bence ikisini de verilmemeliymiş. 2 farklı yönetim var Şemsi. belki bu yönetim Fernandes'e vermezdi ya da MAA yönetimi Volkan'a da verirdi. ama 1 maç cezayı gerektiren bir durum yok bence. para cezası uygundur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bilmiyorum hangi bölümlerin değişip değişmediğini ama aynı kişiler ise; yapılan elbette yanlış. dediğim gibi Fernandes e yapılan yanlış, böyle bir olay oynamama cezası getirmemeli.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ligin kaderi işte böyle değişiyor.
FM Gazetesi
Federasyon değiştiği için standartları değişti demekki deyip geçmek yeterli
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir soru sormak istiyorum bu iki gözlemci raporunun gerçek olduğunu nereden biliyoruz ? tff nin resmi sitesinden mi ?
Çifte standart arayanlar bize ve Trabzonspor'a verilen 2 maçlık cezayı uzun uzun düşünebilir.
Demirören'in mümkün değil demesinin sebebi maddi imkanların olmaması.Zaten dikkat ettiyseniz basın bile pek haber yapmadı transfer konusunda geçen devre arasında.
So what?
Saike
Fikret Orman "Quaresma'ya ödemesi yapıldı"
fikret orman tnt de canlı yayında arkadaşlar
Ben açtım, reklam girdi. Hay şansıma...![]()
Dr. Gürkan Kubilay: Size teklif gelse TFF Başkanı olur musunuz?
F. Orman: Ben şu an en iyi, en değerli yerde oturuyorum.
Taraftar kart da düşünülüyor. Yerinde bir düşünce, tabii ilgi fazla olursa.![]()
Fikret Orman "biliç ile ilgilenmiyoruz"
Fikret Orman "hocaya göre takım yapmayız"
Fikret Orman:''Arkadaşlarımız çalışıyor..Borcun 500 milyon tl olduğunu söyleniyordu ancak bize göre biraz daha fazla gibi''
Firat gunayer besiktas muhabiri : K.Karabük maçı sonrası Bjkli bir kaç futbolcuyla konuştuk..Hepsi 'antrenman yapmayı unutmuşuz,T.Havutçu geldi,çalışmaya başladık' dedi
Yönetim süper final maçları için kombine çıkartacakmış.
Tek maç bilet fiyatları:
Vip Üst D : 375 TL
Vip Üst B / E : 275 TL
Vip Üst A / F : 250 TL
Vip Alt C / D: 250 TL
Vip Alt B / E : 200 TL
Vip Alt A / F : 175 TL
Numaralı Orta : 175 TL
Numaralı Kenar : 150 TL
Kapalı Üst : 125 TL
Kapalı Alt : 100 TL
Yeni Açık : 60 TL
Eski Açık : 50 TL
3 maç paket fiyatları:
Vip Üst D : 840 TL
Vip Üst B / E : 630 TL
Vip Üst A / F : 570 TL
Vip Alt C / D: 570 TL
Vip Alt B / E : 450 TL
Vip Alt A / F : 390 TL
Numaralı Orta : 390 TL
Numaralı Kenar : 345 TL
Kapalı Üst : 285 TL
Kapalı Alt : 225 TL
Yeni Açık : 135 TL
Eski Açık : 108 TL
So what?
Saike
beşiktaşlı olsam 3 maçlık paketi kaçırmam
Eski yönetim yeni sezon için forma tasarımlarını seçmiş önceden.Tayfur Havutçu'nun önümüzdeki sezon için yapılan sözleşmesini de önceki yönetimin yaptığı iddiası var.YD son dakikaya kadar zarar vermeden duramadın demi.![]()
Last edited by di canio : 07.Nisan.2012 at 15:09 Reason: YD'den önceki ifade
So what?
Saike
Öyle birşey yapılmış olması imkansız bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hahahasesi kıssanaaa
![]()
Kombine fiyatları çok iyi.Özellikle 3 maç 108 tl çok çok iyi 3 büyük maç için.
Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, alacaklarının peşine düşenlerin aksine çok sevdiği renkler için öyle bir fedakarlık yaptı ki...
Nihat Kahveci, Ernst, Quaresma gibi isimler tahsil edemedikleri paraları için Beşiktaş’ı UEFA’ya şikayet ederken İbrahim Üzülmez, 1 milyon TL’lik senedinin günü geçmesine rağmen işlem yapmak isteyen menajeriyle yollarını ayırdı.
http://bjkmedya.com/haber_detay.asp?haberID=1603
Şu adamı doğru düzgün emekli bile edemedik yazıklar olsun bize.
FM Gazetesi
çok geç değil aslında yeni yönetim yapabilir
Senin yerin bizde apayrı Kaptan..
Biz de bile yeri ayrı onun, Delinho'yu seviyoruz.
Başbakan'ı bu stat örneği ikna etti!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İnönü Stadı'nın yapımı için Beşiktaş'a şartlı onay verdi.
Bakan Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi doku' nedeniyle desteklemediği yeni İnönü Stadı'na, Başbakan Erdoğan'dan 'şartlı' onay çıktı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi dokunun bozulmaması' için karşı çıktığı İnönü Stadı projesi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından, Günay'ın da bulunduğu ortamda Başbakan Erdoğan'a anlatıldı.
Orman'ın, Almanya'daki Berlin Olimpiyat Stadı örneği Başbakan Erdoğan'ı ikna etti. "Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın 'İnönü'yü yıkamazsınız. Beşiktaş Stadı'nı başka yere yapsın' sözleri ile durum iyice kritik noktaya gelmişti.
Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki Başkanı Fikret Orman, Başbakan'ın Erdoğan'ın Urimçi-Pekin seyahatine dahil oldu. Ertuğrul Günay da 10 saatlik yolculuktaydı ve Başbakan Erdoğan hem Günay'ı hem Orman'ı önce ayrı ayrı, sonra birlikte dinledi.
Erdoğan uzun yolculukta kafasına takılanları iki isme de sordu. Erdoğan, 'Rantsız çözüm'e 'evet' derken; yani otel ve alışveriş merkezi yok, Günay'ın 'Tarihi doku zarar görmesin' ısrarı devam etti ve devreye Orman girdi: 'Sayın Başbakanım, Sayın Bakanım... Berlin Olimpiyat Stadı buna çok iyi bir örnek. Almanlar tarihi dokuya zarar vermeden Olimpiyat Stadı'nı günün şartlarına uygun şekilde yenilediler. Biz de aynı şekilde, tarihi dokuyu bozmadan yapabiliriz.'"
Bunun üzerine hem Erdoğan'ın hem de Günay'ın ikna olduklarının belirtildiği haberde, Orman'ın değerlendirmesine de yer verildi. "İnönü için o yolculuğa gitmek gerekiyordu. Berlin Olimpiayt Stadı modelini uygulayacağız."
İşte Berlin Olimpiyat Stadı'nın dıştan ve içten görünümü...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaşlı olurum vallahi.![]()