Sayfa 547 / 1204 İlkİlk ... 474474975375455465475485495575976471047 ... SonSon
16,381 ile 16,410 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ............Selçuk...... X transfer...........

Elmander............Reyes..............Arda

.......................Forlan...............

bence bu şekil yapar Terim
    Buna benzeyen bir kadroyu yazmaya niyetleniyordum bende tam, Arda ile Reyes maç içinde yer değişebilir.

Kaleci Muslera yada alınacak başka bir yabancı kaleci olur. Defans hattı da Sabri, Ujfalusi, Servet ve Hakan Balta olur. Bu halde 6 yabancı oluyor, kalan 4 kişilik kontenjanın banko ismi Baros olur. Kadroda kaç yabancı olacak bilmiyorum gerçi, bir ara 8 deniyordu, 10 olacaksa eğer Pino, Culio ve Stancu'da takımda kalmış olur. Cana'nın gideceğini varsayarak yazıyorum bunları tabii, Cana calırsa en zayıf halka Stancu. Bu şekilde bir kadroda hücum hatta oldukça iyi olur, Baros yedek kalıyor daha ne olsun.

Ayrıca kadro derinliği önemli, avrupada olmayacağız belki ama bunun sakatlığı ve ceza durumları var. Elimizde Ceyhun ve Yekta var orta saha için rotasyon oyuncusu, hücum da beğenmesem de Fatih hocanın has adamı Kazım var. En büyük sıkıntı defans hattında, bekler yetersiz, stoperler çok üst düzey değil. Bunları bol gol atarak kapatabiliriz. Ve orta saha göbeğine yapılacak transfer çok önemli tabii ki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elmander sağda oynayabiliyo mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan berbat bir sezonun ardından bu sezon bakalım neler yapacak.Geldiği ilk sezonlarda felan Hakan herkesin sevdiği ve beğendiği bir oyuncuydu.Gerçek performansını bu sene göstereceğini düşünüyorum.Yoksa sezon sonu bile beklenmeden taraftar gönderir o adamı.

Birde Elmander ilerde,Forlan forvet arkası ve Reyes ile Arda kanatlarda.Böylede oynanabilir.Hele bi gelsinde şu adamlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ujfalusi baya dinç görünüyor hayırlı olsun iki yıl rahat oynar bence

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Hakan berbat bir sezonun ardından bu sezon bakalım neler yapacak.Geldiği ilk sezonlarda felan Hakan herkesin sevdiği ve beğendiği bir oyuncuydu.Gerçek performansını bu sene göstereceğini düşünüyorum.Yoksa sezon sonu bile beklenmeden taraftar gönderir o adamı.

Birde Elmander ilerde,Forlan forvet arkası ve Reyes ile Arda kanatlarda.Böylede oynanabilir.Hele bi gelsinde şu adamlar
    Milli takımda Forlan Suarez'in arkasında 10 numara gibi oynuyordu zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bencede eksik yerlere mantıklı adamlar olabilir bu 3 ü... Tek tereddüt Çek oyuncunun stoperde ne kadar verim verebileceği.

Kaleci
    Sabri-Ujfalusi-Servet-Hakan
    Selçuk-Culio
    Arda-Forlan-Reyes
    Baros

şeklinde bir kadro, belki 11 deki ufak değişikliklerle başarılı olacaktır. Dediğim gibi Tereddüt Servet in yanındaki stoperde olur. Yoksa kadronun kalan kısmı Türkiye Ligi için gayet yeterli.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

hocam biraz ters olmadımı reyes 3 ofans ta da oynar ama elmander sadece forvet arkası ve forvet oynuyor ben onun kanatlarda etkili olduğu izlediğim maçlarda hiç görmedim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Forlan işi olmayacak sanırım. Olursa seviniriz ama olmazsa ben çok üzülmem çünkü Ünal Aysal içinizi ferah tutun dedi.Demekki bir şekilde takıma gereken imzalar atılacak. Forlan olmaz,Dorlan olur...Yeterki gelen adam iyi aile hayatı olan ve burda top oynamaya niyetli ,yetenekli bir oyuncu olsun.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Resmi sitede Sabri'nin çocuğunun doğum haberini vermişler.Mustafa Sarp gibi olması için adını Sarp koymuşlar.Bu haberi görünce bugün bir transfer açıklaması olmaz diye düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hakan Üstünberk : 3 lü transfer için toplam maliyetler 40 m euro gibi fiyatlar çıkıyorsa bu transferler imkansız dedi.Kulüpte para yok kredi alınmadan birşeyler yapmak imkansız dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hakan Üstünberk : 3 lü transfer için toplam maliyetler 40 m euro gibi fiyatlar çıkıyorsa bu transferler imkansız dedi.Kulüpte para yok kredi alınmadan birşeyler yapmak imkansız dedi.
    Hakan Üstünberk basketboldan sorumlu, burası futbol alanı. Ayrıca devamındaki yazı ne alaka, 3'lüden kasıt Ujfalusi, Reyes, Forlan ise bonservis olarak toplam en fazla 15 milyon euro verilir, oyuncuların alacakları paralar da ortalama 3 yıl üzerinden hesap edince gayet normal, hatta 3 yıllık maliyet 40 milyon euroyu geçebilirde. Ancak ilk sene maliyeti 3 oyuncu için bonservis + ücretler ile max 22-23 milyon euro olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce Ntvspor'da izlediysen o konuşan kişi Hayrettin Kozak'tı.Karıştırdın galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaten Forlan işi yaş gibi duruyor, oyuncu yine kulübümde kalmak istiyorum demiş. Bize gelmek istemeyen adamı getirmesinler zaten, ne verim alacağız ondan. Reyes işine de şüpheli bakıyorum, yaşı itibariyle üst düzey liglerde oynama şansı var Reyes'in hala. Bakalım ne olacak, bu hafta Ujfalusi dışında bir transfer daha olur herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayrettin Kozak yav o Bu arada yine spor servisinde dediklerine göre Haluk Yürekli, Ali Dürüst'le konuşmuş. Ali Dürüst Forlan'ın bize gelmek istememesi gibi bir şey yok ufak pürüzler kaldı demiş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gelmek istemiyorsa C.Ronaldo da olsa gelemsin. İsteksiz gelen youncudan bize fayda olmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forlan'ın açıklamaları; http://www.marca.com/2011/06/19/futb...308515982.html

I said and I repeat that I have two years left on his contract with Atletico and I keep it, because I'm very happy with the team and in Madrid," said Forlan news conference.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten ForLan ın maLiyeti çok yüksek. GeLmemesi hayırLı oLacak bence. Beşiktaş iLgiLenirken de aynı benzer açıkLamaLarı yapmıştı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Adam geçen sezon başında Atletico Madrid'den ayrılmamak için çok çaba sarfetmişti, At. Madrid'i çok seviyor bu nedenle ayrılması çok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan Üstünberk basketboldan sorumlu, burası futbol alanı. Ayrıca devamındaki yazı ne alaka, 3'lüden kasıt Ujfalusi, Reyes, Forlan ise bonservis olarak toplam en fazla 15 milyon euro verilir, oyuncuların alacakları paralar da ortalama 3 yıl üzerinden hesap edince gayet normal, hatta 3 yıllık maliyet 40 milyon euroyu geçebilirde. Ancak ilk sene maliyeti 3 oyuncu için bonservis + ücretler ile max 22-23 milyon euro olur.
    Spor servisinde yöneticiniz öyle dedi nasıl ne alaka,aynen yazdıklarımı söyledi,bu 3 lüden kasıt madridli gençler.Gerçekten futbol alanımı burası ?

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Az önce Ntvspor'da izlediysen o konuşan kişi Hayrettin Kozak'tı.Karıştırdın galiba.
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Hayrettin Kozak yav o Bu arada yine spor servisinde dediklerine göre Haluk Yürekli, Ali Dürüst'le konuşmuş. Ali Dürüst Forlan'ın bize gelmek istememesi gibi bir şey yok ufak pürüzler kaldı demiş.

Evet karıştırdım sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Spor servisinde yöneticiniz öyle dedi nasıl ne alaka,aynen yazdıklarımı söyledi,bu 3 lüden kasıt madridli gençler.Gerçekten futbol alanımı burası ?
    Hayrettin kozak şu anda yönetici değil, kulüp üyesi. Alaka kelimesini Hakan Üstünberk yazmana itafen söyledim, maliyet ile ilgili konuda söyleyeceklerimi söylemiştim zaten, bu para muhabbetleri yıllardır böyle ama transferler yapılabiliyor bir şekilde.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bende hani Ünal aysanda para çok falan filan deniyordu ya camianın içinden bir kişinin dediği sözü burada paylaşmak istedim.Tv de hakan üstünberk ismi yazıyordu ben yanlış gördüm sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal'ın kişisel serveti çok iyi durumda, ancak bunun Galatasaray ile alakası yok. Adam seçilmeden önce belirtti zaten bunu. Ünal Aysal'da para olmasının tek artısı, bağlantıları sağlam, kulüp için iyi anlaşmalar yapabilir, sponsorluklar ayarlayabilir. Zaten artık yasaklanıyor başkanların cebinden para vermesi. Riva arazisini değerlendirdiği zaman kulüp kökten bitecek bu Galatasaray ve para ile ilgili söylemler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forlan gelmese bile Drogba , Forlan seviyesinde bir oyuncu gelecek herkes rahat olsun . Forlan'ın gelme ihtimali de çok yüksek .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bana kalırsa yarın Reyes,Perşembe Forlan gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bana kalırsa yarın Reyes,Perşembe Forlan gelir...
    Forlan Copa America için Arjantin'de Kaan Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Reyes, Ujfalusi ve Forlan için Atletico Madrid'le el sıkışan Galatasaray, bir dünya yıldızıyla daha temaslarını sürdürüyor.

Galatasaray'ın aylardır transferi için yoğun çaba harcadığı Chelsea'li Drobga ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
    Fildişi Sahilli yıldız, menajeriyle Galatasaray'ın teklifine 'Evet' dedi. Yıldız oyuncu, Chelsea'nin teklif ettiği 1 yıllık yeni sözleşmeyi de reddetti.
    Galatasaray da Drogba'yı Türkiye'ye getirmek için çalışmalarına hız verdi. Bir yandan Forlan için pazarlıklarını sürdüren Galatasaray'a Drogba’dan gelen bu iyi haber yönetimin de yüzünü güldürdü.

ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok artık

---------------Selçuk---------------------
    Reyes ------- Elmander ------- Arda
    ------Forlan---------Drogba--------------

Her maç 7+ 3 garanti yeriz 5 garanti atarız Forlan ve Drogbalı bir forvet hattını düşünemiyorum Hem Forlan hem Drogba gelirse muhteşem ötesi olur.Yukardaki gibi bir hücum hatta olmaz tabi ki o zaman da Elmander oynamaz (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kopta gel Drogba.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Açıkcası Drogba'yı istememeye başladım.

Mesaj Yetkileri