Ünal Aysal ne zaman 9 yabancıyla ön anlaşma yaptık dedi yav, ben mi kaçırdım yoksa. Benim bildiğim Mehmet Helvacı o tarz bi şey dedi.
Ünal Aysal ne zaman 9 yabancıyla ön anlaşma yaptık dedi yav, ben mi kaçırdım yoksa. Benim bildiğim Mehmet Helvacı o tarz bi şey dedi.
Screw you guys, I'm goin' home
Ünal Aysal hiç bi zaman kesin konuşmadı ki sadece görüşüyoruz gibilerinden açıklamalar yaptı...
6 yabanciymis pardon :/
14 Mayıs'taki seçim öncesi adaylık sürecinde 6 oyuncuyla ön protokol imzaladıklarını dile getirerek, transferde hazırlıksız yakalanmayacaklarını söyleyen Başkan Ünal Aysal, koltuğa oturduktan sonra adeta çark etti.
Başkanlık görevinde 1 ayı geride bırakan Aysal ve yönetiminin sadece bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katması, sarı-kırmızılı taraftarları da kızdırmaya başladı. Yeni yönetime başlarda büyük destek veren taraftarlar, internetteki forumlarda eleştirilerin dozunu arttırıyor.
O Habere mi inanacaksın yahu adamı izledinmi öyle bir şey dedi mi? ayrıca taraftarı anlamıyorum bonservisi elinde olan oyuncuların hepsi kaliteliydi takım zaten borç batağında paramı harcasınlar![]()
alemler yahu hadi Serdar Özkan tarzı adam alınsa neyse diyeceğim de alınan adamların hepsi kaliteli...
Biz Muslera'yı resmen duyurduk mu? Transfermarkt sitesinde Galatasaray kadrosunda gözüküyor.
Duyurmak istemiyorlar sanırım Uruguay,Copa Amerika'dan elendikten sonra duyururlar diye düşünüyorum...
Twitterden ftw1905"den Alinti
1:Son gelen bilgiler 14 Temmuz'da forma lansmanı yapılacakmış, ama özel bir lansman olacakmış, tv filan olmayacakmış diye duydum.
2:Bu bilgileri aldığım kişide İtalya liginden transfer olayını doğrulattı, şuan uğraşılıyormuş...
3:Bu kişi ayrıca Mustafa Sarp ve Pino yolcu diyor, Pino için Monoco'ya kiralık gönderilim demişler olmamış galiba...
4:Şu ana kadar yaklaşık 4.000 kombine satılmış.
5: ve Mali kongre ve şike gündemi olduğu için haftaya hareket bekleniyor...
6: talya liginden transfer büyük ihtimal Cambiassodur
14 Temmuzda lansman varsa Muslera orda tanıtılır![]()
![]()
Transfer için umarım kulüp başkana borçlandırılmaz.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Beşiktaş'ın ben zaten başarılı olamayacağını biliyordum
Ben yıldız transfer istemiyorum ki. Gazetede Drogba Forlan Luis Fabiano haberi görünce küfrediyorum ya gerçekse diye.
Bizim takım kaç yıldır bas bas bağırıyor orta saha diye. Tamam selçuk'u aldık ama lazım bir tane daha. Alalım ya Drogba diyene kadar orta sahaya al adam. Bu taraftarın yarısı hala "Kallström'ü beğenmedik, daha iyisi için çalışıyoruz" sanıyor![]()
Stoperde Semih Kaya eyvallah gelecek vaad ediyor ama servet-ujfalusi-gökhan-semih'le yola çıkılır mı? Ceyhun ve Balta da gerekirse stoper oynuyor demeyin lütfen, ikisini toplasan bir stoper eder mi ona bakacaksın yoksa ben de stoper oynarım zor bir şey değilGökhan ile Semih'i de ben bize yedek olacak kapasitede görmüyorum. Emre Güngör'ümüz olsaydı mesela keşke
Sağ kanada Kazım'a güvenerek yola çıkmamalıyız.
Ünal başkan yıldız transferi sözünü tuttu bon jovi konserinde gs atkısı açtı
![]()
Bon Jovi önce Eskişehir'i gezmiş diyorlar.
Screw you guys, I'm goin' home
Taraftarin tepkisi Emre sakatlaniyor diye gonderildi, muzmin sakat Gokhan Zan kadroda. Emre eger Gokhan Zan gibi omzu cikikken bile cagrilsaydi milli takima hala takimdaydi. Bizim Adnanlarin mentalitesi buydu.
Gökhan Zan'ı takımda tutanları Allah'a havale ediyorum orası ayrı konuda Emre.G son performansları hiçte parlak değildi.Göndermeselerdi iyiydi fakat çokta büyük bir kayıp değil bence.Adnanların bir ara transferden para kazanıyoruz ayağına gitti tıpkı Keita gibi.
emre gungor sahsen iyi defansti trabzon macinda hata yapti diye yollandi simdi gaziantepde nasil top oynadigini biliyoruz ...
Emre Güngör A Milli Takım hazırlık maçında kısa geri pas atarak gol yememize sebep olmuştu. Son 1 yıl içindeki maçlardan birinde olması lazım. Maçın ismi tam olarak aklıma gelmiyor.
Ali Dürüst konuşmuş, Fabiano transferi olumsuz diyor. Takıldığım nokta sakatlığı var, inceliyorlar dedi, bütün dünya biliyor zaten sakatlığını, Brezilya'ya gitmeden önce bunun araştırılması gerekmez mi ? Forvet hattına transferi güçlendirmek için yapacağız, önceliğimiz kaleci Muslera da her şey olumlu, orta saha ve sağ bek transferi de olacak diyor. Detayı;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95091
Muslera'dan güzel bir kurtarış, dün geneci maçtan:
http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf
Ardından yine güzel 2 kurtarış yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum 10 dakika izledim maçı sonlara doğru.
Sag bek Nei olsun, lokum gibi![]()
sag bek"a alcaklarsa turk oyuncu alsinlar ornek konyadaki hakan aslantas olabilir,Muslera geldi varsayarak sadece 1 tane yabanci transferi kaldi oda ortasahaya alsalar yeterli olur bence. forvete gerek yok yani yabanci oyuncu almazlar insallah