Bence yabanci lazim sag bekte Turk olarak Sabri'yi kesecek Gokhan Gonul ve Koray var. Koray'i Eskisehir satmaz zaten.
Volkan Sen ismi geciyor sag acik icin.
Bence yabanci lazim sag bekte Turk olarak Sabri'yi kesecek Gokhan Gonul ve Koray var. Koray'i Eskisehir satmaz zaten.
Volkan Sen ismi geciyor sag acik icin.
http://s7.directupload.net/images/110709/pj8tbjnf.swf
Bir de bu varmışGol olsaydı eyvah eyvah
![]()
Muslera transferine karşıydım. Bize kariyerli, sağlam duruşlu kaleci lazımdı. Muslera geldiği gibi gider. Olan Cana'ya oldu. Böyle adamı daha da transfer edemeyiz.
volkan sen"i almak buyuk hata olur takimda sag acik kayniyor zaten Arda oynuyabiliyor orda,Kazim var,Pino var,Anil Dilaver var,Okan derici var,Aydin yilmaz var bence cok gereksiz volkani alirsak
Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için yazmamıştım ama geçen seneden beri söylüyorum Galatasaray'ın aradığı kaleci Romero diye. Ya da o tarz bir kaleci. Muslera'nın refleksleri çok iyi ancak kaleyi kaplamak dediğimiz hususta pek başarılı değil. Cana'yı neden gönderirler onu hiç anlamam zaten. Terim'in sevdiği tarzda adam olmasını geçtim piyasadaki en iyi ön liberolardandı. Keşke bize gelseydi![]()
2.ci ligde bir suru cana var. hirsli futbolcu eyvallah lafim yok ama cok gereksiz kartlar goruyor
2. ligdekileri Marsilya'ya Sunderland'e kaptan yapalım hemen. 2. ligdeki Cana'yı alıp, Muslera'yla takas edelim. Bir sürü varmış, futbolun bug'ını bulduk vay anasını.
Arkadaş Can var demek istemiş a fazla kaçmış![]()
Bütün galatasaraylı arkadaşlar byariff'in yazdığı yazıyı bekliyorlardı herhalde bir anda tepkiler yağıyor![]()
Bir gariplik var ama...
Reyes ve Forlan'ın transfer süreci adeta yılan hikayesine döndü. Atletico, Reyes ve Forlan'ı satmayacaklarını açıklasa da; Galatasaray bu açıklamaların tam tersini ifade etmeye devam ediyor.
09 Temmuz 2011 Cumartesi - 09:47
Webaslan.com
![]()
Galatasaray'da transfer sürecinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Atletico Madrid Kulübü Diego Forlan ve Jose Antonio Reyes'in 'satılık' olmadığını açıklasa da Galatasaray cephesinde iki futbolcu için bekleyiş sürüyor. Atletico Madrid'in daha önce yaptığı açıklamalara rağmen, Forlan ve Reyes için transfer temaslarının olduğunu belirten Ali Dürüst'e bir destek de ikinci başkan Refik Arkan'dan geldi.
Forlan ve Reyes'in transfer süreçlerinin devam ettiğini ve henüz bu transfer defterinin kapanmadığını belirten Arkan, "Atletico Madrid'in finansal bir sıkıntısı var ve yöneticiler baskı altındalar. O dönemde Reyes tatilde, Forlan da Uruguay Milli Takım kampındaydı. Bu transfer süreci bitmiş değil. Bunu size söyleyebilirim. Tekrar bir temas olabilir; çünkü Atleticolu yöneticiler de bizi arıyorlar. Ama çok acelemiz yok. Her gün yeni bir alternatif çıkıyor. Biz en doğrusunu seçmek istiyoruz. Reyes ve Forlan için bir adım daha olabilir ama bu biraz zaman alabilir; çünkü başka alternatifler de var. Bize en iyi ve uygun olanını seçmek durumundayız. Çok önemli dünya yıldızı isimler gündemde var" dedi.
Galatasaray Kulübü, Forlan ve Reyes'in transferleri için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiş ancak Atletico Madrid Kulübü, Reyes'i Galatasaray'a satmayacaklarını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurmuştu.
Forlan ve Reyes transferlerinde Galatasaray ve Atletico Madrid cephesinden gelen 'çelişkili' ifadeler transfer sürecini adeta yılan hikayesine çevirirken; İspanyol basını da kesin bir dille Reyes'in Atletico Madrid'de kalacağını duyurdu.
Ben Forlan'ı da Reyes'i de istemiyorum bu saatten sonra. Kıl oldum Athetico Madrid'e.
Forlan daha milli takımdan gelmedi. Cana kulüp sitesinden açıklanmadı bildiğim kadarıyla şu Copa America'nın bitmesini bekliyorlar. Bana kalırsa hiç forvete ihtiyaç yok Johan Elmander gibi bi adamımız var
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Elmander-Baros-Stancu yeterli bence de ama şimdi aklıma geldi yahu Stancu kampta mı?
Bogdan tam bir poacher. Çiftli forvetle ve iyi bir taktikle oynandığı zaman harika işler yapabilecek biri. Terim döneminde iyi işler yapacağını düşünüyorum
Çift forvet oynayacaksak Stancu bence kalmalı. Ortasaha ile forvet arasındaki bağlantıyı kurabilir. İlk oynadığı maç Buca maçıydı sanırım Sivas da olabilir, tribündeydim. Çift forvet oynuyorduk ne hikmetse ve oynadığı kısa sürede çok iyi işler çıkartmıştı.
Stancu ilk geldiğinde iyiydi 3-4 hafta sonra bozdu.Çift forvet oynacağımızı düşünmüyorum ama kalmalı.
Ben olsam yeni bir ortasaha almak yerine Emre Çolak'ı iyi bir BB programı ile fiziğini güçlendirip kadroda tutardım çok yetenekli bir futbolcu
Hagi ile cana ayni mevkidemi oynuyor renktasim ? cana o kadar agrasif sert"ki cok gereksiz kartlar goruyor ama hagi teknik muthis zekili bir oyuncu hagi nin kart gormesinin tek nedeni asiri derece sinirleniyordu cana"ya o kadar vara verdik elimizde mehmet guvenler,mehmet topallar, varken![]()
Cana ile Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ı kıyaslamak bile komik...Cana bu oyunculardan çok çok iyi bir oyuncu bu sene adam gibi oynayan 2-3 oyuncudan biri de Cana'dır...
Ben Cana'nın Mehmet Topal'dan iyi olduğuna katılmıyorum ben Mehmet daha iyi kesici ayrıca daha iyi pas atıyor Cana'dan. Ama Cana daha mücadeleci, daha hırslı.
Screw you guys, I'm goin' home
Unal Aysal bir forvet bir ortasaha alacagiz, demis.
Cambiasso'yu Inter bırakmaz. Onun yerine Muntari'yi alalım