Duygun Yarsuvat olmuş Galatasaray'ın yeni başkanı. Kendi deyimiyle geçici bir başkan olacak sanırım. O yüzden büyük icraatlara girişeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun.
Duygun Yarsuvat olmuş Galatasaray'ın yeni başkanı. Kendi deyimiyle geçici bir başkan olacak sanırım. O yüzden büyük icraatlara girişeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Evet geçici olacak,Mayıs ayında ki seçimin ilk adaylarından birisi ise Adnan Öztürk.Karşısına Haldun Üstünel çıksa keşke.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adnan Öztürk ismi her seçimde çıkıyor aynı bizim Saran gibi![]()
Adnanları karıştırdım![]()
![]()
Adnan Polat benim dediğim![]()
Abdürrahim Aybayrak ve onun içinde bulunduğu ekip Duygun Başkan'ı destekledi.Alp Yalman bence çok bile oy aldı. Yaza dediğim ekip başkanlığa gelecek
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Erdem sen doğrusun, Adnan Öztürk adı hep giriyor bu seçimlere. Adnan Polat'ın rekor kırdığı seçimde de adaydı Öztürk.
Screw you guys, I'm goin' home
Haldun Üstünel: Galatasaray doğru yapılanmadı. Son derece yanlış transfer yapıldı!
O zaman dön ulen,öyle boş boş konuşmakla işler yürümüyor![]()
Saran nere adnan ozturk nere
Saran bugun ben klup kurcam dese 3-5 seneye sampiyonluga oynar cok buyuk adam. Adnan ozturk maaşlı bir calisan yani profesyonel. Asla gs baskani yapmazlar
Duygun Yarsuvat'ın vaatleri beyler ;
-Cesare Prandelli ile hedefleri konuşarak sıkıntıları dinleyecek
-Kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu yeniden takıma dönecek.
-Albayrak'ı Florya'ya gönderecek ve burayla yakından ilgilenilmesini sağlayacak. Futcbolcu sayısı azalacak
-Telekom Arena'nın içinde kreşler açacak.
-Stat içinde bir gurme restoran açacak ve fitness center yapacak
-Stadın üstünü kapatıp, güneş enerjisinden yararlanılmasını sağlayacak
-Gereksiz masrafları kısıp, kulüpteki personel fazlalığına giderecek
-Borç yükünü azaltarak kaynakları çoğaltacak
-Türk Telekom Arena'yı turizme açacak.
-Tanınmış markalarla birlikte Galatasaray markasını kullandıracak
-Türk Telekom Arena’nın hukuki sorunlarını ve davaları çözecek
-Galatasaray Adası’nı Galatasaray'a kazandıracak
-Futbolcuları rahat bırakacak ve Florya'yı bir futbol cenneti haline getirecek
-Basketbol'da yeni stat için arsa bulacak ve sponsor uğraşı verecek
- Arsenal ve Barcelona gibi altyapıya önem verecek
Adam Florentino Perez'miş de haberimiz yokmuş![]()
illa mayisa kadar dusunmeyin belki tekrar aday olur ve yine kazanir...
Ali Dürüst'te aday olabilir gençler.
nureddin yine dokturuyor ispanyada. malaga iy 3-0, amrabattan 2 asist var. brumayi kiraya verip amrabati takimda tutmak daha mantikli olurdu sanki.
Amrabat zaten bizde hazırlıkta da atıyordu ben niye gitti anlamadım. Bruma'yı da oynatmıyor sinyor Prandelli. Duygun ve Abdurrahim başgan olaya el koyacak inşAllah.
Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.
Ali Dürüst aday olsa kadrosunda Haldun Üstünelle Albayrak olsa fena olmaz mayısta
Constant ekici ve yatabareyi alalim burak selçugu verelim
Duygun başkan kov şu Prandelli'yi.
Abdullah Avcı ,Hamza Hamzaoğlu gibi isimlere bırakalım takımı arkadaş... Derval ve Feldkamp dışında hangi yabancı hocayla istikrar yakalamışız ki bu yönetimler ısrar ediyor ?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun bu nedir arkadaş ?
hikmet karaman mı geliyo lucescu mu geliyo kim geliyosa gelsin valla hatta tercüman mert bile olabilir yeterki gitsin prandelli
*prosinecki vardı bi ara iyi seçenek bence o ligide tanıyodu az çok
Prandelli giderse Albayrak Terimi getirmek için seferberlik ilan eder bence![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mancini geri gelsin![]()
Şu takımın başına Rıdvan Dilmen gelse bu kadar kötü yönetmez, "belli olmasın bari" diye sadece 1-2 tane yedirir her maç. Hatta arada iyi futbol bile oynatır, "yazık taraftara, onlar da insan" diye düşünür.
Boynumuzu önümüze eğdiren, aldığı paranın kuruşunu hak etmeyen haramzade hocalar-futbolcular var. Başkan Mayıs ayına kadar sadece bunların ipini çekse yeterli.
Başta Selçuk, Burak, Veysel, Dzemaili, Pandev olmak üzere Prandelli de dahil çabalamayan herkes en kısa zamanda bavulunu toplayıp istediği yere gitsin. Gerekirse altyapıdan çocuklar yerleştirilsin yerlerine, en azından para saçmamış oluruz.
ertuğrul sağlam gelir mi acaba ?
Mancini geri gelse keşke.
Maça gelirsek Prandelli ile olmayacak bu iş ne yazık ki öyle gözüküyor. Herkes inancını yitirdi. Bir karakter, bir sistem yok kafasında. Hani top rakipteyken 4-5-1 dizilirsin, kanat oyuncularında bekleri çiftler vs. topu alınca 4-4-1-1 dizilirsin kanatlara inersin, savunmayı öne çıkarırsın, hızlı yerden kısa pas futbolu oynatırsın falan vs. Prandellinin kafasında ise hiç bir plan olmadıgı ve ezbere kadro çıkardığı belli oluyor. Ne yazık ki tutmadı takımın kimyası. Çok iyi bir insan evet ama ne yazık ki teknik direktörlükte yetersiz kalıyor. Kolay değil böyle bir ülkede, böyle bilinçsiz futbolcularla çalışmak. O da yapamadı işte ne yazık ki.
Oyuncu oyuncu yorumlamak isteyenler olacaktır elbette ben kısaca özet geçeyim onlara, Burak Yılmaz denen top tepici nedeniyle resmen 10 kişi oynuyoruz, 1 tane doğru yaptığı iş yok, takımı hücumda yerleştirmeye olanak verecek top tutma vs. yok tamamen zarar, gerçekten ama gerçekten zarar. Selçuk bugün daha iyiydi ama yine de sorumluluktan kaçıyor hala. Dzemaili ileri geri oynarken çok yoruluyor onu farkettim, yararlı oynuyor, çalışıyor vs. fakat ara ara yapıyor bunları sürekliliği yok Melo gibi.
Tarık çok kötü oynuyor kimse farketmiyor fakat yediğimiz tüm goller neredeyse onun yüzünden oluyor son 2 maçtır. Savunma yönü çok aksak. Telles ile falan alakası yok gol yeme problemimizin bilmiyor beklerimiz savunma yapmayı. Koray-Hakan ikilisini ben beğendim, özellikle Koray bence daha fazla oynamalı. Ön libero oynayan Melo çıktıktan sonra yediğimiz gollere dikkat ederseniz hepsi göbekten stoperlerin delinmesi ve kademeye kimsenin girmemesi ile alakalı burada Veysel de çok hatalar yaptı, Tarık'ta öyle. Stoperlerle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Olcan'da sol bekten başka mevkii de oynamasın mümkünse, hiç savunmaya yardım etmiyor ilerde oynayınca çünkü. Bekte ise Caner etkisi yaratabilir.
Şu an bu takım en iyi böyle oynar.
![]()
Emre yerine Selçuk'ta oynayabilir, Bruma henüz yeterli değil kesinlikle özellikle savunma anlamında cok aksıyor fakat yerine oynayacak adam yok ve kesinlike forvet transferi şart.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.