Helal olsun. Duygulanmamak elde değil.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FvnAZRHuq_E"]Beşiktaş[/YOUTUBE]
Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, alacaklarının peşine düşenlerin aksine çok sevdiği renkler için öyle bir fedakarlık yaptı ki...
Nihat Kahveci, Ernst, Quaresma gibi isimler tahsil edemedikleri paraları için Beşiktaş’ı UEFA’ya şikayet ederken İbrahim Üzülmez, 1 milyon TL’lik senedinin günü geçmesine rağmen işlem yapmak isteyen menajeriyle yollarını ayırdı.
http://bjkmedya.com/haber_detay.asp?haberID=1603
Şu adamı doğru düzgün emekli bile edemedik yazıklar olsun bize.
FM Gazetesi
çok geç değil aslında yeni yönetim yapabilir
Senin yerin bizde apayrı Kaptan..
Biz de bile yeri ayrı onun, Delinho'yu seviyoruz.
Başbakan'ı bu stat örneği ikna etti!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İnönü Stadı'nın yapımı için Beşiktaş'a şartlı onay verdi.
Bakan Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi doku' nedeniyle desteklemediği yeni İnönü Stadı'na, Başbakan Erdoğan'dan 'şartlı' onay çıktı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi dokunun bozulmaması' için karşı çıktığı İnönü Stadı projesi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından, Günay'ın da bulunduğu ortamda Başbakan Erdoğan'a anlatıldı.
Orman'ın, Almanya'daki Berlin Olimpiyat Stadı örneği Başbakan Erdoğan'ı ikna etti. "Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın 'İnönü'yü yıkamazsınız. Beşiktaş Stadı'nı başka yere yapsın' sözleri ile durum iyice kritik noktaya gelmişti.
Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki Başkanı Fikret Orman, Başbakan'ın Erdoğan'ın Urimçi-Pekin seyahatine dahil oldu. Ertuğrul Günay da 10 saatlik yolculuktaydı ve Başbakan Erdoğan hem Günay'ı hem Orman'ı önce ayrı ayrı, sonra birlikte dinledi.
Erdoğan uzun yolculukta kafasına takılanları iki isme de sordu. Erdoğan, 'Rantsız çözüm'e 'evet' derken; yani otel ve alışveriş merkezi yok, Günay'ın 'Tarihi doku zarar görmesin' ısrarı devam etti ve devreye Orman girdi: 'Sayın Başbakanım, Sayın Bakanım... Berlin Olimpiyat Stadı buna çok iyi bir örnek. Almanlar tarihi dokuya zarar vermeden Olimpiyat Stadı'nı günün şartlarına uygun şekilde yenilediler. Biz de aynı şekilde, tarihi dokuyu bozmadan yapabiliriz.'"
Bunun üzerine hem Erdoğan'ın hem de Günay'ın ikna olduklarının belirtildiği haberde, Orman'ın değerlendirmesine de yer verildi. "İnönü için o yolculuğa gitmek gerekiyordu. Berlin Olimpiayt Stadı modelini uygulayacağız."
İşte Berlin Olimpiyat Stadı'nın dıştan ve içten görünümü...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaşlı olurum vallahi.![]()
stad guzel ama saha ile stad arasinda cok mesafe var yahu hic sevmiyorum boyle stadlari keske her stadlarimiz ingilteredeki stadlar gibi olsa.
O görüntü zaten Berlin Olimpiyat stadının görünümü![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Artık stadımızda oyuncular rahatça korner kullanabilsin başka bir şey istemiyorum ben50 tane gazeteci ayıklıyor Fernandes her kornerde.
Bir de bu çok geniş bir stad yahu orası o kadar geniş değil ki.. Yol var orada.
FM Gazetesi
Otel ve alışveriş merkezine niye karşı çıkıyor Recep Bey ?
Bu tür ekler projeyi genişletip, pratikte saraya doğru yayılmasına sebep oluyor sanırım.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Fikret Başkan daha seçilmeden önce stadla birlikte otel,alışveriş merkezi gibi projeleri düşünmediklerini söylemişti zaten.
So what?
Saike
SON DAKİKA! ALMEIDA'YA 3 MAÇ CEZA! PFDK, Karabükspor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Almedia'ya 3 maç ceza verdi!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Almeida 3 maç ceza almış. Çok güzel olmuş. Hoş olmuş. Keşke 1-2 maç fazladan ceza alsaydı. Play Off maçlarının tamamında Pektemek oynardı. Şimdi büyük ihtimal ceza 2 maça indirilir tüh..
Stad konusunda konuşulacak daha başka olaylar var bence ama biz burada konuştuğumuzla kalacağız o yüzden uzun uzadıya yorum yazmayacağım.
Almeida'ya da az vermişler. Ben siyah-beyazı görünce 10 maç falan verirler diyordum. Düşün artık yakamızdan be.
Böyle sorumsuz futbolcuları sevmiyorum. Aynısını Quaresma'da yapmıştı. Az bile bu ceza. Keşke daha fazla alsaydı. Bile bile lades denir bu kırmızı kart için.
FM Gazetesi
Empati yapın biraz arkadaşlar. Tamam ben de maç anında çok sinirlendim takımı yarıyolda bıraktığı için Almeida'ya ama adam bildiğin dayak yiyor saha içinde. Dirsekler , itmeler vs. Biz kıçıkırık bi' halısaha maçında iki faul yapılınca sinirleniyoruz o adamlar niye sinirlenmesin. He yaptığı hareketi elbette savunmuyorum hakim olmalı kendisine ama insan vücudu bi' yerde refleks olarak dahi tepki veriyor.
Haklısın aslında empati yapmak lazım ama hiç gelemiyorum böyle şeylere. Bu arada aklıma bir şey geldi, dünkü Fenerbahçe maçını izleyenler bana yorum yapabilir mi bu konuda. Ben konu başlığında yoktum belki konuşulmuştur ama Semih bildiğin tekme tokat girdi adama. Karşılıklı kırmızı kart kesin çıkar derken sarı verdi hakem. Bildiğin nefretle girdiler birbirlerine. Nasıl oluyor bu iş?
FM Gazetesi
O pozisyonda Riveros hiç birşey yapmadı. Faulu kullanmak için topa doğru hamle yaptı ama Semih saçmaladı bir anda. Hatta maç topiğindeki yorumum da aynı bu şekildeydi "Semih saçmaladı."
Dirsek vb. hareketlerin cezası 3 maçtır. Ne 1 fazla, ne 1 eksik. Yani 1 maç gördüğü kırmızı kart + PFDK 2 maç ceza ekliyor. Eğer dirsek atmadıysa ya da yanlışlıkla falan olduysa PFDK ceza vermiyor kırmızı kart otomatik 1 maç ceza olduğu için 1 maç çekiyor cezasını. Bazen tamamen silebiliyorlar cezayı ama pek denk gelmiyor.
Bu hakikaten büyük sorun.Geçen sene Niang'ın kaburgası kırıldığı maçta rakip oyuncu tek sarıyla tamamlamıştı ve Niang tüm sezon bundan şikayet etmişti.Hücum oyuncuları çok çekiyor bundan ama daha Almeida gibi dirsekle tepki veren olmadı o yüzden 3 maç ceza uygun gibi her ne kadar haklı olsan da.
Yalnız gösterilen pilot resimde tribün ve saha arasına apartman dikilir.
Tribünle saha arasında farkın fazla olmasını ben de sevmiyorum. İzmir'de ve Olimpiyat Stadı'nda bu şekilde yapılmış mesela. Rakip takımı daha fazla baskı altına alacak kadar yakın olmalı tribünler sahaya.
Almeida'ya verilen 3 maçlık cezaya ise şaşırmadım. Maç esnasında çok fazla faule maruz kaldı ve anlık bir sinirle refleks olarak o hareketi yaptı; fakat zaten doğrudan kırmızı kartlara 2 maç banko veriliyor, kasıt da olduğu için 1 maç da öyle vermişler. Ben yadırgamadım cezayı.
Muslera Efes-Beşiktaş maçında Efes'i desteklemeye gitmiş. Güzel bir önce-sonra fotoğrafı dolanıyor nette![]()
Hahah buydu işte![]()
G.Saray'dan sonra tuttuğu 2. takım Efes heralde Türkiye'de ya da basketbolda Efes'e ayrı bir sempatisi var, bilemem. Üzdük seni Muslera, kusura bakma.![]()