Buna benzeyen bir kadroyu yazmaya niyetleniyordum bende tam, Arda ile Reyes maç içinde yer değişebilir.
Kaleci Muslera yada alınacak başka bir yabancı kaleci olur. Defans hattı da Sabri, Ujfalusi, Servet ve Hakan Balta olur. Bu halde 6 yabancı oluyor, kalan 4 kişilik kontenjanın banko ismi Baros olur. Kadroda kaç yabancı olacak bilmiyorum gerçi, bir ara 8 deniyordu, 10 olacaksa eğer Pino, Culio ve Stancu'da takımda kalmış olur. Cana'nın gideceğini varsayarak yazıyorum bunları tabii, Cana calırsa en zayıf halka Stancu. Bu şekilde bir kadroda hücum hatta oldukça iyi olur, Baros yedek kalıyor daha ne olsun.
Ayrıca kadro derinliği önemli, avrupada olmayacağız belki ama bunun sakatlığı ve ceza durumları var. Elimizde Ceyhun ve Yekta var orta saha için rotasyon oyuncusu, hücum da beğenmesem de Fatih hocanın has adamı Kazım var. En büyük sıkıntı defans hattında, bekler yetersiz, stoperler çok üst düzey değil. Bunları bol gol atarak kapatabiliriz. Ve orta saha göbeğine yapılacak transfer çok önemli tabii ki.