Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 244 sonuç

Konu: FM 2012 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    beyler bi yardım edin söyle alt liglerde finansı iyi bir takım önerebilecek varmı ?
    eklenti yüklersen bir futbol akademisi vardı fransada onu al geleceğin wonderkidleri altyapından gelsni

Siirt Jetpa? Jet Fadıl

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Siirt Jetpa? Jet Fadıl
    Jet Fadıl ya bencede güzel bir öneri

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Siirt Jetpa? Jet Fadıl
    aklıma soktun hocam 2 milyon transfer bütçesi verdi Jet Fadıl

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Liverpool..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rusya Ligini öneriyorum.

Playoff ile birlikte toplam 44 maçlık koca bir sezon. Ezeli 6 rakip (Lokomotiv Moskova , Dinamo Moskova , Spartak Moskova , Rubin Kazan , Zenit , Cska Moskova) ve bu 6 takımı geride bırakmayı hedefleyen Anji ile birlikte 7 takım kafaya oynuyor. Toplam 16 takım var ligde.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar istanbul belediyeyi alın ilk sezon hiç transfer yapmadan şampiyonluğa oynarsınız webo ve doka uçuruyor takımı müthiş zevkli bir kariyer geçiriyorum herkese öneririm

Quote Originally Posted by serkan1520 View Post
    Arkadaşlar istanbul belediyeyi alın ilk sezon hiç transfer yapmadan şampiyonluğa oynarsınız webo ve doka uçuruyor takımı müthiş zevkli bir kariyer geçiriyorum herkese öneririm
    Kesinlikle katılıyorum, ben bu kadar iyi sezon geçirdiğimi hatırlamıyorum oyunda 19'u lig 3'ü Türkiye Kupası toplam 22 maçta 20 galibiyet, 2 beraberlik... Doka asist, Webo gol krallığını şimdiden garantiledi gibi Denemeden geçmeyin İBB'yi.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Liverpool her türlü akıyor.

Eğer büyük takımlardan sıkılanlar varsa Hollanda ligi, İskoçya ve Belçika liglerini tavsiye ederim.

Sırbistan Ligi - Red Star.

Sözde Partizan net favori, fakat daha ligin ortasında 2. sıradaki Vojvodina'ya 12, 4. sıradaki Partizan'a 19 puan fark attık. Kadro hem alternatifli hem potansiyelli. Media Prediction'ın 2 olması daha da iyi, şampiyonluk daha güzel bir etki bırakcak. Balkan ülkelerini düşünüyordum da Sırbistan baya zevkliymiş. Ek olarak yönetim UEFA'da gruplara kal kafi diyordu, gruptan lider çıktım fakat palermo'ya son dakika golüyle elendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aklımda Boavista var..Portekiz 3.Ligindeler maddi problemlerde var klüpte..Bir zamanlar Şampiyonlar Liginde Siyah-Beyaz damalı formasıyla mücadele eden takımı eski günlerine döndürmek zevkli olacak.Stadları da çok iyi kutu gibi derler ya aynen öyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bahsettiğin kutu baya bir iyiymiş yalnız

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Genoa'nın stadıda aynen böyle. Hatta sahaya tribünler dik durumda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler şöyle Türkiye Kupası gibi bir kupa kazanıp Avrupa'ya gidecek düşük bir takım arıyorum. Var mı önerileriniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiltere at liglerinde Swindon gerçekten çok iyi. Oyuncuları kaliteli ve maddi anlamda sıkıntıları yok. Keza Bristol Rovers'ta öyle. 4. Ligte başlıyorsunuz ama transfer yapmadan çıkmanız garanti.

Boş kalmış buralar şimdi aklıma geldi de Novi Pazar'ı kimse yazmamıştı galiba

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Boş kalmış buralar şimdi aklıma geldi de Novi Pazar'ı kimse yazmamıştı galiba
    evet hocam iyi hatırlattın aklımda var öyle bir kariyer

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar İngiltere dip liglerinden yada İskandinavya'da kendi liginde iyi ama ECC'de gelen gecenin yendigi bir takım önerisi var mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Arkadaşlar İngiltere dip liglerinden yada İskandinavya'da kendi liginde iyi ama ECC'de gelen gecenin yendigi bir takım önerisi var mı ?
    Malmö, Kobenhavn olabilir.

Ukrayna ligini çok istesem de, kışın oynanıyo diye pek seçmezdim. fakat maçkolikte lig duruma bakarken farkettim ki ukrayna ligi temmuzda başlamış. yani avrupa ligleriyle birlikte. buna yeni mi geçildi? Fm'de de bu versiyonda böyle mi?

Son olarak tabi ki takım önerisi. Shaktar'ı istemem, media prediction 1dir onların. dnipro falan nasıl takımlar? Teşekkürler.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Ukrayna ligini çok istesem de, kışın oynanıyo diye pek seçmezdim. fakat maçkolikte lig duruma bakarken farkettim ki ukrayna ligi temmuzda başlamış. yani avrupa ligleriyle birlikte. buna yeni mi geçildi? Fm'de de bu versiyonda böyle mi?

Son olarak tabi ki takım önerisi. Shaktar'ı istemem, media prediction 1dir onların. dnipro falan nasıl takımlar? Teşekkürler.
    ukrayna ligi açık kariyerlerim oldu fakat hiç ukrayna liglerinde oynamadım.

dnipro bence iyi takım, ben olsam dnipro veya metalist'i denerdim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post

Metalist harika bir takım , çok zevkli olur tavsiye ederim.

Gladbach da ayrı bir sarıyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

@Ketchaup

Evet Dnipro baya potansiyelli sanırım çok övüyolar. Bir sonraki kariyerim kesin Ukrayna olcak

@futureless

Metalist yada Dnipro arasında seçim yapcam heralde. Bu arada Gladbach ile kariyer yaptım, gerçekten zevkli. Hatta burdaki bir kariyer hikayesinden etkilenip açmıştım. Ama bugüne kadar ukrayna'da hiç oynamadığım için kesin olarak ukrayna olcak sonraki...

Şöyle uzun soluklu ve zevkli bir kariyer yapmak istiyorum.Leeds ile Deportivo arasında kaldım.Sizce hangisi uzun soluklu ve zevkli olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Merhaba arkadaşlar. Uzun vakit oldu forumdan ayrı kalalı.

Tüm büyük kulüplerle oynadım sayılır. Acaba şöyle potansiyeli olan, terletecek, düşündürecek bir takım var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

26. Default

Ankaragücü... Çok ciddi düşme potansiyeli var, terletir düşündürür ama kurtarabilir misin bilemem Ben 3 kere denedim olmadı, pes ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

hiç kümse düşen takımım olmadı. Böyle bir tecrübe yaşamak gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok abi oyundan zevk alacak takım yok sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yok abi oyundan zevk alacak takım yok sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Çok kolaylığından yakınıyorsan kesinlikle İngiltere alt liglerini dene ve korner taktiği kullanma. 3 sene dayandım sonra moralim bozuldu bıraktım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Çok kolaylığından yakınıyorsan kesinlikle İngiltere alt liglerini dene ve korner taktiği kullanma. 3 sene dayandım sonra moralim bozuldu bıraktım.
    Yok alt lig hiç yapamam tanımadığım bir takımı yönetemiyorum.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri