Hasan Ali gelirse Özgür'e yazık.
Hasan Ali gelirse Özgür'e yazık.
Diarra 6.5 istemişse almayız ki inandırıcı gelmedi o bana.Zaten Real Madrid'den 4.5 kazanıyorsa da ispanyada net %40 vergiye gidiyor diye biliyorum ben. Türkiye'ye vergisiz 3.5-4'e gelir buda Lass ayarında bir oyuncu için çok normal karşılanır,ben karşılarım en azından.
Hasan Ali'ye gelince 4 istemişler ama şöyle 2-2.5 milyon artı bir oyuncu vererek almalıyız diyorum.Zaten Ziegler'i de alsan benzer bir maliyet çıkar ve Hasan hem daha iyi hem de türk.
Amrabat'a gelirsek son olarak,Aykut Kocaman disiplin aşığı bir insan ve Amrabat disiplin ne arar amrabat'taEğer Kayserispor'dan o olumlu futbolu oynatan oyunculardan birini alacaksak bu kesinlikle Troisi olmalı.Bırakalım Amrabat'ı başımıza bela olmasın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sol bek değil ama orada oynayabiliyor. Caner'de sol bek değil. Uğur Boral'da sol bek değildi.
Kanat oynayabileceğini düşünmüyorum. Dia - Stoch - Caner var önünde. Yani 18'e bile giremiyor Aykut Kocaman onu kanat olarak düşündüğü için. Fenerbahçe'de oynayabileceği tek mevki sol bek.
Özgür sakat, o yüzden 18 e giremiyor diye biliyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Özgür sonradan girdiği bir maçta sakatlandı o zamandan beri yok, ondan öncesinde de benim bildiğim hemen hemen hepsinde 18 deydi Özgür.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O zaman maalesef Özgür'ün Fenerbahçe'de işi yok. Şu performans ile kesinlikle Fenerbahçe'nin sol kanatında oynayamaz.
Ama bu takımda Santos sol bekken sol kanat, Deniz Barış stoperken ön libero, Ümit Özat stoperken sol bek, Ali Bilgin orta sahayken sağ bek, Önder Turacı stoperken sağ bek, Niang forvetken sol kanat oynuyorsa bence Özgür'de sol bekte oynar. Oyuncuya yeni mevki kazandırmanın zorluğunu bilmiyorum. Özgür genç bir oyuncu. Avrupada bir çok örneği mevcut. Lahm sağ bekken şuan sol bekte oynuyor ve inanılmaz bir verim alınıyor kendisinden. Robben ve Ribery ikilisinden hangisinin arkasındaysa o maç gol atıyorlar. Keza Hamit çok yönlü bir oyuncu. Ama ben Schalke'deyken her mevkide oynadığını hatırlamıyorum.
Stoch 4-3-3'ün solunda oynayan bir oyuncu. Bu adam 4-4-1-1 sisteminde sol kanat oynatılıyor ve defansa yardıma geliyorsa demekki Özgür'de sol kanatken sol bek oynayabilir. Başarılı olur, olmaz ona en ufak bir şey demiyorum. En azından denenmeli. Bu takımda hangi oyuncular hangi mevkilerde denenmedi ki![]()
turkiyeyi gerçekten arap ulkesi olarak goruyorlar bugun ispanyol gazetesinde okudum lass yillik 6.5m istiyormus e yuh artik kardesim ya bu kadarda para goz olunmaz. real madridde yillik 4m aliyor onun cogu vergiye gidior.
Rusya'da ya da Katar'da alır ancak o kadar parayı. Belki de Çin'de. Avrupa'da o kadar para verecek kulüp yok, Manchester City, Chelsea, PSG, Malaga bile vermez.
Jose Mourinho, Lass Diarra'nın 7 Nisan tarihinde Fenerbahçe ile görüştüğünü bugun basın toplantısında doğruladı.
Öyle ki dünyaca ünlü Portekizli hoca, Bayern Münih’le yapacakları Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Lassana Diarra ile ilgili olarak, “Lass’ı ben bu sezon ve gelecek sezon için hesaba katıyorum. Biz Valencia ile oynarken Lass izinliydi. O gün içinde Paris’e, Türkiye’ye gidebilir ya da Madrid’de kalabilir. Bu beni ilgilendirmez. PSG’nin oyuncuya 6 milyon Euro verdiği doğru. Türkler’in teklifi nedir bilmiyorum. Diarra kalıp kalmayacağı yönünde kararı kendisi verecek, Paris’e de gidebilir, Türkiye’ye de.? Onun seçimi.. ” ifadelerini kullanarak, transferin olası bir durum olduğunun altını çizdi.
Yeni Emre'sini buldu!
Fenerbahçe, yeni sezon için transfer harekatının startını erken verirken ilk bombayı da patlattı.
Fenerbahçe yeni Emre'sini İtalya'da buldu. Sarı lacivertliler yeni sezon için transfer harekatının startını erken verirken ilk bombayı da patlattı... İtalya'nın Udinese takımında forma giyen orta saha oyuncusu Kwadwo Asamoah ile sarı lacivertli yöneticilerin prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.
Orta alanda forma giyen 23 yaşındaki oyuncu çok yüksek tekniğe sahip olmasa bile çok koşan ve oynadığı bölgeyi domine edebilen oyunculardan biri. Fenerbahçe yönetimi bu oyuncuyu yeni sezonda kadroda olmamasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu'na alternatif olarak düşünüyor.
11 milyon Euro'ya mal olacak
İtalya Ligi Serie A'da 108 karşılaşmada forma giyen ve 8 gol atan Asamoah, 5 de asist yaptı. Bonservis bedeli 11 milyon Euro olan Ganalı yıldız şu an Udinese'den 800 bin Euro alıyor. Fenerbahçe'nin yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcu İtalya Ligi'nin kaliteli oyuncuları arasında gösteriliyor.
2010 yılında Gana Milli takımı ile Dünya Kupası'nda da forma giyen genç yetenek özellikle uzaktan attığı sert şutlarla biliniyor. Emre ile oyun stili olarak büyük benzerlikler gösteren Asamoah 23 yaşında olmasına rağmen hem İtalya Ligi'nde hem de Gana Milli Takımı'nda genç yaşta forma giymesi nedeniyle büyük bir tecrübeye sahip.
KWADWO ASAMOAH
- Ülkesi: Gana
- Millilik sayısı: 10
- Takımı: Udinese
- Boy: 1.78
- Oynadığı takımlar: Bellinzona, Torino, Udinese
İkinci bomba Sercan Saraer
Fenerbahçe'nin ikinci bombası ise Sercan Saraer olacak. İspanyol bir anne ve Türk babanın çocuğu olan Sercan'a İspanyol milli takımında da oynaması teklif edilmesine rağmen Almanya'yı tercih etti.
Abdullah Avcı'nın ay yıldızlı takıma kazandırmak için büyük uğraş verdiği oyunculardan biri olan Sercan orta alanın sağ ve sol kanadında oynuyor. Alman 2. Ligi'nde Greuthe Fürth formasını giyen 22 yaşındaki oyuncunun hem İspanyol, hem Alman hem de Türk pasaportu var.
Alman 2. Ligi'nde 83 maçta 18 gol 17 asist ile oynayan Sercan'ın çok önemli bir yıldız olması bekleniyor. Stil olarak Trabzonspor forması giyen Alanzinho'ya benzeyen Sercan'ı sarı lacivertliler uzun bir süredir izliyorlardı.
SERCAN SARAER
- Ülkesi: Almanya, Türkiye, İspanya
- Millilik sayısı: -
- Takımı: Greuthe Fürth
- Boy: 1.80
- Oynadığı takımlar: Greuthe Fürth
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Lass çok para istiyor, Biz Kwando Asamoah ve Andre Ayew'i alsak göbek ne olurdu be : )
...
Siyahi alalımda orta sahaya ismi önemli değil![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 18.Nisan.2012 at 14:16 Reason: kelimelere dikkat edelim
Last edited by LaigLeNoiR : 18.Nisan.2012 at 14:16 Reason: alıntı değiştirildi
...
Bienvenü kıprak adam ya genç daha umutluyum ben ondan Guizaya 3 yıl dayandık Bienvenüye yarım dönem sabredemedik
Ayrıca site Zokora Emre olayından sonra iyice kendini kaptırmış zenci dedim editlenmiş bide kullandığınız kelimeye dikkat edin denmiş,f... zenci demedim sadece zenci dedim.
Arapça zenc sözcüğü "siyah" anlamına, zenci sözcüğü "siyahî" anlamına gelir.
Kwadwo Asamoah'ın kaynağı Ahmet Ercanlar. Doğruluk payı olabilir.
(/s)
transferde aykut kocaman terciheleri ne kadar fark ediyor şuana kadar aldığı oyuncuların hepsi bize ne kadar yarar sağladı
Son yıllarda Fransız takımlarından yaptığı transferlerden memnun kalan Fenerbahçe Yönetimi, bu kez de Marsilya’ya yöneldi. Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin, Marsilya’nın 22 yaşındaki Gana asıllı golcüsü Andre Ayew için nabız yoklamaya hazırlandığı ileri sürüldü. Kaynak:sporxtv
ayew mi
dia + para olabilir ama oyuncu gelirmi oda va
Kötü gidiş başlamadan önce Arsenal ile adı anılıyordu. Ayew para + Dia olacak transfer değil yüklü bonservis ister aga Marsilya.
eto'o bitmiş.