Şunu söylemek istiyorum, bazı arkadaşlarımız yorumumu beğenmeyebilir, saygı duyarım. Bakınız, Hakan Balta, Sabri, Gökhan Zan bu isimlerin artık milli takım kadrosunda görmek inanın beni kahrediyor. Yahu milli takım gözlemcileri neden ısrarla, üstüne basa basa bu 3 ismi kadroya alırlar ? Ülkemizde bu 3 isimden daha iyi oyuncular yok mu ? Var elbette. Gözlemcilerin, bir zamanlar futbol oynadıkları klüplerin, gereksiz futbolcularını neden Hiddink'e önerirler ? Geçen sezon harikalar yaratan Olcan Adın nerede ? Üç büyüklere kök söktüren, peşinden koşturan Cenk Tosun niçin ilk 11'i geçtim, niçin oyunda yer almıyor ? Yazık, gerçekten yazık..
Helal olsun ARDA. Müthiş. Burak'ın golünde ne vardı ya ? Sadece adalet yerini buldu.Azerbaycan deplasmanında Selçuk İnan'da yok
![]()
Yalnız harbiden hele ki Belçika'nın puan kaybettiği günde Kendi evimizde Kazakları yenemeseydik Euro2012'yi unutmamıza sebep olabilirdi. Tekrar helal olsun Arda
Burak baktıki adam gibi atınca golü vermiyorlar rol yaparak attırdı![]()
Helal olsun be Arda.
Bu arada Rıdvan Dilmen sporla ilişkimi kestim diye açıklama yapmamışmıydı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
nabza göre şerbet.rıdvan dilmen'de saçmalıyor bence hakem oyunu başlattı kaleci eline aldı sonra yere koyup baskı sonucunda tekrar eline aldı. maç 1-1 tertemiz golünü vermemişler burak'ta kaleci topu yere koyunca dogal olarak baskı yapacak neyin fair playında bu adam çözemedim.
Ula ne çabuk unuttunuz Euro 2008'de bizi sırtlayan isimlerden birisi de Sabriydi...
GG oynamadığına göre Sabri en iyi isim bence. Tartışılacak bir durum yok...
Ülkemizdeki maçta Kazakistan'ı son dakika golüyle zar zor yenebiliyorsak ortada çok fazla yanlış var demektir. Neyse ki 3 puan 3 puandır mantığıyla ucuz atlattık diyebiliriz. Azerbaycan mağlubiyetinden sonra bir de Kazakistan beraberliği büyük rezillik olurdu.
Andre_Santos27 André Santos!!!
Parabéns para #Turquia,bela vitória!! Tebrikler #Turkiye,çok onemli zafer!!!
Fenerbahçe Cumhuriyeti
cenk tosun u euro 2012 ye kadar ısındırıp 1. forvet yapmamız lazım forvet iolmayan bi takım ne yapabilir ki ?
bu arada emre de avusturya maçında forma giyemeyebilirmiş :S
m.topal emre(?)
m.ekici
Gökhan Gönül'e en iyi alternatif Sabri'dir şu anda sağ bek konusunda Milli Takım düzeyinde başka oyuncumuz yok.
Hakan Balta ve İsmail Köybaşı şu anda sol bek mevkisinde oynayabilecek en iyi isimler daha iyisi olsa birşey diyeceğim ama yok malesef.
sabri ve baltayi elestirenler bu mac izleyin ozellikle ilk yarida baltayi izleyin adam defans arkasina 2-3 kez cok iyi top atti. sabriye gelince burakin 2.ci attigi golde ortayi galiba sabri acti ama hakem golu vermedi sabri hatasiz oynadi ve sahsende cok begendimi bir oyuncu gokhan gonul ile birlikte turkiyenin en iyi sag bekidir sabri, 1.ci gokhan 2.ci sabridir. sol bek"e gelince hakan"in hatalari olabilir ismailde yapmiyormuydu o hatalari onun yuzundende 3 puan kaybettigimiz 1 mac vardi eger milli takim degisim istiyorsa turk hoca gelicek,sol bek"e hasan ali kaldirim gibi adamlar alincak Sol acik icin olcan gibi adamlar alincak vesaire vesaire degisim sart milli takimda
cenk konusuna gelince hepimiz cok abarttik antepde 2.ci devre parliyan bir adam cenk"i asil bu sene gorecegiz milli takim duzeyindemi degilmi diye.
Kadroda büyük rotasyon yapılması lazım ben hala rıdvanın umut neden girmedi burakın yanına sorusuna yanıyorum girdide noldu
Kadro baştan yanlıştı burakın olması selçuk ş. olması Allah aşkına bu nedir arkadaş ya
forvete mevlüt erdinç gibi adam varken burakın kadroda işi ne gökhan t. gibi mehmet t. mehmet t. ikilisi varken bu adamların kadroda işleri ney bu nebiçim iştir arkadaşya burak yılmazın bence sorunları var bir ayak dr sine görünmesi lazım çünkü adam yere düşmeden topa vuramıyor galiba emin olun çok daha iyi oyuncularımız var
hayatımda ilk kez türkiyenin vasatında altında bir futbol oynuyadığını görüyorum
Maça değinecek olursakgerçsi nesine değineceksinki Takımda Arda Geçengün Bir çok kişinin tepki gösterdiği Emre Sonradan oyuna giren Gökhan T. volkan ve sabriden başka kimse oynayamıyordu yeni oyuncularımız aslında iyi oyuncular var aralarında fakat kadroya alan yok
Mevlüt E.
Gökhan T Arda T.
Emre Mehmet E..
Mehmet To.
Hakan B. Serdar K. Servet Ç Gökhan G.
kadroda bunların olması lazım fakat! zaten taktik bu ama işleyiş yanlış takım çok geniş oynuyor burak y. çok heyecan yapıyor gökhan t. süper arda süper mevlüt süper arkada emre süper mehmet e. güzel oyun kuruyor mehmet topal iyi koruyor fakat tek sorun defanstaki iki kişi çok ağır kalıyor oyunu hücüma iyi yıkamıyoruz bekler bazen fazla açılıyor beklerin açıldığı zaman orta ikili arkayı korumuyor Kısacası biz akıllı ve modern tip futbol oynayamıyoruz bunu oynamak için akıllı olmak lazım futbolu akıllı adamların oynaması lazım ben çıldırıyorum gerçekden ve yazık diyorum türkiyenin bu futbola ayak uydurması yıllar alır....
Hakeme gelirsek bir çok yanlış karar verdi yalnız verilmeyen golde kararın doğruluk payı olabilir çünkü sanki burakın topla alakası yokmuş gibi geldi bana...
hocam naptin selcuk inan nerde bide bana sunu aciklarsan iyi olur mevlut kendi takiminda ne yapmista milli takimda ne yapti gercekten mevlut ve cenk"i cok sisiriyorsunuz burak"a gelince cok mucadeleci bir oyuncu ama forvet degil kesinlikle bir kanat oyuncusu.
Burak Yılmaz yerine bir Mevlüt ya da Semih olsaydı daha farklı olabilirdi bence.
selcuk inanı da gördük aga bence kesinlikle mehmet ekici daha iyi bir oyun kurucu görevi üstlenir.
Burak yılmaz kadar kötü bir forvet görmedim mevlütü çok şişiriyorsunuz diyorsun cenki de söylüyorsun ben cenk taraftarı değilim mevlütün oynadığı lig zor bir lig ayrıca Türkiyede oynatılmadıki adam gibi mevlüt. Ayrıca Tuncayda aynı şekilde oda oynatılmadı fakat baktığın zaman bu adam hala milli takıma katkı sağlıyabilicek kapasitede nasıl oluyor ki bu ? kaç yıldır en düşük tuncay gibi bir adam yetişemiyor bana tuncay kim demeyin gidin adamın istatistiklerini araştırın derim.mevlütü ısrarla söylememin sabebi fiziki gücü çok iyi denenmesinde çok yarar var eğerki verim alınamazsa Semih de semih derim başka bişey diyemem burak yılmazın oynadığı oyunmudur aklınızı çalıştırın mevlüt olmasada Milli takımın iki forveti var bunlar Semih Ve Gökhan Ünaldır.! burak yılmazı forvet sayan adamın ve tek forvet hedef adam olarak oynatanın zaten aklından şüphe duyarım Bana gökhan ünal kim kaç gol attı süperligde diyeceksiniz emin olun gökhan ünal uzun boylu olarak en iyi forvettir adam gol Burak okadar gol attı Tüm gollerini izleyin bakın adamın attığı gollerde bir forvet özelliği bulabilecekmisiniz
Kısaca : Artık adamgibi bir forvet gelmesi lazım Nadir ve Muhammed Demiri takip edelim bu adamların üzerinde duralım artık
yoksa semih ve gökhan ü. gibi adamlardan başka iyi forvet yok gökhan ü gol atamadı belki ama ibb deki maçlarını izleseydiniz adamın iyi bir oyuncu olduğunu anlardınız
.!
not : ikinci kez ceza almak istemiyorum bu yaptığım burak y. bir hakaret değilidr sadece eleştiri benfica maçından sonra yaptığım eleştiriyi bu maçtada yapıyorum sert bir eleştiri olsada.
Ben Gökhan'ı Hasan Şaş'a çok benzettim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine son dakiakada kazandık ama kazakistan karşısında bu kadar zorlanmamız çok düşündürüyor insanı tffnin kesinlikle müdahele etmesi gerek bu olayı hiddinkin oyununu hiç beğenmiyorum