Futbola doyduk bu akşam aksiyona daHele Real- Atletico maçı savaş gibiydi. Real Madrid'in hızlı futboluna sertlikle karşılık vermeye çalıştı Atletico Madrid. Çok şanslılar maçı tamamlayabildikleri için. Beşiktaş-Samsunspor maçını hatırlıyorum Beşiktaş'ın 4-0 hükmen mağlup sayıldığı, 5 kırmızı gördüğü. O maçta bu kadar kartlık pozisyon yoktu
Barcelona'da gitti ligin dibindeki takıma maç kaybetti, ilginç oldu. Ama maçın son dakikası harikaydı adrenalinin tavan yaptığı anlardan biriydi.
Bu yıl Real Madrid zirveyi bırakmaz. Ben böyle takım görmedim (Barcelona harici tabi) Bu kadar yetenekli, güçlü ve aç bir takım yaratmak her baba yiğidin harcı değil, Mourinho muhteşem bir teknik direktör. Maç 4-1 olmuş hala gol arayan taraf Real Madrid, vakit geçirmeye çalışan Atletico
![]()

Hele Real- Atletico maçı savaş gibiydi. Real Madrid'in hızlı futboluna sertlikle karşılık vermeye çalıştı Atletico Madrid. Çok şanslılar maçı tamamlayabildikleri için. Beşiktaş-Samsunspor maçını hatırlıyorum Beşiktaş'ın 4-0 hükmen mağlup sayıldığı, 5 kırmızı gördüğü. O maçta bu kadar kartlık pozisyon yoktu 
Alıntılı Yanıtla