bence de şemsi kardeş.. eskiden henry deyince akan sular duruyordu arsenal'de ama şimdi fabregas olsun adebayor olsun eduardo olsun takımı TAKIM OYUNUYLA başarıya taşıyorlar..
bence de şemsi kardeş.. eskiden henry deyince akan sular duruyordu arsenal'de ama şimdi fabregas olsun adebayor olsun eduardo olsun takımı TAKIM OYUNUYLA başarıya taşıyorlar..
Henry hata yaptı bencede.. Arsenal'da kalsa onun için herşey daha farklı olurdu..
Bence de Henry'nin gidiş faydalı oldu. Takım gibi oynuyorlar. Henry artık takımın herşeyinin patronu gibiydi korneri, serbest vurşu herşeyi o kullanıyordu top ona değmeliydi mutlaka vs... Korneri niye o kullanıyordu ki Henry'nin kafaya çıkması lazımdır ya da serbest vuruşta dönen topu takip etmesi lazımdı bence bu tip şeyler takıma zarar veriyordu. Böyle daha iyi oldu...
Barcelona da oynuyor şansız biraz ama açılıcaktır v Barcelonada da iyi işler yapıcaktır pişman olan yanlış yapan taraf sezon sonu belli olur..
Henry'i niye arsenal'in önüne taş koyuyo gibi görüyosunuzki , bundan 3-4 yıl önce Arsenal'i tek başına şampiyon yapan Henry'di
Aykut abi o zamanda şimdiki gibi Arsenal takım olarak oynuyordu.Ondan sonra takımı mükemmel bir operasyon ile gençleştirdi Arsenal teknik heyeti.Henry'de bu operasyon sürecinde takımın her şeyi konumuna geldi.O olmadı mı Arsenal zorluk çeker oldu.Onun gitmesi lazımdı.Ve gitti nihayetinde.Takım yine o bahsettiğin şampiyonluk dönemindeki havasına kavuştu.Yine söylüyorum bu benim düşüncem.
So what?
Saike
Ben yinede Henry'nin bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Henry olsaydı bu takım daha iyi olurdu diyorum sonuçta Henry gibi bir adamın herhangi bir takıma nasıl zararı olurki.
Fabregas açıklama yapmıştı 2-3 gün önce. Henry sahada olduğunda baskı hissediyorduk, bizleri azarlıyordu hata yapmaktan korkuyorduk gibilerinden. Şimdi o olmayınca daha rahat ve yaratıcı oynayabiliyoruz. Saha içinde Henry'i düşünmek zorunda, baskı altında değiliz dedi.
Ha Henry gitti diye arkasından atıp tutuyor olabilir belki ama bence de takım rahatladı. Şu anda da Arsenal lider sanıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Manchester City 3-1 Newcastle United
Dakika 86 ELANO müthiş bir gol attı..
87'de EMRE'de oyunda...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Henry Arsenalden daha iyi bir klübe gitti Arsenal'i arayacağını sanmyorum .. Henrt gitti Arsenal bitti düşüncesi Arsenaldaki oyuncuları fena gaza getirmiş olcakki fırtına gibi esiyorlar takımlarda böyle revizyonlarda iyide olabiliyor Realin yaşadığı değişimde örnek gösterilebilir
Maç sona erdi.
3-1
İDDAA'da 1'de 1 yaptık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Elano ne gol attı be![]()
Elano astı astı![]()
Elano'nun golünü izlemenizi tavsiye ederim....
Valla ben izlemedim üstteki mesaj sallamaydı.Youtube'a koymuşlardır bi bakayım.
![]()
ELANO dehşetti yaa...
Harbiden süperdi.
Ayrıca son 10 dakikada City'nin kaçırdığı golün haddi hesabı yoktu...
Newcastle her sene yeni kadro kurup oynuyor Geremi 11de Emre yedek böyle kadro olmaz..
Arkadaşlar Elano'nun golünü bulamadım bulan bi buraya Linkini verebilirmi?
Tek Elano'nun golünü izleyemedim :S T.v kartı kapalıydı gol olmadan önce![]()
Golü çok merak ettim Youtube dada bulamadım biri eklese.![]()
Portsmouth 7-4 Reading
Bir gol düellosuda İngiltereden![]()
Bu hafta coştu takımlar.Atan atana..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
City gerçekten iyi oynadı. Rakibini oyunu daraltı. Hak ederek kazandı.
Noluyo avrupaya goller![]()
7-4 müo ne ya harb,den bu hafta goller havada uçuşuyor darısı beşiktaşımızın başına
ben de elano yu izlemek istiyorum link yok mu arkadaşlar..
'Geri dön Mourinho': 0-0
Premier League'de Londra derbisinde Chelsea ile Fulham yenişemedi, mücadele 0-0 eşitlik ile sona erdi. Londra'da Stamford Brigde'de tribünlerde maç boyunca tek ses, tek şarkı yükseliyordu. Chelseali taraftarlar 'Geri dön Mourinho' şarkısını hep bir ağızdan söylediler...
Mourinho ile yaşanan ayrılıktan sonra takımın başına İsrailli teknik adam Avram Grant'ı getiren Chelsea'de Fulham mücadelesinde Drogba 72. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını yalnız bıraktı.
İsrailli teknik adam Chelsea ile ilk galibiyetini hafta içi Carling Cup mücadelesinde Hull'u mağlup ederek elde etmişti. Ligde Maviler ile henüz 3 puana uzanamayan Grant'ın Fulham maçında ilk 11'de ileri ikilideki tercihi Shevchenko ve Drogba oldu. Malouda'yı yedek kulübesinde oturtan Grant Fransız futbolcuyu 77. dakikada Ashley Cole'un yerine oyuna dahil etti. Shevchenko'da sahada 54 dakika kalabildi. Ukraynalı futbolcu bu dakikada yerini Pizarro'ya bıraktı.
Chelsea'de Mourinho ile ayrılığın nedeni olarak gösterilen 'Başarısız sonuçlar' Portekizli çalıştırıcının gidişinin ardından da devam ediyor. Ligde lider Arsenal ile puan farkı geride bıraktığımız 8 haftanın ardından 7'e yükseldi. Mavilerde ara transfer döneminde önemli değişikliklerin olabileceği ve Grant'ın yerine takımın başına daha tecrübeli ve etkili bir teknik adamın getirebileceği öne sürülüyor.
Bu bereaberlik sonrasında Chelsea 12 puanla 7. sıraya kadar gerilerken, Fulham puanını 7'ye yükselterek 16. sırada kendisine yer buldu.
İNGİLTERE PREMİER LEAGUE'DE DİĞER SONUÇLAR:
Manchester C. 3 - 1 Newcastle U.
Chelsea 0 - 0 Fulham
Derby County 1 - 1 Bolton W.
Portsmouth 6 - 3 Reading
Sunderland 0 - 2 Blackburn R.
West Ham U. 0 - 1 Arsenal
Wigan Athletic 0 - 1 Liverpool
Aaaaa!, chelsea tahminim tuttu o zaman
, ehe güzel sevindim, liverpool maçını izledim ama gol zamanlarında tv başında yoktum,
Arsene Wenger bu camiada en çok saygı duydugum adamların başında gelir. Bana kalırsa Arsenal başında bulundğu 10 yılı aşkın süreçten beri, takıma çok şey katıp dünya devlerinin arasında sağlam bir yere taşımıştır. Açıkçası simdiki yorumlarını da çok haklı buluyorum. Arsenal'da dehşet bir genç takım var. Fabregas bunun bir başlangıcıdır. Henry takımın abisi pozisyonunda oldugu için bunların hepsinin farkında hatta dünya görüşlerinde bile etkili oldugu söylenebilir. Ama gelgelim siz olsanız ne yapardınız? aslında başında beri Henry'nin bu takımdan ayrılmasının çok büyük hata oldugunu düşünüyordum ama biraz empati kurunca işlerin nasıl ilerleidigini kestirebilirsiniz. Arsenal son 3 - 4 sezonda bir kere namağlup şampiyonluk yaşadı.. onun dışında bir kere de şampiyonlar ligi kupasına çok yaklaştı.. Henry ikisinde de çok üst düzey performans gösterdi.. fakat her oyuncunun aslında her insanın egosunu tatmin etmesi gerekir.. lig şampiyonluguna surekli oynayan, şampiyonlar liginde çok iddaalı bi takıma gitmeyi kim istemez ki... Ayrıca Arsenal'in geleceginin parlak oldugunu ve yerini bir iki sezonda çok rahat kapatabilcek oyuncular oldugunu ve gerek olursa Wenger'in onun yerini çok iyi transferlerle doldurabilecegini biliyor olması.. gidişini kolaylaştırdı... Zaten bekleseydi ... Arsenal coşacagı zaman belki de yaşlanmış, sönmüş olacaktı.. ondan kariyerinin zirvesinde egosunu daha rahat tatmin edecek bi kulube gitmeyi tercih etti...Aslına bakarsan geride kalan degil giden kaybetti çok belli. Ama gidende muradına ericektir kısa zamanda benim düşüncem.
Şimdi Arsenal çok güvendigi bir yıldızdan mahrum olmasına ragmen daha aç, daha arzulu ve belki de daha başarılı bir takım olma yolunda...
Chealse artık iyi futbol oynamıyor. Kazanamsı gereken bir maçtı. Bu sezon ligde ilk dört bile zor olarak gözüküyor.
Chelsea eşittir zevksizlik 5 dakikamı ayırmam chelsea nin maçlarına....