Acaba serbest bırakılan futbolcular bazı şeyleri itiraf ettiği için yani ettiyse serbest bırakılmış olabilirler mi?
Acaba serbest bırakılan futbolcular bazı şeyleri itiraf ettiği için yani ettiyse serbest bırakılmış olabilirler mi?
cidden 19 maçta şike varsa neden sadece 1 futbolcu tutuklanıyorneyse türk futbolu için hayırlısı neyse o olsun.
İçinde siyasetin "s" si geçen mesajlar itinayla silinir.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bence Bana asya maceramız olsun gslilerle bjkliler ve trabzonlularla dalga geçeriz onların bank asya kupası yok bizim var diye
her türlü fenerbahçe fenerbahçeden her türlü keyif almasını bileceksin bu takımı her zaman tuttuk yine tutuvcaz
Bütün gazeteler her bir belge hakkında fikir sahibi,fakat özerk federasyon başkanı belgeleri görme yetkisine sahip değilgüldüm cidden buna şimdi bak
![]()
Son dakika : Aziz Yıldırım ambulansa hastaneye kaldırılıyor.
Bu arada belirtmek lazım,bizi düşürecek veya ligde bırakacak yetki TFF'de.UEFA'nın da sıkıştırmasıyla 15 Temmuz'dan önce bir karar vermek zorundalar.Yani mahkemenin devam edip etmemesi TFF'nin karar vermesine engel değil.Eğer bizi küme düşürecek belgeleri varsa düşürürler.
Aziz Yıldırım Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülüyor...
Fenerbahçe klübü pazar günkü yürüyüşü onaylamadığı açıklamış.
Kulübün yürüyüşü istememesi gibi birşey söz konusu değil.Hürriyet Gazetesi "Fenerbahçe Yönetimi yürüyüşü onaylamıyor" diye bir haberi var.Bunun dışında emniyet 11 tane taraftar grubunu arayarak "Yürüyüşe katılırsanız sizin için iyi olmaz" telkininde bulunuyor.Resmi sitede yapılan açıklama organizasyonun iptal olmadığı yönünde fakat bütün taraftar grupları birer açıklama yaparak organizasyonun iptal olduğunu söylediler.Yani birnevi yürüyüşü üstlenmekten vazgeçtiler.
Yok öyle birşey! antu'nun yalanı! İşte yönetimin açıklaması:
(Bu sabah Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde Fenerbahçe Spor Kulübü taraftar derneklerinin 10.07.2011 Pazar günü düzenlemeyi planladıkları destek yürüyüşünün Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından onaylanmadığı haberi kulübümüze atfen bir açıklama ile birlikte yayınlanmıştır.
Konu ile ilgili kulübümüzden yapılmış bir açıklama olmamakla birlikte ilgili internet sitesi yöneticileri ile temasa geçilerek haberin geri çekilmesi sağlanmıştır. Bununla beraber yürüyüşü planlayan ilgililer konudan haberdar edilmişlerdir. Hal böyle iken bu akşam antu.com sitesinde Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde çıkan haber kulüp tarafından yalanlanmadığı için organizasyonun iptal edildiği duyurulmuştur.
Bu duyuru gerçeği yansıtmamaktadır.)
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=25216
--------------------------------------------------------------------------------------------
Bu gösteri Fenerbahçe taraftarınındır. Dik duralım. Gruplar, yönetim; gördük ki; hepsi fasa fiso... Pazar günü herkes orada olacak! Formamızı giyip Bağdat caddesinde, kendi caddemizde Pazar yürüyüşü yapacağız! Kime ne?
Fenerbahçe yöneticileri Beşiktaş'ta toplantıda via @esatdergi
![]()
İzinsiz gösteri yapmak zaten yasak,önceden yetkili yerlerden izin almak gerekiyor.
Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu Madde 3;
http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/641.html
Şimdi kırılmaca gücenmece olmasın.Daha öncede birkaç konuda belirtmiştim sanırım maç konularıydı.Genelde fenerli arkadaşların sloganları belli.Biz bize yeteriz.17 ye karşı 1 iz.Fenerbahçe cumhuriyeti vs tarzında.Bu fenerbahçelilerin dışında feneri sevmemelerinin sebebi insanların bu olan olaylardır.17 takım tarafından sevilmemek gurur duyunucak birşey değildir.Acaba ne yapıyoruzda bu insanlar bizi sevmiyolar diye kimsede sormuyor.Bence bu dava bunun içinde bir fırsat olacaktır.Fenerbahçe yeni bir başkan yeni bir ekiple bu tip olaylara mahal vermiyecek şekilde tekrar geri döndüğünde eminim daha güçlü olacaktır.
Herhangi bir puan silindiğinde yada alt kümeye düştüğünde(bunu sanmıyorum hiç)..Yani dönmek derken yenilenmeyi kastettin yönetim olarak.Yanlış anlaşılma olmasın.Herhangi kötü birşey algılanmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sözlerime ama yine oluyor demek ki rakip taraftar olduğum için![]()
Valla bahanesi olduğu doğru . Kendiniz yaratıyorsunuz o bahaneleri . Gerek Aziz Yıldırım'ın yer yer antipatik açıklamaları , gerekse taraftar gruplarının bazen büründüğü antipatik hava ile bunu kendiniz yaratıyorsunuz . Sonra da bununla övünüyorsunuz , en çok da o hoşuma gidiyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Siz söylemeseniz bilmeyecektim zaten, sağolun.Bizim için iyi olacağını söyleyen de sizsiniz ben değilim. Ben herkes açısından iyi olacağını düşünüyorum. Eğer ortada bu yasadan sonra başka suçlular varsa onlar da çeksin cezasını ve Türk futbolunda ne kadar suçlu varsa hepsi temizlensin. Ben bunun derdindeyim.
![]()
Biz de bunu savunuyoruz burada attığmız her mesajda fakat sanki şike yapmışız da takımın küme düşürülmesini istemiyormuşuz gibi bir hava yaratılıyor,ben bundan rahatsız oluyorum.Delilleri ile birlikte ortaya çıksın şike yaptığmız,inanın ben sizden daha çok isterim Bank Asya 1.Lig'e düşmeyi.Çünkü ben de sıkıldım yıllardır "Şikeci Fenerbahçe,hakem odası basan Aziz Yıldırım" muhabbetinden.
Bağdat Caddesinde Fenerbahçe forması giyip gezinmek ne zamandan beri suç olmuş? Oldu olacak; forma giyip yürümeyi de yasaklasınlar. Fenerbahçe formasıyla sokağa çıkamazsınız desinler!