yanilmiyorsam 35 milyon € ödemislerdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon 25 yazacaktimyanlislik oldu
![]()
Last edited by KanaKe : 08.Temmuz.2009 at 03:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
o zaman Quaresma hayalden öte bişey şu an![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Aslında elden cıkarmak isterlerse dahada ucaza kapatabilir Beşiktaş
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arkadaşlar soun bonservis değildir,Quaresma gelmez...
İnter 10 milyon €'ya bonservisinin %50'sini Genoa'ya vermeyi kabul etti,Quaresma reddetti.Düz mantıkla 20 milyon €'ya İnter tamam...
Bobo'yu sattın diyelim 7'ye,13'te eklersin.Quaresma geldiğinde zaten fazlasıyla çıkartırsın bu parayı...
Ama bu ülkeye futbolcu getirmek zor!..
quaresma bu yıl çıkış yapmış bir takım olsa da genoa'ya gitmedi. kaldı ki italya ligi gibi bir ligde oynayacaktı yine.
türkiye'ye gelmez yani.![]()
Genoa ile Beşiktas bir mi , biri Şampiyonlar Liginde garanti![]()
aynen oyle , genoa uefaya katilan bir ekip. sonucta genoa gecen yil cikis yapti ama elindeki oyunculari kaybetti. besiktas ise direk sampiyonlar liginde gruplarda oynayan bir takim. ustune buyuk hedefleri olan buyuk transferler yapmaya calisan bir takim. ayni fenerbahce anelka iliskisine benzetiyorum bu transfer haberini. quaresmada bizde oynayip, anelkanin yukselise fenerbahcede gectigi gibi transfer yapabilir.
turkiyeye gelirmi o bir soru isareti. eger iyi bir para verirsen ve seneye su kadar paraya avrupanin buyuk takimindan teklif gelirse satariz sozu verirsen bir ihtimal gelebilir.
arkadaşlar bobonun bonservisi 9 mliyon avro 6 veya 7 gibi rakamlar yazmayın yönetim 9'dan aşağı satmayacak ve ferrarimiz beşiktaşımıza hayırlı olsun
ortadaki lig farkı büyük bir sorun. onu anlatmak istemiştim ama gece kafası, biraz kaydı.![]()
![]()
Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligine direk katılmasının Quaresma için tercih sebebi olacağını zannetmiyorum. Oyuncular Şampiyonlar Liginde kendini gösterip vitrine çıkarak büyük liglere zıplamaya bakar. Quaresma zaten 3 büyük ligde de oynamış ve hepsinde başarısız olmuş bir futbolcu.
TURKEY/ BESIKTAS, Update On Quaresma
09:54| Yusuf Atahan Erim | read 1130
Source: Portale FP, goal.com, espnstar.com, Hurriyet
International media is closely following the state of negotiations between Besiktas and Inter for the services of Ricardo Quaresma (25). Portuguese Portale FP and American ESPN reports that Quaresma has rejected a move to Genoa and seems closer to Besiktas as Champions League Football is more attractive. However, Turkey's Hurriyet newspaper reports that Besiktas manager Mustafa Denizli has told agent Dino Pasalic that he does not want Quaresma beacuse of the expensive price tag. Sources close to negotiations state that Besiktas, which opened negotiations at 11 million euro, has raised its bid to 12.5 million euro while Inter wants at least 17 million for Quaresma.
Öncelikle Ferrari transferi hayırlı olsun.Kaliteli bir oyuncu olduğunda bir çok kişi hemfikir.İnşallah uyum,sakatlık vb.şeyler yaşamadan katkı sağlar bize.Bence bu transferle birlikte transfere son verebiliriz.Tabii eldeki isimlerin çok daha iyisi bir isim alınırsa onada hayır demem.Genel olarak baktığımızda transfere biraz geç başladık gibi gözüktü ama geç olsun güç olmasın demiştik.Öyle oldu gibi.İnşallah oyuncular beklentimizi karşılarlar ve geçen senenin üstüne koyarak başarılarımıza devam ederiz.Bu konuda her zaman söylediğim gibi Mustafa hocaya güvenimiz tam..
So what?
Saike
İnter 17 milyon € istiyormuş,bizde 11 milyon €'luk teklifi 12,5 milyon €'ya çıkarmışız sanırım...
evet oyle olmus orda yazilana gore. forzadan bir arkadas bu haberi yazan yusuf atahan erime tekrar mail atmis, cevap olarak sunu almis:
Atahan Bey,
Hurriyetin haberi gercegi yansıtmıyor, İsmail Er yalan haber vermekle unludur.
Quaresma konusunda onemli gelismeler var mı? Fiyat arttırdıgımız dogru mu? Sizce bu transferin olma olasılıgı nedir?
Cevap: evet dogru. Hurriyet gelcek haber alamiyor diye cildiriyordur. Kac tane gazete bana ulasmaya calisiyor ama ben sadece Italyanlar icin calisiyorum. Bu arada biz yenileme gecdik. bu konuda en guzel kaynak biz ve Portale FP. Benim hem Portalede hemde Jorge Mendesin yaninda saglam kaynak var.
eger gercekten boyle bir girisim varsa, interle eninde sonunda anlasilir , quaresma gibi bir oyuncu icin 3-4 m euro fark onemli degil bana gore ama onemli olan quaresmayi ikna etmek o da cok zor. hayirlisi olsun.
bir arkadas kenan oner ile konustu forzadan, quaresmayi sormak icin aradi. 3 dakika surmus konusma,kenan oner musait olmadigini aksam aramasini soylemis. aksam saat olarak sozlesmisler arkadas arayacak ve quaresmayi sorucak. bakalim gercekmi yalanmi. ayrica aksam konusmak icin sozlestigine gore var birseyler , olmasa quaresma falan yok deyip kesip atardi
![]()
Bu akşam Dolmabahçe Sarayı'nda Şampiyonluk Balosu var.Belki birşeyler olabilir...
Ferrari ve İsmail'in fiyatları belli oldu;
Ferrari'nin bonservisi 4,5 milyon €...
İsmail'in ise takas falan yok,S.Kurtuluş'u bonservisiyle biz satmışız Antep'e.İsmail'in bonservisi 5,5 milyon €...
5.5 Milyon cok para. Yabancı kontenjanından faydalanıp 3 büyüklerin istedigi futbolcularına astronomik fiyatlar istiyo anadolu kulüpleri. İsmail kesinlikle 5.5 Milyon etmez.
yaaa 5 milyon avro yok 10 milyon avro yaa 34 yaşında adam alıyorlar adama senelik 3.5 milyon avro veren klüpler var biz almışız 18 yaşındaki genç ve yetenekli bi adama 5.5 milyon avro vermişiz olay oluyor rıdvanı aldık 1.200.000tl olay oluyor avrupada manchester brezilyadan getirdiği andersona ne kadar astronomik teklif verdi neden orda olay değilde burda olay türkiyenin ekonomik faktörleri diyeceksiniz yok canım fenerbahce yapacak türkiyenin 50 milyon avrosunu avrupaya verecek beşiktaşa gelince şşşşşş!!!! diyorlar olmaz bu adamlar genç ve önü açık bu bonservis bedelini hak ediyorlar yıllık ücretleri 500.000$ bu isamilin bu da dipnot
Cok para vermişler yaw :s
hele maçlar başlasın arkadaşlar ben ismailin arkasındayım niye türk çünkü hakikatten beşiktaş parasını sokağamı atmış yoksa gerçek bi yatırımmı yapmışız görecez bobo 2.300.000tl aldık adam 9 milyon avro oldu bu ismailde 2 sene 3 sene sonra 15 olacak ve geleceği mükkemmel bir adam kazandırcaz herşey lig başlıyınca görecez arkadaşlar
alınan para ile ilgili nasıl karısmassınz cok mu azmı olacagını söylemek lazımdı bi genç futbolcuya cok para bence , beşiktas diger oyuncularınada cok para dagıtıyor.
Oynamayan Nobre'ye yılda 2.200 aynı şekilde 2.100 ferrari'ye de yıllık 2.500 verilecekmiş ve nihata yılda 3.000 bu paralr takım içinde huzur bozabilir bi gün cıkar Holosko der yılda 800 küsur alıyorum her maca oynuyorum her macı kurtarıyorum bende 2.000 küsur istiyorum derse takımın dengesi allak bullak olur ben perfonsa bakarım banane paradan demek yanlıs olur ha aynı durum Lincoln ve Carlos içinde geçerli![]()
Özellikle Türk futbolunda son dönemlerde fazla sol bek çıkartamadığımızı düşünürsek,İsmail Beşiktaş için gerçekten iyi bir transfer oldu.Sırıtmadan çalışmaya devam ederse önce Beşiktaş'ta,sonra da Milli Takım'da ilk 11'e yükselebilecek bir oyuncu.
ben bonservis bedelinden bahsediyorum ki zaten isamil yılda 500.000avro kazanacak o da yarısı peşin veriyorlar yarısınıda maç başı olarak verecekler tabiikide holosko bobo tello zaten tello kazan kaldırmaya başladı bence bu kadar para nasıl veriliyor nerden geliyor bu suyun kaynağı arkadasımın dediği gibi yabancılar cok alıyor ve peşin alıyorlar türk futbolcular gibi maç başı para ile oynamıyorlar yazık ki bizi bu hale getiren herkese bol kepçeden veriyor başkan bakalım bu sene mali açıdan nasıl bir sezon geçirecez bide Quaresma'nın geldiğini düşünün bi 4 milyon avro ona bunu adaletli bir biçimde dağıtılması lazım çünkü bu paralar maça gelen bilet alan kombine alan lisanslı ürün alan taraftarlardan cıkıyor