynamayan veya yeni transfer olanlar kalın yazılmıştır.

Bjk ve fb geçen sezon son maçları ve bu sezon oynadıkları son maçları 11leri dizilişleri değerlendirebilirsiniz bu bağlamda.

Mesaj Yetkileri