Zaten biz Antep'i iyi besledik. Bizim sayemizde geçiniyor, maaşlarını çıkartıyor adamlar.
Zaten biz Antep'i iyi besledik. Bizim sayemizde geçiniyor, maaşlarını çıkartıyor adamlar.
FM Gazetesi
Aynen Görkem. O sene Şampiyonlar Ligi'ne katılan biz olduk; fakat paraları alan G.Antepspor oldu.
@Meddah
Ben 5,5 diye hatırlıyorum. Mesajı yazdıktan sonra Serdar Kurtuluş da geldi aklıma da, sen eklemişsin zaten.![]()
Bugün Alper Potuk, Olcan Adın alınamıyorsa, o zaman Tabata'ya, Köybaşı'ya, yabancı hocalara ödenen tazminatların yüzünden dğeil mi zaten?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aynen öyle. Bizim mali sıkıntıların baş nedenleri de bunlar zaten.
FM Gazetesi
Demirören'in mümkün değil demesinin sebebi maddi imkanların olmaması.Zaten dikkat ettiyseniz basın bile pek haber yapmadı transfer konusunda geçen devre arasında.
So what?
Saike
fenerasyon çalışıyomuş demekki .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bence ikisini de verilmemeliymiş. 2 farklı yönetim var Şemsi. belki bu yönetim Fernandes'e vermezdi ya da MAA yönetimi Volkan'a da verirdi. ama 1 maç cezayı gerektiren bir durum yok bence. para cezası uygundur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bilmiyorum hangi bölümlerin değişip değişmediğini ama aynı kişiler ise; yapılan elbette yanlış. dediğim gibi Fernandes e yapılan yanlış, böyle bir olay oynamama cezası getirmemeli.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ligin kaderi işte böyle değişiyor.
FM Gazetesi
Federasyon değiştiği için standartları değişti demekki deyip geçmek yeterli
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir soru sormak istiyorum bu iki gözlemci raporunun gerçek olduğunu nereden biliyoruz ? tff nin resmi sitesinden mi ?
Çifte standart arayanlar bize ve Trabzonspor'a verilen 2 maçlık cezayı uzun uzun düşünebilir.
Fikret Orman "Quaresma'ya ödemesi yapıldı"
fikret orman tnt de canlı yayında arkadaşlar
Ben açtım, reklam girdi. Hay şansıma...![]()
Dr. Gürkan Kubilay: Size teklif gelse TFF Başkanı olur musunuz?
F. Orman: Ben şu an en iyi, en değerli yerde oturuyorum.
Taraftar kart da düşünülüyor. Yerinde bir düşünce, tabii ilgi fazla olursa.![]()
Fikret Orman "biliç ile ilgilenmiyoruz"
Fikret Orman "hocaya göre takım yapmayız"
Fikret Orman:''Arkadaşlarımız çalışıyor..Borcun 500 milyon tl olduğunu söyleniyordu ancak bize göre biraz daha fazla gibi''
Firat gunayer besiktas muhabiri : K.Karabük maçı sonrası Bjkli bir kaç futbolcuyla konuştuk..Hepsi 'antrenman yapmayı unutmuşuz,T.Havutçu geldi,çalışmaya başladık' dedi
Yönetim süper final maçları için kombine çıkartacakmış.
Tek maç bilet fiyatları:
Vip Üst D : 375 TL
Vip Üst B / E : 275 TL
Vip Üst A / F : 250 TL
Vip Alt C / D: 250 TL
Vip Alt B / E : 200 TL
Vip Alt A / F : 175 TL
Numaralı Orta : 175 TL
Numaralı Kenar : 150 TL
Kapalı Üst : 125 TL
Kapalı Alt : 100 TL
Yeni Açık : 60 TL
Eski Açık : 50 TL
3 maç paket fiyatları:
Vip Üst D : 840 TL
Vip Üst B / E : 630 TL
Vip Üst A / F : 570 TL
Vip Alt C / D: 570 TL
Vip Alt B / E : 450 TL
Vip Alt A / F : 390 TL
Numaralı Orta : 390 TL
Numaralı Kenar : 345 TL
Kapalı Üst : 285 TL
Kapalı Alt : 225 TL
Yeni Açık : 135 TL
Eski Açık : 108 TL
So what?
Saike
beşiktaşlı olsam 3 maçlık paketi kaçırmam
Eski yönetim yeni sezon için forma tasarımlarını seçmiş önceden.Tayfur Havutçu'nun önümüzdeki sezon için yapılan sözleşmesini de önceki yönetimin yaptığı iddiası var.YD son dakikaya kadar zarar vermeden duramadın demi.![]()
Last edited by di canio : 07.Nisan.2012 at 15:09 Reason: YD'den önceki ifade
So what?
Saike
Öyle birşey yapılmış olması imkansız bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hahahasesi kıssanaaa
![]()
Kombine fiyatları çok iyi.Özellikle 3 maç 108 tl çok çok iyi 3 büyük maç için.