Sayfa 56 / 220 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu monte PS. Gerçek değil ama çok güzel. Ödül almıştı hatta sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Helal olsun. Duygulanmamak elde değil.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FvnAZRHuq_E"]Beşiktaş[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, alacaklarının peşine düşenlerin aksine çok sevdiği renkler için öyle bir fedakarlık yaptı ki...

Nihat Kahveci, Ernst, Quaresma gibi isimler tahsil edemedikleri paraları için Beşiktaş’ı UEFA’ya şikayet ederken İbrahim Üzülmez, 1 milyon TL’lik senedinin günü geçmesine rağmen işlem yapmak isteyen menajeriyle yollarını ayırdı.

http://bjkmedya.com/haber_detay.asp?haberID=1603

Şu adamı doğru düzgün emekli bile edemedik yazıklar olsun bize.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

çok geç değil aslında yeni yönetim yapabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin yerin bizde apayrı Kaptan..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Biz de bile yeri ayrı onun, Delinho'yu seviyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Başbakan'ı bu stat örneği ikna etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İnönü Stadı'nın yapımı için Beşiktaş'a şartlı onay verdi.

Bakan Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi doku' nedeniyle desteklemediği yeni İnönü Stadı'na, Başbakan Erdoğan'dan 'şartlı' onay çıktı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi dokunun bozulmaması' için karşı çıktığı İnönü Stadı projesi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından, Günay'ın da bulunduğu ortamda Başbakan Erdoğan'a anlatıldı.

Orman'ın, Almanya'daki Berlin Olimpiyat Stadı örneği Başbakan Erdoğan'ı ikna etti. "Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın 'İnönü'yü yıkamazsınız. Beşiktaş Stadı'nı başka yere yapsın' sözleri ile durum iyice kritik noktaya gelmişti.

Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki Başkanı Fikret Orman, Başbakan'ın Erdoğan'ın Urimçi-Pekin seyahatine dahil oldu. Ertuğrul Günay da 10 saatlik yolculuktaydı ve Başbakan Erdoğan hem Günay'ı hem Orman'ı önce ayrı ayrı, sonra birlikte dinledi.

Erdoğan uzun yolculukta kafasına takılanları iki isme de sordu. Erdoğan, 'Rantsız çözüm'e 'evet' derken; yani otel ve alışveriş merkezi yok, Günay'ın 'Tarihi doku zarar görmesin' ısrarı devam etti ve devreye Orman girdi: 'Sayın Başbakanım, Sayın Bakanım... Berlin Olimpiyat Stadı buna çok iyi bir örnek. Almanlar tarihi dokuya zarar vermeden Olimpiyat Stadı'nı günün şartlarına uygun şekilde yenilediler. Biz de aynı şekilde, tarihi dokuyu bozmadan yapabiliriz.'"

Bunun üzerine hem Erdoğan'ın hem de Günay'ın ikna olduklarının belirtildiği haberde, Orman'ın değerlendirmesine de yer verildi. "İnönü için o yolculuğa gitmek gerekiyordu. Berlin Olimpiayt Stadı modelini uygulayacağız."

İşte Berlin Olimpiyat Stadı'nın dıştan ve içten görünümü...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Beşiktaşlı olurum vallahi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

stad guzel ama saha ile stad arasinda cok mesafe var yahu hic sevmiyorum boyle stadlari keske her stadlarimiz ingilteredeki stadlar gibi olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O görüntü zaten Berlin Olimpiyat stadının görünümü

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık stadımızda oyuncular rahatça korner kullanabilsin başka bir şey istemiyorum ben 50 tane gazeteci ayıklıyor Fernandes her kornerde.

Bir de bu çok geniş bir stad yahu orası o kadar geniş değil ki.. Yol var orada.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Otel ve alışveriş merkezine niye karşı çıkıyor Recep Bey ?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu tür ekler projeyi genişletip, pratikte saraya doğru yayılmasına sebep oluyor sanırım.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fikret Başkan daha seçilmeden önce stadla birlikte otel,alışveriş merkezi gibi projeleri düşünmediklerini söylemişti zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Artık stadımızda oyuncular rahatça korner kullanabilsin başka bir şey istemiyorum ben 50 tane gazeteci ayıklıyor Fernandes her kornerde.
    Fernandes'i anca dengeler o 50 gazeteci . Adam çok iyi korner atıyor zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

SON DAKİKA! ALMEIDA'YA 3 MAÇ CEZA! PFDK, Karabükspor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Almedia'ya 3 maç ceza verdi!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Almeida 3 maç ceza almış. Çok güzel olmuş. Hoş olmuş. Keşke 1-2 maç fazladan ceza alsaydı. Play Off maçlarının tamamında Pektemek oynardı. Şimdi büyük ihtimal ceza 2 maça indirilir tüh..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad konusunda konuşulacak daha başka olaylar var bence ama biz burada konuştuğumuzla kalacağız o yüzden uzun uzadıya yorum yazmayacağım.

Almeida'ya da az vermişler. Ben siyah-beyazı görünce 10 maç falan verirler diyordum. Düşün artık yakamızdan be.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle sorumsuz futbolcuları sevmiyorum. Aynısını Quaresma'da yapmıştı. Az bile bu ceza. Keşke daha fazla alsaydı. Bile bile lades denir bu kırmızı kart için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Empati yapın biraz arkadaşlar. Tamam ben de maç anında çok sinirlendim takımı yarıyolda bıraktığı için Almeida'ya ama adam bildiğin dayak yiyor saha içinde. Dirsekler , itmeler vs. Biz kıçıkırık bi' halısaha maçında iki faul yapılınca sinirleniyoruz o adamlar niye sinirlenmesin. He yaptığı hareketi elbette savunmuyorum hakim olmalı kendisine ama insan vücudu bi' yerde refleks olarak dahi tepki veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Empati yapın biraz arkadaşlar. Tamam ben de maç anında çok sinirlendim takımı yarıyolda bıraktığı için Almeida'ya ama adam bildiğin dayak yiyor saha içinde. Dirsekler , itmeler vs. Biz kıçıkırık bi' halısaha maçında iki faul yapılınca sinirleniyoruz o adamlar niye sinirlenmesin. He yaptığı hareketi elbette savunmuyorum hakim olmalı kendisine ama insan vücudu bi' yerde refleks olarak dahi tepki veriyor.

Haklısın aslında empati yapmak lazım ama hiç gelemiyorum böyle şeylere. Bu arada aklıma bir şey geldi, dünkü Fenerbahçe maçını izleyenler bana yorum yapabilir mi bu konuda. Ben konu başlığında yoktum belki konuşulmuştur ama Semih bildiğin tekme tokat girdi adama. Karşılıklı kırmızı kart kesin çıkar derken sarı verdi hakem. Bildiğin nefretle girdiler birbirlerine. Nasıl oluyor bu iş?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O pozisyonda Riveros hiç birşey yapmadı. Faulu kullanmak için topa doğru hamle yaptı ama Semih saçmaladı bir anda. Hatta maç topiğindeki yorumum da aynı bu şekildeydi "Semih saçmaladı."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad konusunda konuşulacak daha başka olaylar var bence ama biz burada konuştuğumuzla kalacağız o yüzden uzun uzadıya yorum yazmayacağım.

Almeida'ya da az vermişler. Ben siyah-beyazı görünce 10 maç falan verirler diyordum. Düşün artık yakamızdan be.
    Dirsek vb. hareketlerin cezası 3 maçtır. Ne 1 fazla, ne 1 eksik. Yani 1 maç gördüğü kırmızı kart + PFDK 2 maç ceza ekliyor. Eğer dirsek atmadıysa ya da yanlışlıkla falan olduysa PFDK ceza vermiyor kırmızı kart otomatik 1 maç ceza olduğu için 1 maç çekiyor cezasını. Bazen tamamen silebiliyorlar cezayı ama pek denk gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hakikaten büyük sorun.Geçen sene Niang'ın kaburgası kırıldığı maçta rakip oyuncu tek sarıyla tamamlamıştı ve Niang tüm sezon bundan şikayet etmişti.Hücum oyuncuları çok çekiyor bundan ama daha Almeida gibi dirsekle tepki veren olmadı o yüzden 3 maç ceza uygun gibi her ne kadar haklı olsan da.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız gösterilen pilot resimde tribün ve saha arasına apartman dikilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tribünle saha arasında farkın fazla olmasını ben de sevmiyorum. İzmir'de ve Olimpiyat Stadı'nda bu şekilde yapılmış mesela. Rakip takımı daha fazla baskı altına alacak kadar yakın olmalı tribünler sahaya.

Almeida'ya verilen 3 maçlık cezaya ise şaşırmadım. Maç esnasında çok fazla faule maruz kaldı ve anlık bir sinirle refleks olarak o hareketi yaptı; fakat zaten doğrudan kırmızı kartlara 2 maç banko veriliyor, kasıt da olduğu için 1 maç da öyle vermişler. Ben yadırgamadım cezayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera Efes-Beşiktaş maçında Efes'i desteklemeye gitmiş. Güzel bir önce-sonra fotoğrafı dolanıyor nette

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera Efes-Beşiktaş maçında Efes'i desteklemeye gitmiş. Güzel bir önce-sonra fotoğrafı dolanıyor nette

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahah buydu işte

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray'dan sonra tuttuğu 2. takım Efes heralde Türkiye'de ya da basketbolda Efes'e ayrı bir sempatisi var, bilemem. Üzdük seni Muslera, kusura bakma.

Mesaj Yetkileri