Bruma gol atınca sanki oğlum gol atmış kadar seviniyorum![]()
Bruma gol atınca sanki oğlum gol atmış kadar seviniyorum![]()
steam : aytekin79
derbiyi chedjou hediye etmistir yaptigi 2 net buyuk hata ile... takim guzel yolda ben memnunum.. hocaya gelirsek mac oncesi takimi cok iyi hazirliyor ama mac icinde cok vasat hoca buyuk hoca olmak istiyorsa gelistirmeli bu yonunu.. oyuncu degisikliklerinde cok gec kaliyor acilen biri uyarmali.. josue ye gelirsek duzgun kontrol etse topu 2-3 almistik maci cok uzuldum o pozisyona...
Arsenal ve Tottenham 20 milyon pound veriyormus galatasaraya bruma icin
http://www.squawka.com/news/arsenal-and-tottenham-set-for-january-battle-to-sign-20m-galatasaray-star-bruma/794156
Süper para ama gitmesini istemem, maçları izleme sebebim neredeyse Bruma![]()
Son iki sene, 4.yıldızı aldıgımız seneyide katalım son üç senedir, hamzaoğluyla şampiyon oldugumuz zaman rulet gibiydi maçlar gol atmak için sneijder e bakıyorduk yememek içinde muslera ya. olaylara duygusal bakıyoruz.
Hakan Balta artık kaldıramıyor, tek hamlelik futbolcu , izleyin bir hamle yapınca sakatlanıyor.
Semih Kaya darmadağan ne yazık ki, üç senedir nasıl kendini geliştiremedi anlayamıyorum.
Hele bi Selçuk var ki. İlk iki sezon müthiş işler becermiş ama sonraki seneler resmen sabote eder gibi oynuyor takımı. Yıllık 3 milyon euro ya yakın para verdiğim adam 6 senedir orta sahada bi kafa topu alamıcaksa oynamasın daha iyi.
Nice boş adamlar daha var tabii Sabri de var maaşı düşürüp yedek olarak gelecek sezonlar olmalı yine de altyapıdan gelen bi cocuk, hırs. Öyle takım arkadaşı dirsek yiyince çekip gidecek kadar onursuz değil.
Yapılan transferler anlamsız. Eren , Serdar, Tolga, Cavanda ?
Bana mantık olarak anlatsınlar şu transferleri.
Seneye müthiş bi devrim ve çok sayıda her alanda yenilenme yapmalıyız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sociedad'da 11'e giremeyen Bruma'yı yıldız yaptık. Yönetimi ve teknik heyeti de anlıyorum kendini gösterip bir an önce iyi bir paraya satabilmek adına gereğinden fazla özgürlük ve atakları Bruma'nın yönlendirdiği sistemler izledik hep. Ama ne yazık ki bu kendisini super star sanmasına neden oldu. Bruma sadece PR'ı iyi yapılan ve iyi bir menejere sahip bir oyuncu. Hızını kullanarak Türkiye'deki stoperleri geçecek bin tane Bruma bulursun, Lua Lua bile adam 33 yaşında ipe diziyodu hepsini.
Ayrıca kadro sadece 4231 oynamaya müsait o da özellikle Sneijder oynamadığında çok büyük bir yaratıcılık ve oyun kurma sıkıntısı getiriyor.
Sabri, Selçuk, Josue, Chedjou mutlaka gönderilmeli. Bruma'yı sezonun kalan maçlarında parlatıp iyi bir paraya gönderilmeli. Poldi'de zaten gidiyormuş.
Hakan, Semih artık yedeğe çekilip uzun ve agresif bir yabancı stoperin yanına ahmet veya serdar monte edilmeli.
Stoper, Sağ bek, Sol Bek, Orta Saha, Forvet transferleri yapılmalı. Takımın çok büyük bir revizyona ihtiyacı var, iyi diyebileceğimiz tek bölge kanat oyuncuları onlar da bi var bi yok.
Eğer yeni sezonda da bu takımda Sabri'yi görecek olursam son 2 seneder GS Store'dan aldığım herşeyi başkanın adına kargoyla klübe göndericem.
Bruma'nın Almanya'ya gidişinden sonra profilini dikkatle izleyeceğim. Özellikle fiziksel olarak ne gibi değişiklikler yapacak Alman gözlemciler merak ediyorum.
Ne kadar aktif bir başlıktı burası yahuherkes ban yemiş..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yazalım bakalım.
Banega transferinin yanlış politika olduğunu düşünüyorum. Banega'ya verilecek şans Atalay'a verilsin as seviyede tecrübe kazansın artık oyuncular. 18-19 yaşına giriyor bu altın jenerasyon, A takım düzeyinde maçları yok.
Sol açığa da Babel'e vereceğimiz parayı Matias Vargas'a 7,5 Milyon Euro + Sonraki Satıştan %25 pay karşılığı satsak bir kazan kazan teklifi götürsek Arjantin'e örneğin.
Merakla bekliyorum bu transfer dönemini ben.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Temmuz.2011 at 20:23 Reason: silinenden alıntı.
Stancu zaten dün de oynamamış ne demektir ya? Emenike Fenerbahçe maçından 1 maç önce oynamasa yine bu olaylar olacaktı. Adam arkasına bakmadan gitti Türkiye'den. Avrupa şampiyonu olacakken önce Taurasi, sonra Penny Taylor, sonra Emenike. Bunları yapan insanlar hala görevde. Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz diye boşuna demiyorlar.
Fenerbahçe'nin yalnız Emenike olayından yargılanmadığını hatırlatmak isterim.
Mesela aynı gün içerisinde Fenerbahçe başkanı ve bir yönetici görüşüyor. Görüşme bitiminde o yönetici İbrahim Akın'ın menajeri aranıyor, aynı gün bu ikisi buluşuyor. Sonra menajer ile İbrahim Akın buluşuyor. Sonra İbrahim akın hocaya şikeyi soruyor. Aynı zamanda diğer İBB'li oyuncu kız arkadaşına şike teklifinden bahsediyor. Ben bunları tesadüfle açıklayamam. Arkadaş, o gün İBB'li oyuncular için şike üzerine şaka yapma(İbrahim Akın hocayla şakalaşıyormuş ya) günüydü normal diyemem. Daha bunun gibi bir çok olay var.
Ben bütün oyunculara talip olurum. Hepsini de sezon sonunda alırım. "Önemli olan seni alacağız hele bize karşı bir oynama" dememendir. Onca şüphe arasında Emenike içinde bir şeyler sezilmiş ki Emenike konusunda yargılama içinde yer alıyor. Galatasaray'da böyle bir durum olmadığı gibi şüphe de yok. Elinde kanıtı olan varsa suç duyurusunda bulunsun.
Buna bunu diyenler şunu demiyor, vicdan, hak, hukuka gireceksek, basına yalan haber yazdırmayı, o hafta oynayacakları rakipleri hakkında rakip oyunculardan bilgi toplamayı, kendine muhalefet olanı şiddet bastırmayı normal sayanların dünyada yaşamaması lazım, bırak bu konulara yorum yapmayı.
Yalnızca Emenike nedeniyle yargılanmıyor. Ama aynı davada Emenike transferi nedeniyle ayrıca suçlanıyor. Sezer Öztürk transferi nedeniyle de. O gün o bununla konuşuyor, o şununla konuşuyorun cevabı verildi. İbrahim Akın'la ilgili durumun da cevabı kanıtlarla verildi. Savunmalarda mevcut. Fatih Terim Telegol'de konuşup, gerekli cevabı verdi suçlamalara. Ee, Fenerbahçeliler de verdi mahkemede. Fatih Terim'e itibar edilip, Fenerbahçelilere itibar edilmemesi de ilginç bir nokta. "Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın ve diğer Fenerbahçeli yöneticilerin mahkemedeki savunmalarında sadece Galatasaray'a çamur attığını düşünenler, lütfen bir daha okusunlar savunmayı. Hepsi için bence mantıklı cevaplar verilmiş. Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bizim öncelikli bakış açımız "bir şeyler sezilmiş ki" olmalıdır. Yani bu sadece adalette değildir. Ameliyata girdiğinde bu doktor beni iyileştirecek diye girersin. Ancak içerde narkozu verir tecavüz eder. Buna rağmen başka bir ameliyata da iyi olmak için girersin, düzen budur. O yüzden konuların temelinde gitmek lazım. Sağa sola çok kaydığımız zaman her cümlenin bir aması bulunur."Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
Burada Fenerbahçe'liler böyle yapıyor demedim. Bu şekilde bir anlam çıkıyorsa yanlış anlattığımı kabul etmeliyim.Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
Ben burada insanların adaletine, vicdanına laf söyleyenleri görüyorum. Söyleme nedenleri de sen şu konuya şunu dememiştin, bugün böyle diyorsun diyorlar. Böyle bir yaklaşım olmaz. Şayet olsaydı yukarda saydıklarımı normal karşılayan bu forum insanının konuşmaya hakkı hiç olmazdı.
Çünkü rakibin kadrosunu gizliden öğrenme işine "ne var, zaten maç başladığında öğrenmeyecekmiydi" diyenler vardı. İlla alıntı yapmayayım.
Örnek doğru değil bence. Seni ameliyat olmak zorunda bırakan var bahsettiğim adalet sisteminde. Yargının bir unsuru seni birçok çelişki ve yanlış iddia ile ameliyat olmak zorunda bırakıyor. Aynı yargının başka bir unsurundan adalet bekliyoruz. Ki hepsinin üstünde de bir siyasi irade var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Örnek bakış açısı yönünden doğrudur.
Geçmişte siyasi olaylar oldu diye Fenerbahçe'ye karşı da bu siyasi operasyondur diyemem. Bir şeyler sezilmiş ki yargılanıyor derim. Fenerbahçe'ye siyasi operasyon yapıldı diye bundan sonraki tüm davalara siyasidir diyemem. Bir şeyler sezilmiş ki yargılanıyor derim. Aynen ameliyata girişteki düşünceler gibi.
Geçmişte suçlu olduğu halde bazı davalardan kurtulanlar var diye Aziz Yıldırım suçsuz bulunursa "vay güçlüye bir şey olmuyor" denmeyeceği gibi. Demek ki suçsuzmuş beraat etti denir. İlk bakış açısı budur.
Katılıyorum, Fatih Terim konuştuğunda olay bitmiştir, kapanmıştır ama diğer tarafta her konuşmayı, her olayı açıklayarak anlatılan, üstelik mahkemeye verilen savunma görülmez.
Ayrıca savunmanın daha açık hali, savcının maçlar hakkındaki suçlamaları da tek tek Fenerbahçe televizyonunda avukatlar tarafından anlatıldı. O kaydı da izleyebilirsiniz, şu şunla konuştu, acaba burada bunu mu ima etti, ne demiş ki acaba gibi yorumlara kaçmak yerine, düşünmek yeter.
Size diyorum ki, savcının şike/teşvikte kullanıldığı dediği paraların, aslında gerçekten inşaat işinde ve başka işlerde kullanıldığı, belgelerle, makbuzlarla, faturalarla ispatlandı. Eee o paralar şike parası değilse, nereden geldi şike parası? Ayrıca savcının kulüpten şu tarihte şu kadar para çıktı gibi bir iddiası var ki, o gün kulübe para giriş çıkışı hiç olmamış.
Para sayan futbolcular, para dolu çantalar, para dolu poşetler hep konuşuldu ama ortaya hiç bir görüntü çıkmadı.
Ayrıca Karabük maçıyla alakalı Seyitlerin karıştırılması olayı var ki, komediden de öte, bakın bu size istenildiğinde nasıl da işine geldiği gibi görüşmeler yorumlanabilir örnek. Karabük ile hiç alakası olmayan birisi dinleniyor, konuşmalarından cımbızla kelimeler seçilip, burada şunu demiş ama aslında bunu demek istemiş mantığıyla, Fenerbahçe, Karabük'e şike/teşvik girişiminde bulunmuş sonucu çıkıyor.
Ve bunun gibi, pek çok ciddiyetsiz yanlışlıklar. Mesela Bursaspor'un Trabzonspor ile oynadığı maç, orada da teşvik primi vermiş güya Fenerbahçe ama savcının verdiği tarihlere bakarsak, İstanbul'da yapılan buluşma ile Trabzon'da oynanan maç aynı gün, bu nasıl oluyor.Ve bunlar ciddiye alınıp, inanılırken, benzerleri, bizim başkanımız, bizim teknik direktörümüz ne derse doğrudur, gerisi hikaye mantığıyla yaklaşılırsa hoş olmuyor.
Savcı art niyetli olduktan sonra soruşturma açabilir, başka bir savcı da Galatasaray'ın kayıp 1 milyonu için açtı mesela, bir başkası çıkıp o gün Culio'nun birisiyle konuşmasını dinlediyse, aynı gün konuştuğu kişi bir de Galatasaray yönetiminden birisiyle konuştuysa al sana şike deyip açar soruşturma, bu kadar basit işte bu ülkede olaylar.
"YÜCE ATATÜRK"
Cristian ve Fenerbahçe içlerine oturmuş yahu bu adamların. cristianın gol sevinci çok can yakmışbiz olmasak sevinemeyecekler
neyse bu sene rakibimiz sizdiniz , kazanan siz oldunuz. bakalım seneye kiminle yarışacağız
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beyler,
Tişört alan yok mu?Bize ölçü bildirseydi.
Yıllardır söz ettikleri Beşiktaşlı duruşu nerede acaba ?Yahu bir camia bu kadar mı uyur ?Adamın bir ağlamadığı kaldı ya.Git başbakanı falan araya sok şimdi.Bizim stadımıza devletin stadı ,devletin stadı diye laf uzatanlar şimdi o "devletin stadında" oynamak için devlete yalvarıyorlar.
Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 23:22 Reason: Uygunsuz ifade
Web'de şöyle bir fotoğraf dolaşıyor sanki fake gibi ama ilginç
![]()
...
Arkadaşlar şikayet et butonunu kullanın rahatsız olduğunuz mesajlar için.
2 dakika tuvalete gittik yahu hemen mi alıntıladınız.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!