Sayfa 58 / 480 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    üstüne 10 koyar alırız İnter kaça almıştı Quaresma'yı?
    25 milyon euro'ya almışlardı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yanilmiyorsam 35 milyon € ödemislerdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon 25 yazacaktim yanlislik oldu
    Last edited by KanaKe : 08.Temmuz.2009 at 03:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

o zaman Quaresma hayalden öte bişey şu an
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aslında elden cıkarmak isterlerse dahada ucaza kapatabilir Beşiktaş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar soun bonservis değildir,Quaresma gelmez...

İnter 10 milyon €'ya bonservisinin %50'sini Genoa'ya vermeyi kabul etti,Quaresma reddetti.Düz mantıkla 20 milyon €'ya İnter tamam...

Bobo'yu sattın diyelim 7'ye,13'te eklersin.Quaresma geldiğinde zaten fazlasıyla çıkartırsın bu parayı...

Ama bu ülkeye futbolcu getirmek zor!..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aslında elden cıkarmak isterlerse dahada ucaza kapatabilir Beşiktaş
    elden çıkarmak isterseler bizim haricimizde büyük kulüplerde sıraya dizilir Quaresma için
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Enterokinaz Misafir

quaresma bu yıl çıkış yapmış bir takım olsa da genoa'ya gitmedi. kaldı ki italya ligi gibi bir ligde oynayacaktı yine.

türkiye'ye gelmez yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Genoa ile Beşiktas bir mi , biri Şampiyonlar Liginde garanti

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Genoa ile Beşiktas bir mi , biri Şampiyonlar Liginde garanti
    eğer beşiktaş italya liginde olsaydı zaten gelirdi

Nesil
    2006

aynen oyle , genoa uefaya katilan bir ekip. sonucta genoa gecen yil cikis yapti ama elindeki oyunculari kaybetti. besiktas ise direk sampiyonlar liginde gruplarda oynayan bir takim. ustune buyuk hedefleri olan buyuk transferler yapmaya calisan bir takim. ayni fenerbahce anelka iliskisine benzetiyorum bu transfer haberini. quaresmada bizde oynayip, anelkanin yukselise fenerbahcede gectigi gibi transfer yapabilir.

turkiyeye gelirmi o bir soru isareti. eger iyi bir para verirsen ve seneye su kadar paraya avrupanin buyuk takimindan teklif gelirse satariz sozu verirsen bir ihtimal gelebilir.

arkadaşlar bobonun bonservisi 9 mliyon avro 6 veya 7 gibi rakamlar yazmayın yönetim 9'dan aşağı satmayacak ve ferrarimiz beşiktaşımıza hayırlı olsun

Enterokinaz Misafir

ortadaki lig farkı büyük bir sorun. onu anlatmak istemiştim ama gece kafası, biraz kaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.

Ferrari çok sağlam oyuncu Deniz. 03-04'ten beri sürekli takip ettiğim oyuncu. 1 sezon sanırım sakatlıktan çok çekmişti ama Genoa'da tekrar kendini buldu.

Mustafa Denizli çok iyi iş yaptırıyo yönetime. Yoksa Yıldırım Demirören böyle adamları bulamaz.

Del Piero_10 Misafir

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligine direk katılmasının Quaresma için tercih sebebi olacağını zannetmiyorum. Oyuncular Şampiyonlar Liginde kendini gösterip vitrine çıkarak büyük liglere zıplamaya bakar. Quaresma zaten 3 büyük ligde de oynamış ve hepsinde başarısız olmuş bir futbolcu.

Nesil
    2006

TURKEY/ BESIKTAS, Update On Quaresma
    09:54| Yusuf Atahan Erim | read 1130
    Source: Portale FP, goal.com, espnstar.com, Hurriyet

International media is closely following the state of negotiations between Besiktas and Inter for the services of Ricardo Quaresma (25). Portuguese Portale FP and American ESPN reports that Quaresma has rejected a move to Genoa and seems closer to Besiktas as Champions League Football is more attractive. However, Turkey's Hurriyet newspaper reports that Besiktas manager Mustafa Denizli has told agent Dino Pasalic that he does not want Quaresma beacuse of the expensive price tag. Sources close to negotiations state that Besiktas, which opened negotiations at 11 million euro, has raised its bid to 12.5 million euro while Inter wants at least 17 million for Quaresma.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Ferrari transferi hayırlı olsun.Kaliteli bir oyuncu olduğunda bir çok kişi hemfikir.İnşallah uyum,sakatlık vb.şeyler yaşamadan katkı sağlar bize.Bence bu transferle birlikte transfere son verebiliriz.Tabii eldeki isimlerin çok daha iyisi bir isim alınırsa onada hayır demem.Genel olarak baktığımızda transfere biraz geç başladık gibi gözüktü ama geç olsun güç olmasın demiştik.Öyle oldu gibi.İnşallah oyuncular beklentimizi karşılarlar ve geçen senenin üstüne koyarak başarılarımıza devam ederiz.Bu konuda her zaman söylediğim gibi Mustafa hocaya güvenimiz tam..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İnter 17 milyon € istiyormuş,bizde 11 milyon €'luk teklifi 12,5 milyon €'ya çıkarmışız sanırım...

Nesil
    2006

evet oyle olmus orda yazilana gore. forzadan bir arkadas bu haberi yazan yusuf atahan erime tekrar mail atmis, cevap olarak sunu almis:

Atahan Bey,

Hurriyetin haberi gercegi yansıtmıyor, İsmail Er yalan haber vermekle unludur.

Quaresma konusunda onemli gelismeler var mı? Fiyat arttırdıgımız dogru mu? Sizce bu transferin olma olasılıgı nedir?

Cevap: evet dogru. Hurriyet gelcek haber alamiyor diye cildiriyordur. Kac tane gazete bana ulasmaya calisiyor ama ben sadece Italyanlar icin calisiyorum. Bu arada biz yenileme gecdik. bu konuda en guzel kaynak biz ve Portale FP. Benim hem Portalede hemde Jorge Mendesin yaninda saglam kaynak var.

eger gercekten boyle bir girisim varsa, interle eninde sonunda anlasilir , quaresma gibi bir oyuncu icin 3-4 m euro fark onemli degil bana gore ama onemli olan quaresmayi ikna etmek o da cok zor. hayirlisi olsun.

Nesil
    2006

bir arkadas kenan oner ile konustu forzadan, quaresmayi sormak icin aradi. 3 dakika surmus konusma,kenan oner musait olmadigini aksam aramasini soylemis. aksam saat olarak sozlesmisler arkadas arayacak ve quaresmayi sorucak. bakalim gercekmi yalanmi . ayrica aksam konusmak icin sozlestigine gore var birseyler , olmasa quaresma falan yok deyip kesip atardi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu akşam Dolmabahçe Sarayı'nda Şampiyonluk Balosu var.Belki birşeyler olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ferrari ve İsmail'in fiyatları belli oldu;

Ferrari'nin bonservisi 4,5 milyon €...

İsmail'in ise takas falan yok,S.Kurtuluş'u bonservisiyle biz satmışız Antep'e.İsmail'in bonservisi 5,5 milyon €...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

5.5 Milyon cok para. Yabancı kontenjanından faydalanıp 3 büyüklerin istedigi futbolcularına astronomik fiyatlar istiyo anadolu kulüpleri. İsmail kesinlikle 5.5 Milyon etmez.

yaaa 5 milyon avro yok 10 milyon avro yaa 34 yaşında adam alıyorlar adama senelik 3.5 milyon avro veren klüpler var biz almışız 18 yaşındaki genç ve yetenekli bi adama 5.5 milyon avro vermişiz olay oluyor rıdvanı aldık 1.200.000tl olay oluyor avrupada manchester brezilyadan getirdiği andersona ne kadar astronomik teklif verdi neden orda olay değilde burda olay türkiyenin ekonomik faktörleri diyeceksiniz yok canım fenerbahce yapacak türkiyenin 50 milyon avrosunu avrupaya verecek beşiktaşa gelince şşşşşş!!!! diyorlar olmaz bu adamlar genç ve önü açık bu bonservis bedelini hak ediyorlar yıllık ücretleri 500.000$ bu isamilin bu da dipnot

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cok para vermişler yaw :s

hele maçlar başlasın arkadaşlar ben ismailin arkasındayım niye türk çünkü hakikatten beşiktaş parasını sokağamı atmış yoksa gerçek bi yatırımmı yapmışız görecez bobo 2.300.000tl aldık adam 9 milyon avro oldu bu ismailde 2 sene 3 sene sonra 15 olacak ve geleceği mükkemmel bir adam kazandırcaz herşey lig başlıyınca görecez arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İsmail ilk alındığında fiyatı ile ilgili çıkan spekülasyonlar için yaptığım yorumu yineliyorum;

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Diyelimki İsmail'e 10 millyon € vermişiz.Benim için hiç mi hiç sorun yok.Vedat Okyar'ın dediği gibi "ben kulübün muhasebecisi değilim,futbolcu iyi mi ona bakarım".İsmail geçen sezonun tartışmasız en iyi çıkış yapan gençlerinin başında geliyor.Ve bu oyuncu Türkiye'de ve dünyada kanayan yara olan sol bekte oynuyor.Bizim futbolu bıraksın diye yırtındığımız adam milli takımda banko oynuyor.Bu derece eksiğimiz var bölgede.Hakan Balta'dan başka adam sayamıyoruz.Oda hücumda zayıf olduğu halde.Artı benim sol bekim yıllardır adam gibi bir futbolcu görmemiş.Yani en çok ihtiyacım olan bölge için alıyorum bu oyuncuyu.Ve bu oyuncu 1989 doğumlu henüz.Biz zaten nasıl bir yetenek olduğunu izleyip görüyoruz,ama Hocaların söyledikleri;

Arif Erdem Four Four Two dergisinde tüm zamanların en iyi 11'ine sol beke İsmail'i koymuştur...

Nurullah Sağlam; " üstüne basarak söylüyorum,Beşiktaş İsmail için basamak olur.Avrupa'ya gidebilecek ender Türk futbolcularındandır"

Yusuf içinde neler söylendi,Ernst içinde neler söylendi,Holosko içinde.Ama sonuç ortada...

Ben İsmail'e güveniyorum.Yakın zamanda milli takımın sol bekini alacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

alınan para ile ilgili nasıl karısmassınz cok mu azmı olacagını söylemek lazımdı bi genç futbolcuya cok para bence , beşiktas diger oyuncularınada cok para dagıtıyor.

Oynamayan Nobre'ye yılda 2.200 aynı şekilde 2.100 ferrari'ye de yıllık 2.500 verilecekmiş ve nihata yılda 3.000 bu paralr takım içinde huzur bozabilir bi gün cıkar Holosko der yılda 800 küsur alıyorum her maca oynuyorum her macı kurtarıyorum bende 2.000 küsur istiyorum derse takımın dengesi allak bullak olur ben perfonsa bakarım banane paradan demek yanlıs olur ha aynı durum Lincoln ve Carlos içinde geçerli

Özellikle Türk futbolunda son dönemlerde fazla sol bek çıkartamadığımızı düşünürsek,İsmail Beşiktaş için gerçekten iyi bir transfer oldu.Sırıtmadan çalışmaya devam ederse önce Beşiktaş'ta,sonra da Milli Takım'da ilk 11'e yükselebilecek bir oyuncu.

ben bonservis bedelinden bahsediyorum ki zaten isamil yılda 500.000avro kazanacak o da yarısı peşin veriyorlar yarısınıda maç başı olarak verecekler tabiikide holosko bobo tello zaten tello kazan kaldırmaya başladı bence bu kadar para nasıl veriliyor nerden geliyor bu suyun kaynağı arkadasımın dediği gibi yabancılar cok alıyor ve peşin alıyorlar türk futbolcular gibi maç başı para ile oynamıyorlar yazık ki bizi bu hale getiren herkese bol kepçeden veriyor başkan bakalım bu sene mali açıdan nasıl bir sezon geçirecez bide Quaresma'nın geldiğini düşünün bi 4 milyon avro ona bunu adaletli bir biçimde dağıtılması lazım çünkü bu paralar maça gelen bilet alan kombine alan lisanslı ürün alan taraftarlardan cıkıyor

Mesaj Yetkileri