Sayfa 56 / 191 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Hayatında ilk defa sol bek olarak Grygera'nın 1 gol ve 1 asistle Juventus'a geldiğinden beri en iyi performanısını göstererek maçın adamı olması şaşırtıcıydı.

İlk gol gerçekten çok güzeldi.Camoranesi yine inanılmaz oynadı,Allah nazardan sakatlıktan korusun.

Hakem ucuz sarı kartlarla 3 kişiyi Napoli maçı öncesi cezalı duruma düşürmeyi başardı.

diffidati: Camoranesi, Legrottaglie, Nocerino, Palladino, Zebina

yellows: Camoranesi, Legrottaglie, Sissoko, Zebina

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=e1ceTQYv56I[/YOUTUBE]

Last edited by Del Piero_10 : 10.Mart.2008 at 14:41

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Grygera'nın golü çok güzeldi gerçekten, belki biraz şanstı ama güzeldi...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Juventus yılmıyor..

İlk gol süpermiş..

Del Piero_10 Misafir

Oyuncuların nedeni belli olmayan bir şekilde maçtaki isteksiz oyunu ve defanstaki boşluklar nedeniyle Juventus maçı kaybetti.Juventus'un liderliği hala devam ediyor.2 gün sonraki Treviso maçında hatalarını telafi etmeleri bekleniyor.

Bu arada Fıratcan resimler için teşekkürler.

Maçın Golü

1-1 Alessandro Del Piero

http://www.zshare.net/download/bresc...entus-wmv.html

Maçtan Görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Thumbs up

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Benim hazırladığım Del Piero videosu

http://www.youtube.com/watch?v=cmjduNXilYI
    güzel çalışma tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Juve'de beklenmedik yenilgi
    Şike skandalının ardından Serie B'ye düşürülen ve artık Serie A'ya çıkma mücadelesi veren Juventus, Brescia deplasmanından 3-1'lik yenilgi ile döndü.

3 maç üst üste galip ayrılan Juventus'ta teknik direktör Deschamps, 4. galibiyet için sahaya çıkarken beklemediğini bir mağlubiyet aldı.

Brescia'da Matteo maçtan Matteo Serafini'nin ilk yarıda attığı 3 golle maçtan galip ayrılırken, ilk gol Brescia'dan 4. dakikada geldi. 5 dakika sonrasında Alessandro del Piero skorda eşitliği sağlarken, 26. ve ilk yarının uzatma dakikalarında Serafini'nin golleri Brescia'ya 3 puanı getirdi.

26 karşılaşmada, 9 puan kesintinin ardından 49 puan toplayan Juventus Serie B'de liderliğini sürdürürken, Rimini deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Napoli 1 puan gerisinde 2. sırada yerini aldı.

Serie B'de alınan sonuçlar:
    Rimini 1 - 1 Napoli
    Brescia 3 - 1 Juventus
    Triestina 3 - 1 Cesena
    Piacenza 1 - 0 Treviso
    Vicenza 0 - 0 Mantova
    Lecce 5 - 0 Frosinone
    Spezia 3 - 1 Albinoleffe
    Crotone 0 - 1 Verona
    Pescara 2 - 6 Modena
    Arezzo 0 - 0 Genoa

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

Fiat'ın Juventus'u sattığını biliyordum ama bu kadarına ben de şaşırdım.

Guido Rossi Fiat'a danışman olarak atandı.

Guido Rossi kimdir?

İnter'in en büyük hissedarlarından biri ve kulüpte eski yönetici.Ayrıca Juventus'un küme düşürüldüğü dönem federasyonda başkanlık yaptı.O dönem Juventus'un küme düşürülmesini sağlamak için yeni bir yasa oluşturuldu ve Juventus küme düşürüldükten sonra yasa yürürlükten kaldırıldı.Hemen sonra görevini yapmanın verdiği iç huzuru ile federasyon başkanlığından ayrılan Guido Rossi,İnter'in sahibi Massimo Moratti ve İnter hissedarı Tronchetti Provera'nın sahibi olduğu Telecom Italia'da üst düzey yöneticiliğe başladı.

Daha önce Fiat'ın Moratti ile iş ortaklığı için nasıl Juventus'un küme düşürülmesine yaptıkları itirazı geri çektiklerini ve üstünden çok az zaman geçtikten sonra Moratti'nin Ferrari'ye Formula 1 de sponsor olduğundan bahsetmiştim.

Bu sefer Juventus'u fiili olarak küme düşüren adama yanlarında iş vererek ortaklıklarını pekiştirdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Juventus Elmander İçin Galatasaray'la Çekişiyor !!

Su Elmander c'è anche il Galatasaray
    12.03.2008 14.18
    Non mancheranno alla Juventus le concorrenti alla corsa per Johan Elmander (26). Sull'attaccante svedese del Tolosa, oltre ai bianconeri, ci sarebbero PSG, Marsiglia, Tottenham, Manchester City e Valencia. Ma, nelle ultime ore, pare essere emerso con prepotenza il nome del Galatasaray, pronto a formulare al sodalizio francese un'offerta per portare nel Bosforo il bomber scandinavo, che comporrebbe così a Istanbul una coppia perfettamente assortita con l'ex romanista Shabani Nonda.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=96805
    Elmander-Juve: si inserisce il Galatasaray

16:15 del 12 marzo

Johan Elmander si è detto pronto al trasferimento in Italia, la Juventus è destinazione graditissima, ma il Tolosa potrebbe valutare anche l'offerta del Galatasaray. I turchi vogliono affiancare all'ex romanista Shabani Nonda, l'ariete svedese Elmander. Nei mesi scorsi anche Psg, Ol. Marisglia e Valencia avevano chiesto informazioni

Curriculum
    Johan Elmander
    27 maggio 1981

Altezza 188 cm
    Peso 79 kg

1997 Homalunds IF 5 -
    1998 Homalunds IF 19 presenze, 5 gol
    1999 Örgryte 18 presenze, 2gol
    2000 Örgryte 9 presenze, 1 gol
    2000/2001 Feyenoord 16 presenze, 2 gol
    2001/2002 Feyenoord 22 presenze, 1 gol
    2002 Djurgården 8 presenze, 5 gol
    2002/2003 Feyenoord 1 presenza -
    2003 Djurgården 11 presenze, 7 gol
    2003/2004 NAC Breda 31 presenze, 7 gol
    2004/2005 Brøndby 27 presenze, 9 gol
    2005/2006 Brøndby 31 presenze, 13 gol
    2006/ Tolosa 43 presenze, 21 gol

http://www.calciomercato.com/
    İtalyan medyasına göre;Juventus Elmander için Galatasaray'la çekişiyormuş..

Bun basın organları daha önce barusso transferinide yazmıslardı..Hatta inanmamısdık..Dogruluk payı olabilir..
    Last edited by Emurafu : 12.Mart.2008 at 21:16

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence saçma. Şu an forvet sıkıntımız gibi birşey yok göz önünde. Onun için yalan haber gibi geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elmanderi hiç beğenmiyorum açıkçası fazla abartıldığını düşünüyorum..okuduğuma göre 10 mn euro civarında para verilecekmiş yazık gerçekten..

Yahu Toulouse Fransa liginde 19. Elmander o kadar iyi olsa takımı bu kadar sürünmez...

Del Piero_10 Misafir

Default Juventus 1-0 Treviso

Juventus Treviso'yu Del Piero'nun serbest vuruşundan sonra topla buluşup düzgün bir şutla golü atan Raffaele Palladino ile geçti.

Juventus Napoli'nin önünde liderliğini sürdürüyor.

Maçın Golleri

1-0 Raffaele Palladino

http://www.zshare.net/download/Juven...eviso-wmv.html

Maçtan Görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Özgür abi imzandaki lafı kullanmak istiyorum; Geri dönüyoruz, kağıttan şampiyon. Sıkı dur!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Bir takımı şampiyon yapan sahadaki galibiyetleridir, başarılarıdır... Kagıt üzerindeki mürekkep degildir... Merak etmeyin ama o kagıt üzerindeki mürekkep kurumadan lider geri gelicek...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Özgür abi imzandaki lafı kullanmak istiyorum; Geri dönüyoruz, kağıttan şampiyon. Sıkı dur!
    Tabi kullanabilirsin,sormana bile gerek yok

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Bir takımı şampiyon yapan sahadaki galibiyetleridir, başarılarıdır... Kagıt üzerindeki mürekkep degildir... Merak etmeyin ama o kagıt üzerindeki mürekkep kurumadan lider geri gelicek...
    doğru söze ne denir

Bu arada resimleri ekledim.

Secco dan kurtulmuşuz..

çok doğru söyledin

Del Piero_10 Misafir

Default İyi haberler

Daha önce 45 milyon euro olarak açıklanan önümüzdeki sezonun bütçesinde büyük bir artış yaşandı ve rakam 108 milyon euro'ya yükseldi.

Özgür abi sana sorum olucaktı... Nedved sezon sonu futbolu bırakıcakmı, yoksa SERİ-A da 1sezon daha oynayacakmı...

Del Piero_10 Misafir

Özgür abi sana sorum olucaktı... Nedved sezon sonu futbolu bırakıcakmı, yoksa SERİ-A da 1sezon daha oynayacakmı...
    Nedved seneyede oynayıp genç takımların başına geçerek görevine devam edecek.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Secco dan kurtulmuşuz..
    3 gündür internete girmiyordum.Kesin olmamakla beraber güzel haber ama biraz da olsa üzülmedim değil.

Bu arada Buffon bu yaz imzaladığı kontratını 1 yıl daha uzattı.35 yaşına kadar Juventus'ta kalmaya karar verdi.
    Last edited by Del Piero_10 : 15.Mart.2008 at 13:09

Secco kim

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Secco kim
    Sportif direktör.Transferlerden sorumlu şahıs.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ooo güzel haber artık heralde Galatasaraydan sonra tuttuğum takım juve nin gençleri olur heralde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Moggi gelecek sezonun reçetesini yazmış.Ranieri gidecek Lippi gelecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İtalyan medyasında cıkan haberlere göre Juventus sportif direktörü ALessio Secco her an kovulabilir.
    Yerine konuşulan isim ise
    Pierpaolo Marino;
    Udinese'yi 90'ların sonu ve 2000'li yılların başında İtalya'nın esasoğlanlarından sonra saydıran zat-ı muhterem. Daha da önemlisi Napoli'ye Maradona'yı getiren ve başta Ma-Gi-Ca olmak üzere o muhteşem kadroyu kuran ve bu yapının bozulmasının ardından Napoli'nin sefaletten alıp şu andaki konumuna gelmesindeki en büyük pay sahibi.

Juventus'a gelirse Ezequel Lavezzi, Marek Hamsik ve Walter Gargano gibi oyuncuları da yanında getireceği söyleniyor.
    Last edited by pinturicchio68 : 16.Mart.2008 at 18:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

özgür kardeşim..uzun süredir foruma katılamıyorum..bana juve ile ilgili haberleri bi özet halinde derleyebilirmisin.haberler,stad,transferler...vb.. tesekkürler

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    özgür kardeşim..uzun süredir foruma katılamıyorum..bana juve ile ilgili haberleri bi özet halinde derleyebilirmisin.haberler,stad,transferler...vb.. tesekkürler
    Hemen

Gelecek sezon bütçemiz Fiat desteğiyle 108 milyon euro'ya çıktı.

En son transfer dedikoduları LAmpard ve Gilberto Silva
    Grygera,Salihamidzic,Criscito önümüzdeki sezon için imzayı attılar.

Eğer İtalya Euro 2012'yi alırsa Delle Alpi stadı devlet tarafından yeniden yapılacak.

Deschamps'ın gelecek sezon görevine devam edeceği kesinleşti.Del Piero 214 gole ulaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

tesekkür ederim..juvemiz yine eski gücüne ulaşacak demekben bi ara pizarro yu aldık diye duydum..doğru değil galiba?ünlü futbolcular alcakmıyız

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    tesekkür ederim..juvemiz yine eski gücüne ulaşacak demekben bi ara pizarro yu aldık diye duydum..doğru değil galiba?ünlü futbolcular alcakmıyız
    pizarro transferi şu anda yok.

Yeni gelen sıcak parayla en hareketli transfer dönemini biz geçireceğiz.

Mesaj Yetkileri