Sayfa 548 / 896 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
16,411 ile 16,440 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang bize neden geldi? OM'dan daha çok para verdik diye. Niang neden bizden gitti? Gittiği takım bizden daha iyi bir para + 4 yıllık garanti maaş teklif etti diye.

Emenike neden gitti? Haksız yere tanımadığı bir ülkede gözaltına alındığı için.

Lugano neden gitti? Sözleşmesindeki maddeyi kullanıp gitmek istedi. Geçen senede aynı şekilde gitmek istedi fakat talibi çıkmadı.

Santos neden gitti? O yaşta bir oyuncuya kaç para teklif edildi? Kaldıki gittiği takım Arsenal.

Güiza neden gitti? Cevabını biliyorsunuz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Ocak.2012 at 05:22 Reason: isteyen istediğine kurallara uygun bir şekilde yorum yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin para ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.Soruşturma ve ŞL'de oynayamama oyuncuların gitme sebebi oldu.Yoksa hiç sanmıyorum Fenerbahçe'nin para ihtiyacı yüzünden oyuncu satacağını.Çünkü çok sağlam bir kadro oluşmuştu.Kimseyi kaybetmek istemezlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Fenerbahçe Kongre Üyesi Aziz Yılmaz : ''Tesisleşme için geçen ay çekilen 20M Euro transfere harcanıyor.FB yönetimine yazıklar olsun.''

Şöyle bir şey var twitterda.
    Aziz Yılmaz'a kalsa o parayla kumarhaneler zinciri kurulmalı. Yönetimin yaptığı herhangi bir şeyi Aziz Yılmaz, Ziya Şengül gibi kişiler eleştiriyorsa yönetim doğru yolda demektir.

Dış basındaki haberlere göre Lille'le anlaşma sağlanmış ancak Sow gelmek istemiyormuş. Ömer Temelli oyuncuyla anlaşma konusunda sıkıntı olmaz demişti, bekleyelim görelim. Sow gelse bile bizim 1 tane daha forvet almamız lazım. Semih ve Bienvenu şu form durumlarıyla halı sahaya bile çağrılmazlar. Sow + Borges'i alıp Bienvenu'yu bir Anadolu kulübüne kiralamak mantıklı olabilir. Bienvenu de lige alışmış olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yani herkes oyuncular kendi gitmek istedi görüşüme katılıyor
    hadi lugano şlye katıldı diyelim niang hangi takıma gittiki orda şlye mi katıldı iki ucu otlu deynek aman ha ısırgan otu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Niang'ın derdi paraydı,Lugano zaten bir garip.Uzatmanın anlamı yok aslında gittiler ve efsane bir kadro kurma şansımız yarım kaldı,ön libero takviyesiyle.

Elimizdekilerden faydalanmalıyız yavaş yavaşta toparlanabilirsek fena olmaz.Sow olmasın da Fabiano olsun ne fark eder hiç yoktan iyidir.Semih ve Bienvenu oynuyor bu takımda,ben o kadar şans bulsam daha çok atardım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

SOW lille'!de kaldı geçmiş olsun (ntvspor)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille Kulübü, Moussa Sow'u ara transferde hiçbir takıma satmayacağını açıkladı.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lille'den resmi açıklama! 05.01.2012 Fransa Ligi takımlarından Lille,
    Fenerbahçe'nin de istediği Moussa
    Sow'u ara transferde hiçbir takıma
    satmayacağını açıkladı. Ayrıntılar birazdan... Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuda burada kapanmış oldu. Borges ihtimali güçlenecek sanırım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alper'den bir haber yok hala bize Cristian'ın yerine de adam lazım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alper'den bir haber yok hala bize Cristian'ın yerine de adam lazım.
    Aykut hocanın Orduspor maçından önce Alper ile Sapanca'da buluştuğu ve makul bir maaşa ikna ettiği söyleniyordu , bugün yarın imzalar atılacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

transferde saçmalamayız umarım gerçekten hayal kırıklığı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben 1 hafta önce söyledim Nobreye razıyım..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Borges aykut kocaman tarzı oyuncu değil zannetmiyorum ben

Gignac olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

oyuncuları tutamadı değil oyuncular durmadı

Sonu belli olmayan klüpte kim oynamak ister

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    oyuncuları tutamadı değil oyuncular durmadı

Sonu belli olmayan klüpte kim oynamak ister
    Oyuncular durmayıp gittiyse oyuncuları tutamadı işte. Konuyla bir alakam yok sadece cümlenin yanlış olduğunu söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizin mantığınıza göre Fenerbahçe'deki bütün oyuncular saf. Sonu belli olmayan kulüpte oynanır mı hiç. Hele Bienvenu nasıl gelir Fenerbahçe'ye. Biz kesin küme düşeceğizya..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sow'da yatmış galiba, satmayacakmış Lille.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fransa derdi bitmez. O kadar adam var illaki Sow'da takılıp kaldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ortasahaya Mohammed Diame veya Radoslav Petrovic'i alırlarmı acaba.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benimde fransizcam yok fakat google dan fransizcadan almancaya cevirttim, lille'in fenerle 12 milyon euroya anlastigi transferin %99 tamamlandigi tek pürüzün sow da oldugu onunda sowun afrika kupasinda bulunmasindan dolayi kaynaklandigini yazmislar... sowun tercihinin ingiltereden yana oldugunu yazmislar.
    Lille'in açıklamasından sonra bu haberin de balon olduğu anlaşıldı. Zaten imzayı görmeden hiçbir habere inanmamak lazım. Yine de bi' umut işte.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Freiburg'da ki Cisse'ye teklif götürse ya Fenerbahçe. Takımı ligin son sırasında.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aynen Frieburgdaki Papi Cissede iyi forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

cisse olsun bizim olsun farketmez hangi kulüpte oynadığı cisse ise iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

kaynak : http://www1.skysports.com/football/n...keen-on-Krasic

Dejan Joksimovic told calciomercato.com: "In the next few days Milos will talk with (Juventus director, Giuseppe) Marotta to understand what the club plans for him - offer him another chance, sell him or loan him out.

"There are clubs interested him in - like Chelsea, Inter Milan and now Tottenham and Fenerbahce.

"There are also three Russian clubs in the running that I cannot name.

"Milos doesn't want to return to Russia so soon and there is the possibility that, with some assurances, he could remain at Juventus - even if I believe that he should change team."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Al Hilal Sportif direktoru aciklama yapmis‚

El Arabi ile Fenerbahce ve Marsilya ilgileniyor ancak oncelik Fenerbahcede cunku 2 ayi askin suredir bizimle iletisim halindeler‚ Marsilyadan ise henuz resmi teklif gelmedi. Ben El Arabi´yi kaybetmek istemem cunku takimimizin en iyi oyuncusu ancak klup baskanimiz farkli dusunuyor‚ El Arabi´ye Fenerbahce yaklasik 10 milyon euro vermeye hazir‚gorusmeler suruyor. Baskanimiz El Arabiyi satabilir..
    http://www.le10sport.com/football/fr...el-arabi-55312
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=181807

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Özgür Çek ile 2014-15 sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde garanti ücretleri 2011-12 sezonunun kalanı için 500.000 TL, 2012-13 sezonu için 1.100.000 TL, 2013-14 sezonu için 1.210.000 TL ve 2014-15 sezonu için 1.330.000 TL'dir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hadi bakalım sonunda bir transfer yaptık (:

Bana göre 3 transfere ihtiyacımız var (mevcut kadro üzerinde oyuncu satılmaması halinde)

DL: Özgür Çek
    MC:
    FC:

hadi bakalım kaldı 2.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özgür yuvasına döndü, güzel oldu. Hayırlı olsun.

---------------------

Alper'in maddi sıkıntı yok açıklamalarıyla aşağıdaki haber uyuşuyor. Haber doğru olabilir. Böyle bir durum varsa menajerin densizliğine Alper'i kurban etmemek gerek.

----------

İşte Fenerbahçe Kulübü ile 'devler'i peşinden koşturan Alper Potuk arasındaki görüşmenin perde arkası...

Fenerbahçe ile Eskişehirsporlu Alper Potuk arasındaki ''Transfer bilmecesi'' sürüyor.

Yılbaşı öncesi iki kulübün yöneticileri arasında yapılan görüşmeler sonrası Eskişehir tarafı 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı genç futbolcuyu sarı-lacivertli kulübe verdiğini açıklamış, iş Alper'in Fenerbahçe yönetimi ile anlaşmasına kalmıştı..

Ancak ne olduysa oldu, Alper'in transferi o günden bu yana bir türlü gerçekleşmedi..

hurriyet.com.tr, yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye neden hala imza atmadığını araştırdı ve ilginç bilgilere ulaştı..

İşte Fenerbahçe ile Alper Potuk görüşmesinin perde arkası..

* * *

Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, teknik direktör Aykut Kocaman'ın ''Mutlaka alalım'' diye ısrarla istediği Alper için Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'la sıkı bir pazarlığa girişti. İki gün süren görüşmeler sonrası Ünal, 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılğı Alper'i Fenerbahçe'ye verdi..

Alper, sarı-lacivertli kulüpten alacağı ücreti görüşmek üzere menaceri Mehmet Ali Çalışkan ile birlikte İstanbul'a geldi..

Ancak Nihat Özdemir özel işleri nedeniyle Amerika'ya gitmiş, Alper'le pazarlık işini Asbaşkan Ali Yıldırım'a devretmişti..

Ali Yıldırım, Alper Potuk ve menacer Mehmet Ali Çalışkan'ın görüşmeye başlaması ile bitmesi ise sadece bir dakika sürdü..

Evet sadece 1 dakika..

Alper'in menaceri Çalışkan, biraz daha fazla alabilmek umuduyla toplantıya ''Ali Bey biliyorsunuz Alper'i Galatasaray ile Trabzonspor da istiyor. Hatta çok yüksek ücret öneriyorlar'' sözleriyle girince, Ali Yıldırım ummadık bir tepkiyle cevap verdi;

-''Burayı hemen terkedin.. Kim fazla veriyorsa oraya gidin..''

Alper ile menaceri Mehmet Ali Çalışkan, Ali Yıldırım'ın yanından ayrılıp önce Eskişehir'e döndüler, ardından Sapanca'ya geçip bu kez Amerika'da bulunan Nihat Özdemir'le temasa geçtiler. Özdemir, kendisine, Ali Yıldırım ile olan diyaloğu anlatan Alper'e ''Siz beni dönünceye kadar bekleyin'' cevabını verdi..

Gerek Alper, gerekse de menacer Çalışkan son bir umut Ali Yıldırım'ı bir kez daha aradılar aöa Yıldırım, ''Ben bu kulüpte olduğum sürece Alper Potuk adımını atamaz'' diyerek transfere son noktayı koydu..

Alper'in araya hatırlı kişiler de koyarak Ali Yıldırım'la görüşme isteği ise gerçekleşmedi..

Sapanca'da beklemeye devam eden ikili, bu yüzden Nihat Özdemir'in Amerika'dan gelip transferi sonlandırmasını beklemeye başladı..

Alper, ''Benim Fenerbahçe ile aramda kesinlikle para sorunu yok. Sadece menacerim konuşurken yanlış bir anlaşılma oldu. Nihat abi ile görüştük. İşi o çözecek.. Kendisi bana, 'Ben Ali Yıldırım'ı gelince ikna ederim' dedi. Ben futbol oynamak istiyorum. Bu belirsizlikte bir an önce sona ersin istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yönetimi ile Alper arasındaki görüşmeler alt düzeyde de olsa sürüyor.

Kulübe yakın çevreler ''Ali Yıldırım eğer istemiyorsa bu transfer kesinlikle olmaz'' görüşünü ileri sürerken, bir kısım çevreler de ''Nihat Başkan, Ali Yıldırım'ın gönlünü alır bu iş biter'' iddiasındalar..

Sonuçta, menajerin ''Sırf 50 bin dolar fazla kazanayım'' diyerek Galatasaray ve Trabzonspor blöfü yüzünden genç bir futbolcu transfer belirsizliği yaşarken, olayın nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor.

Ayrıca Nihat Özdemir ile 4 milyon euro ücret karşılığında anlaşan Halil Ünal'in son görüşmede ücreti 5 milyon euroya çıkartması ve bundan Fenerbahçe yönetiminin haberninin olmaması da transferin olmamasında etken olarak gösteriliyor.

Bu arada son not olarak şunu da söyleyelim;

İki gündür bir kısım medya Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın takımla birlikte Ordu'ya gitmemesini, Alper'i ikna etmek için Sapanca'ya gitmesine bağlarken bu olayın doğru olmadığını söyleyelim.. Aykut Kocaman ile Alper kesinlikle bir araya gelmedi. Bu bir..

İkincisi, ''Alper, Fenerbahçe küme düşerse sözleşmesine serbest kalır maddesi koydurmak istiyor'' söylentileri..

Böyle bir istek de kesinlikle yok. Hata hiç konuşulmadı bile..

Hürriyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hürriyet'in haberi birebir doğruymuş.
    Bugün görüşme olacaktı, kokusu çıkar yakında.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri