Sayfa 583 / 1204 İlkİlk ... 834835335735815825835845855936336831083 ... SonSon
17,461 ile 17,490 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence yabanci lazim sag bekte Turk olarak Sabri'yi kesecek Gokhan Gonul ve Koray var. Koray'i Eskisehir satmaz zaten.

Volkan Sen ismi geciyor sag acik icin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Muslera'dan güzel bir kurtarış, dün geneci maçtan:
    http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf
    Ardından yine güzel 2 kurtarış yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum 10 dakika izledim maçı sonlara doğru.
    http://s7.directupload.net/images/110709/pj8tbjnf.swf

Bir de bu varmış Gol olsaydı eyvah eyvah

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Muslera transferine karşıydım. Bize kariyerli, sağlam duruşlu kaleci lazımdı. Muslera geldiği gibi gider. Olan Cana'ya oldu. Böyle adamı daha da transfer edemeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

volkan sen"i almak buyuk hata olur takimda sag acik kayniyor zaten Arda oynuyabiliyor orda,Kazim var,Pino var,Anil Dilaver var,Okan derici var,Aydin yilmaz var bence cok gereksiz volkani alirsak

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Muslera transferine karşıydım. Bize kariyerli, sağlam duruşlu kaleci lazımdı. Muslera geldiği gibi gider. Olan Cana'ya oldu. Böyle adamı daha da transfer edemeyiz.
    Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için yazmamıştım ama geçen seneden beri söylüyorum Galatasaray'ın aradığı kaleci Romero diye. Ya da o tarz bir kaleci. Muslera'nın refleksleri çok iyi ancak kaleyi kaplamak dediğimiz hususta pek başarılı değil. Cana'yı neden gönderirler onu hiç anlamam zaten. Terim'in sevdiği tarzda adam olmasını geçtim piyasadaki en iyi ön liberolardandı. Keşke bize gelseydi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2.ci ligde bir suru cana var. hirsli futbolcu eyvallah lafim yok ama cok gereksiz kartlar goruyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    2.ci ligde bir suru cana var. hirsli futbolcu eyvallah lafim yok ama cok gereksiz kartlar goruyor
    Bir sürü var da neden kimse transfer etmiyor? Sadece hırslı değil, yetenekliydi aynı zamanda. Katılmıyorum sana. Hagi de gereksiz kart görüyordu ayrıca, onu da gönderseydik o zaman!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. ligdekileri Marsilya'ya Sunderland'e kaptan yapalım hemen. 2. ligdeki Cana'yı alıp, Muslera'yla takas edelim. Bir sürü varmış, futbolun bug'ını bulduk vay anasını.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alınmada Rıdvan Dilmen'in TSI versiyonusun, bi alex değil hatta dimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arkadaş Can var demek istemiş a fazla kaçmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütün galatasaraylı arkadaşlar byariff'in yazdığı yazıyı bekliyorlardı herhalde bir anda tepkiler yağıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bütün galatasaraylı arkadaşlar byariff'in yazdığı yazıyı bekliyorlardı herhalde bir anda tepkiler yağıyor
    Mantıklı birşey yazsaydı keşke

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir gariplik var ama...
    Reyes ve Forlan'ın transfer süreci adeta yılan hikayesine döndü. Atletico, Reyes ve Forlan'ı satmayacaklarını açıklasa da; Galatasaray bu açıklamaların tam tersini ifade etmeye devam ediyor.
    09 Temmuz 2011 Cumartesi - 09:47
    Webaslan.com

Galatasaray'da transfer sürecinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Atletico Madrid Kulübü Diego Forlan ve Jose Antonio Reyes'in 'satılık' olmadığını açıklasa da Galatasaray cephesinde iki futbolcu için bekleyiş sürüyor. Atletico Madrid'in daha önce yaptığı açıklamalara rağmen, Forlan ve Reyes için transfer temaslarının olduğunu belirten Ali Dürüst'e bir destek de ikinci başkan Refik Arkan'dan geldi.

Forlan ve Reyes'in transfer süreçlerinin devam ettiğini ve henüz bu transfer defterinin kapanmadığını belirten Arkan, "Atletico Madrid'in finansal bir sıkıntısı var ve yöneticiler baskı altındalar. O dönemde Reyes tatilde, Forlan da Uruguay Milli Takım kampındaydı. Bu transfer süreci bitmiş değil. Bunu size söyleyebilirim. Tekrar bir temas olabilir; çünkü Atleticolu yöneticiler de bizi arıyorlar. Ama çok acelemiz yok. Her gün yeni bir alternatif çıkıyor. Biz en doğrusunu seçmek istiyoruz. Reyes ve Forlan için bir adım daha olabilir ama bu biraz zaman alabilir; çünkü başka alternatifler de var. Bize en iyi ve uygun olanını seçmek durumundayız. Çok önemli dünya yıldızı isimler gündemde var" dedi.

Galatasaray Kulübü, Forlan ve Reyes'in transferleri için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiş ancak Atletico Madrid Kulübü, Reyes'i Galatasaray'a satmayacaklarını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurmuştu.

Forlan ve Reyes transferlerinde Galatasaray ve Atletico Madrid cephesinden gelen 'çelişkili' ifadeler transfer sürecini adeta yılan hikayesine çevirirken; İspanyol basını da kesin bir dille Reyes'in Atletico Madrid'de kalacağını duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Forlan'ı da Reyes'i de istemiyorum bu saatten sonra. Kıl oldum Athetico Madrid'e.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Forlan daha milli takımdan gelmedi. Cana kulüp sitesinden açıklanmadı bildiğim kadarıyla şu Copa America'nın bitmesini bekliyorlar. Bana kalırsa hiç forvete ihtiyaç yok Johan Elmander gibi bi adamımız var
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander-Baros-Stancu yeterli bence de ama şimdi aklıma geldi yahu Stancu kampta mı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Elmander-Baros-Stancu yeterli bence de ama şimdi aklıma geldi yahu Stancu kampta mı?
    Adam dünkü hazırlık maçında oynamış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Dünkü maçta oyuna 57. dakikada girmiş olması lazım, kampı takip edenler dikkat çeken isimlerden olduğunu söylüyorlar Stancu'nun.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bogdan tam bir poacher. Çiftli forvetle ve iyi bir taktikle oynandığı zaman harika işler yapabilecek biri. Terim döneminde iyi işler yapacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çift forvet oynayacaksak Stancu bence kalmalı. Ortasaha ile forvet arasındaki bağlantıyı kurabilir. İlk oynadığı maç Buca maçıydı sanırım Sivas da olabilir, tribündeydim. Çift forvet oynuyorduk ne hikmetse ve oynadığı kısa sürede çok iyi işler çıkartmıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stancu ilk geldiğinde iyiydi 3-4 hafta sonra bozdu.Çift forvet oynacağımızı düşünmüyorum ama kalmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Stancu ilk geldiğinde iyiydi 3-4 hafta sonra bozdu.Çift forvet oynacağımızı düşünmüyorum ama kalmalı.
    ona biz bam etkisi diyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Forlan daha milli takımdan gelmedi. Cana kulüp sitesinden açıklanmadı bildiğim kadarıyla şu Copa America'nın bitmesini bekliyorlar. Bana kalırsa hiç forvete ihtiyaç yok Johan Elmander gibi bi adamımız var
    Cana açıklandı Ufuk ama prensipte anlaşıldı falan yazmışlar yani Muslera bekleniyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben olsam yeni bir ortasaha almak yerine Emre Çolak'ı iyi bir BB programı ile fiziğini güçlendirip kadroda tutardım çok yetenekli bir futbolcu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bir sürü var da neden kimse transfer etmiyor? Sadece hırslı değil, yetenekliydi aynı zamanda. Katılmıyorum sana. Hagi de gereksiz kart görüyordu ayrıca, onu da gönderseydik o zaman!
    Hagi ile cana ayni mevkidemi oynuyor renktasim ? cana o kadar agrasif sert"ki cok gereksiz kartlar goruyor ama hagi teknik muthis zekili bir oyuncu hagi nin kart gormesinin tek nedeni asiri derece sinirleniyordu cana"ya o kadar vara verdik elimizde mehmet guvenler,mehmet topallar, varken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi ile cana ayni mevkidemi oynuyor renktasim ? cana o kadar agrasif sert"ki cok gereksiz kartlar goruyor ama hagi teknik muthis zekili bir oyuncu hagi nin kart gormesinin tek nedeni asiri derece sinirleniyordu cana"ya o kadar vara verdik elimizde mehmet guvenler,mehmet topallar, varken
    Mehmet Guvenler mi Allah askina Mehmet Guven kac yasindan beri oynadi bizde sadece Liverpool macinda az biraz birseyler yapti. Zaten o mac oyle bir macti ki Carrusca bile iyi oynamisti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cana ile Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ı kıyaslamak bile komik...Cana bu oyunculardan çok çok iyi bir oyuncu bu sene adam gibi oynayan 2-3 oyuncudan biri de Cana'dır...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Cana'nın Mehmet Topal'dan iyi olduğuna katılmıyorum ben Mehmet daha iyi kesici ayrıca daha iyi pas atıyor Cana'dan. Ama Cana daha mücadeleci, daha hırslı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unal Aysal bir forvet bir ortasaha alacagiz, demis.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cambiasso'yu Inter bırakmaz. Onun yerine Muntari'yi alalım

Mesaj Yetkileri