Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kazakistan kazanır

2 9.09%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 212 sonuç

Konu: Türkiye - Kazakistan | 2 Eylül 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by mehmetakar View Post
    O kadar şansızlığa rağmen son anda gelen şans patlamasıyla kazandık
    Ps: Avusturya maçı ne zaman ?
    6 Eylül...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmetakar View Post
    O kadar şansızlığa rağmen son anda gelen şans patlamasıyla kazandık
    Ps: Avusturya maçı ne zaman ?
    Salı günü

O değilde Avusturya maçında Hiddink Selçuk'un yerine Selçuk'u ilk 11 e koymasın ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Şunu söylemek istiyorum, bazı arkadaşlarımız yorumumu beğenmeyebilir, saygı duyarım. Bakınız, Hakan Balta, Sabri, Gökhan Zan bu isimlerin artık milli takım kadrosunda görmek inanın beni kahrediyor. Yahu milli takım gözlemcileri neden ısrarla, üstüne basa basa bu 3 ismi kadroya alırlar ? Ülkemizde bu 3 isimden daha iyi oyuncular yok mu ? Var elbette. Gözlemcilerin, bir zamanlar futbol oynadıkları klüplerin, gereksiz futbolcularını neden Hiddink'e önerirler ? Geçen sezon harikalar yaratan Olcan Adın nerede ? Üç büyüklere kök söktüren, peşinden koşturan Cenk Tosun niçin ilk 11'i geçtim, niçin oyunda yer almıyor ? Yazık, gerçekten yazık..

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Helal olsun ARDA. Müthiş. Burak'ın golünde ne vardı ya ? Sadece adalet yerini buldu. Azerbaycan deplasmanında Selçuk İnan'da yok

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yalnız harbiden hele ki Belçika'nın puan kaybettiği günde Kendi evimizde Kazakları yenemeseydik Euro2012'yi unutmamıza sebep olabilirdi. Tekrar helal olsun Arda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Burak baktıki adam gibi atınca golü vermiyorlar rol yaparak attırdı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Helal olsun ARDA. Müthiş. Burak'ın golünde ne vardı ya ? Sadece adalet yerini buldu. Azerbaycan deplasmanında Selçuk İnan'da yok
    Deplasman ? Kendi evimizde Azerbaycan maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal olsun be Arda.

Bu arada Rıdvan Dilmen sporla ilişkimi kestim diye açıklama yapmamışmıydı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Burak baktıki adam gibi atınca golü vermiyorlar rol yaparak attırdı
    nabza göre şerbet. rıdvan dilmen'de saçmalıyor bence hakem oyunu başlattı kaleci eline aldı sonra yere koyup baskı sonucunda tekrar eline aldı. maç 1-1 tertemiz golünü vermemişler burak'ta kaleci topu yere koyunca dogal olarak baskı yapacak neyin fair playında bu adam çözemedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by collector909 View Post
    Şunu söylemek istiyorum, bazı arkadaşlarımız yorumumu beğenmeyebilir, saygı duyarım. Bakınız, Hakan Balta, Sabri, Gökhan Zan bu isimlerin artık milli takım kadrosunda görmek inanın beni kahrediyor. Yahu milli takım gözlemcileri neden ısrarla, üstüne basa basa bu 3 ismi kadroya alırlar ? Ülkemizde bu 3 isimden daha iyi oyuncular yok mu ? Var elbette. Gözlemcilerin, bir zamanlar futbol oynadıkları klüplerin, gereksiz futbolcularını neden Hiddink'e önerirler ? Geçen sezon harikalar yaratan Olcan Adın nerede ? Üç büyüklere kök söktüren, peşinden koşturan Cenk Tosun niçin ilk 11'i geçtim, niçin oyunda yer almıyor ? Yazık, gerçekten yazık..
    hadi balta zan bizde istemiyoruz da sabrimi ? yok artık sen futboldan anlamıyosun yada maç izlemiyosun ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    nabza göre şerbet. rıdvan dilmen'de saçmalıyor bence hakem oyunu başlattı kaleci eline aldı sonra yere koyup baskı sonucunda tekrar eline aldı. maç 1-1 tertemiz golünü vermemişler burak'ta kaleci topu yere koyunca dogal olarak baskı yapacak neyin fair playında bu adam çözemedim.
    Son pozisyonu diyor ya o

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ula ne çabuk unuttunuz Euro 2008'de bizi sırtlayan isimlerden birisi de Sabriydi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by collector909 View Post
    İsmail ve Hakan Balta'dan başka kim var ki iyi sol bek bu ülkede .

Bu arada Sabri bu ülkenin en iyi 2 bekinden biridir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

GG oynamadığına göre Sabri en iyi isim bence. Tartışılacak bir durum yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ülkemizdeki maçta Kazakistan'ı son dakika golüyle zar zor yenebiliyorsak ortada çok fazla yanlış var demektir. Neyse ki 3 puan 3 puandır mantığıyla ucuz atlattık diyebiliriz. Azerbaycan mağlubiyetinden sonra bir de Kazakistan beraberliği büyük rezillik olurdu.

Andre_Santos27 André Santos!!!
    Parabéns para #Turquia,bela vitória!! Tebrikler #Turkiye,çok onemli zafer!!!
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

cenk tosun u euro 2012 ye kadar ısındırıp 1. forvet yapmamız lazım forvet iolmayan bi takım ne yapabilir ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu arada emre de avusturya maçında forma giyemeyebilirmiş :S

m.topal emre(?)
    m.ekici

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Son pozisyonu diyor ya o
    farkındayım o arkadaşın son pozisyondan bahsettiğinin.

Gökhan Gönül'e en iyi alternatif Sabri'dir şu anda sağ bek konusunda Milli Takım düzeyinde başka oyuncumuz yok.

Hakan Balta ve İsmail Köybaşı şu anda sol bek mevkisinde oynayabilecek en iyi isimler daha iyisi olsa birşey diyeceğim ama yok malesef.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

farkındayım o arkadaşın son pozisyondan bahsettiğinin.
    Önceki pozisyondan bahsetmişsin ya kafam karıştı benim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sabri ve baltayi elestirenler bu mac izleyin ozellikle ilk yarida baltayi izleyin adam defans arkasina 2-3 kez cok iyi top atti. sabriye gelince burakin 2.ci attigi golde ortayi galiba sabri acti ama hakem golu vermedi sabri hatasiz oynadi ve sahsende cok begendimi bir oyuncu gokhan gonul ile birlikte turkiyenin en iyi sag bekidir sabri, 1.ci gokhan 2.ci sabridir. sol bek"e gelince hakan"in hatalari olabilir ismailde yapmiyormuydu o hatalari onun yuzundende 3 puan kaybettigimiz 1 mac vardi eger milli takim degisim istiyorsa turk hoca gelicek,sol bek"e hasan ali kaldirim gibi adamlar alincak Sol acik icin olcan gibi adamlar alincak vesaire vesaire degisim sart milli takimda

cenk konusuna gelince hepimiz cok abarttik antepde 2.ci devre parliyan bir adam cenk"i asil bu sene gorecegiz milli takim duzeyindemi degilmi diye.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Önceki pozisyondan bahsetmişsin ya kafam karıştı benim.
    satır başı yapmayı unutmuşum biraz karışmış ondan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

satır başı yapmayı unutmuşum biraz karışmış ondan.
    neyse canım yendik ya önemli olan o

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kadroda büyük rotasyon yapılması lazım ben hala rıdvanın umut neden girmedi burakın yanına sorusuna yanıyorum girdide noldu
    Kadro baştan yanlıştı burakın olması selçuk ş. olması Allah aşkına bu nedir arkadaş ya
    forvete mevlüt erdinç gibi adam varken burakın kadroda işi ne gökhan t. gibi mehmet t. mehmet t. ikilisi varken bu adamların kadroda işleri ney bu nebiçim iştir arkadaşya burak yılmazın bence sorunları var bir ayak dr sine görünmesi lazım çünkü adam yere düşmeden topa vuramıyor galiba emin olun çok daha iyi oyuncularımız var
    hayatımda ilk kez türkiyenin vasatında altında bir futbol oynuyadığını görüyorum
    Maça değinecek olursakgerçsi nesine değineceksinki Takımda Arda Geçengün Bir çok kişinin tepki gösterdiği Emre Sonradan oyuna giren Gökhan T. volkan ve sabriden başka kimse oynayamıyordu yeni oyuncularımız aslında iyi oyuncular var aralarında fakat kadroya alan yok

Mevlüt E.

Gökhan T Arda T.

Emre Mehmet E..

Mehmet To.

Hakan B. Serdar K. Servet Ç Gökhan G.

kadroda bunların olması lazım fakat! zaten taktik bu ama işleyiş yanlış takım çok geniş oynuyor burak y. çok heyecan yapıyor gökhan t. süper arda süper mevlüt süper arkada emre süper mehmet e. güzel oyun kuruyor mehmet topal iyi koruyor fakat tek sorun defanstaki iki kişi çok ağır kalıyor oyunu hücüma iyi yıkamıyoruz bekler bazen fazla açılıyor beklerin açıldığı zaman orta ikili arkayı korumuyor Kısacası biz akıllı ve modern tip futbol oynayamıyoruz bunu oynamak için akıllı olmak lazım futbolu akıllı adamların oynaması lazım ben çıldırıyorum gerçekden ve yazık diyorum türkiyenin bu futbola ayak uydurması yıllar alır....

Hakeme gelirsek bir çok yanlış karar verdi yalnız verilmeyen golde kararın doğruluk payı olabilir çünkü sanki burakın topla alakası yokmuş gibi geldi bana...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hocam naptin selcuk inan nerde bide bana sunu aciklarsan iyi olur mevlut kendi takiminda ne yapmista milli takimda ne yapti gercekten mevlut ve cenk"i cok sisiriyorsunuz burak"a gelince cok mucadeleci bir oyuncu ama forvet degil kesinlikle bir kanat oyuncusu.

Burak Yılmaz yerine bir Mevlüt ya da Semih olsaydı daha farklı olabilirdi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Burak Yılmaz yerine bir Mevlüt ya da Semih olsaydı daha farklı olabilirdi bence.
    Mevlüt Milli Takım kalitesinde değil (!)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

selcuk inanı da gördük aga bence kesinlikle mehmet ekici daha iyi bir oyun kurucu görevi üstlenir.
    Burak yılmaz kadar kötü bir forvet görmedim mevlütü çok şişiriyorsunuz diyorsun cenki de söylüyorsun ben cenk taraftarı değilim mevlütün oynadığı lig zor bir lig ayrıca Türkiyede oynatılmadıki adam gibi mevlüt. Ayrıca Tuncayda aynı şekilde oda oynatılmadı fakat baktığın zaman bu adam hala milli takıma katkı sağlıyabilicek kapasitede nasıl oluyor ki bu ? kaç yıldır en düşük tuncay gibi bir adam yetişemiyor bana tuncay kim demeyin gidin adamın istatistiklerini araştırın derim.mevlütü ısrarla söylememin sabebi fiziki gücü çok iyi denenmesinde çok yarar var eğerki verim alınamazsa Semih de semih derim başka bişey diyemem burak yılmazın oynadığı oyunmudur aklınızı çalıştırın mevlüt olmasada Milli takımın iki forveti var bunlar Semih Ve Gökhan Ünaldır.! burak yılmazı forvet sayan adamın ve tek forvet hedef adam olarak oynatanın zaten aklından şüphe duyarım Bana gökhan ünal kim kaç gol attı süperligde diyeceksiniz emin olun gökhan ünal uzun boylu olarak en iyi forvettir adam gol Burak okadar gol attı Tüm gollerini izleyin bakın adamın attığı gollerde bir forvet özelliği bulabilecekmisiniz

Kısaca : Artık adamgibi bir forvet gelmesi lazım Nadir ve Muhammed Demiri takip edelim bu adamların üzerinde duralım artık
    yoksa semih ve gökhan ü. gibi adamlardan başka iyi forvet yok gökhan ü gol atamadı belki ama ibb deki maçlarını izleseydiniz adamın iyi bir oyuncu olduğunu anlardınız
    .!

not : ikinci kez ceza almak istemiyorum bu yaptığım burak y. bir hakaret değilidr sadece eleştiri benfica maçından sonra yaptığım eleştiriyi bu maçtada yapıyorum sert bir eleştiri olsada.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben Gökhan'ı Hasan Şaş'a çok benzettim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yine son dakiakada kazandık ama kazakistan karşısında bu kadar zorlanmamız çok düşündürüyor insanı tffnin kesinlikle müdahele etmesi gerek bu olayı hiddinkin oyununu hiç beğenmiyorum

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri