Siirt Jetpa? Jet Fadıl![]()
Liverpool..
Rusya Ligini öneriyorum.
Playoff ile birlikte toplam 44 maçlık koca bir sezon. Ezeli 6 rakip (Lokomotiv Moskova , Dinamo Moskova , Spartak Moskova , Rubin Kazan , Zenit , Cska Moskova) ve bu 6 takımı geride bırakmayı hedefleyen Anji ile birlikte 7 takım kafaya oynuyor. Toplam 16 takım var ligde.
Arkadaşlar istanbul belediyeyi alın ilk sezon hiç transfer yapmadan şampiyonluğa oynarsınız webo ve doka uçuruyor takımı müthiş zevkli bir kariyer geçiriyorum herkese öneririm
Liverpool her türlü akıyor.
Eğer büyük takımlardan sıkılanlar varsa Hollanda ligi, İskoçya ve Belçika liglerini tavsiye ederim.
Sırbistan Ligi - Red Star.
Sözde Partizan net favori, fakat daha ligin ortasında 2. sıradaki Vojvodina'ya 12, 4. sıradaki Partizan'a 19 puan fark attık. Kadro hem alternatifli hem potansiyelli. Media Prediction'ın 2 olması daha da iyi, şampiyonluk daha güzel bir etki bırakcak. Balkan ülkelerini düşünüyordum da Sırbistan baya zevkliymiş. Ek olarak yönetim UEFA'da gruplara kal kafi diyordu, gruptan lider çıktım fakat palermo'ya son dakika golüyle elendim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Aklımda Boavista var..Portekiz 3.Ligindeler maddi problemlerde var klüpte..Bir zamanlar Şampiyonlar Liginde Siyah-Beyaz damalı formasıyla mücadele eden takımı eski günlerine döndürmek zevkli olacak.Stadları da çok iyi kutu gibi derler ya aynen öyle..
Bahsettiğin kutu baya bir iyiymiş yalnız
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beyler şöyle Türkiye Kupası gibi bir kupa kazanıp Avrupa'ya gidecek düşük bir takım arıyorum. Var mı önerileriniz ?
İngiltere at liglerinde Swindon gerçekten çok iyi. Oyuncuları kaliteli ve maddi anlamda sıkıntıları yok. Keza Bristol Rovers'ta öyle. 4. Ligte başlıyorsunuz ama transfer yapmadan çıkmanız garanti.
Boş kalmış buralar şimdi aklıma geldi de Novi Pazar'ı kimse yazmamıştı galiba![]()
Arkadaşlar İngiltere dip liglerinden yada İskandinavya'da kendi liginde iyi ama ECC'de gelen gecenin yendigi bir takım önerisi var mı ?
Ukrayna ligini çok istesem de, kışın oynanıyo diye pek seçmezdim. fakat maçkolikte lig duruma bakarken farkettim ki ukrayna ligi temmuzda başlamış. yani avrupa ligleriyle birlikte. buna yeni mi geçildi? Fm'de de bu versiyonda böyle mi?
Son olarak tabi ki takım önerisi. Shaktar'ı istemem, media prediction 1dir onların. dnipro falan nasıl takımlar? Teşekkürler.
@Ketchaup
Evet Dnipro baya potansiyelli sanırım çok övüyolar. Bir sonraki kariyerim kesin Ukrayna olcak
@futureless
Metalist yada Dnipro arasında seçim yapcam heralde. Bu arada Gladbach ile kariyer yaptım, gerçekten zevkli. Hatta burdaki bir kariyer hikayesinden etkilenip açmıştım. Ama bugüne kadar ukrayna'da hiç oynamadığım için kesin olarak ukrayna olcak sonraki...
Şöyle uzun soluklu ve zevkli bir kariyer yapmak istiyorum.Leeds ile Deportivo arasında kaldım.Sizce hangisi uzun soluklu ve zevkli olur ?
Merhaba arkadaşlar. Uzun vakit oldu forumdan ayrı kalalı.
Tüm büyük kulüplerle oynadım sayılır. Acaba şöyle potansiyeli olan, terletecek, düşündürecek bir takım var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
Ankaragücü... Çok ciddi düşme potansiyeli var, terletir düşündürür ama kurtarabilir misin bilememBen 3 kere denedim olmadı, pes ettim
![]()
hiç kümse düşen takımım olmadı. Böyle bir tecrübe yaşamak gerek.
Yok abi oyundan zevk alacak takım yok sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.