Sayfa 598 / 896 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
17,911 ile 17,940 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Öyle olmak zorunda orta alandan ceza sahasına girip şut çeken bir oyuncu, Fenerbahçe'de bu özelliğini hiç ama hiç kullanamadı.

O görevi yapacak pozisyonda olmadığı için görmediniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Artık Alex'e göre takım kurulmamalı, eğer kurarsak 2000lerin başında ki Galatasaray'ın Hagi'den sonra ki durumuna düşeriz. Şimdiden ona göre kadro kurulmalıdır. Ben İnanıyorum ki Alex Stoch ve çok hızlı bir sağ açık ile çok iyi üçlü ofans gücü sağlanabilinir. Hem forvette ki oyuncuya daha da yardımcı olabiliriz.
    Ben de dediğine katılıyorum Batuhan ama Aykut Kocaman'ın görüşü böyleydi her zaman. Alex'i de önümüzdeki sezon kesebileceğini sanmıyorum, bence de artık yedek bırakılmalı gerektiğinde ama iki ucu süslü değnek bi durum antrenör için

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben de dediğine katılıyorum Batuhan ama Aykut Kocaman'ın görüşü böyleydi her zaman. Alex'i de önümüzdeki sezon kesebileceğini sanmıyorum, bence de artık yedek bırakılmalı gerektiğinde ama iki ucu süslü değnek bi durum antrenör için
    Aykut Kocaman bu takımı 4-3-3 oynatmak istiyor, buna göre de transfer yapacaktır. Ben Alex'in seneye çok fazla maçta yedek olacağını ve Avrupa maçlarında ise daha önceki sisteme döneceğini düşünüyorum. Geçmişi forvet düzeni olan bir ismin savunma taktiği oynatabileceğini düşünmüyor ki, zaten oynattığı zamanda ne kadar başarısız olduğunu her seferinde gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar hiç dert etmeyin. Bizim dünya yıldızımız Özer var. Alex'in yerine onu monte ederiz.

Emre yerine de Selçuk 11 oynar. Ne dert ediyorsunuz yahu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman bu takımı 4-3-3 oynatmak istiyor, buna göre de transfer yapacaktır. Ben Alex'in seneye çok fazla maçta yedek olacağını ve Avrupa maçlarında ise daha önceki sisteme döneceğini düşünüyorum. Geçmişi forvet düzeni olan bir ismin savunma taktiği oynatabileceğini düşünmüyor ki, zaten oynattığı zamanda ne kadar başarısız olduğunu her seferinde gösterdi.
    İnşallah dediğin gibi olur da baskılar yüzünden ilk sene yaptığı gibi tekrar Alexli düzene dönmez Aykut Kocaman

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tam 10'la da 10'suz da olmuyor durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı hocadan mı bahsediyoruz?

Aykut Kocaman oynattığı futbol ile ligimizde bulunan en korkak hocalardan biri. Geçen sene 3 temmuz bahanesi olduğu için kimse bir şey demedi. Ama bu sene öyle değil. Kendide biliyor bunu. Ancak dediğin sisteme bu sene şampiyon olursa seneye geçebilir. Çünkü tekrar kredi kazanmış olur.

Aksi takdirde benim için isim önemli değildir. Aykut Kocaman gider Rıdvan gelir, Bülent gelir. Onlarda Fenerbahçe'nin evladı ve efsanesi.

Ha Emre'yi severim. Çünkü Emre gibi Türk oyuncu yok. Yerini dolduramazsın.

Sayar mısınız bana Emre'nin yerini doldurabilecek sadece 2 oyuncu?

Nuri Real Madrid.
    Selçuk İnan Galatasaray.

Eee başka? Bu oyuncular zaten bu saatten sonra gelmezler.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aynı hocadan mı bahsediyoruz?

Aykut Kocaman oynattığı futbol ile ligimizde bulunan en korkak hocalardan biri. Geçen sene 3 temmuz bahanesi olduğu için kimse bir şey demedi. Ama bu sene öyle değil. Kendide biliyor bunu. Ancak dediğin sisteme bu sene şampiyon olursa seneye geçebilir. Çünkü tekrar kredi kazanmış olur.

Aksi takdirde benim için isim önemli değildir. Aykut Kocaman gider Rıdvan gelir, Bülent gelir. Onlarda Fenerbahçe'nin evladı ve efsanesi.

Ha Emre'yi severim. Çünkü Emre gibi Türk oyuncu yok. Yerini dolduramazsın.

Sayar mısınız bana Emre'nin yerini doldurabilecek sadece 2 oyuncu?

Nuri Real Madrid.
    Selçuk İnan Galatasaray.

Eee başka? Bu oyuncular zaten bu saatten sonra gelmezler.
    Kişisel olarak algılamanı istemiyorum; ve kişisel bir tartışmada yapmak istemiyorum.

Ben Aykut Kocaman'ı önemli bir isim olarak kabul etmeyen herhangi bir bireyle kesinlikle futbol tartışmayacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe üzerine Emre ve Volkan üzerinden yükleniyorlardı. Özellikle Emre çok yıprandı ve gitmesi onun için ve Fenerbahçemiz için en iyisi oldu heralde. Yapıcak pek bir şey yok dün Lugano gider bugun Emre yarın Alex gidicek olucak şeyler bunlar. Kimler geldi , gitti bu formadan. Artık yerine doldurabileceğimiz kalitede oyuncular almaya bakmamız lazım.

Emre'ye de Avrupa'da en içten dileklerimle başarılar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ıkı taraf ıcınde hayırlısı olsun topal ve copue ıkılısı aratmaz emreyh

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

capue geliyor mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Emre'nin transferinin açıklanmasından sonra Alex'inde klübeye çekileceği ihtimali güçleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

capoue geçen transfer döneminin haberi şimdi hiç bir yerde geçmiyor Salvio kendi fikrini söylüyor herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hayırlısı olsun arkadaşlar.Emre biraz da kendisi düşünsün niye sözleşme yenileme teklif etmediler diye.Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.Oyuncular gelip gider Fenerbahçe kalıcıdır.

Taktik konusunda ise Aykut hocanın kafasında bence net bişey yok.Hazırlık maçlarında kafasındaki 2 veya 3 taktiği de deneyecektir ve sezona ona göre başlayacaktır diye düşünüyorum. 4 - 3 - 3 veya 4 - 2 - 3 - 1 veya 4 - 4 - Alex - 1(yani eski sistem)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe sözleşme önerdi de mi gitti ? Yoksa Fenerbahçe hiç sözleşme önermedi mi ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe sözleşme önerdi de mi gitti ? Yoksa Fenerbahçe hiç sözleşme önermedi mi ?
    Bizimkilerin sözleşme önermediği söyleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre'nin gitmesin çok sevindim ligimiz için çok hayırlı oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bizimkilerin sözleşme önermediği söyleniyor
    Duyduğunuz bir sebebi var mı peki ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aykut Hocanın takımda istemediği konuşuluyordu zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre'nin gitmesin çok sevindim ligimiz için çok hayırlı oldu.
    Doğru söylüyorsun Fenerbahçe dışındaki ekipler için hayırlı oldu gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kişisel olarak algılamanı istemiyorum; ve kişisel bir tartışmada yapmak istemiyorum.

Ben Aykut Kocaman'ı önemli bir isim olarak kabul etmeyen herhangi bir bireyle kesinlikle futbol tartışmayacağım.
    GS'li arkadaşlar benden daha çok seviyordur Kocaman'ı doğru. Kadıköy'de puan alıyorlar artık

Çok saçma bir mesaj. Cevap vermeyebilir ya da pm atabilirdin. Neyse.

Topal hayırlı olsun şimdiden. Kesin oldu diyelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Birşey duymadım ama tahminimce Aykut hoca ile kavga etmişti bu baş etken.Diğer olayları söylemeye gerek yok herkes biliyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sevindim Emre'nin Türkiye'den gitmesine.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Emre'nin ayrılmasına sevindim. Emre Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur bence. Ama yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır. Zaten önceki sezonlardan süregelen antipatikliği üzeirne geçirdiği Çubuklu forma nedeniyle daha da göze battı ve zirve yaptı. Kendi psikolojisi ve sağlığı açısından iyi olmuş. Ben Emre'yi istemiyordum takımda. O açıdan da sevindim. 102 yıl Emre'siz oynamış bu takım, kalan yıllarda da Emre'siz oynar. Yaptıkları için teşekkürler. Emre'nin ayrılmasında Aykut Kocaman'ın etkisi olduğunu düşünüyorum. O yüzden Aykut Kocaman'a saygım bir kat daha arttı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Emre'nin gitmesine sevindim mi üzüldüm mü bilmiyorum ama her iki taraf içinde hayırlısı olsun
    Last edited by William Rookwood : 29.Mayıs.2012 at 18:40
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben de olsam sevinirdim Emre gibi birinin ezeli rakibimde olmamasına. neyse, yazık oldu Emre'ye. basının kurbanı ettik adamı. yolu açık olsun. onun için daha iyi oldu. adam akıllı bir yerde topunu oynayacak, ekranları başında Emre'yi nasıl eleştiririm diyen insanlar olmayacak.. artık birileri kına yakabilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

27. Default

Emre'nin yeteneklerine saygımız sonsuz ancak karakteri konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum. Benim gibi düşünen kişi sayısı da hiç az değil. Haa Atletico Madrid'de aynı tavırları sergilemeyeceğine de adım gibi eminim. Zeki adam Emre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cuma günü mahkemenin vereceği karar + Uefadan gelecek karara kadar büyük bir transferin açıklanmasını beklemiyorum. Gelecek hafta şartlar lehimize olursa sağlam transferlere hazırlıklı olun derim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emre'nin gitmesine inanılmaz üzüldüm.Alex gitse bu kadar olurdu heralde.

Acaba Mehmet Topal'ı (geldi olarak düsünüyorum artık) Emre'nin yerine mi monte edicekler yoksa birini daha alıcaklar mı

30. Default

Mehmet Emre'nin görevini yapamaz, onun yeri Selçuk'un oynadığı mevki olacaktır. Emre yerine kaliteli bir ortasaha alacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin.

Mesaj Yetkileri