Liverpool & Barcelona Canlı 1-1
Dakika12 Archubi
Liverpool & Barcelona Canlı 1-1
Dakika12 Archubi
Liverpool & Barcelona Canlı 1-2
Dakika17 Messi Geleni alıyozzz
takım değiştirdin yine kurtulamadın hocam şu barcadan![]()
Daha zor bir fixtür bulammışlar mı ?![]()
Gecmiş olsun hocam biraz kacırmıştım şimdi soluksuz okudum şl icin ligide feda etmişsin bir daha ki sezon ins. İntikamımızı alırız en azından şu var kariyer cok gercekci gidiyor kolay degil oyle ölü toprağını liverpool un üzerinden atmak![]()
Sağol dostum , Sezon başı çok kritik bir hata yaptım açıkçası bindiğim dalı kestim , Hulk 'un yaşı 30 para kazanayım diye sattım , çokda ihtiyacımız vardı ya sanki para ya , çok büyük bir hata yaptım , oda hem lige hemde ŞL'ye maloldu. Takımın sol tarafını bir türlü oturtamadım , üstüne üstlük en çok güvendiğim oyuncular beni yanılttı , Hamsik ve Chamberlain neyse önümüzdeki sezon çok daha iyisini yapıcaz inş.
Transferler güzel hocam bu sene hem senin hem benim senem olur inş
Yıkalım şu epl le süper ligi![]()
Hocam hamsiği satıp hughesı alarak çok doğru bir hamle yapmışsınız yeni sezon umarım daha başarılı geçer takipçinizim
Teşşekkür ettim , Hamsik o tecrübe ve profille beni Barça maçlarında rezil etti açıkçası , zaten yaşıda 31 oldu , hughes'de zaten burada profilini en az 4 kere paylaşmışımdır , sürekli takibimde olan bir oyuncuydu serbest kalma maddesinden yararlandık , takıma gelince de geçen sezon tüm kupalardan elenince taktiğe yoğunlaşıp biraz daha iyileştirdim , şuan hazırlık maçlarında da takımın performansı çok iyi özellikle orta üçlüm hucuma çok daha fazla destek veriyor..
hazırlık maçları iyi olmuş baya lige fırtına gibi girersin hocam artık![]()
Transferler güzel.![]()
Avrupada başarı bekliyoruz artık hocam![]()
Gerçekten çok iyi gelişmeler var !![]()