Sayfa 543 / 1204 İlkİlk ... 434434935335415425435445455535936431043 ... SonSon
16,261 ile 16,290 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Demek ki neymiş Avrupa kupalarına katılmakla bir şey olmuyormuş 3'ü 1 arada bomba patlayabiliyormuş...
    içinde ukde kalmış herhalde

madem alıyorsunuz, vereceğiniz paraları konuşalım.
    (/s)

Harika transferde haberlerde geçen maaş miktarları doğru mu acaba ? O adamlara o para çok

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ntvspor kolpa haber yapıyor oyunculara verilecek ücretler konusunda. bknz: Selçuk İnan

o yüzden oyuncuların 3ü de resmi imzayı atmadan ya da resmi sitede "bu oyuncular galatasarayda" yazmadan geldiklerine, borsaya bildirilmeden de oyuncular için ödenen ücretlere inanmaya gerek yok.Ama ortada çok büyük bir Ünal Aysal gerçeği var.Her ne kadar kulübün mali yapısı bu transferlere çok uygun değilse de , Ünal Aysal "Galatasaray'ın benim servetime ihtiyacı yok,yeterli kaynaklar var " dediyse de eğer mali anlamda bir hamle gerekirse kesinlikle yapacaktırÇünkü sürekli taraftarın içi rahat olsun,çok iyi bir kadro kuracağız diyor.Yineliyor yani bunu. Bence boşuna sağdan soldan altını oymaya çalışmayın, bu sene bu takım kaliteli futbolcularla kurulacak,bu kadar basit!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by burak95 View Post
    Harika transferde haberlerde geçen maaş miktarları doğru mu acaba ? O adamlara o para çok
    malesef avrupa hedefin yoksa bu paraya kıymak zorundasın

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ntvspor kolpa haber yapıyor oyunculara verilecek ücretler konusunda. bknz: Selçuk İnan

o yüzden oyuncuların 3ü de resmi imzayı atmadan ya da resmi sitede "bu oyuncular galatasarayda" yazmadan geldiklerine, borsaya bildirilmeden de oyuncular için ödenen ücretlere inanmaya gerek yok.Ama ortada çok büyük bir Ünal Aysal gerçeği var.Her ne kadar kulübün mali yapısı bu transferlere çok uygun değilse de , Ünal Aysal "Galatasaray'ın benim servetime ihtiyacı yok,yeterli kaynaklar var " dediyse de eğer mali anlamda bir hamle gerekirse kesinlikle yapacaktırÇünkü sürekli taraftarın içi rahat olsun,çok iyi bir kadro kuracağız diyor.Yineliyor yani bunu. Bence boşuna sağdan soldan altını oymaya çalışmayın, bu sene bu takım kaliteli futbolcularla kurulacak,bu kadar basit!
    hocam yaklaşık bi 15 dakika önce power fm den duydum spor haberleri vardı ispanya medyası forlanın kalacağını reyes ve ujfalusi de iyi bir teklif gelmesi durumda satacaklarını söylüyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türk futbolu önemli aşamalar kaydediyor. Öncesinde Avrupa'yı pek bilmediğimiz için Mustafa Sarp tarzında yabancı geldiğinde yıldız deniyordu. Bugünlere geldiğimizde anlıyoruz ki bunları yıldız diye biz göstermişiz. Zamanla Avrupa'da ilgilenilmeyen ama zamanının iyi oyuncularını almaya başladık. Şimdi ise hala yıldız olup yaşı geçmiş oyuncuların transferini bitiriyoruz veya almak için girişimlerde bulunuyoruz.

Tabi en azından ben Forlan transferini yaş konusundan ötürü eleştireceğim. Çünkü gelen oyuncunun burayı son durak olarak görmesini ve para kazandırmadan birşey vermeden gitmesini istemiyorum. Bir yandanda futbolu bırakmış Zidane'ı bile almalı Galatasaray çünkü taraftarı lig yarışında stada çekmek için bir isme ihtiyaç var.

Eğer bu transferler gerçekleşirse en düzgünü Reyes olur. Forlan ucuza alınacaksa olabilir ama yüksek ücrete daha genç ve aynı kalitede isimler varken Forlan'ı almayı doğru bulmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Türk futbolu önemli aşamalar kaydediyor. Öncesinde Avrupa'yı pek bilmediğimiz için Mustafa Sarp tarzında yabancı geldiğinde yıldız deniyordu. Bugünlere geldiğimizde anlıyoruz ki bunları yıldız diye biz göstermişiz. Zamanla Avrupa'da ilgilenilmeyen ama zamanının iyi oyuncularını almaya başladık. Şimdi ise hala yıldız olup yaşı geçmiş oyuncuların transferini bitiriyoruz veya almak için girişimlerde bulunuyoruz.

Tabi en azından ben Forlan transferini yaş konusundan ötürü eleştireceğim. Çünkü gelen oyuncunun burayı son durak olarak görmesini ve para kazandırmadan birşey vermeden gitmesini istemiyorum. Bir yandanda futbolu bırakmış Zidane'ı bile almalı Galatasaray çünkü taraftarı lig yarışında stada çekmek için bir isme ihtiyaç var.

Eğer bu transferler gerçekleşirse en düzgünü Reyes olur. Forlan ucuza alınacaksa olabilir ama yüksek ücrete daha genç ve aynı kalitede isimler varken Forlan'ı almayı doğru bulmuyorum.

Ama bu sadece bizim ülkeye has değilki. Avrupanın yıldız oyuncuları 30-31 yaşına geldiklerinde "son iyi anlaşmamı da yaparak bir takıma gideyim" mantıgıyla imza atıyorlar ve genelde Avrupa devlerinden ayrılıp,kalbr üstü avrupa takımlarına gidiyorlar. Yani bizim lige has olan bir durum değil bu. Bonservis bedelinin çok yüksek ödenmemesi konusunda ben de hem fikirim ancak Forlan 2 sene daha üst düzey futbol oynayabilecek durumda oldugundan yıllık ücret konusunda 3 milyon €'ya kadar yıllık maaş ödenebilir. Zaten Tr de vergiler düşük yabancı oyuncuların.İspanya'da aldığının yarısını veriye veriyordu. Bunun % 90'ı cebinde kalacak. Ünal başkanın dediğine göre Forlan haricindekiler zaten Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyorlarmış.Tek pürüz Forlan'ın ikna edilmesi sanırım.

Ben hala Fatih Terim'in alt yapıyı düzenlemek ve genç türklerden iskelet oluşturmak için zaman kazanmak adına bu tarz oyuncuların transferleriyle taraftarın sakinleşmesini ve kısa vadede bu oyuncularla başarıya ulaşılmasını ,fakat uzun vadede iskeleti türklerden kurulu bir takımla başarıyı hedeflediğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Transferlerin hiç biri başarı değil bence.Sevinmedim bile hatta şaşırdım.Hadi reyes iyi futbolcu skora etki edebiliyor talelayı değiştirebilecek bi futbolcu fakat forlan ve ujfalusi gerçekten gereksiz topçular.Hele ujfalusi tam bir fiyasko adam 33 yaşında hiçbir heyecanı kalmamış kariyerinin sonunda bir futbolcu zaten iyi bir defans oyuncusu da değil.Çok gereksiz olmuş.Forlan da dünya kupasında başlayan düşüşü hala devam ediyor neler yapıcak merak ediyorum.Yoksa neler yapamıyacak mı demeliydim?Yine de hayırlı olsun diyelim.İnşallah utandırırlar beni.Ama pek sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Geçen yaz düzenlenen Dünya Kupası'nın en iyi futbolcusuna gereksiz diyorsunuz ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ujfalusi çok kart görür.
    (/s)

11. Default

İşte son dünya kupaları olmasından dolayı o başarıları sergilediler belkide.Bana göre başarılı transferler sonuçta 1 sezon önce mehmet batdal'ı transfer edip sevinen bir camia vardı şimdi ise Forlan Reyes gibi oyuncular geliyor.Kötü tarafı en fazla 2 3 yıl oynucak olmaları zaten Galatasaray avrupada yok avrupaya gittiğinde ise bu oyuncuların zaten ömrü bitmiş olucak.Reyes bana göre takıma çok katkı sağlar inşallah verdikleri paraların karşılığını 1 senede toplar Galatasaray bu oyuncular kısa dönemlik çünkü ileriye dönük yatırımlarda yapması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Forlan 79'lu ve bir forvet. En az 34 yaşına kadar maksimum performans gösterir. Yani en az 2 sene. Galatasaray 2 sene Avrupa'dan uzak kalacak demiyorsunuz herhalde? Çünkü seneye Avrupa'dayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Transferlerin hiç biri başarı değil bence.Sevinmedim bile hatta şaşırdım.Hadi reyes iyi futbolcu skora etki edebiliyor talelayı değiştirebilecek bi futbolcu fakat forlan ve ujfalusi gerçekten gereksiz topçular.Hele ujfalusi tam bir fiyasko adam 33 yaşında hiçbir heyecanı kalmamış kariyerinin sonunda bir futbolcu zaten iyi bir defans oyuncusu da değil.Çok gereksiz olmuş.Forlan da dünya kupasında başlayan düşüşü hala devam ediyor neler yapıcak merak ediyorum.Yoksa neler yapamıyacak mı demeliydim?Yine de hayırlı olsun diyelim.İnşallah utandırırlar beni.Ama pek sanmıyorum.
    Ballack 30 yaşında Chelsea'ye transfer oldu yanlış anımsamıyorsam.Ya da Raul Schalke'ye kaç yaşında gitti? Ya da Nistelrooy kaç yaşında transfer oldu ? Bu 30+ çıkan futbolcuları rafa kaldıran tek ülke biziz sanırım. Man United'da Ryan Giggs kaç yaşında ? Ve hala bazı maçlarda ilk 11 oynuyor. Maldini kaç yaşına kadar oynadı Milan da ? Cafu kaç yaşında ayrıldı Roma'dan ? İstiyorsan daha da sayayım.... 50 tane oyuncu sayarım 30+ yaşta transfer olup da başarılı olmuş...

Forlan geliyor yahu!!!! Villarreal de 25, Atl Madrid'de 33 gol atarak 2 kere Altın ayakkabı alarak La Liga gol kralı olmuş adam! Ee yuh yani! Buna da laf söyleyecekseniz 26 yaşında C. Ronaldo ya da 22 yaşında Zidane gelsin Serie A,La Liga ,EPL gibi ligler dururken STSL'ye
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Haziran.2011 at 15:03 Reason: Biraz daha saygı lütfen.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

arkadaşlar hürriyetin yazdığı açıklamalara inanmayın atletico madrid in sitesine girdim böyle bir açıklama varmı diye ama bulamadım http://www.clubatleticodemadrid.com/index_EN.php buradan bu haberleri bulan arkadaşımız varsa özel mesaj atarsa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazi Galatasarayli arkadaslarimizi anlamakta sikinti cekiyorum. Forlan,Reyes,Ujfalusi yasli diyorsunuz. Hangi gelecek vaat eden oyuncu su asamada Galatasaray'i tercih eder. Yasli oyunculari ikna etmek daha kolaydir, parayla ve yapilacaklar konusunda ikna ederek. Ama genc oyuncu vitrinine bakar, yaslinin boyle bir derdi yoktur. Az sabredin yahu. Bazilarimiz Gervinho'nun vs bizi tercih edecegini saniyor gercekten de.

Her neyse, kaleci ve ortasaha transferini de yaptiktan sonra yabanci transferini kapatiriz. +2de de Baros, Pino olacak bence. Ama en onemlisi su asamada ortasaha-savunma bence. Ujfalusi-Servet-Gokhan-Semih gayet yeterli savunma hatti olur. Ceyhun-Yekta-Selcuk-Emre-Musa-Yabanci da ortasaha hatti. Kanatlar Arda-Kazim-Reyes-Pino belki de Berkin-Serdar ikilisinden biri. Aydin da var daha. Forvette Forlan-Elmander-Baros. Bol alternatifli kadromuz var. En problemli yer bekler gibi duruyor. Ama olur da Semih patlama yasarsa bu sene sag bekte Ujfalusi oynayabilir. Son gelismeler insani heyecanlandiriyor. Merakla bekliyorum 1 Temmuz'u

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Üçüde çok kalite futbolcular. Ligimizdede rahatça oynayacak kapasiteleri var. Yaş maş hikaye. Bu futbolculardan herhangi birini yada hepsini Galatasaray'ın rivals kulüplerinden birisi alsaydı eminim onların taraftarı da yaştan, kasaplıktan falan bahsederdi kesin.

Forlan'ın kalitesi belli. Yaşı ne olursa olsun. Daha 1 sene önce Dünya kupasında döktürüyordu. Keza Reyes de iyi bir oyuncu. Önemli takımlarda forma giymiş. Oda takıma büyük katkı sağlayacaktır.

Bu üç transferden gereksiz gibi görünen ama bence sağ bek oynaması ilede Galatasaray için avantaj olan Ujfalusi'de gayet önemli bir transfer. Başkan ayağının tozuyla iyi işler yapmaya başladı. Bu üç transfer ligimizin kalitesi açısından da çok iyi oldu bence. Yorumlara bakıyorumda birisi kasaplıktan söz ediyo, birisi yaşlı futbocular diyor, birisi paradan söz ediyor. Yahu arkadaş bırakın ya, gelsin böle adamlar ligimize bizde izleyelim. Ben Samsunspor - Galatasaray maçını iple çekiyorum. Eğer bu 3 transfer de gerçekleşirse ki gerçekleşecek artık yani banko maçlara giderim. Sırf bu isimleri izlemek için. Keza Beşiktaş yada Fenerbahçe'de alsa gene Samsun'a maça giderdim. Çünkü ben futbolu seviyorum yani, yüzeysel bakıyorum. Futbolcu gelsin resital yapsın vs. gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Kartal geri çekildi, Cimbom tek kaldı

15 Haziran 2011 Çarşamba 23:40

Transfer sezonuna hızlı giren Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri Forlan ve Reyes transferindede karşı karşıya geldi. Ancak her iki futbolcununda yüksek maliyetleri Beşiktaş cephesinde Serdal Adalı'nın geri adım atmasına sebep oldu. Bebe transferinden sonra santrafor bölgesine yeni bir oyuncu transfer etmeyeceğini belirten Adalı her iki transferide rafa kaldırdı.

Serdal Adalı'nın Forlan ve Reyes transferlerinden vazgeçmesinden sonra ibre Galatasaray'a döndü. Galatasaray'lı yöneticilerin Forlan için 3 sene sözleşme yıllık 5 milyon euro maaş ve 4,5 milyon bonservis bedeli, Reyes içinde 8 milyon euro bonservis bedeli teklifte bulunduğu, her iki futbolcunun Sarı kırmızılı takıma çok yakın olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Reyes tamam da Forlan a bu para çok değil mi?
    Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Haber1903'e göre biz Adanaspor'u da bağlamış, Ersan'ı almıştık. Mümkünse sadece Beşiktaş haberlerini yapsınlar, bizimkileri pek tutturdukları söylenemez. 2 lafından biri kurumsallaşma olan Ünal Aysal'ın böyle işler yapacağına inanmıyorum.

NTVSpor Haber Müdürü Haluk Yürekli, Galatasaray'ın 30 Milyon €'luk kredi çektiğimize dair söylentiler olduğunu da söyledi. Bir de Hasan Hüseyin Hocam'ın dediği gibi sülalecek gitmişiz Madrid'e. Ayrıca Ahmet Bulut da Madrid'e gitmiş. Arda takası olabilir.
    Kaan Haber1903 ün haberi çok daha önceydi, henüz kimsede birşey yokken adamlar haber yapmıştı, herhalde artık güvenini kazanmışlardır

Hayırlı olsun transferler, maliyetler düşünülmeyince üst düzey futbolcular güzel transfer denebilir ama ben Forlan gelirse ne kadar alacağını kaça mal olacağını merak ediyorum. Bir tek o hem sağ bek hem stoper oynayan adını yazmaya üşendiğim oyuncuyla ilgili şüphelerim var ama yine dediğim gibi maliyet önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Nannar söylediklerin ve örneklerin he ne kadar mantıklıda olsa buranın türkiye olduğunu unutuyorsun.Senin örnek verdiğin adamlar almanyada italyada oynayan futbolcular ve bunlardan çok üst düzey futbol oynayanda sadece giggs.Kısaca bahsettiğin adamlar her anlamda profesyonel klüplerde sıkı bir disiplin ve terbiye içinde oynuyorlar senin ülkende bu durum böle deil.Bu ülkeye ne isimler geldi bişey yapamadan gitti.Verdiğin örnekler ülkemiz için birşey ifade etmiyor, etmediğini sende biliyorsun.Konuyu uzatmak istemiyorum fakat adamlar kaliteli diye laf sölemiyeceğiz eleştirmeyeceğiz anlamına gelmez.Forlan ve reyesin kalitesine diyeceğimiz yok fakat reyesin sorunlu forlanında yaşlı olduğu malum.O defans müsfettesini saymıyorum bile.Bence galatasaraya bir katkıları olmayacak.Belki reyes.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür kaç yaşına kadar oynadı? Bence Hakan her oynadığı maçta takıma katkı sağlıyordu. Ben onun olmadığı bir milli takım ve Galatasaray izlerken çok sıkıntı çektim. Veya Hagi kaç yaşında geldi?
    Forlan, Ujfalusi, Reyes iyi oyuncular. Ama bence hepsinin olayı 2 sene. Yani bu sene şampiyonluk ve seneye çeyrek final gibi bir başarı lazım. Bunu başarırsak eğer, hem yaşları geçmiş Ujfalusi ve Forlan'dan kurtulup daha genç daha dinamik oyuncular alabiliriz diye düşünüyorum. Şu an için tecrübe önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben de bunu anlatmaya çalıştım 2 gündür Fatih hoca bu adamlarla 5 sene gitmeyi hedeflemiyor zaten. 2 sene bunlarla ilerlerken alttan ve milli havuzdan türkleri bulup iskeleti kuracak. Son derece akıllı bir hamle yani.Direk gençlerle takım kurup onlara sabredecek bir ortam yok şu anda GS camiasında. Bu taraftar 1 kez daha kaldıramaz bu sezonki gibi bir lig puan durumunu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlar FM oynamıyorsunuz bu gerçek dünya gerçek fubol. Eğer geldilerse hayırlı olsun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Reyes ve Forlan çok iyi transferler.Ama Ujfalusi için aynı şeyi söyleyemem.Elimizde zaten Neill vardı.(Bence Ujfalusi'den daha kaliteli.)Onu takımda tutmak yerine bonservis ödeyip Ujfalusi'yi almak bence çok gereksiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Forlan ve Reyes gelmeyecek sanırım ispanya'da çıkan haberlere göre sadece ujfalusi gidebilir deniyormuş.Reyes için 15 Forlan için 12 Ujfalusi içinde 3 milyon euro istemiş Atletico.Bir de maaşları düşünürsek en azından 45 milyon euro falan vermek gerekiyor 3 oyuncuyu da almak için.Ünal Başkan bu paraları verir mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Forlan ve Reyes gelmeyecek sanırım ispanya'da çıkan haberlere göre sadece ujfalusi gidebilir deniyormuş.Reyes için 15 Forlan için 12 Ujfalusi içinde 3 milyon euro istemiş Atletico.Bir de maaşları düşünürsek en azından 45 milyon euro falan vermek gerekiyor 3 oyuncuyu da almak için.Ünal Başkan bu paraları verir mi ?
    Ünal Aysal'dan başka kimse vermez
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu neyin tartışması yahu.Yaşlı diyorlarda Forlan bir forvet için şu an yaşlı değil.Ujfalusi ise bir defans için yaşlı değil.Reyes'e yaşlı denilmeyeceğini umuyorum.Bence 2 yıllık süreçte çok iyi transferler.İlk başta da dediğim gibi transferler takıma uyum sağlarsa önümüzde kimse duramaz.İşin mali kısmıyla da bırakın yönetim ilgilensin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Daha fiyatlar aciklanmadan bunlari konusmak gereksiz resmi sitede aciklandiginda tartisiriz.

Gecen sene ligi 8. bitiren takima gelecek vaadeden genc oyuncu alamazsiniz, eger gelirlerse Forlan Reyes, Selcuk Elmander bu 4 futbolcuya sükretmeliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

'Hiddink Arda'yı da götürecek'

17 Haziran 2011 11:55 | NTV Spor
    Amerikan spor kanalı ESPN, A Milli Takım’ın Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink’i Chelsea’nin haftaya resmen açıklayacağını ve yanında Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’ı da götürmek istediğini iddia etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, yeni sezonda Chelsea'yi çalıştıracağı yolundaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.
    Amerikan spor kanalı ESPN'in internet sitesinde yer alan haberde, Hiddink'in, Chelsea ile anlaştığının gelecek hafta resmen açıklanacağı öne sürüldü. Habere göre Hiddink, Arda Turan'ı da yanında götürmek istiyor.
    Chelsea yönetimi geçtiğimiz günlerde, yeni menajerin birkaç hafta içinde açıklanacağını duyurmuştu. İngiliz basını, uzun süredir mavilerin başına geçecek isim olarak, A Milli Takımın Teknik Direktörü Guus Hiddink'i gösteriyor. Amerikan spor kanalı ESPN de, internet sitesinde, kulüp içindeki kaynaklara dayandırdığı haberinde, Hiddink'in, gelecek hafta resmen Chelsea'nin menajeri olacağını ileri sürdü. ESPN, Chelsea yönetimi ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki Hiddink pazarlığını poker oyununa benzetti.
    Hiddink'in, Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in tek menajer adayı olarak öne çıktığını iddia eden ESPN'e göre, Hollandalı teknik adam yanında Arda Turan'ı da götürmek istiyor. Haberde, Hiddink'in şimdiden, Abramoviç'e Arda Turan transferini tavsiye ettiği belirtildi. Arda ile Tottenham ve Newcastle gibi kulüplerin de ilgilendiğinin öne sürüldüğü haberde, milli futbolcunun değerinin 20 milyon euro olduğu ifade edildi.

3'ü de çok kaliteli isimler,Galatasaray'a çok büyük katkıları olacaktır.şu aşamada Galatasaray Avrupa Kupalarında olmadığı ve ligi 8.ci sırada bitirdiği için genç ve gelecek vaadeden yabancı alamaz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bonservis bedelinin çok yüksek ödenmemesi konusunda ben de hem fikirim ancak Forlan 2 sene daha üst düzey futbol oynayabilecek durumda oldugundan yıllık ücret konusunda 3 milyon €'ya kadar yıllık maaş ödenebilir. Zaten Tr de vergiler düşük yabancı oyuncuların.İspanya'da aldığının yarısını veriye veriyordu. Bunun % 90'ı cebinde kalacak. Ünal başkanın dediğine göre Forlan haricindekiler zaten Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyorlarmış.Tek pürüz Forlan'ın ikna edilmesi sanırım.
    Bildiğim kadarıyla Forlan 4.5 - 5 civarı bir şey kazanıyor At.Madrid'den.Bu vergilerin düşmüş haliyle.Bu paradan aşağısına ikna etmek çok zor.Zira biz ikna edemediğimiz için alamadık zaten.Bizim teklifimizin 3.5 civarında olduğu söyleniyordu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Forlan ve Reyes için oyuncu başına max 6-7 milyon euro bonservis, yıllık 3-3.5 milyon euro civarı bir para verilmeli, Ujfalusi gelmesin diyorum gelecekse de bonservis olarak bir şey vermeyelim, Forlan ve Reyes'i alana bedava olsun, yıllık da 1.5-2 milyon euro alsın çok bile ona. Bu rakamları geçerlerse sıkıntı olur, muhasebeci çok. Ntvspordan 3 oyuncunun maliyeti 150 milyon euro, ligtvdende 100 milyon euro haberlerini bekliyorum. Resmi açıklama yapmayan kulüplerin ödediği net olmayan, bilinmeyen paralar millete dert olmazken, Galatasaray söz konusu olduğunda herkesin içine dert oluyor. Kulübün maddi durumu kötüyken ayrı olay, para harcayınca ayrı olay.

Mesaj Yetkileri