MAA'nın Hiddink'i göndereceğini sanmıyorum Play-offlara gidersek elensek bile kalacaktır...
MAA'nın Hiddink'i göndereceğini sanmıyorum Play-offlara gidersek elensek bile kalacaktır...
MAA gibi vasıfsız biri hiç birşey yapamaz...
penaltııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Lütfen atın şunu lütfen kaçırmayın
Pası kim attı göreniniz var mı beyler![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
selcuk guzel pas atti burak adamsin ya helal olsun
penaltı oldu arda topun başında hadi gol olsun
bu arada değişiklik yaptık mı biz ?
Kaçırdı penaltıyı.
arda kaçtı üstüne vurdu yazıktır ya
yapma be![]()
Off kaçtı !
hic degisiklik yapmadik.
ah arda ah... kaleci senin gibi baligi....
Ulan bu kadar olmaz ya rezil herifler... Futboldan soğuttunuz. Neredesin Emre Belözoğlu![]()
Keşke Burak vursaydı be
Yuh be abicim yuh ya.
penaltı atılmadan önce ''birgün aşırı bal'dan öleceğiz'' dedim ama keşke atabilseydik penaltıyı.
(/s)
SAbride bomboş atsana onu be :S
2 maçta 2 penaltı kaçtı :/ Bu kadar şanssızlık olmaz.
hiddink ede oyuncularada dicek söz bulamıyorum arkadaş
Oyuncu değişikliği yaptık en azından maç bitmeden![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hiddink bana 1 kez daha gosterdi"ki futbol ozurlusu oldugunu Burak"i cikartiyor gokhani aliyor bu nasil zihniyet umut top oynamamis umut"u cikartmiyordu gidip buragi cikartiyor hey allahim ya.
Selçuk Şahin gibi bir adamı 90 dakika tuttuyorsa bizim milli takım bitmiş demektir.
Almanya'dan mutlaka 1 puan almamız lazım ama bizde 6 yeriz.
hiddink ve oguz cetin ile almanyadan 1 puan almak he almanya bizi bulldozer gibi ezer gecer bu futbol zihniyetiyle
Maç boyunca olumlu çok fazla bir şey yapmayan Selçuk'un attığı 50 metrelik pas sayesinde penaltı kazandık,takımın maç boyunca ve tüm elemeler boyunca uzak ara yıldızı Arda penaltıyı kaçırdı.Yani futbolun cilvesi bu.Kimseye kızmamak gerek,en azından sahadaki kimseye.Sonuçta herkes elinden geleni yapıyor.Onları daha iyi kılmak kenardakilerin görevi.
Keşke u-17 ile felan çıksaydık maça. Daha güzel oynardık. Yada penaltı kaçırmazdık. Bu takım o kadar rezilki ne penaltıcısı belli, ne frikik kullanıcısı ne korner atıcısı. Bu kadar karma düzen bir takım olamaz. Umarım yeni jenerasyon bir an önce gelir...
Benim gözümde artık Hidding ile Hagi'nin hocalığı aynıBu kadar saçma sapan takım yöneten adam görmedim.Kazakistanı zorla yendik.Bugün son 20 dakika sahada yorgunluktan gezinen Umut ve Arda'yı oyundan almadı.Orta alanda 3 oyuncu 90 dk sahada kaldı. Komiklik üzerine komiklik.Arda vurmadan kaçıracagını tahmin etmiştim.Keşke Volkan kullansaydı.En azından o daha diriydi o dakikada
Saçma bir puan kaybı oldu.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
10 kişi oynadığımız bi maçta neden umut bulutu çıkarmayı hiç düşünmedi bu adam çok merak ediyorum adam yoktu sahada bildiğin burak bildiğin forvet oynadı sabride ataklarda hep tek kaldı o yüzden geriye dönüşlerde ordan poziyon verdik Allah seni bildiği gibi yapsın hiddink amacın ne senin
Neyse Hiddink bey şanslı adam Belçika'nın da Almanya ile maçı varmış yedek takımla oynamazlarsa play-offlara gideriz...
kalecinin balığı değil ki. Penaltı öyle ortaya kullanılmaz. yazık ya.