hadi bakalim gel artik gozlerimiz yollarda kaldi![]()
hadi bakalim gel artik gozlerimiz yollarda kaldi![]()
Néstor Fernando Muslera Micol (born 16 June 1986 in Montevideo, Uruguay) is a Uruguayan footballer who plays as a goalkeeper for Italian Serie A club Lazio and the Uruguayan national team, where he is first choice goalkeeper.
Date of birth 16 June 1986 (age 24)
Place of birth Montevideo, Uruguay
Height 1.90 m (6 ft 3 in)
http://fernando-muslera.com/
![]()
Şu adamı alsak harika olacak.Hem en az 2 sene kale rahat olacak hem sattığımızda elimize sağlam bir para geçecek.
umarım yanıltır ama yan toplarda Hakan Arıkan'dan pek farkı yok.Refleksleri çok kuvvetli, 1e1de yeterince iyi ama çok zeki bir kaleci değil malesef.
eto'o bitmiş.
benim cözemedigim olay ön liberoda kim oynayacak? Ayhan mi ? Yönetim Muslera'dan sonra büyük ihtimal yabanci transferi yapmaz.
Sistem de ön libero var mı o belli değil GS'de 4-4-2 oynayabilirler.
cana gönderilecegi icin sordum ben.. yoksa selcuk cana ikilisi iyi olurdu ortasahada..
4-4-2 oynucaz galiba selcugun yanina saglam bir ortasaha tabiki yabanci olcak. bide kaleye muslera oldummu cok iyi olur baska yabanci transferine gerek yok kanimca forvete falan almazlar umarim oyle bi sacmalik yapmazlar.
4-4-2 oynanacaksa bir forvet daha alacaklardır mutlaka
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
RT @tribundergi: Saglik kontrolünden gecen Lorik Cana yarin SS Lazio ile sözlesme imzalayacak.
RT @tribundergi: Galatasaray, Muslera icin kontratini Uruguay Milli Takimina faxladi. Yarin ogle saatlerinde resmi aciklamanin borsaya yapilmasi bekleniyor.
Adı Galatasaray'la da anılan isimlerden Lyon'lu Ederson Lazio'ya transfer olmak üzere. (Football İtalia)
RT @tribundergi: Galatasaray, Muslera icin kontratini Uruguay Milli Takimina faxladi. Yarin ogle saatlerinde resmi aciklamanin borsaya yapilmasi bekleniyor.
Haydi, yeter artık.![]()
tribundergi: Adnan Öztürk: Drogba ve Forlan bekleme listemizde. Önceliğimiz değiller. Muslera transferinin sonuçlanması çabuk olacak.
Cana'da gittiğine göre ahmin ediyorum Muslere açıklanır hafta içi.Uruguay elenmezse sanırım baya kampa geç katılır.
![]()
GalatasaraySK Galatasaray Official
FUTBOL | Luis Fabiano ile ilgili yapılacak ilk görüşme oyuncunun kulübü ile yarın gerçekleştirilecektir.
20 saniye önce
Kamuoyuna Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü, Sao Paulo Spor Kulübü ile resmi temaslarda bulunmak üzere bir randevu talep etmiştir.
Luis Fabiano ile ilgili yapılacak ilk görüşme oyuncunun kulübü ile yarın gerçekleştirilecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Screw you guys, I'm goin' home
Nefret etmeye başlıyorum şu yönetimden az kaldı...
ohoooo daha ilk görüşmeyse ... ölme eşşeğim ölme...
Önümüzdeki hafta içi güzel geçecek anlaşılan![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Daha adam akilli kamp donemi baslamadi, yonetimden nefret edecek seviyeye gelen arkadadlar var. Cok agresifsiniz sabredin biraz, Adnanlara gosterdiginiz sabrin ceyregi bile yeter bu yonetime.
Merak ettim sadece transferlerden ötürü mü nefret etmeye başlıyon?
Birde yeri değil ama yönetim amatör sporlarda baya başarılı transferler yapıyor.O bile çok önemli.
Ben güveniyorum Aysal ve ekibine.Her şey zamana ve sabıra bağlı.Hele bir lig başlasında görelim ne oluyor ne bitiyor.
Anlaşılıyorsa anlaşılsın,olmuyorsada başka adamlara yönelsinler bir oyuncuyla 2-3 hafta yemeyelim transfer döneminde.
@C h A o S Aynen şu anda tek zorluk çıkaran futbol şubesi. Basketbol şubesi çok iyi hele Erkek Basketbol coştu zaten![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fabiano son dönemlerde ne yaptı etti takip edemedim ancak 6 aydır felan sakatsa hiç alınmamalı.Ancak sağlam bir Fabiano çok iş yapar.Döktürür.
bakkaldan bardakla çekirdek almaya benzemez transfer işi. Temmuz'un son haftasına kadar tamamlansa yeter transferler. Aceleye gerek yok.Açıkçası ben şu oyuncu gelmiyor bbu oyuncu istemiyor tarzı ahaberlere de üzülmüyorum. İsteyen ve seve seve gelecek olan oyuncular alınsın ki geldikten sonra arıza çıkmasın
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hala Fabiano muhabbetleri dönüyor, bu yetmiyormuş gibi Drogba ve Forlan beklemede gibi salak saçma açıklamalar geliyor. İnsanları aptal yerine koyuyorlar. Ama Fabiano'yu almak asıl aptallık umarım farkındalardır. Kim Kallström'ü ismen açıkladı hani nerede? Nerede? 5 senedir gelmedi bir 5 sene daha gelmeyecek herhalde. Gallardo gibi ünlü olacak.
"Nefret etmek" için ucuz sebepler kusura bakmayın da.![]()