Sayfa 55 / 64 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Beyler fm scout genie v3 ne zaman çıkar? Yeni güncelleme geldi fakat genie scout daha piyasada yok. Bileniniz var mı ne zaman acaba çıkışı?

@perpetua Son güncelleme ile henüz kariyer açmadım fakat bir arkadaşın burda yorumunu okudum. Yeni yabancı kuralı Türkiye Kupasında ve Türkiye Süper Kupasında hala 5+3 geçerliymiş. Bunun düzeltilmesi olacakmı, birde forma numaralarını 1-28 arası verebiliyormuşluz yeni kuralla galiba, bu eskisi gibi 1-99 arası olabilir mi?

3. Default

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Oyunu bugün Teknosa'dan 50 TL'ye alarak aranıza katıldım arkadaşlar fakat bir sorunum var. Tema indirip skins klasörünün içine atmama rağmen oyunda temayı seçemiyorum. Daha doğrusu tema gözükmüyor. Bir de her sene oyunun kendisinde var olan beyaz temayı da göremedim.
    Yok mu çözümü?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    @perpetua Son güncelleme ile henüz kariyer açmadım fakat bir arkadaşın burda yorumunu okudum. Yeni yabancı kuralı Türkiye Kupasında ve Türkiye Süper Kupasında hala 5+3 geçerliymiş. Bunun düzeltilmesi olacakmı, birde forma numaralarını 1-28 arası verebiliyormuşluz yeni kuralla galiba, bu eskisi gibi 1-99 arası olabilir mi?
    Bunlari raporladim. Eger SI'dan ufak bir duzeltme gelirse umuyorum bunlar da duzelecek.

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Yok mu çözümü?

app data local sports interactive fm 2015 içindeki cacheyi silip deneyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar 15.3'te yabancı kuıralı sonraki sezon için mi geçerli?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Steam'ından atöyle kısmına girip beğendiğin temayı bulup " Abone Ol " dediğin zaman o senin oyunun içine eklenecektir çok çabuk bir şekilde, versiyon olarak uymayan temaları oyun göstermiyor.

8. Default

Quote Originally Posted by Vince_15 View Post
    arkadaşlar 15.3'te yabancı kuıralı sonraki sezon için mi geçerli?
    Evet 2015-2016 sezonu için geçerlidir. Bu sezon için 5+3 kuralı devam etmektedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bunlari raporladim. Eger SI'dan ufak bir duzeltme gelirse umuyorum bunlar da duzelecek.
    Tabi bu düzeltme gelirse yararlanmak için yeni oyun açmamız gerekecek değil mi?Ayrıca bu ligimizdeki sakatlık ve fikstür durumuyla ilgili düşüncelerimizi raporladınız mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Sezon başlayalı 4-5 hafta oldu demba ba, fierro, kranevitter ve sosa sakatlandı. Fierro ve ba 3er hafta sosa ve kranevitter 2şer ay gitti. En iyi oyuncuların gitmesi ilginç.

fm editor live 2015 ne zaman çıkar acaba?
    ikinci sezon başlarken taktik ekranındaki simgelerde mavi gözüküyor.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Sezon başlayalı 4-5 hafta oldu demba ba, fierro, kranevitter ve sosa sakatlandı. Fierro ve ba 3er hafta sosa ve kranevitter 2şer ay gitti. En iyi oyuncuların gitmesi ilginç.
    Emenike, Sow, Kuyt, Alper en az 5 haftalık sakatlandılar bende de. Sağ açık Ramazan Civelek oynuyor takımda

2.sezonda 28 oyuncu kaydediliyor. forma numaralarıda 1-28 arası verilebiliniyor. ama Beşiktaş'ta 16 numara kullanılmadığı için en fazla 27 kişi oynayabiliyor.

14. Default

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    2.sezonda 28 oyuncu kaydediliyor. forma numaralarıda 1-28 arası verilebiliniyor. ama Beşiktaş'ta 16 numara kullanılmadığı için en fazla 27 kişi oynayabiliyor.
    Oha gerçekten şaşırdım. O zaman Fenerbahçede de gelecek sezon aynı durumu yaşayacağım. Çünkü bildiğim kadarıyla Fenerbahçede de 12 numara taraftara ayrıldığı için kullanılamıyor.

1. Ligden Adana Demirspor'u çalıştırıyorum. Kadro kayıtlarında en fazla 5 adet yabancı oyuncunun kayıt edilebileceğini, ancak bir üstünde ise "Türk olmayan 3 oyuncunun maksimum sayısı" gibi saçma bir ifade yer alıyor. Pratikte ise 3 tane kayıt edilebiliyor...

Bunun açıklaması nedir?

edit: bu oyunun yapımcıları tam bir gerizekalı. güncellemeler oyunu düzeltmesi gerekirken aksine oyunun içine ediyor. hasta mısınız kardeşim? bilerek mi yapıyorsunuz bunu?

Doğru dürüst oynuyorduk 15.2.1'i, ne sakatlık abartıydı ne başka birşey. bir güncelleme geldi sözde sorunların giderildiği, ancak ne hikmetse tesisleri, antrenörleri biraz alt seviye olan bir takım yönettiğinizde adamlar patır patır sakatlanıyor. haftada en az 2-3 adam. yuh arkadaş ya. 2 maçta 7 tane adam maç içerisinde nasıl sakatlanır ya? Sezon öncesi ve sezon içi sakatlıklarından bahsetmiyorum bile...

Eee, ne yapalım o zaman? Ufak takım çalıştırmayalım mı kardeşim? Herkes Real, Bayern, Manchester mı takılsın? Hayır Yılmaz Vural gerçekte bunları yaşıyor mu?

Sigames, dünya üzerinde bile bile kendisine en çok sövdüren kurumdur...

edit2: ve adamlar bir maç motoru yapmış, öyle böyle maç motoru değil... yüklen diyince inadına ekranı sana hiç açmayan, 60. dk'da yüklen dediysen 90+'ya kadar 3 saniyede zamanı geçirip 91:20'de ekranı açıp, insanlarla resmen John Benjamin Toshack geçilen, kişiyi sinir stres sahibi yapan bir maç motorudur. Dünya üzerinde bunun eşi benzeri yoktur. Yapımcılar bunu bilerek yapıyor... Çünkü Miles'ından Neil Brock'una kadar küfür yemeyi, baştan aşağı saydırılmayı çok seven bir ekibe sahipler ve oyunu yapmalarında ki tek amaç bu.

edit3: 3d lanetinden bahsetmiyorum bile. Yanlışlıkla felan yada kardeşim 3d'yi açık bıraktıysa ve oyuna girdiğimde karşıma o zombiler çıktıysa 1-2 hafta o görüntü aklımdan silinene kadar oyunu açmıyorum. Öyle bir zevksizlik olamaz. Onu o şekilde oynayan, oynarken zevk alabilen arkadaşlarımıza imreniyorum. Öyle bir rezaletin insanlar tarafından oynanabileceğini düşünüp piyasaya sürebilen sigames yöneticilerine de medeni cesaretinden dolayı resmen tapıyorum. nasıl bir cesarettir... ki başarılı da oldular. baksana 3 yıldır tek geliştirmeye çalıştıkları alan o oyun içerisinde.

Yıl 2015, çaktırmayın...
    Last edited by Vatanarchy : 05.Mart.2015 at 04:58

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kayıtlı oyuna giremiyorum şaka gibi. Crash Dump mudur nedir o hatayı alıyorum bu ne biçim bir şey 3 serisi geldi daha 1 lig maçı oynayamadım gerçekden legal almasaydım şuan mis gibi oynardım yazık oldu 50 Tl'ye.

Quote Originally Posted by caneration View Post
    Tabi bu düzeltme gelirse yararlanmak için yeni oyun açmamız gerekecek değil mi?Ayrıca bu ligimizdeki sakatlık ve fikstür durumuyla ilgili düşüncelerimizi raporladınız mı acaba?
    Evet yeni oyun açılması gerekir database değişiyor sonuçta.

Ne zaman yayınlanır ki acaba yeni güncelleme?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu yazıklar olsun harbiden şu crash dump hatasından nefret ettim illa sahte mi alalım öyle oynayalım.

oyun kurucam hata kayıt yap hata bu ne.

beyler 15.2.1 güncellemesine geri nasıl dönebilirim.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    beyler 15.2.1 güncellemesine geri nasıl dönebilirim.
    Dönemezsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Oha gerçekten şaşırdım. O zaman Fenerbahçede de gelecek sezon aynı durumu yaşayacağım. Çünkü bildiğim kadarıyla Fenerbahçede de 12 numara taraftara ayrıldığı için kullanılamıyor.
    Eskişehirspor'da da var aynı durum 2 numara için. Karadüzen devam etmek en iyisi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

15.3.0 güncellemesi tam anlamıyla bir rezalet beyler.

Bu seride 15.3 e kadar hiç crash dumps hatası almazken, güncellemeden sonra sık sık hata almaya başladım.

Sakatlıklar oldukça arttı ve takımdaki oyuncular 1 maç oynamayınca problem çıkarıyorlar.

Yani buna güncelleme denmez, resmen baltaladılar oyunu. Yazık..
    Steam ID : byildirim04

2. lig 3 yabancı oynatabiliyosun. ama türki cumhuriyetlerden + 2 oyuncu alabilirsin (azeri,kazak vb.) 5 tane azeride alabilirsin seçim sana kalmış

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    1. Ligden Adana Demirspor'u çalıştırıyorum. Kadro kayıtlarında en fazla 5 adet yabancı oyuncunun kayıt edilebileceğini, ancak bir üstünde ise "Türk olmayan 3 oyuncunun maksimum sayısı" gibi saçma bir ifade yer alıyor. Pratikte ise 3 tane kayıt edilebiliyor...

Bunun açıklaması nedir?

edit: bu oyunun yapımcıları tam bir gerizekalı. güncellemeler oyunu düzeltmesi gerekirken aksine oyunun içine ediyor. hasta mısınız kardeşim? bilerek mi yapıyorsunuz bunu?

Doğru dürüst oynuyorduk 15.2.1'i, ne sakatlık abartıydı ne başka birşey. bir güncelleme geldi sözde sorunların giderildiği, ancak ne hikmetse tesisleri, antrenörleri biraz alt seviye olan bir takım yönettiğinizde adamlar patır patır sakatlanıyor. haftada en az 2-3 adam. yuh arkadaş ya. 2 maçta 7 tane adam maç içerisinde nasıl sakatlanır ya? Sezon öncesi ve sezon içi sakatlıklarından bahsetmiyorum bile...

Eee, ne yapalım o zaman? Ufak takım çalıştırmayalım mı kardeşim? Herkes Real, Bayern, Manchester mı takılsın? Hayır Yılmaz Vural gerçekte bunları yaşıyor mu?

Sigames, dünya üzerinde bile bile kendisine en çok sövdüren kurumdur...

edit2: ve adamlar bir maç motoru yapmış, öyle böyle maç motoru değil... yüklen diyince inadına ekranı sana hiç açmayan, 60. dk'da yüklen dediysen 90+'ya kadar 3 saniyede zamanı geçirip 91:20'de ekranı açıp, insanlarla resmen John Benjamin Toshack geçilen, kişiyi sinir stres sahibi yapan bir maç motorudur. Dünya üzerinde bunun eşi benzeri yoktur. Yapımcılar bunu bilerek yapıyor... Çünkü Miles'ından Neil Brock'una kadar küfür yemeyi, baştan aşağı saydırılmayı çok seven bir ekibe sahipler ve oyunu yapmalarında ki tek amaç bu.

edit3: 3d lanetinden bahsetmiyorum bile. Yanlışlıkla felan yada kardeşim 3d'yi açık bıraktıysa ve oyuna girdiğimde karşıma o zombiler çıktıysa 1-2 hafta o görüntü aklımdan silinene kadar oyunu açmıyorum. Öyle bir zevksizlik olamaz. Onu o şekilde oynayan, oynarken zevk alabilen arkadaşlarımıza imreniyorum. Öyle bir rezaletin insanlar tarafından oynanabileceğini düşünüp piyasaya sürebilen sigames yöneticilerine de medeni cesaretinden dolayı resmen tapıyorum. nasıl bir cesarettir... ki başarılı da oldular. baksana 3 yıldır tek geliştirmeye çalıştıkları alan o oyun içerisinde.

Yıl 2015, çaktırmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yabancı forumlardaki ortak görüş, 15.3'ün SI tarihindeki en kötü güncelleme olduğu yönünde. taktiksel açıdan hiç bir şey uygulanamıyor. eskiye göre pozisyon futbolu oynatmak daha kolay ama ccc ve savunma tarafı baya sıkıntılı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hataları düzelticeklerdir yeni güncellemeyle. O yamayı bekliyorum ben oynamak için.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

2. sezonda super kupa ve Turkiye kupasi maclarinda mevcut yabanci sinirinin kullanilmasi cok kotu olmus maalesef..

27. Default

Daha güncelleme çıkacak mı?

Banamı öyle geliyor bilmiyorum ama güncellemeden sonra sakatlıklarda patlama yaşadım portoyu yönetiyorum her maç 1 adam garanti sakatlanıyor üstüne üstlük 3 günde bir maç yapıyorum kadro ne kadar geniş olursa olsun yetmiyor mahalle futbolcularıyla çıkıyorum artık maçlara maç motoru ise kafayı yemiş %65-70 oranında topa sahibim tek kale maç oynuyorum onca şut çekiyorum gol yok karşı kaleci resmen panterleşiyor geleni gideni tokatlıyor benim kalecime maç boyunca 1 şut attılar oda gol oldu şaka gibi bize gelince kedi rakibe gelince panterleşiyor kaleciler.

fm tarihinin en berbat maç motoru olduğunu düşünüyorum oyunda kanatlardan arka direğe gelen ortalar dışında bir gole rastlamadım henüz

4 senedir orjinal oyun alıp oynayan birisiyim bu oyunu. Burdaki bir çok arkadaşın değindiği noktaya katılıyorum. Sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı hale geldi. Arkadaşında dediği gibi maçı forse et, rakip gelsin bir mutlak gol şansı ve gol. Kalecimin rakibin kalecisinden dahada iyi olmasına rağmen. Buna benzer birçok sorun.

Sayfa 55 / 64 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri