Sayfa 577 / 896 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
17,281 ile 17,310 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yobo'nun yanına kesinlikle biri gerekiyor.Bekir ve Serdar bu takımda ancak yedek olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali Kaldırım'ın ne olursa olsun almamız lazım.

Defans için de şartlar uygun olursa Edu-Lugano hesabı brezilyadan iki oyuncu getirilebilir, Yobo şart değil bu sene çok hatalı maçlar oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hasan Ali, Serdar Aziz, 2 tane MC , Lugano tarzı bir adam , Muhammet Demir/Cenk Tosun ikilisinden biri bunları alsak uçarız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar Kesimal ilk oynadığı 3 maçtan sonra fenerbahçe forumlarında "acaba onu Emre'nin yanına ortasaha'ya koysak mı, nasıl olur" diye öneriler geliyordu. Sonra takım çöküşe geçince doğal olarak oda düştü ve bütün suç onda kaldı. Oysa Bekir sezon başındandır daha vahim hataların oyununu oynadı hala oynuyor, özellikle top kendisinde olduğu zaman attığı pasların taca gitmesine hastayım : ) Defansif olarak Bekir'le Serdar aynı düzeyde ama geriden oyun başlatmada Serdar açık ara önde.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Savunmanın kötü gözükmesinde takım savunmasınında etkisi var.Fener'in en büyük eksikliği bana göre takım savunması bunu yapamayınca da defanstaki oyuncular kötü gözüküyor.Bizim geçen seneki hakan balta ile bu seneki arasındaki fark gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Serdar Kesimal ilk oynadığı 3 maçtan sonra fenerbahçe forumlarında "acaba onu Emre'nin yanına ortasaha'ya koysak mı, nasıl olur" diye öneriler geliyordu. Sonra takım çöküşe geçince doğal olarak oda düştü ve bütün suç onda kaldı. Oysa Bekir sezon başındandır daha vahim hataların oyununu oynadı hala oynuyor, özellikle top kendisinde olduğu zaman attığı pasların taca gitmesine hastayım : ) Defansif olarak Bekir'le Serdar aynı düzeyde ama geriden oyun başlatmada Serdar açık ara önde.
    Başımızda gerçekten bir hoca olsa Serdar'ı da, Bekir'i de, Dia'yı da, Stoch'u da bu takıma küstürmez ve sık sık rotasyon yapardı.

Dia oynayamıyor mesela. Tartışmasız bu ligin en hızlı kanat oyuncusu. Birebirde çok rahat adam eksilten bir oyuncu. Özer'e verilen şansların %10'u Dia'ya verilse şuan Dia - Stoch kanatlardan coşturuyor, bizde playoff'ta şampiyonluk hesapları yapıyor olurduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

serdar gelmeden önce cok havaliydi büyük konusuyordu yok fenerde oynamam fenere gitmem vs... geldi oynadigi oyunu herkes gördü o kadar cok abartildiki sirf almanya alt yapisi var diye buralara yükseldi ben hep diyorum türkiyeye gelen gurbetcilerden almanyada yüzlerce var iyi olsa almanlar zaten birakmazlar serdar ancak kayseri bursa gibi süper ligde orta siralara oynayan takimlarda iyi bir stoper gibi görünür 3 büyüklerde dökülür... ben bu kadar kötü bir stoper görmemistim can arattan sonra.. pozisyon almasi ile zamanlamasi tam bir facia.. bence sezon sonu satilsa birsey kaybetmeyiz bekir hayli hayli oynar onun yerinde..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Bekq Dia'ya ligin en hızlı diyoruz hızlı fakat Shelton Dünya'nın en hızlısı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @Bekq Dia'ya ligin en hızlı diyoruz hızlı fakat Shelton Dünya'nın en hızlısı.
    Shelton'da biraz teknik olsaydı Premier League'in altını üstüne getirirdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trt1 spor muhabiride yazmis : Fenerbahçe'nin Gosso ile ilgilendiği doğru..Aykut Kocaman,sezon başında alınmaya çalışılan Mevlüt Erdinç'i hala istiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mevlüt güzel transfer olur işte.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

mevlüt satılık gitmedimi rennese

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mevlüt 8 milyon euro'ya gitmişti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mevlüt haberleri balon ya yıllardan beri yazılıp çiziliyor adam kaç takım değiştirdi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

fırat günayer ‏ @firatgunayer TRT Muhabiri

Fenerbahçe'nin 3 Temmuz öncesi prensip anlaşmasına varıp yaşanan olaylar nedeniyle transferinden vazgeçtiği Lassana Diarra İstanbul'a geldi

Diarra,Sow ve Dia'nın ailesiyle maçı izledi..Dostane bir ziyaret,o yüzden de resmi bir açıklama ya da resim yok ancak Fb,Diarra'yı istiyor..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu Diarra olayı niye bu kadar zaman sonra basına yansıdı anlamadım. Antalya maçını izledi Diarra ama daha haberi yeni çıkıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu süreç yaşanmasa Diarra ve Gökhan İnler olacaktı, eldeki oyuncular, mevcut transferler gel de yine sinirlenip sövme, avrupada bile iş yapabilecek bir kadro heba oldu gitti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu süreç yaşanmasa Diarra ve Gökhan İnler olacaktı, eldeki oyuncular, mevcut transferler gel de yine sinirlenip sövme, avrupada bile iş yapabilecek bir kadro heba oldu gitti.
    Serkan abi her işte bir hayır vardır. Elindeki oyuncular ile STSL'de defans yapan adam o hayalimizdeki kadroyu kursak ŞL'de de defans yapacaktı büyük takımlara. Adım gibi eminim.

Ha belki bu soruşturma bizi 5-10 sene geriye götürdü ama dediğim gibi iyiye yormak istiyorum. Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak bu süreçten hiç bir takımın gösteremeyeceği dik duruşla çıkmak üzereyiz. 3 Temmuz bizi takımımıza daha çok bağladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ben hiç fotoğrafını görmedim siz gördünüzmü ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Serkan abi her işte bir hayır vardır. Elindeki oyuncular ile STSL'de defans yapan adam o hayalimizdeki kadroyu kursak ŞL'de de defans yapacaktı büyük takımlara. Adım gibi eminim.

Ha belki bu soruşturma bizi 5-10 sene geriye götürdü ama dediğim gibi iyiye yormak istiyorum. Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak bu süreçten hiç bir takımın gösteremeyeceği dik duruşla çıkmak üzereyiz. 3 Temmuz bizi takımımıza daha çok bağladı.
    Kardeş kusura bakmada her konuda Aykut hocaya sallamandan baygınlık geldi be.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kardeş kusura bakmada her konuda Aykut hocaya sallamandan baygınlık geldi be.
    http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=40741

Tıkla

"Bekq - Yasaklı Listene ekle" seçeneğini seçtiğin zaman mesajlarımı görmezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazdıkdan sonra zaten aklıma geldi.

Yapıyorum, değişiklik olmuyo ilk iş sistem düzelsin bunu yapmak olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sezonun 2. devresinde oynanan oyun ortada, pek çok maç yorumunda son yıllarda bu kadar mücadele eden, bu kadar istekli, arzulu bir takım izlemedim şeklinde pek çok maçta yorumda bulundum. Bu takımı kuran da Aykut Kocaman, bu oyuncuları alan ve takıma seviye atlatabilecek oyuncuları isteyen de Aykut Kocaman. Transfer listesi şike belgeleri arasında ortaya çıktı, oradan bile nasıl bir Fenerbahçe oluşturmak istediğini görebiliriz ve bu adama futboldan anlamıyormuş gibi yorumlar yapmak???

Öncelikle 2 temmuza dönmemiz gerekiyor dedi Aykut Kocaman, henüz geçen sezonun finalindeki gibi halde değiliz, bu dava sonuca ulaşırsa belki seneye o seviyeye geleceğiz, oraya geldikten sonra gelecek adına düşünebiliriz, şu aşamada öncelikle o seviyeye ulaşmak gerekiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Transfer Haberleri'nde 3 temmuz'un konuşulması ne kadar doğru ise benimde Aykut Kocaman'ı konuşmam o kadar doğru.

Yapılacak en iyi transfer Aykut Kocaman'ı kovmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Fenerbahçe Transfer Haberleri'nde 3 temmuz'un konuşulması ne kadar doğru ise benimde Aykut Kocaman'ı konuşmam o kadar doğru.

Yapılacak en iyi transfer Aykut Kocaman'ı kovmaktır.
    Diye diye kovduracaksin sen Aykut Kocamani

Yalniz forumda bir kisi de arkanda durmuyor, daha fazla dillendirmenin bir manasi yok bunu. Herkes memnun iste [Yanlis anlasilmasin ben de memnunum, bilmeyenler icin]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Bekq gibi düşünüyorum. Belki bunun sebebi Fenerbahçe taraftarı olmadığım için duygusal yaklaşmadığımdan kaynaklanıyordur.

Şöyle bişey de var ama eğer 3 Temmuz olmasaydı, takım oyncularını kaybetmeseydi, medyada adı geçen takviyelerin en az 2si yapılsaydı ligin tozunu attırırlardı. Bunu dışardan görmek ve bilmek yeterli bence sürekli dile getirmeye gerek yok.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Hayal Ürünü Açıklamalar

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'in Lig TV ile yaptığı görüşme kaynak gösterilerek hazırlanan haberlerde, Ordusporlu orta saha oyuncusu Gosso'yu transfer etmek istediğimiz iddia edilmektedir; bu iddiaların tamamı en yalın haliyle 'yalandır'.

Orduspor Başkanı'nın söylemlerinin aksine, adı geçen oyuncuya dair resmi ya da gayri resmi hiçbir girişimimiz bulunmamaktadır. Transfer planlarımızın hiçbir noktasında da bu oyuncuya dair bir tasarrufumuz olmamıştır, olmayacaktır.

Sezonun tamamlanmasına birkaç hafta kala, iki kulübü transfer yarışındaymış gibi göstermeye çalışan bu maksatlı açıklamaları yersiz buluyor; camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip asılsız ve manasız açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Lassana Diarra ‏ @LassanaDiarra_ Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
    Biz Fenerbahçe'ye! Bu, gelecek yıl orada oynamak için bir zevk olacak. Desteğiniz için teşekkürler.

45.000 takipci ama face miş

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

fake olmasın

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hadi bakalim hayirlisi bu demek oluyor ki, emre sezon sonu yolcu...

Mesaj Yetkileri