Selçuk'suz 11 mi olur Allah için Türkiye'de onun gibi kaç tane pasör var adam adrese atıyor hep toplarını adam Hamit'e ne güzel pas attı maçta Hamit sağa sola bıraksa goldü gitti ortaya attı...Hem Nuri ve Emre aynı stilde oyuncular zaten AMC'li oynamamız imkansız ya 4-1-2-2-1 oynarız ya da 4-5-1...
Kulüpçülük filan yaptığımı düşünmüşsünüz sanırım.Elimden gelse hiçbir Fenerbahçeli futbolcunun milli takımda oynamasını istemem son yaşananlardan sonra,tabiki öyle birşey mümkün değil.
Beğendiğiniz Ömer Toprak'ı kaç maçta canlı izlediniz de ben Serdar Kesimal ilk 11'de oynamalı dediğimde suç oldu?
Aslında güzel başlamıştı lige, ilk 2-3 maçı izleme fırsatı bulmuştum. Uyumlu, adapte olmuş görünüyordu Ömer Leverkusen savunmasında.
Ben beğenmedim açıkçası.Kötü bir oyuncu değil ama formsuz görüşündeyim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yahu şu adam milli takımda oynamadan yorum yapmayın.Kulübünde ayrı oynar milli takımda ayrı oynar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yahu grubunu 2. bitirme şansı olan 4 ülke Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan...Eski Yugoslavya takımları. İsveç büyük ihtimalle en iyi ikinci oldu, onu geçtik. Danimarka-Portekiz maçına göre bir takım bu ikiliden gelecek. İskoçya'nın durumu bizim gruptaki Belçika gibi, İspanya'yı ispanya'da yenecekte çıkacak, yaş işOradan Çek Cumhuriyeti gelir. Birde İrlanda-Ermenistan var bu ikiliden biri play-off'ta. Bizim durumumuz nedir seri başı olma şansımız var mı? Bu takımlara baktığımda Danimarka belki, birde İrlanda-Ermenistan'dan hangisi gelirse... kolay başa çıkabileceğimiz takım yok
Play-off'a kalsakta iş yaş, durum vahim![]()
Zaten şu halimizle Ermenistan gelse bile rahat eleyebileceğimizi düşünen kişi yok.Zaten diğerleri gelirse biz kafadan elendik.
Beşiktaş'ın as kalecisi olmasına rağmen milli takıma çağrılmazken Fenerbahçe'nin yedek kalecisinin her fırsatta çağrılması adamın zoruna gitmiş belli ki haklı da bence kesinlikle.Üçüncü kaleci,beşinci kaleci,en iyi kimse onu çağıracaksın arkadaş.
Cenk Gönen'den Milli Takım açıklaması
Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, A Milli Takım aday kadrosuna neden çağrılmadığı sorusuna internet sitesinden cevap verdi.
Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, A Milli Futbol Takımı'nda oynayacak düzeyde olduğunu söyledi.
Cenk Gönen, kendisine ait ''cenkgonen.com'' adresli internet sitesinde yer alan açıklamasında, A Milli Takım aday kadrosuna neden çağrılmadığı sorusunu ve milli takımda oynayabileceği düşüncesini içeren pek çok e-posta almanın yanında, günlük yaşantısında da bu tarz yaklaşımlarla karşılaştığı için bu açıklamayı yapma ihtiyacını duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
''Rüştü ağabey ile Beşiktaşımızın kalesini 1,5 sezondur başarı ile koruyorum. İnşallah başarımız artarak devam edecek. Bu süreçte neden A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmadığım ile ilgili bana ulaşan bir bilgi bulunmamakta... Değil aday kadroya çağrılmak, A Milli Takım kalesini koruyacak kadar yeteneğe, tecrübeye ve mental güce sahip olduğumu biliyorum. Ben de çeşitli yaş gruplarında pek çok defa giydiğim formayı A Milli Takım'da da giyip ülkeme en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Umarım bundan sonra A Milli Takım kamplarında ben de düşünülen futbolcular arasında yer alırım.''
So what?
Saike
O kadar çok kaleci var ki şu dönemde Cenk'inde işi zor aynı şekilde Onur'unda, Volkan'dan sonra kalemize geçmesi beklenen Mert'inde. Yinede bu dönemde yapılacak ilk üç tercihi hep Volkan-Tolga-Sinan olacaktır. Biri eksilirse eğer hiç oynamayan Mert yerine Rüştü ile değişerek oynayan Cenk'in çağırılması daha doğru geliyor bana, bazen ülkedeki kulüp dengelerini de kurmak gerek. Zaten yıllardır İbrahim Toraman takıntısı yüzünden bjk taraftarı tepkili aynısını Cenkte'de yapmalarını engellemek gerek. Haksız değiller çünkü ve milli takım taraftarlığını geri getirmek istiyorlarsa bu tarz işleri dengeli yapmaları gerekiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cenk'te aslında hakediyor formayı ama hakeden çok fazla o formayıBir Casillas'ımız yok ama Volkan, Tolga, Onur, Sinan, Cenk; 5 tane birbirine yakın performans sergileyen kaleci var(hatta Rüştü yaşı çok olduğu için yazmadım).Bunların içindede doğal olarak devamlı oynayanlar ve tecrübeliler seçilir; Volkan, Sinan(Tolga veya Onur, Onur iyileşince kim as olacaksa artık).Cenk'e gelene kadar...
Cenk formayı istiyorsa ilk önce Beşiktaş'ta devamlı 11 oynamalı(Rüştü hala 11 bildiğim kadarıyla, yanlışsam özür).Sonrada çok ciddi bir performans sergilemeli ki formayı kapabilsin...
Naçizane düşüncelerim...
onur eski formunu yakaladığı takdirde volkan dan formayı kapabilcek potansiyele sahip onun dışında kaleye sinan veya tolga geçer ondan sonra cenk anca ondan sonra merte gelmelidir sıra
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Keşke şu günlere dönebilsekAma malesef bu oyunla çok zor
[YOUTUBE="dJ523vnz76E"]Yapma Volkan!![/YOUTUBE]
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cenk As kalecimi ? Ben yanlış maçlarımı izliyorum acaba. Her oynadığı maçta canlı bomba gibi hatalar yaptı. Avrupa'da Rüştü oynamadımı Beşiktaş'ta ? İlginç. Şu anda hakeden adamlar kadroda zaten. Mert'in alınmasını bende anlamsız buluyorum ama çağırılan kalecilerin arkasında 3. kaleci olacak zaten Cenk. Volkan bırakınca ortaya çıkacak kaleci açığı ancak.
Almanya maçında ki olayla ilgili ''Maçlar Anadolu'da oynansın'' demiş Volkan.Bence son derece haklı Anadolu milli takıma aç.Müthiş bir destek var Anadolu'da.Kusura bakmayın ama İstanbul seyircisi içinde kendini bilmezler var.Milli takımı kulüpmüş gibi görüyor.Sen kendi milli takımına küfredersen her oyuncu çıldırır.Artık milli maçlar Anadolu'ya taşınmalı.Avni Aker olur,Ankara 19 Mayıs olur,Kadir Has olur,İzmir Atatürk olur.Ne olursa olsun herhangi bir Anadolu stadında olsun artık milli maçlar.
Edit:Ve şimdi öğrenmiş oluyorum play-off yine Arena'da :/ Yapmayın işte bunu.
Bence de her mac farklı bir sehirde farklı bir statta olmalı. İstanbul dısına çıkmaz oldu milli takım...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Daha önce yapılan turnuvalarda milli takımın uğurlu stadyumları haline gelmiş stadyumlar vardı. Bursa Atatürk bunların başında gelirdi (Hâlâ mağlubiyetimiz yok sanırım Bursa'da) keza Ankara'ya da milli maç verilmemesinin altında bir milli maçta alınan mağlubiyetten sonra uğursuz olduğuna inanıldığı vs. gibi şeyler söylenirdi.
Tabii şehrin ve stadyumun fiziksel durumu da önemli ama futbol biraz da uğurdur, şanstır bunlara çok açık bir oyun, aslında her maç farklı bir şehirde oynanabilir. Ankara, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Samsun, Trabzon gibi şehirlerde yapabiliriz grup maçlarını tabii o şehirlerdeki stadyumların da elden geçmesi lazım öncelikle. Olursa güzel olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Birçok şehirde stad yapımına başlanıyor bakalım stadlar yapıldığında değişecekmi bu düzen.
Bence Bursa milli maç için şuanda en uygun şehir. Hem ateşleyici taraftarlarımızda var. Bence play-off maçı Bursa'da oynanmalı.
Almanya ve Azerbaycan maçlarındaki tribün performansını beğenmedim.Zaten İsviçre ile oynadığımız play-off maçından beri öyle aklıda kalan bir atmosfer hatırlamıyorum.Anadolu'ya açılması iyi olabilir bu açıdan ama o zaman da zemin sıkıntısı ortaya çıkacak.Bir çözüm bulunması lazım bu konuya.
So what?
Saike
Avni Aker'de oynansa keşke. O stada hep sempatiyle bakmışımdır.
Zamanında nasıl ağlattıysak yine ağlatabiliriz Hırvatları.Umarım eksiksiz çıkarız maçlara.
Volkan , Serdar K. , Ömer Toprak , İsmail , Gökhan Gönül , Emre , Selçuk İ. , Mehmet Topal , Hamit , Burak , Mevlüt
Bu 11le çıkarsak Hırvatları geçeriz bence.Bunların yanında Tuncay ve Semih'i milli takıma çagırıp onlara şans vermeli Hiddink.