Lugano fenerbahçemize hayırlı olsun allah utandırmasın,Fabio Luciano ne olacak bu arada bence gönderilmesi gerekir.
Lugano fenerbahçemize hayırlı olsun allah utandırmasın,Fabio Luciano ne olacak bu arada bence gönderilmesi gerekir.
lucıano bencede yollanmalı şimdi internette gördüm ameliyat olacakmış ondan sonrada 2,5 ay oynayamayacakmıs kısacası devreyi kapıyomusOriginally Posted by r_a_z_o_r
bence gonderırsenız cok buyuk bı ayıp yapmıs olursunuzOriginally Posted by fenerbahce_1907
evet gondermek ayıp olur. ama bi sekilde halletmeliyiz.
Washington da kalp krizi gecirmisti o yollanmıstı bence luciano nun yollanması lazım yerine iyi bir sag kanat alınabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Inter Ronaldoyu... Betis Oliviera yı sakatlandı diye yolladı... Luciano nun kariyeri için de iyi olur... çok yıpranır bu haliyle
Luciano bildiğim kadarı ile seneye emekli olmayı düşünüyormuş göndermek ayıp olur ama bir şekilde çözmeleri gerekir appiah ayarında ortasaha şart.
walla konu karışık aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.Originally Posted by e_mali
buarada Mehmet Ali Abi yeni Rütben hayırlı olsun. Efsane geri Döndü Dibeilirmiyiz![]()
3 haftaymış sakatlık :S herkes farklı birşey diyor..
3 ay sahalardan uzak kalacak. Bence de gönderilmeli, nasıl ki Washington kalp krizi geçirdiğinde gönderildiyse, aynı şekilde diğer Avrupa kulüpleri de sakat oyuncularını gönderiyor. Biz bir yarı boyunca hiç faydalanamayacağımız, muhtemelen 2. yarı da tam performans alamayacağımız birini takımda tutmamalıyız.
bizim anadolu klüplerine önerelim biri alır nasıl olsa
bizde kiralık oynuyor adam nasıl verecez baska bişe klübeOriginally Posted by fmsmyrna
luciano zaten ağır kalıo oynasa bile ki; sakat oynayamıcak..bence gönderilmeli..
Ben zaten türkiyede klüblerin seçimlerini yabancı defans oyuncularından kullanmalarını istemem kontenjan açısından tabi lugano gibi futbolcular gelecekse eyvallah.
Mehmet Ali abi yeni rütben hayırlı olsun, tekrar hoşgeldin, efsane geri döndü
Luciano gönderilmelidir, yararı yok, zararı var adamın.
M.Ali abi ara sıra Admin oluyo ama sonra geri Gönüllerimize dönüyor sanırım site içinde bazı yetki sorunlarından bu oluyor ( Geçiş ). Lugano hayırlı olsun iyi bir transfer. Ayrıca egocum seni bu 3'cü sobelenişin.Sakın sende o Fenerbahçe Taraftar sitesinden yararlanmış olmayasın diğer konularda olduğu gibi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bi daha yenilemiştik bu luciano ya ben aldık sanıodum ya
3. sobelenişim? Ben taraftar sitelerinden almadım, isim veremem, bir menajerden aldım bilgileri. Lugano ile Sevilla'nın çok ciddi ilgilendiğini ve 5 milyon euro teklif ettiğini de yazıyor mu o taraftar sitesi? Zico çok büyük etken olmuş Lugano'nun FB'yi tercih etmesinde. Milan da ilgilenmiş, fakat sonra vazgeçmiş, Liverpool da ilgilenmiş. Ben menajere "pürüz çıkar mı son anda?" diye sorduğumda, "ne pürüzü, ortada imza var" demişti. Lugano da "1 ay önce imzalamıştım" dedi. Yani burada benim doğru söylediğim ortada ve bu bilgileri taraftar siteleri veya forumlarında bulamazsın. Milyonlarca kişinin ulaşabildiği transfer haberlerini yayınlamıyorum. Bak buraya yazmıştım, Oliveira da gelecek diye, o da gelecek.Originally Posted by EreN
Ricardo Oliveira'nın hafta içinde İstanbul'a gelip Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Real Betis kulübünden yapılan açıklamada Ricardo Oliveira için Fenerbahçe ve Betis'in 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığı belirtildi. Brezilyalı golcü bir yıl forma giydikten sonra, taraflar Oliveira'nın bonservisi için masaya oturacaklar. Ricardo Oliveira'nın bonservisinin 12 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.
bu oliviera habericok hosuma gitti. ama bişey sorcam bu olay betis ve fener yönetimi arasında yapılan bi anlasma. eger fenerbahce yi istemezse ne olacak oliviera? maas konusunda büyük ihtimalle sorun yasanmaz zaten. adam fener den teklif almadım demişti ve ilgilenen baska klupler oldugunu soylemişti. zorla oynıyacak adam istemem fener de. istemyeni zorlamamak lazım
Aldığım bilgiye göre, Fenerbahçe'den teklif almadım lafı, bir yanıltma. Nasıl ki Lugano FIFA.com'a verdiği röportajda Avrupa'yı düşünmüyorum demişti. Bu da öyle bir şey. R.Oliveira Fenerbahçe'de oynamak istiyormuş, Avrupa'da boy göstermek istiyormuş. Lugano, Alex ve Zico'nun da takımda olması onu en çok ikna eden etken olmuş.
Zor olan oyuncuyla değil, kulüple anlaşmak. Oyuncu Fenerbahçe'yi ister, Zico var, takım arkadaşı Lugano var, Alex var. Betis eğer "Vermiyorum" deseydi Real Madrid'in Roberto Carlos için verdiği yanıt gibi, o zaman alamazdık. R.Carlos gelecekti bize, ama Capello izin vermedi. Yoksa Carlos neden gelmesin ki? Bu da ona benziyor.
Anelka ile bağlar kopmak üzere... Fransız yıldızın her fırsatta takımdan ayrılmak istediğini söylemesine rağmen Zico'nun takımda ısrarla görmek istediğini belirttiği Nicolas Anelka ile ipler kopma noktasına geldi. Bolton'dan gelen 14 milyon euroluk teklifi Fenerbahçe yönetiminin kabul etmesi bekleniyor. Dinamo Kiev maçında da Zico'nun güvendiği ve şans verdiği Nicolas Anelka, bekleneni veremeyerek hem Zico'yu hem de taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı. Teknik direktör Zico, sakatlığını bahane ederek 3 lig maçında da ilk 18'e girmeyen Anelka'nın takımdan ayrılacağının sinyalini verdi. Ç.Rizespor maçından sonra basın toplantısında Zico, bir soru üzerine, Dinamo Kiev ile yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Anelka’nın forma giymeyeceğini söyledi. Bu Anelka ile iplerin kopma noktasına geldiğinin sinyalini verdi. Anelka'yı D.Kiev gibi çok önemli bir maçta kullanmak istediğini belirten Zico, bu kararından vazgeçmiş gözüküyor. Anelka'nın Zico'nun sabrını taşırdığı basında sık sık yer almıştı. Anelka'nın Bolton ile sözleşme imzalayıp, Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.
Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh)
Haberciliğe başladım, dolayısıyla kaynak benim, haberin tamamı benim tarafımdan yazılmıştır
Lugano'nun Durumu Pazartesi Belli Olacak
Mahmut Uslu'nun FBTV'de yaptığı açıklamada, UEFA'ya gerekli başvuruların yapıldığı ve Brezilya Federasyonu'nun kapalı olmasından dolayı Lugano'nun D.Kiev maçında oynayıp oynamayacağının Pazartesi günü belli olacağı belirtildi. UEFA'nın duruma olumsuz bir yaklaşımı olmadığını belirtildi. Büyük ihtimalle UEFA gerekli izinleri verecek ve Lugano D.Kiev maçında forma giyebilecek. Sao Paulo ile sözleşme 1 Ağustos'ta imzalanmış yanılmıyorsam.
Yav anelka da gidecekse gitsin artık ama boltonamı gider porstmund'a mı daha çok anelkalar gelir fenerbahçeye bu hafta bu işleri halletmeleri gerekir.
Son gözde Simic
AĞRILARI DİNMEDİ
F.BAHÇE'DE tüm gözler Luciano'ya çevrildi. Hazırlık maçında sakatlanan Brezilyalı yıldızı Fabio Luciano, kasığındaki ağrılar nedeniyle yarın İsviçre'de kontrolden geçecek. Luciano'nun sakatlığı ciddi çıkarsa Brezilyalı gönderilecek.
BAŞKAN TAKİPTE
YÖNETİM, Luciano'nun sakatlığı uzun sürecek olursa, Simic'i renklerine bağlayacak. Milan'ın satmayı düşündüğü 31 yaşındaki oyuncunun bonservisinin 2 milyon euro civarında olduğu ve başkanın konuyla bizzat ilgilendiği öğrenildi.
Fotomaç
Fotomaç'a güvenmiyorum. Zico bugün o bizim değerli bir oyuncumuz sakatlığından ötürü gönderilmesi söz konusu değil dedi...
"YÜCE ATATÜRK"
Valla Benİm Pek GÜvenİm Kalmadi FenerbahÇe'ye DÜnkÜ Ç.rİzespor MaÇina Bİr Umutla Gİttİm Kİ Takimdan İyİ Oyun Bol GollÜ Bİr MaÇ Beklerken Doksan Dakİkanin BİtİŞ DÜdÜĞÜnÜ İmamin Ezani Okuyup İftari AÇmanin VerdİĞİ Özlem Gİbİ Bekledİm Ve Şahsİ Kanim Şudur Kİ D.kiev ÇarŞamba AkŞami Bİzİ HallaÇ PamuĞu Gİbİ Eler.zİco'dan İkİ Tane İsteĞİm Var 1.kiev MaÇina TecrÜbelİ Oyuncularla Çiksin Mesela SelÇuk Gİbİ GenÇler Bu BÜyÜk MaÇi Kaldirabİlİrlermİ 2.İse TÜmer Ve Alex Bu Takima Bence LÜks İkİsİ Beraber OynadiĞi Zaman Orta Sahada YÜk Aurelİo Ve Appiah'a Kaliyor Eee Bu İkİlİ İyİ Ama Bİryer Kadar Zico'nun Çok İyİ DÜŞÜnÜp TaŞinmasi Lazim EĞer 100.yilimizda Ş.lİgİne Gİremezsek Yİne Herkese Rezİl,maskara Oluruz Ne Olur FenerbahÇem Ele Şu Kiev'İ
Anelka Bolton'da ! (12 M €)
Oh ne güzel 9'a aldık 12 'ye satıyoruz![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eger gercekten Bolton 12 veya 14 milyon € teklif ediyorsa Anelka ya bu fenerbahce için cok iyi bir gelismedir.Anelka hem sorun cıkarıyor hemde teklif edilen para iyi..Ben başta Anelka nın takımda kalması taraftarıydım fakat son demeclerinden sonra kesinlikle yollanmalı fakat korktugum tek nokta eger Anelka giderse forvette yine sıkıntımız olur cünkü tek oliveira kalıyor forvet(bu konudada resmi acıklama yok(FB cephesinden))yani bize sag kanat lazım sol bek lazım Anelka da giderse forvet lazım..Zaman en iyi ilactır bekleyip görecegiz neler olacak
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aslında Oliveira gelince forvet sıkıntımız olmaz.Oliveira-Tuncay oynar forvette.Semih ise yedek olur.Herhangi bir sakatlık durumunda Mehmet Yozgatlı forvete koyulabilir.O eskiden forvetti çünkü.Originally Posted by CaPTaiN10
Bende az önce bir sitede görmüştüm bu haberi inşallah gerçektir.![]()
yani inşallah gerçektir anelka giderse luciano yu da yollayıp 3 çok iyi yabancı almalıyız
Arkadaşlar Oliveira ve Lugano geldi.Dünya starları ne zaman gelecek?Transfer sezonu bitiyor![]()