Beyler fm scout genie v3 ne zaman çıkar? Yeni güncelleme geldi fakat genie scout daha piyasada yok. Bileniniz var mı ne zaman acaba çıkışı?
Beyler fm scout genie v3 ne zaman çıkar? Yeni güncelleme geldi fakat genie scout daha piyasada yok. Bileniniz var mı ne zaman acaba çıkışı?
@perpetua Son güncelleme ile henüz kariyer açmadım fakat bir arkadaşın burda yorumunu okudum. Yeni yabancı kuralı Türkiye Kupasında ve Türkiye Süper Kupasında hala 5+3 geçerliymiş. Bunun düzeltilmesi olacakmı, birde forma numaralarını 1-28 arası verebiliyormuşluz yeni kuralla galiba, bu eskisi gibi 1-99 arası olabilir mi?
arkadaşlar 15.3'te yabancı kuıralı sonraki sezon için mi geçerli?
Steam'ından atöyle kısmına girip beğendiğin temayı bulup " Abone Ol " dediğin zaman o senin oyunun içine eklenecektir çok çabuk bir şekilde, versiyon olarak uymayan temaları oyun göstermiyor.
Sezon başlayalı 4-5 hafta oldu demba ba, fierro, kranevitter ve sosa sakatlandı. Fierro ve ba 3er hafta sosa ve kranevitter 2şer ay gitti. En iyi oyuncuların gitmesi ilginç.
fm editor live 2015 ne zaman çıkar acaba?
ikinci sezon başlarken taktik ekranındaki simgelerde mavi gözüküyor.
2.sezonda 28 oyuncu kaydediliyor. forma numaralarıda 1-28 arası verilebiliniyor. ama Beşiktaş'ta 16 numara kullanılmadığı için en fazla 27 kişi oynayabiliyor.
1. Ligden Adana Demirspor'u çalıştırıyorum. Kadro kayıtlarında en fazla 5 adet yabancı oyuncunun kayıt edilebileceğini, ancak bir üstünde ise "Türk olmayan 3 oyuncunun maksimum sayısı" gibi saçma bir ifade yer alıyor. Pratikte ise 3 tane kayıt edilebiliyor...
Bunun açıklaması nedir?
edit: bu oyunun yapımcıları tam bir gerizekalı. güncellemeler oyunu düzeltmesi gerekirken aksine oyunun içine ediyor. hasta mısınız kardeşim? bilerek mi yapıyorsunuz bunu?
Doğru dürüst oynuyorduk 15.2.1'i, ne sakatlık abartıydı ne başka birşey. bir güncelleme geldi sözde sorunların giderildiği, ancak ne hikmetse tesisleri, antrenörleri biraz alt seviye olan bir takım yönettiğinizde adamlar patır patır sakatlanıyor. haftada en az 2-3 adam. yuh arkadaş ya. 2 maçta 7 tane adam maç içerisinde nasıl sakatlanır ya? Sezon öncesi ve sezon içi sakatlıklarından bahsetmiyorum bile...
Eee, ne yapalım o zaman? Ufak takım çalıştırmayalım mı kardeşim? Herkes Real, Bayern, Manchester mı takılsın? Hayır Yılmaz Vural gerçekte bunları yaşıyor mu?
Sigames, dünya üzerinde bile bile kendisine en çok sövdüren kurumdur...
edit2: ve adamlar bir maç motoru yapmış, öyle böyle maç motoru değil... yüklen diyince inadına ekranı sana hiç açmayan, 60. dk'da yüklen dediysen 90+'ya kadar 3 saniyede zamanı geçirip 91:20'de ekranı açıp, insanlarla resmen John Benjamin Toshack geçilen, kişiyi sinir stres sahibi yapan bir maç motorudur. Dünya üzerinde bunun eşi benzeri yoktur. Yapımcılar bunu bilerek yapıyor... Çünkü Miles'ından Neil Brock'una kadar küfür yemeyi, baştan aşağı saydırılmayı çok seven bir ekibe sahipler ve oyunu yapmalarında ki tek amaç bu.
edit3: 3d lanetinden bahsetmiyorum bile. Yanlışlıkla felan yada kardeşim 3d'yi açık bıraktıysa ve oyuna girdiğimde karşıma o zombiler çıktıysa 1-2 hafta o görüntü aklımdan silinene kadar oyunu açmıyorum. Öyle bir zevksizlik olamaz. Onu o şekilde oynayan, oynarken zevk alabilen arkadaşlarımıza imreniyorum. Öyle bir rezaletin insanlar tarafından oynanabileceğini düşünüp piyasaya sürebilen sigames yöneticilerine de medeni cesaretinden dolayı resmen tapıyorum. nasıl bir cesarettir... ki başarılı da oldular. baksana 3 yıldır tek geliştirmeye çalıştıkları alan o oyun içerisinde.
Yıl 2015, çaktırmayın...
Last edited by Vatanarchy : 05.Mart.2015 at 04:58
Kayıtlı oyuna giremiyorum şaka gibi. Crash Dump mudur nedir o hatayı alıyorum bu ne biçim bir şey 3 serisi geldi daha 1 lig maçı oynayamadım gerçekden legal almasaydım şuan mis gibi oynardım yazık oldu 50 Tl'ye.
Yahu yazıklar olsun harbiden şu crash dump hatasından nefret ettim illa sahte mi alalım öyle oynayalım.
oyun kurucam hata kayıt yap hata bu ne.
beyler 15.2.1 güncellemesine geri nasıl dönebilirim.
15.3.0 güncellemesi tam anlamıyla bir rezalet beyler.
Bu seride 15.3 e kadar hiç crash dumps hatası almazken, güncellemeden sonra sık sık hata almaya başladım.
Sakatlıklar oldukça arttı ve takımdaki oyuncular 1 maç oynamayınca problem çıkarıyorlar.
Yani buna güncelleme denmez, resmen baltaladılar oyunu. Yazık..
Steam ID : byildirim04
yabancı forumlardaki ortak görüş, 15.3'ün SI tarihindeki en kötü güncelleme olduğu yönünde. taktiksel açıdan hiç bir şey uygulanamıyor. eskiye göre pozisyon futbolu oynatmak daha kolay ama ccc ve savunma tarafı baya sıkıntılı.
Hataları düzelticeklerdir yeni güncellemeyle. O yamayı bekliyorum ben oynamak için.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
2. sezonda super kupa ve Turkiye kupasi maclarinda mevcut yabanci sinirinin kullanilmasi cok kotu olmus maalesef..
Daha güncelleme çıkacak mı?
Banamı öyle geliyor bilmiyorum ama güncellemeden sonra sakatlıklarda patlama yaşadım portoyu yönetiyorum her maç 1 adam garanti sakatlanıyor üstüne üstlük 3 günde bir maç yapıyorum kadro ne kadar geniş olursa olsun yetmiyor mahalle futbolcularıyla çıkıyorum artık maçlaramaç motoru ise kafayı yemiş %65-70 oranında topa sahibim tek kale maç oynuyorum onca şut çekiyorum gol yok karşı kaleci resmen panterleşiyor geleni gideni tokatlıyor benim kalecime maç boyunca 1 şut attılar oda gol oldu şaka gibi
bize gelince kedi rakibe gelince panterleşiyor kaleciler.
fm tarihinin en berbat maç motoru olduğunu düşünüyorum oyunda kanatlardan arka direğe gelen ortalar dışında bir gole rastlamadım henüz
4 senedir orjinal oyun alıp oynayan birisiyim bu oyunu. Burdaki bir çok arkadaşın değindiği noktaya katılıyorum. Sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı hale geldi. Arkadaşında dediği gibi maçı forse et, rakip gelsin bir mutlak gol şansı ve gol. Kalecimin rakibin kalecisinden dahada iyi olmasına rağmen. Buna benzer birçok sorun.